Wkunl

Hoe te coaxiale kabel connectors

Coax-kabel is een kabel die een innerlijke draad afgeschermd met een buitenste geleidende mantel door een diëlektricum (niet-geleidend) materiaal. Hier is een blik op hoe je je eigen connectors hechten aan kabel-tv coaxkabel.

Stappen

Hoe te coaxiale kabel connectors. Bepaal uw kabel grootte.
Hoe te coaxiale kabel connectors. Bepaal uw kabel grootte.

De eerste stappen

 1. 1
  Bepaal uw kabel grootte. Kabel terminologie kan verwarrend zijn. Kijk op de zijkant van uw coaxkabel voor de maataanduiding. In de meeste huizen, de twee meest voorkomende maten zijn RG-6 en RG-59.
  • RG staat voor "Radio Guide." De nummers van de verschillende versies van kabel RG betrekking op de diameter (59 betekenis 0,059 en 6 betekenis.06, etc) en de interne eigenschappen van de kabel, zoals de hoeveelheid afscherming en verzwakking van de kabel, die verwijst naar hoeveel signaal verlies er is per lengte van de kabel.
  • U kunt ook zien de term RF gebruikt met deze kabels, wat staat voor "Radio Frequency."
  • De meeste niet-industriële coaxkabel is nu bekend als RG-6, hoewel de vorige dunner lagere kwaliteitsstandaard van RG-59 wordt nog steeds gebruikt in sommige toepassingen en oudere woningen. Commerciële installateurs kan een dikkere RG-kabel te gebruiken, zoals RG-11 (die alleen wordt gebruikt wanneer de afstand tot de bron kraan om je punt van beëindiging in het huis groter is dan 200 voet)
  • RG kabels gebruikt in woningen voor gewone doeleinden moet 75 ohm (RG-6 of RG-59) te zijn.
  • Wees ervan bewust dat alle kabels (en hun aansluitingen) komen in een verscheidenheid van kwaliteiten. Verkrijg de beste kwaliteit kabel je kunt.
 2. 2
  Kies de juiste aansluitingen. De meeste aansluitingen voor home video-installaties zijn gemaakt met F-Style connectoren. Echter, het is mogelijk uw systeem N-connectoren.
  • Wees ervan bewust dat er verschillende types van type F-RG-6-kabel beschikbaar is, voornamelijk schroef-on en krimp-stijl aansluitingen.
   • Screw-on aansluitingen zijn eenvoudig te gebruiken, maar zijn minder veilig en kan een kleine luchtbel te verlaten. Sommige mensen geloven dat dit kan invloed hebben op uw kwaliteit van het signaal.
   • Crimp-style connectoren hebben twee delen: een ring (of krimp) en een terminator. Ze zijn meestal moeilijker te installeren, maar kan het bereiken van de grootste lengte en de beste verbindingen bij correct gebruik.
  • Weet dat een verbinding die u zal een mannelijke en een vrouwelijke connector van hetzelfde type nodig maken.
   • Male connectoren hebben het centrum draad uit te steken, terwijl de vrouwelijke connectoren hebben een ruimte voor het centrum draad vast te houden in. Zorg ervoor dat het andere geslacht te gebruiken om de aansluiting die u zal maken. De meeste kabels eindigen in male connectoren.
  • Gebruik een SMA (sub-miniatuur versie A) connector voor zeer kleine coaxiale kabel.

Strip de kabel

De eerste stap bij het bevestigen van eigen connector aan het einde van de coaxiale kabel te bereiden.

 1. 1
  Knip de kabel flush.
 2. 2
  Knip de buitenste afdekking (meestal zwart rubber) terug 1/2 ".
  • Wees erg voorzichtig dat u direct onder de buitenste behuizing gesneden in de metalen vlechtwerk. De vlechten kan zowel "losse" draad en een folie-achtige metalen aanwezig zijn in afgeschermde kabel zijn.
 3. 3
  Trek voorzichtig de rug van de binnenste vlechtwerk (tweede kanaal) buiten de buitenste afdekking. Controleer of geen van de gevlochten draad wordt gewikkeld rond of raakt het koperen centrum dirigent.
 4. 4
  Terugsnoeien van de (meestal wit, maar kan duidelijk zijn) diëlektrische kunststof uit de binnenkern.
  • Wees er absoluut zeker van dat er geen krassen of nick het centrum dirigent. Eventuele schade aan dit conductor kan ernstig uw signaal beïnvloeden.
 5. 5
  Duw de connector naar beneden over het uiteinde van de kabel, zodat de koperen kern van de coaxiale kabel steekt.
  • Zorg ervoor dat het diëlektricum (aluminiumfolie) wordt getrimd zodat het niet aangaan van de terminator van de connector.
 6. 6
  Schroef de connector in het uiteinde van de kabel. De draad wordt gesneden in de buitenste behuizing en wikkel de afscherming weven, het maken van een strakke pasvorm.

