Wkunl

Hoe je kabel-tv aansluiten op een dataprojector

De volgende zijn de eenvoudige stappen over hoe je een dataprojector die niet een coaxiale ingang heeft moeten sluiten, om uw kabel via een coaxiale kabel. Het is heel eenvoudige stappen en er zijn verschillende manieren om het te doen. De volgende zijn de stappen met behulp van een digitale decoder, TV of een videorecorder / dvd-combo.

Stappen

Hoe je kabel-tv aansluiten op een dataprojector. Vervolgens plaatst u uw projector waar u het zou willen stellen.
Hoe je kabel-tv aansluiten op een dataprojector. Vervolgens plaatst u uw projector waar u het zou willen stellen.
 1. 1
  1. Schaf uw projector, een andere tv, digitale kabel-of videorecorder / dvd-combo. De extra TV, kabel-of videorecorder / DVD combo zal worden gebruikt als je kanaal selector. Ook voor zorgen dat u een aanzienlijke hoeveelheid digitale ingang kabels (Rood, Wit, Geel getipt kabels;. Vaak gezien op moderne digitale apparaten zoals video-game-ingangen), zodat u ze kunt uitvoeren vanaf uw kanaal turner om de projector voor de plaatsing van uw apparaten.
 2. 2
  Vervolgens plaatst u uw projector waar u het zou willen stellen. Nu is hier het meest ingewikkelde deel. (Het is erg gemakkelijk!) Select turner apparaat. Als het een tv, neem de ingang kabels en sluit ze aan op de "out" videokabel sleuven aan de achterkant van de TV (rood, wit, geel), dan sluit u de andere kant van de kabel aan op de video-ingangen op de data projector. Als dit goed wordt gedaan men deze is het opzetten van de projector wordt weergegeven wat er op de tv. Als u gebruik maakt van een digitale decoder is het nog eenvoudiger. Gewoon de input kabels van de video "out" slots op de kabelbox digitale, en de input video "in" slots op de projector. Als u gebruik maakt van de VCR / DVD combo werkt hetzelfde als de tv. Zoek de video "out" slots sluit de kabels aan deze slots (Nogmaals ze zijn rood, wit en geel, zal het woord "out" eronder hebben), en sluit vervolgens het andere uiteinde van de kabels aan op de projector "in "kabel slots.
 3. 3
  Nu, sluit uw coaxiale kabel aan op uw turner apparaat. Als het uw TV, de coax-stekkers in de tv alsof je kijken naar kabel op uw TV. De digitale kabel box zal een poort voor de coaxkabel en dat is waar u de stekker in op. De VCR / DVD combo heeft een coaxiale "in". Zodra de coaxiale in u moeten kunnen afstemmen op verschillende kanalen via de kabel-box, tv of videorecorder / dvd-combo. Met behulp van het menu aan uw digitale decoder, TV of videorecorder / dvd-combo, je kunt kanaliseren zoeken om uw kanalen. Merk op dat als u gebruik maakt van een tv, de projector zal alleen laten zien wat de tv-programma's. Dus als de TV uit staat, dan is de projector zal u een leeg scherm te geven. Ook voor zorgen dat de projector is ingesteld op de video-ingangssignaal dus dat zal halen de beelden. (Doe dit door op de knop INPUT op de projector of de afstandsbediening tot het toont het beeld of een aanduiding van de ingang kabelkanaal. )
 4. 4
  4 ten slotte, dit is meer een kanttekening voor uw uitkering. De meeste projectoren die efficiënt zijn de kosten niet hebben een hoge kwaliteit geluid. Als u een geluidsbron die u wilt gebruiken, zoals een surround sound, gewoon de stekker uit het rode en witte kabel van het project (niet van uw stemapparaat) en steek ze in de rode en witte audio "in" sleuven op de afzonderlijke geluidsbron. Als u gebruik maakt van een surround sound, zullen de sleuven worden verstrekt en alles wat je zou moeten doen na het inpluggen in zou zijn om op de surround-geluid in te schakelen, selecteert u het audiokanaal, en dan zal het geluid via de luidsprekers van uw surround komen van de TV die je kijken.

Tips

 • Als je niet van de manier waarop de foto ziet, of het scherm lijkt op "keystone" (ziet eruit als een trapezium van soorten), dat dit een kwestie is van de opties op uw projector niet met de tuning-apparaat of kabels vast.
 • Het beste geluid komt uit een soort van surround sound.
 • Plan uw positie van uw projector en bijbehorende digitale apparaten.
 • Zorg ervoor dat uw kabels die aansluiten op uw projector zijn uit de weg, je wilt niet dat iemand struikelen over hen en de mooie chique projector te zijn vernield. Vergeet niet dat ze die fancy dure lampen!

Waarschuwingen

 • Hoeft de projector niet vallen. Ervoor te zorgen dat het goed is bevestigd, of gelijkmatig geplaatst op een oppervlak.