Wkunl

Hoe te voorkomen dat uw foto's getoond in Facebook advertenties

Logging verjaardagen, spelen scrabble tegen je vrienden, of het controleren van de advertenties zijn enkele van de vele dingen die je kunt doen met Facebook. Maar wat je misschien niet realiseren is wat Facebook kan doen met jou. Afhankelijk van uw privacy-instellingen, kan zowel Facebook en derden adverteerders in staat om uw foto te gebruiken in display advertenties die worden weergegeven op uw vrienden. Lees verder om te leren hoe je controle over de manier waarop uw afbeeldingen mogen worden gebruikt in advertenties op Facebook nemen.

Stappen

Hoe te voorkomen dat uw foto's getoond in Facebook advertenties. Lees het privacybeleid van alle toepassingen die u installeert zorgvuldig.
Hoe te voorkomen dat uw foto's getoond in Facebook advertenties. Lees het privacybeleid van alle toepassingen die u installeert zorgvuldig.

Advertenties van derden

Als u toepassingen van derden op Facebook installeert, u deze toepassingen van derden die toegang hebben tot uw profielgegevens. Terwijl alle ontwikkelaars wordt verwacht dat zij voldoen aan Facebook beleid ten aanzien van hoe zij uw informatie gebruiken, niet allemaal doen. Onlangs hebben enkele toepassingen en advertentienetwerken veroorzaakt controverse door het gebruik van beelden een aantal Facebook-gebruikers in advertenties zonder hun toestemming in overtreding van Facebook's regels. Deze advertenties zijn sindsdien verboden. Echter, als je zou willen om de kans van uw afbeelding weergegeven in de toekomst advertenties van deze soort te beperken, kunt u wensen om de volgende stappen te nemen.

 1. 1
  Lees het privacybeleid van alle toepassingen die u installeert zorgvuldig. Dit beleid moet worden vermeld welke informatie de applicatie gebruikt en hoe het kan worden gebruikt.
 2. 2
  Gebruik uw toepassing instellingen controles om je apps te beheren. Applicatie-instellingen zijn te vinden onder de belangrijkste instellingen controles in Facebook.
  • Elke toepassing heeft individuele instellingen die u toestaan ​​dat enige controle over uw persoonlijke gegevens.
 3. 3
  Zorgvuldig te evalueren toepassingen voordat ze te installeren. Kijk naar de feedback van de toepassingen ', leren over de ontwikkelaar, en kijk met vrienden die de app gebruiken om hun feedback te krijgen op de ervaring.
 4. 4
  Uninstall applicaties als je niet goedkeuren van hun privacybeleid.

Facebook advertenties

Voor meer dan een jaar, heeft Facebook lopen advertenties die laat je vrienden weten als u een directe verbinding met een product of dienst. Echter, Facebook niet zien uw afbeelding in advertenties voor iets waaraan u niet over een directe verbinding. Echter, als u wilt voorkomen dat Facebook dit te doen, kunt u deze advertenties met behulp van de volgende stappen uit te schakelen.

 1. 1
  Log in op je Facebook-account en ga naar uw startpagina.
 2. 2
  Klik op het tabblad "Instellingen" in de rechter bovenhoek. Scroll naar beneden naar "Privacy Settings".
 3. 3
  Klik op de link "news feed en de muur".
 4. 4
  Merkt aan de top, zullen er twee tabbladen: "Acties binnen Facebook" en "Facebook Ads". Klik op de "Facebook Ads".
 5. 5
  Een boodschap zal verschijnen vertellen u dat uw foto's veilig zijn. Lees dit bericht als u wilt. Klik op de "close" knop in de rechterbenedenhoek van het bericht.
 6. 6
  Gebruik het drop-down menu en kies "niemand" optie.

Tips

 • Zorg ervoor dat u kijken op de "acties binnen Facebook" tab gewoon om ervoor te zorgen dat er niet iets anders wat je niet goedkeuren.
 • Vergeet niet dat als je spelletjes spelen, de opgehaalde informatie wordt niet gebruikt door derden bronnen.
 • Sommige browser add-ons, zoals Adblock Plus voor Firefox, wordt voorkomen dat het tabblad "Facebook Ads" uit het weergeven van content. Als dit gebeurt, schakelt u een dergelijke add-ons en het proces te herhalen.
 • Als u denkt dat een Facebook-advertentie ongepast is, kunt u klikken op "thumbs-down" naar beneden om het te melden.

Waarschuwingen

 • Wees ervan bewust dat Facebook kan niet altijd zijn gebruikers te beschermen tegen gewetenloze projectontwikkelaars en advertentienetwerken. Wees nadenkend over de gegevens die u aan.