Wkunl

Hoe kunt u uw vrienden ergeren op facebook

Facebook is een openbaar forum, dat voornamelijk bedoeld is voor netwerken. Als dat een beetje te gewoon en niet erg interessant voor u, misschien livening dingen door vervelende uw Facebook-vrienden je aanspreekt. Om al uw 439 besties ergeren, zijn er een paar dingen die je kunt doen om op hun zenuwen. Wees onaangenaam, invasief, geven mensen meer dan ze willen weten, en laat de wereld zien waarom je zo'n big deal, en je kunt hebben Facebook Vrienden steek je in drommen!

Deze repetitieve patronen en trucs zullen zeker uw Vriendenlijst verminderen en kunnen zelfs mensen om te stoppen met je te praten "in het echt" ook!

Stappen

Hoe kunt u uw vrienden ergeren op facebook. Behandel facebook achtige.
Hoe kunt u uw vrienden ergeren op facebook. Behandel facebook achtige.
 1. 1
  Behandel facebook achtige. Blijven toevoegen updates over de meest alledaagse dingen, zoals: "Ik ben net wakker," "Ik ben moe," "Dit havermout smaakt garbage", "Mijn hond is nu blaffen." Neem aan dat mensen willen weten elke seconde van je leven-niet tegenhouden. Als je op het toilet, breng uw computer mee en deel het met de wereld. Immers, niets brengt Facebook-vrienden dichterbij dan het delen van stoelgang en eetgewoonten.
 2. 2
  Bericht iedere Spotify spoor waarop u luistert, vooral als je een niche muzikale smaak. De wereld te vertellen wat je net beluisterd op Spotify is niet anders dan rondrijden met uw autoradio aangezwengeld en je ramen naar beneden - reclame hoe geweldig je 'smaak' in de muziek is niet mensen te imponeren.
 3. 3
  Actualiseren hoeveel u van uw significante andere. Voortdurend dingen, zoals vermeld, "Stacey is de grootste gf in de wereld", of "U schommelt mijn sokken, Jake!", Of "JC en ik zijn zooooo verliefd!" Dit zal al uw single vrienden geïrriteerd dat ze niet in een relatie en ze zullen al snel het gevoel dat je wrijven in hun gezicht. Probeer cheesy en onrealistisch te zijn als het gaat om te zeggen waarom je van je partner zo veel.
  • Als u niet beschikt over een echte partner, noteer hoeveel u van uw wereldse gadgets, zoals, "OMG! IK HOUD VAN MIJN NIEUWE IPHONE / IPAD / ITHINGY!" Wrijf het in ieders gezicht dat ze niet over de reserve-fondsen om hun eigen widget of krijgen "nieuwste gadget." Handelen als een big shot en voor te bereiden om te pronken.
 4. 4
  Stuur ze spel verzoeken!
 5. 5
  Werk over maffia oorlogen, farmville / en andere facebook toepassingen. Heb je een level omhoog? Heb je een beetje, verloren, verlaten, zwart schaap vinden? Als dat zo is, vertel mensen erover. Uitbreiden door te vragen uw vrienden om u te helpen dat hete luchtballon op Farmville of om uw gewassen te telen, terwijl je de stad uit bent. Ze zullen je dankbaar zijn.
 6. 6
  Misbruik maken van hoofdletters en kleine letters. Hoofdletters en kleine letters elke andere letter. Het maakt niet uit wat je typt over, gewoon gebruik maken van deze methode zo veel mogelijk. Het zal voor altijd duren voor je vrienden uit om te decoderen, vooral als je schrijft langdradig alinea's op de muren. Of, SHOUT alle tijd en handelen als je hebt geen idee waarom het is vervelend.
 7. 7
  Doen alsof je telefoon of contactlijsten verliezen elke andere dag en vraag om nummers van uw vrienden elke keer. Om het te nemen een inkeping, stuur massa berichten uit te vragen voor ieders nummers. Op die manier, wanneer iemand antwoordt, krijg je vrienden melding na melding met iets dat niets met hen te maken heeft.
 8. 8
  Nodig je vrienden uit om zo veel oorzaken en groepen als je kunt vinden. Het kan worden "Help 1000 People Get Rice" of "Hef Voorlichting voor Kanker," maar wat het ook is, elke dag mensen uitnodigen om oorzaken die nabij en dierbaar je hart.
 9. 9
  Elke keer als je vrienden online zijn, contact met hen opnemen via Facebook Chat. Zodra ze reageren, vraag hen hoe ze zijn, maar houd het gesprek langzaam door uit te leggen wat je vandaag deed. Praat niet over iets belangrijks-breng terug de oude dagen van AIM.
 10. 10
  Plaats elke muziekvideo u kijken op youtube.
 11. 11
  Voortdurend preken en bekeren over religie en politiek.
 12. 12
  Verplichten iedereen om je postings repost.
 13. 13
  Verkondigen hoe uw baby is het meest unieke, begaafde en intelligente baby in de wereld. Niemand anders de baby is bijna net zo slim of zo mooi of zo uniek als de jouwe. Zorg ervoor dat u het ook mogelijk uw hele bestaan ​​te worden gedefinieerd en gevalideerd door uw nieuwe baby, omdat hij of zij is zeker uw beste vriend voor de rest van je leven. Stel foto van uw baby (die identiek is aan een ander kind ooit geboren ziet) als uw profielfoto.
 14. 14
  Bericht tijdige verklaringen veelvuldig en regelmatig. Uitroepen uw wens of vraag naar koffie elke ochtend, of verkondigen "TGIF" elke vrijdag, omdat uw vrienden dankbaar voor de herinnering dat het vrijdag zal zijn.
 15. 15
  Bericht vaag en passief-agressieve klachten over een andere persoon voor de rest van je vrienden te zien. Immers, waar is het plezier in de confrontatie met de werkelijke persoon, wanneer je het slachtoffer in plaats daarvan kan spelen voor iedereen anders?
 16. 16
  Zorg ervoor om te reageren op elke single entry, ongeacht hoe irrelevant uw mening.
 17. 17
  Songteksten plakken zonder het geven van krediet of context.
 18. 18
  Plaats een opmerking of upload een foto en om ervoor te zorgen dat niemand zal het missen, taggen elke persoon in je vriendenlijst op.
 19. 19
  Gebruik massa messaging in plaats van het creëren van evenementen om mensen uit te nodigen voor een gelegenheid.
 20. 20
  Uitroepen hoeveel u niet kunt staan ​​als mensen klagen over iets op facebook. Uw vrienden zullen vooral genieten van het feit dat je klagen over klagen.
 21. 21
  Druk uw politieke dogma meerdere malen per dag. Zorg ervoor dat u links naar niet-geloofwaardige partijdige bronnen omvatten.
 22. 22
  Verwacht een veel meer "beheersbaar" aantal facebook vrienden. Dat was uw doel, toch?

