Wkunl

Hoe te TiVo verbinding met een wifi-netwerk

TiVo moet aangesloten worden op hun servers om de update met de nieuwste programma-informatie, en de software die uw Tivo toestel loopt updaten. Terwijl de meest voorkomende manier om verbinding is met een telefoonlijn, kunt u ook uw TiVo aansluiten op uw draadloze netwerk. Dit biedt meer bandbreedte dan de telefoonlijn, en ondervangt de noodzaak van die vervelende telefoonsnoer.

Stappen

Hoe te TiVo verbinding met een wifi-netwerk. Zorg ervoor dat uw tivo compatibel is met draadloze toegang.
Hoe te TiVo verbinding met een wifi-netwerk. Zorg ervoor dat uw tivo compatibel is met draadloze toegang.
 1. 1
  Zorg ervoor dat uw tivo compatibel is met draadloze toegang. Merk op dat slechts serie 2 TiVo units zijn compatibel. Merk op dat elk toestel dat een DirecTiVo (dat wil zeggen een eenheid die fungeert als uw DirecTV regelkast) niet zal verbinden via het draadloze netwerk zonder zware modificatie, omdat DirecTV de USB-poorten heeft uitgeschakeld. Sommige bedrijven zullen dit blok te verwijderen voor u, maar de service kan enigszins prijzig.
 2. 2
  Bezoek de TiVo website voor een lijst met compatibele USB wifi-adapters. Terwijl waarschijnlijk zowat elk een zal werken, zijn er een paar op de markt die niet compatibel zijn. U bespaart uzelf verdriet door het verkrijgen van een die bekend is om compatibel te zijn.
 3. 3
  Steek de USB wifi apparaat in de USB-poort aan de achterkant van uw TiVo.
 4. 4
  Gebruik uw TiVo afstandsbediening, ga naar berichten en setup, dan instellingen, dan telefoon en netwerkinstellingen. Selecteer Bewerken Phone of Network Settings, selecteer vervolgens Draadloze Instellingen, selecteer vervolgens verder naar de volgende stap.
 5. 5
  U krijgt een lijst met beschikbare netwerken te zien. Hopelijk is uw thuisnetwerk vermeld - selecteer deze. Als het niet wordt vermeld, of je het hebt ingesteld om de SSID uit te zenden, uw TiVo is buiten bereik, of uw netwerk heeft een probleem.
 6. 6
  Als u de beveiliging ingeschakeld voor uw thuisnetwerk, zult u nu worden geïnstrueerd om een wachtwoord / wep key in te voeren. Doen.
 7. 7
  Selecteer ja, aan te sluiten via het netwerk naar uw TiVo instrueren om dial-up via internet in plaats van de telefoonlijn.
 8. 8
  Koppel uw vervelende telefoonlijn!

Tips

 • U moet software versie 4.0 of hoger moeten verbinden met WiFi. Om uw software versie te vinden, gaat u naar Berichten & Setup, markeer vervolgens System Information. Als uw versienummer lager is dan 4,0, moet u uw software eerst te upgraden. Merk op dat DirecTivos niet zal lopen versie 4.0 van de software, en misschien niet op de pre-serie 2 TiVo.
 • U kunt nu ook uw Tivo gebruik maken van computers die zijn aangesloten op hetzelfde netwerk om foto's of video, of om naar muziek te luisteren MP3-bestanden die zijn opgeslagen op uw pc.
 • Om de software op de USB Wifi apparaat draaien updaten, je moet nog een analoge lijn.