Wkunl

Hoe veelvoorkomende beginner blogger fouten te voorkomen

Hoe verleidelijk het is om een ​​blog te starten, er is veel meer aan de hand dan ontmoet het oog van de onervaren gebruiker. Dat alles soepel, gemakkelijk te lezen en interessant schrijven wat je gewend bent te bewonderen vanaf uw favoriete bloggers niet zomaar willekeurig of zonder een bepaalde hoeveelheid zweet en een groot deel van de revisie!

Bloggen kan heel leuk allemaal hetzelfde zijn en het is een ideale leerervaring voor u als u bent een beginnende schrijver, een kennis-nik die veel te delen over een onderwerp of hobby heeft, of je bent gewoon geïnteresseerd om mensen aan te moedigen om zie dingen je weg! Dit artikel is gericht op het helpen u om de voorkomende fouten vele leerling bloggers maken vermijden; terwijl je misschien nog steeds struikelen in hen, in ieder geval zul je meer bewust en weet hoe u uw toekomstige aanpak te corrigeren.

Stappen

Hoe veelvoorkomende beginner blogger fouten te voorkomen. Begrijp de juridische problemen rond blogs.
Hoe veelvoorkomende beginner blogger fouten te voorkomen. Begrijp de juridische problemen rond blogs.
 1. 1
  Wees origineel. Meer dan iets anders, wat echt belangrijk over je blog is dat het vertegenwoordigt u en is oprecht. Terwijl je nog nodig hebt om uw messaging af te stemmen op wat mensen willen lezen, wat je schrijft moet worden toegediend met uw unieke nemen en stijl. Gooi alle noties dat het goed is om een ​​bos van nieuwsberichten oogsten en drop ze recht in je blog; niemand zal willen lezen dat wanneer ze waarschijnlijk al te lezen ergens anders. In plaats daarvan, neem die nieuwsberichten en voeg uw hoek om hen - mensen geven je op het nieuws verhaal, het verstrekken van uw conclusies over de gevolgen of morele betrokken.
 2. 2
  Niet kopiëren. Direct gerelateerd aan zijn origineel is de kwestie van de niet kopiëren. Ga er niet vanuit dat niemand 'geleend' materiaal zal herkennen, ze zullen zonder twijfel. En denk aan het andersom - zou je willen dat iemand "lenen" uw harde inspanningen? Het is gebruikelijk (en de wet), om uw lezers vertellen waar je je informatie uit. Blog-lezers zijn zowel veeleisende en veel gelezen, ze zullen een gekopieerde verhaal ter plaatse een mijl af en zal het niet waarderen. Hoewel het kan lijken erg verleidelijk als je begint aan de woorden van anderen te gebruiken, weerstaan ​​doen en doorgaan met het schrijven van originele inhoud. Begin klein en in een ritme, na verloop van tijd, zal het makkelijker krijgen.
  • Omdat het origineel met je content verhoogt uw lezer in u is. Uw lezers zullen snel groeien om te weten, waarderen, en verwachten dat uw schrijfstijl.
  • Cite uw materiaal. Niet alleen is dit fatsoenlijk moreel, maar het zorgt ook voor mogelijke problemen auteursrecht - als u wilt kopiëren, doe dat dan door het gebruik van aanhalingstekens of parafraseren met de verwijzingen heel duidelijk. Een ander voordeel is dat het in staat stelt de lezers om uw bronnen te bezoeken en meer voor zichzelf, iets dat veel blog lezers waarderen en verwachten.
 3. 3
  Begrijp de juridische problemen rond blogs. Zelfs als je niet een advocaat of een journalist, is het essentieel om te begrijpen hoe je per ongeluk zou kunnen lopen in een juridisch mijnenveld als je bepaalde fouten. De basisprincipes van groot belang voor het begrijpen van onder andere, handelsmerken, laster, en illegaliteit.
  • Een ander potentieel mijnenveld is vertrouwen een onderzoek bron zonder backups te maken met een ander - in feite, het toevoegen van horen zeggen over horen zeggen. Als je niet zeker bent, houden onderzoek naar verschillende bronnen stimuleren van uw beweringen hebben.
  • Check out de Electronic Frontier Foundation voor juridische informatie goed leek op bloggen.
 4. 4
  Doe wat onderzoek over bloggen. Als u absoluut serieus bent over hoe een goede blogger bent, is het belangrijk om te leren van bloggers die al bewandeld deze grasmat goed en uitgewerkt wat wel en niet werkt. Als u zich richt anders dan je erg vergevingsgezind familie en vrienden mensen, weten wat andere bloggers hebben gedaan is van vitaal belang. Lees wat de beste bloggers te zeggen hebben over hun ervaringen met bloggen en hun advies aan nieuwe bloggers. Enkele goede bloggers om te controleren zijn:
  • Heather Allard, Darren Rowse, Chris Garrett, Corvida Raven, Tim Ferriss, Leo Babauta, Jessica Faye Carter, Dan Zarella, Seth Godin, Chris Brogan, Meryl K. Evans, mannen met pennen, etc. Er zijn veel meer grote bloggers die er zijn maar dit zou een goed begin voor je zijn!
  • Nieuws blogs zijn ook goed om te leren van. Nieuws blogs zoals The Huffington Post, enz., neem nieuwsverhalen en geven hun mening over het verhaal. Je nodig hebt om te onderscheiden voor jezelf het politieke en andere agenda achter elke blog. Soms is de beste blog is er een die streeft naar een neutraal of streeft naar beide kanten van het spectrum weer te geven - rond te kijken alvorens te beslissen hoe je je eigen bloggen zult benaderen.
  • Doe een zoekopdracht naar "Top blog-berichten", of "Top blogs over auto's / Honden / Baby's / skiën", "Top vrouwen / mannen bloggers", enz. Wat uw interesse, zal er iemand bloggen al op het. U kunt ook zoeken naar gebieden zoals "Top mama bloggers", "Top papa bloggers", "Top celebrity bloggers", "Top landbouw bloggers", enz., om te zien wie de lezers zijn stem als de beste in hun genre.
  • Merk op dat sommige bloggers zijn meer bereid om hun ambacht te bespreken dan anderen; houd een oog voor de bloggers die de tijd nemen om te bloggen advies te delen. Waar mogelijk, op zoek naar blogs die advies geven zonder te proberen te verkopen u alle antwoorden (het gebeurt zelfs met de beste, dus wees voorbereid op cherry-pick en flansen samen uw advies weetjes!). Al dan niet advies wordt aangeboden, ten minste leren van het lezen van de populaire blogger schrijfstijlen uit te werken wat houdt hen verbinden met de lezers.
 5. 5
  Denk aan je schrijfstijl. Als je gewend bent aan het schrijven in een technische, academische, of formele manier, misschien blog schrijven komen als een beetje een schok. Blog schrijfstijl heeft de neiging om meer conversatie, doorspekt met veel van je eigen mening (hoe schandalig!), En vooral, het moet interessant zijn. De schrijfstijl meest geschikt voor u zal naar beneden komen om de inhoud van uw blog en de waarschijnlijke lezerspubliek. Duidelijk, een blog dat is meer technisch kunnen in de natuur meer technisch schrijven dragen, maar zelfs dan, zal uw lezers willen dat je breken de nieuwste techno-whiz gadget naar termen die ze kunnen begrijpen en te verteren snel.
  • Wees voorzichtig om prediking te voorkomen bij uw lezers. Voor veel blogs, zijn lezers op zoek naar jou voor een ontmoeting met hen eye-to-eye, niet te preken, schelden, of lijkt superieur aan hen. Behandel ze als gelijken. Verwacht om nederig te zijn, en om zwakheden die ieder van ons ervaart in het dagelijks leven te delen. Een gevoel voor humor en nederigheid zijn altijd belangrijk voor een goede blogger.
  • Politieke blogs kan gemakkelijk verzanden in boze rants of intolerant tirades als je draagt ​​je hart op de mouw, zonder tussenkomst van je hoofd geworden. Streven naar een serieuze toon in dergelijke blogs te handhaven zonder toevlucht te nemen tot scheldpartijen en deprecating opmerkingen.
  • Wees zeer voorzichtig bij. Als uw blog past vloeken en af ​​en toe een "eff" woord maakt grote betekenis in de context, dan is dat prima, ga je gang en gebruik het. Maar een blog doorspekt met beledigende commentaar en weinig anders dan schelden zal zetten lezers af. Stoom af te blazen is een ding, zijnde een zweer-o-holic is iets heel anders. En vloeken ineens als je nog nooit hebt gedaan voordat zal verliezen een deel van uw lezerspubliek.
 6. 6
  Denk na over de indeling van je blog aandachtig. Doen veel onderzoek naar dit te vinden wat het beste werkt. Gebruik de lessen die anderen hebben al geleerd; enkele belangrijke dingen om mee te beginnen zijn:
  • Genre: Over het algemeen loont te houden aan een genre per blog als je een individu. Bijvoorbeeld, tenzij u een geweldige handigheid, lezers zijn minder enthousiast door een blog dat politieke meningen,, een onderzoek van existentiële angst literatuur, je nieuwste filmrecensies, en hoe om kleren te naaien voor de kinderen al in het ene blog combineert. De uitzondering is voor educatieve sites die zich stak in de blogosfeer met een kader van schrijvers schrijven vanuit de verschillende gebieden. Als je jezelf wilt ruimer verspreid, zijn er twee mogelijkheden - ofwel hebben een verscheidenheid van blogs als je de tijd hebt om ze te onderhouden, of wijden een blog op de "self-introspectieve" spullen voor een hobby en onderhouden van een andere ernstige enkel genre of onderwerp bloggen afzonderlijk, met het oog op het maken van het populair bij lezers.