Tips

 • "Poke" zo veel vrienden als je kunt, wanneer je kunt.
 • Toon uw loyaliteit aan de nieuwe Twilight of Harry Potter film door het niet plaatsen van een andere irrelevante details over je leven. Houd uw inhoud gericht op uw een enkele interesse. Je weet nooit wanneer Edward Cullen zou kunnen lezen van uw pagina!
 • Bericht songteksten als een status update. Sommige van uw vrienden zullen denken dat het gewoon een normale status update, zal reageren met een reactie non-lyric, en jij en je andere in-the-know vrienden kunnen genieten van een hartelijke lach ten koste van hen wanneer ze zich realiseren dat ze zijn bedrogen.
 • Schrijf vaag of enigszins dire status updates, zodat mensen zullen met u communiceren door u te vragen wat u bedoelt of wat er mis is. Je weet wie je echte vrienden zijn die er altijd zal zijn om voortdurend je opvrolijken.
 • Gebruiken termen als "besties" om uw vrienden te beschrijven, en nooit verwijzen naar hen als iets anders dan 'besties. "
 • Hebben elk profiel foto zijn van u en uw significante andere.
 • Elke keer krijg je een eerste date, verander je de status van "single," post foto's, en gutsen op en op over hoe je ze missen terwijl ze aan het werk. Dan wanneer ze niet weer bellen, kunt u post voor enkele weken over je liefdesverdriet en hoe mensen zijn gewoon niet meer attent deze dagen.
 • Maak een Facebook-pagina voor uw hond (of ander huisdier) en alleen voor mensen praten via de pagina van uw huisdier over interesse van het huisdier.
 • Plaats foto's van al uw voedsel - en preken over hoe goed je eet.
 • Als je boos op iemand bent, verwijder ze uit uw vriendenlijst. Als u verzoenen, voeg ze terug. Krijg je brownie points als je dit doet met uw significante andere.
 • Neem zoveel quizzen mogelijk over je vrienden en post ze op hun muren.
 • Klik op deze onweerstaanbare sleazy banden en maak je geen zorgen over virussen koppelingen of spam die kunnen plaatsen op muren van uw vrienden.
 • Vriend al vent vrienden van uw man, toen commentaar op alles wat ze zeggen.
 • Heb je gewoon trouwen? Post over uw bruiloft elke dag, je zal niet moe van dit maandenlang!
 • Plaats een foto van jezelf bij elke beurt opleggen aan iedereen hoe warm je bent.

Waarschuwingen

 • Je zult ontdekken hoe tolerant je Facebook-vrienden zijn - zij kunnen u verwijderen als u dit overdrijven. Maar zelfs als je schrijft "LOL" of toegeven dat je een grapje maakte, zijn ze niet verplicht om je te vergeven.

Dingen die je nodig hebt

 • Facebook-account
 • Dikke, ongevoelige huid