Wkunl

Hoe te flashers op chatroulette voorkomen

Chatroulette is een website die het mogelijk maakt chatten via live video met vreemden. Het heeft aan populariteit gewonnen en is zelfs uitgegroeid tot een internet meme om reacties van mensen op oneven uitzendingen zien.

Hoewel dit kan je dichter bij elkaar te brengen met iemand van overal over de hele wereld, kan het ook zorgen voor wat minder hartige elementen in uw woonkamer, zoals iemand die besluit om je knipperen. De volgende suggesties worden geleverd als een manier om u te helpen de kans op blootstelling aan een flasher op Chatroulette te verminderen, hoewel het potentieel zal blijven bestaan ​​op dit moment.

Stappen

Hoe te flashers op chatroulette voorkomen. Weet wat je mee bezig bent.
Hoe te flashers op chatroulette voorkomen. Weet wat je mee bezig bent.
 1. 1
  Weet wat je mee bezig bent. Chatroulette is een relatief nieuw fenomeen en een die kennelijk blijkt onweerstaanbaar voor sommige exhibitionisten die zichzelf niet kunnen houden van het blootstellen van meer dan wie dan ook wil zien. De anonimiteit van de functie stimuleert een "trenchcoat-draagt ​​subway flasher" mentaliteit voor sommige (vooral) mannen. Het zijn voorbereid op de mogelijkheid en zijn klaar om los te koppelen is waarschijnlijk uw beste verdediging.
  • Als u niet wilt riskeren, misschien wel de beste oplossing is niet om Chatroulette te gebruiken op alle.
 2. 2
  Let op wat chatroulette probeert te doen aan flashers bestrijden. Maak je eigen mening of je denkt dat Chatroulette's behandeling van het probleem is voldoende om uw zorgen te onderdrukken.
  • De site maakt gebruik van gezichtsherkenning software om te proberen om elk geval van niet-face optredens knippen of te censureren. Een waarschuwing gaat ook af voor de sitebeheerders als een gebruiker voortdurend wordt overgeslagen, vermoedelijk zodat ze onmiddellijk mee omgaan.
  • De site heeft een verklaring site toegevoegd informeren van alle gebruikers dat het tegen de VS en de VN-wet om zich bloot aan minderjarigen en dat de Chatroulette site is de samenwerking met wetshandhavingsinstanties.
 3. 3
  Probeer de kanalen meer kans om te betrekken knipperen te voorkomen. Sommige "adult-themed" kanalen en een lokale - in aanvulling op het bovenstaande pogingen om flashers te verwijderen, heeft Chatroulette nieuwe kanalen toegevoegd dating kanaal.
  • Vermijd de volwassen-themazenders als je niet wilt flashers riskeren. Flashers zijn meer kans te worden met hen.
  • Gebruik de lokale dating stroom voor het dateren van een gesprek en een verminderde kans flashers. Theoretisch, zullen mensen op zoek naar een date dus moeten doen in alle ernst in plaats overweegt zich bloot!
  • Niets van dit alles is waterdicht. Een flasher zal gaan waar een flasher voelt, dus waakzaam blijven voor het verplaatsen op zo snel mogelijk!
 4. 4
  Schakel over naar de volgende persoon of uitschakelen. Als er iets onsmakelijke begint zich op uw scherm, ga dan naar iemand anders die geen misbruik maken van de chat of het alarm uitschakelen.
 5. 5
  Ondersteuning krijgen. Voor sommige, vooral kinderen, het is niet prettig te zien dat iemand zichzelf blootstellen, of beelden beeltenis grafische geweld en kan zeer verontrustend. Als u last shock, angst, paniek, walging, enz. na het zien van een flitser, is het belangrijk om te werken door je overstuur. Zoek iemand die je kunt vertrouwen om mee te praten, of het nu een ander familielid, een vriend, een, of iemand anders wie je je veilig voelt praten met zijn.
  • Proberen om het in perspectief te houden door te beseffen dat zulke mensen geestelijk ongezond en dit is niet bedoeld als een persoonlijke aanval op jou. Je bent een anonieme slachtoffer.
  • Als je merkt dat knippert is er met je gebeurt vaak wanneer op Chatroulette, serieus overwegen niet met Chatroulette helemaal.
 6. 6
  Verslag incidenten van knipperende naar chatroulette. Hierdoor kan de sitebeheerders te sporen de IP-en andere gegevens in een poging om de dader gepakt en behandeld door wetshandhavers. Hoe meer men begrijpen dat dit zeer waarschijnlijk, hoe minder geneigd zullen zijn om te proberen.

Tips

 • De site waarschuwt nu: "Broadcasting ongepaste inhoud aan minderjarigen is een schending van zowel de VS als de VN wetgeving Wij zijn actief samen met wetshandhavingsinstanties.". Het is niet duidelijk hoe ver de site managers van plan de handhaving van deze nog niet, dus waakzaam en proactief jezelf.

Waarschuwingen

 • Het is raadzaam om kinderen weg te houden van en uit Chatroulette. Je kunt niet controleren wat er gaat gebeuren, en ze zullen niet in staat zijn om de ervaring vegen van hun geheugen, dus gewoon ze niet blootstellen aan het in de eerste plaats. Overweeg ouderlijk toezicht om de site helemaal te blokkeren van uw computer.

Dingen die je nodig hebt

 • Toegang Chatroulette