  • Lengte van de berichten: Er is geen vaste regel, omdat het afhankelijk is van de, de kwaliteit, de boodschap en het publiek. Zeker, is er veel geschreven over de beknoptheid zijn belangrijk, maar zo is het verkrijgen van de volledige foto waar dit gerechtvaardigd is. Met in het achterhoofd dat de meeste online lezers vluchtig aandachtsspanne, rechter lengte door hoe uw lezers reageren, het nut van uw gegevens, en het onderwerp. Overweeg mengen tot lengtes van berichten, om de lezers een pauze in tussen de meer langdurige en "erudiet" degenen te geven!
  • Indeling: Headers zijn handig; onderverdelingen helpen doorbreken van grote thema's en foto's en geeft de ogen een rust. Blok kan goed werken, en het verlaten van de ruimte kan de lezer zich ontspannen, niet gehaast of overweldigd. Proberen om korte alinea's te gebruiken, ongeacht de lengte van de paal. Gebruik vetgedrukte te trekken uit belangrijke punten en om de aandacht van de lezer (vetgedrukte interesseert ook de zoekmachine, maar dat is een andere zaak) vast te leggen.
  • Frequentie: Te weinig posts en de mensen zullen denken dat je bent afgedwaald, en zo zal ze. Te veel en je zult dragen lezers uit - vergeet niet dat ze andere dingen te lezen en te doen! Lezer en schrijver burnout is een echt probleem als je over-post, dus denk goed door wat het beste werkt voor jou. Houd rekening met de realiteit dat zoekmachines als een goede frequentie van regelmatige berichten.
  • Editing: Controleer uw en uw grammatica. Onderschat nooit het belang van deze. Uw expertise in de blog-inhoud zal niet schitteren als uw spelling is twijfelachtig.
  • Te herzien, te herzien, te herzien: Knip het uit in geval van twijfel en zeg het met minder. Het polijsten aspect kan soms langer dan de oorspronkelijke schrijf-up te nemen, maar het is de moeite om ervoor te zorgen dat uw lezers blijven geboeid waard.
 7. 7
  Wees creatief. Zelfs als je een briljante schrijver, zal woorden alleen niet een blog te maken. De meeste lezers verwachten dat de blog te kijken indrukwekkend, en worden vergezeld door ten minste een foto of afbeelding. Visuals sprankelen en vangen de aandacht van mensen. Zoals met alles, niet overdrijft ze - net proberen om de balans goed te krijgen.
  • Gebruik je gezond verstand bij het beoordelen hoeveel is te veel - als je het toevoegen van een fotografie, how-to, of recept post, zult u in staat om weg te komen met meer foto's dan zeggen, een politieke of opiniestuk blog post.
 8. 8
  Denk na over wat je gaat om de titel van uw blog posts. Je kan de meest relevante informatie over het onderwerp hebben, maar als het een saaie titel, zal het niet worden gelezen. Gebruik koppen die trekken lezers en dat zoekmachines vergrendeling op. De zoekmachine element is een kunst op zich, die je uiteindelijk zult merken dat je meer leren over. Voor nu echter een aantal belangrijke tips om in gedachten te houden zijn:
  • Gebruik woorden die marketeers gebruiken om aandacht te trekken. Er zijn verschillende "Top 10 Engels Woorden" geeft online beschikbaar gebruikt door marketeers om aandacht te trekken (een zoekopdracht voor een). Het toevoegen van woorden als "u" aan de titel klinkt misschien banaal, maar volgens marktonderzoek, kunnen strategisch gebruik van de top 10 woorden lezers te brengen om links te openen voor je bericht.
  • Stel vragen in de rubrieken of maak bungelende informatie die de lezer af wat het volgende stuk van informatie zal zijn heeft. Maak uw rubriek prikkelende zodat het prikstokken de lezer in te willen om meer te lezen - als uw rubriek spreekt een behoefte in een reader, dan zullen ze het geweldig vinden. Top van de lijst is "How to..."!
  • Houd de titel eenvoudig. Hoe eenvoudiger, hoe beter, en probeer de titel minder dan 40 tekens en de zoekmachine te houden zullen ook genieten van je blog!
 9. 9