Met behulp van een krimp-style connector

Dit is een andere methode die gebruikt kan worden om coaxiale kabel connectors.

 1. 1
  Plaats de krimp ring over het uiteinde van de kabel.
 2. 2
  Knip de buitenste afdekking terug ongeveer 1/4 ".
 3. 3
  Knip de afscherming, wire wrap en diëlektrische terug naar de kale innerlijke draad.
 4. 4
  Laat ongeveer 1/8 "van diëlektricum.
 5. 5
  Plaats de terminator over het uiteinde van de draad met de koperen kern steekt door het gat.
 6. 6
  Duw de connector krimp-stijl naar beneden in het uiteinde van de kabel, zodat de buis van de connector gaat tussen de folie en de buitenste behuizing.
  • Dit kan zeer moeilijk te doen zijn. Probeer die de kabeluiteinde met een tang, of klemmen in een bankschroef. Probeer niet te verdraaien wanneer naar beneden te duwen.
 7. 7
  Krimp de ring rond de buitenkant van de kabel.
 8. 8
  Knip alle losse draden.
 9. 9
  Snij de binnenste kerndraad gelijk met het uiteinde van de connector.
 10. 10
  Ruk aan de connector om te controleren of het is bevestigd.

Tips

 • Als u een hoge snelheid internet en meer dan twee TV's, zorg ervoor dat u een hoge kwaliteit RG 6-type connector gebruiken. Bij het aantrekken van een connector op de kabel draad, een goede voorbereiding is essentieel om een ​​duidelijk beeld, evenals een goed zittende aansluiting voor het kabelmodem te krijgen. Gebruik een compressie-connector verkrijgbaar bij elke populaire home improvement center. Ook bij het opstellen van het uiteinde van de draad, zeker niet te "scoren" of nick de koperen centrum dirigent, omdat dit problemen met uw internet zoals intermitterende connectiviteit en packet loss kan veroorzaken.
 • Gebruik niet de schroef-on stijl F-type aansluitingen. Kabel signaal zal "lekken" uit een goedkope of slecht beëindigd connector zoals deze. Dit kan ongewenst signaal "binnendringen" veroorzaken te krijgen in de kabel lijn en veroorzaken vreemde vervormingen zoals verticale lijnen, onderbroken lijnen bewegen horizontaal over het scherm en "beats", of kleine witte stippen willekeurig over het volledige scherm.
 • U kunt kopen krimp, kotters en strippers speciaal ontworpen voor coaxiale kabel in bepaalde diameters. Deze tools hebben wel enige oefening om te leren hoe te gebruiken en je hoeft niet om speciale gereedschappen te gebruiken om deze verbindingen te maken. Reguliere strippers zal zo lang als je voorzichtig bent te doen.

Waarschuwingen

 • Als u niet zeker weet hoe dit te doen, laat de baan tot aan de professionals van uw kabel provider. De meeste bieden relatief goedkope tarieven, vooral in vergelijking met elektrische aannemers.
 • Professionals gebruiken klemkoppelingen op coax met een compressie tool die is niet veel duurder dan een tang. Deze worden nu gebruikt in plaats van krimpen als het maakt een meer waterdichte afdichting en beïnvloedt het signaal minder bij de gezamenlijke punt.
 • Zorg ervoor dat u een goede aansluiting te gebruiken. Neem geen genoegen met een minder dan perfecte job. Kabel-tv-signaal kan lekken uit slechte aansluitingen en interfereren met veel apparaten die RF-technologie (met inbegrip van vliegtuigen) te gebruiken. Bovendien kan een FCC overtredingen als teveel signaal lekt.

Dingen die je nodig hebt

 • Draadtang
 • RG-6 kabel strippers
 • Kanaal griptangen
 • RG6 connectors
 • Tang
 • Draad strippers