Wkunl

Hoe maak je een CCTV bewakingscamera kopen

CCTV staat voor Closed Circuit Television, en is een systeem van bewakingscamera's allemaal gekoppeld aan een systeem van toezicht.

Want ze zijn nu veel meer betaalbaar, zijn CCTV-camera's nu wint aan populariteit met huiseigenaren om hun huis, bedrijven aan huis en andere persoonlijke eigenschappen te beveiligen.

Stappen

Hoe maak je een CCTV bewakingscamera kopen. Selecteer het type camera.
Hoe maak je een CCTV bewakingscamera kopen. Selecteer het type camera.
 1. 1
  Evalueer uw wensen: Wilt u algemene en laten bewaken? Wilt u gezichten, merchandise, menigten zien? Heb je draadloos of bedraad nodig? Heeft u een binnen-en / of outdoor CCTV camera systemen nodig? Wilt u profiteren van een IP-netwerk-camera? Heb je een 1, 2, 8 of 16 camera-systeem nodig? Wat is uw budget?
 2. 2
  Selecteer het type camera: Op basis van uw wensen en de opname-omgeving, moet u een camera die het beste is voor je kiezen:
  • bedraad: een standaard bedrade kleuren bewakingscamera. Meest bekabelde beveiligingscamera's vandaag zijn binnen / buiten en hebben een IR (infrarood) cut-filter voor nachtzicht (afbeelding de nachtvisie zal in zwart-wit te zijn voor een verbeterd contrast en beelddetails). Vast camera's zijn verkrijgbaar in BNC of DIN aansluitingen (poorten aansluiting) en zal videoverlengkabels vereisen.
  • draadloos: Meer en meer mensen wenden zich tot draadloze camera's als een kosteneffectieve manier van het bouwen van een uitgebreid systeem van toezicht in hun huis of bedrijf. De nieuwste digitale draadloze camera's zijn veilig, vrij van interferentie van huishoudelijke apparaten, en bieden een kristalhelder beeld en geluid.
  • IP / netwerk: IP (Internet Protocol), of netwerk camera's zijn een andere optie. Deze camera's aansluiten op de router van uw computer net als een computer of andere netto-werkbaar apparaat. IP-netwerk camera's kunt u toegang krijgen tot de camera's vanaf externe locaties via het internet. Velen geven je ook de mogelijkheid van het opnemen van video rechtstreeks naar uw computer of op een netwerk video recorder (NVR).
 3. 3
  Het type en de kwaliteit van de beeldvormende chip in de camera: CCTV security camera's produceren beelden met behulp van CMOS of CCD (Charge Couple Device) chips. Tiny en / of een zeer lage prijs CCTV-camera's meestal gebruik van CMOS-technologie, produceren slechte kwaliteit video en hebben een zeer slechte lichtgevoeligheid. Fatsoenlijke kwaliteit en betere CCTV-camera's gebruiken CCD-technologie. De grootte van de CCD-chip is gewoonlijk 1/4 ", 1/3" en 1/2 ". Als vuistregel, hoe groter, hoe hoger de kwaliteit van het beeld dat en hoe hoger de prijs. Maar hogere dichtheid 1/4 "en 1/3" CCD chips produceren nu zo goed een beeld zoveel oudere 1/3 "en 1/2" chips.
 4. 4
  Selecteer zwart-wit of kleur: Als je gaat om de camera te gebruiken in een omgeving waar de lichtomstandigheden zijn zeer laag, is het raadzaam om een zwart-wit CCTV-camera systeem te kopen. Kleur moet alleen worden overwogen voor binnen met goede lichtomstandigheden. Voor consumenten-grade CCTV-camera's, kleurencamera's zijn geschikt voor binnen-en buitentoepassingen. Veel hoge resolutie kleuren camera's gebruiken nu een IR cut-filter voor ingebouwde nachtzicht.
 5. 5
  Begrijp lichtniveau: Een van de belangrijkste specificaties. Lichtniveaus worden gemeten in Lux. Hoe lager het getal, hoe minder licht er nodig is om een ​​helder beeld te reproduceren.
 6. 6
  Begrijp resolutie: Hoe hoger de resolutie nummer, zal hoe scherper het beeld zijn. Instapmodel camera resolutie is 330 lijnen, hoge resolutie camera's produceren beter dan 400 lijnen.
 7. 7
  Selecteer een monitor die zal overeenkomen met de resolutie van uw CCTV-camera systeem.
 8. 8
  CCTV-camera systeem recorders: DVR (digitale videorecorder) die opnemen op harde schijven is de beste optie.