  Moedigen. Mensen zullen uw woorden van wijsheid te lezen, maar ze zullen je niet vertellen wat ze denken, omdat de meerderheid van de mensen (en dat betekent dat ongeveer 99 procent) zal niet, tenzij gevraagd. Je zult een aanzienlijk groter aantal reacties krijgen als je vraagt ​​voor hen.
  • Niet sluiten uw commentaar functie. Het is belangrijk niet te vrezen reacties - ze zijn een puls op je blog, je te laten weten dat mensen reageren op je bloggen, hetzij negatief of positief. Als uw blog is echt goed, krijg je beide kanten van de reacties, dat is ideaal!
  • Maak het makkelijk voor uw lezers om commentaar te geven. Lezers willen niet te springen door hoepels. Evenwicht waardoor ze zich aanmelden en met CAPTCHA fixes voordat ze kunnen zeggen dat een enkele lijn met het feit dat dit zal leiden tot veel van hen om niet tot last zijn. Hoe minder hindernissen, hoe beter, vooral waar persoonlijke gegevens betreft.
  • Eindigen altijd uw blogberichten bemoedigend commentaar door vragen te stellen, of vragen om ervaringen en suggesties van de lezer.
  • Zonder mankeren, reageren op uw reageerders. Niet alleen is dat beleefd aan de persoon die de tijd nam om te reageren, maar het laat andere lezers weten dat u de zorg en gaan met hen. Ze zijn op zoek! Een duidelijke uitzondering is spam of een vlammende, in welk geval, verwijdert u de reactie (spam) zo snel mogelijk, of laat het staan ​​op zijn eigen gebrek aan verdiensten (brandende) tenzij je een geestige en vriendelijke reactie.
  • Verwijder spam zo snel als je kunt. Het ziet er onprofessioneel. Investeer in een manier van het houden van spam uit - er zijn tal van programma's beschikbaar. Vinden goede manieren om schoon te maken spam die niet betrokken zijn bij achtervolgen van je echte lezers.
 10. 10
  Verspreid het woord over uw blog en nieuwe posts. Gebruik de hedendaagse sociale media om de max. Er zijn vele platformen om uit te kiezen. Gebruik een of bij voorkeur, velen van hen., Facebook, en Tumblr zijn slechts een paar.
  • Neem de tijd om andere blogger blogs te bezoeken en reacties achterlaten met uw naam en een link in hen. Krijg bekend als iemand die geeft om wat andere bloggers zeggen en creëren, en ze zullen de gunst terug te betalen.
 11. 11
  Anderen aanmoedigen om gast post op je blog. Gast detachering is een uitstekend middel voor het verkrijgen van bekende, kwaliteit bloggers aan het profiel van uw blog te verhogen. Bieden gasten berichten in ruil, om zo de link van je blog te krijgen in andermans blogs.
  • Gast berichten verhogen variatie voor uw lezers. En als je bekende bloggers op uw blog, dit zal helpen uw lezers om u te verbinden met de gast poster, die je profiel zal toenemen.
 12. 12
  Hou van je lezers en terug te geven aan hen. Laat uw lezers dat je ze waarderen. Terug te geven aan hen door:
  • Gereageerd op de opmerkingen van uw lezer onmiddellijk.
  • Bezoeken van blogs van uw lezer als ze die hebben. Verlaat ondersteunende reacties en zelfs suggereren dat ze gast blog voor u zo nu en dan.
  • Bevordering van de interactie van uw lezers door, wedstrijden, enquêtes, met je lezers, enz.
  • Zorg altijd voor een kwaliteit lezen, dat is van belang.

Tips

 • Taggen uw artikelen. Meer informatie over tagging en gebruiken. Tags maken een enorm verschil in uw lezerspubliek.
 • Dit artikel is een overzicht van wat een goede blogger praktijken. Het is een goed startpunt voor u om te beseffen dat je nooit uitgeleerd. Er zijn vele nieuwe mogelijkheden die je zal gaan naar beneden als je het verhogen van uw lezerspubliek en het verbeteren van uw blog.
 • Bedenk hoe je blog verbindt met en ondersteunt uw andere online activiteiten, evenals uw offline business. Plan van tevoren, zodat u de meeste van de verbindingen kan maken. Werk het doel van uw blog, als dat nodig is, en het evalueren van de ondersteunende rol op een routine-basis.

Waarschuwingen

 • Consistente, hoge kwaliteit bloggen is hard werken en het gaat om vele uren aan goede berichten ambacht. Als je gaat in het bloggen te leven, beseffen dat het geen gemakkelijke manier om geld te verdienen en het kan geruime tijd gevestigde en vertrouwde te worden te nemen.

Dingen die je nodig hebt

 • Betrouwbare blogsite
 • Onderzoeksmateriaal over bloggen