Wkunl

Hoe maak je een radiozender dat geluid kan overbrengen bouwen

Bouw een laag vermogen FM-zender kit in minder dan een uur of twee. FM-zenders in een kit-vorm zijn relatief eenvoudig (basis solderen vaardigheden) te monteren en goedkoop (velen zijn verkrijgbaar voor minder dan 15€). Laag vermogen FM-zenders vereisen geen licentie om te werken (in de VS) en zorgen voor duidelijke, statisch vrije signalen en keuze uit mono of stereo transmissie.

Stappen

Hoe maak je een radiozender dat geluid kan overbrengen bouwen. Verkrijgen materialen.
Hoe maak je een radiozender dat geluid kan overbrengen bouwen. Verkrijgen materialen.
 1. 1
  Bepalen nodig. Een populaire toepassing voor deze apparaten is om audio van een draagbare MP3-speler of internet radio station naar een radio of stereo-installatie zich in een andere kamer of zelfs buiten. Sommige keuzes zijn: mono-of stereogeluid? Hoe krachtig (grootte van de ruimte te dekken)? Hoeveel ingangen (microfoon en / of aux)? Wat voor soort stroombron (batterij of netadapter)? Dit zijn slechts een paar van de vragen die moeten worden beantwoord om de juiste zender voor de gewenste toepassing te verkrijgen.
 2. 2
  Zoeken. Gebruiken (of een andere zoekmachine naar keuze) op te zoeken "FM-zender kit" Vergeet niet om eventuele lokale elektronica aanbod winkels te controleren, ook. Kits voor alle soorten elektronische projecten zijn een populaire nietje in elektronicawinkels, en de winkel moet worden gecontroleerd als er een in de buurt.
 3. 3
  Beslissen. Selecteer een kit die het beste uitvoeren van de taak binnen het budget en de bestelling te plaatsen. Als online bestellen, moet u extra kosten te overwegen voor de scheepvaart en de tijd die het kost om te worden afgeleverd.
 4. 4
  Verkrijgen materialen. De meeste kits bevatten alle benodigde onderdelen, zoals printplaten, onderdelen en zelfs solderen. Gereedschappen echter niet. Absolute minimum zou een laag wattage potlood stijl soldeerbout met een kleine beitel of point tip zijn. Er is geen noodzaak om een ​​strijkijzer beoordelingscijfer meer dan 30 of 40 watt. Een stand of houder voor de soldeerbout zal helpen houden van het verbranden van oppervlakken en tegen wegrollen. Een soldeer lont is gevlochten koperen "draad" die toen gelegd op soldeer en verwarmd, zal het teveel soldeer lont weg. Dit is een handig punt om te hebben, vooral voor degenen die nog nooit hebben gesoldeerd. Een vertinnen verbinding wordt gebruikt om een ​​nieuwe soldeerpunt bereiden voor het eerste gebruik. Het wordt ook gebruikt om de tip te reinigen als het vuil wordt. De meeste van deze items zijn verkrijgbaar in een soldeerbout kit bij Radio Shack en andere elektronica winkels.
 5. 5
  Beoordelen. Zodra de kit en gereedschappen zijn samengebracht, lees de kit richtingen volledig voordat zelfs het inpluggen van de soldeerbout inch Bekijk de componenten van de kit tegen de inventarislijst (extra onderdelen zijn OK - ontbrekende onderdelen zullen problemen veroorzaken) Als ontevreden, neem dan contact op distributeur of het verkrijgen van eventuele ontbrekende onderdelen voordat u verder gaat.
 6. 6
  Bouwen. Gereserveerd ten minste de hoeveelheid tijd die aanbevolen in de kit routebeschrijving naar de assemblage en solderen voeren. Zodat er meer tijd als dit de eerste keer is het bouwen van een kit of met behulp van soldeerbout. Lay-out onderdelen en gereedschappen op een schone hittebestendige ondergrond. Monteer kit zoals in richtingen.

Tips

 • Het bouwen van een kit is verreweg de gemakkelijkste manier om een ​​FM-zender (en vele andere elektronische projecten, ook) construeren. Alle onderdelen, printplaat, etc. worden meestal opgenomen, en duidelijke stap voor stap aanwijzingen.
 • Een bevochtigde doekje kan worden gebruikt om snel af te vegen de soldeerstift schoon terwijl het nog warm is.
 • Aankoop en gebruik van een kleine hoeveelheid soldeervloeistof te solderen verwarming en stroom helpen als niet gebruikt hars kern soldeer. Gebruik geen flux loodgieter of zuur stromen.
 • Twee populaire fabrikanten van alle soorten elektronische kits zijn Canakit en Ramsey elektronica.
 • Als de kit bevat geen solderen, kopen hars kern soldeer (voor elektronica en elektrische soldeer werk).
 • Overweeg de aanschaf van een kast of doos voor het voltooide kit. De meeste kits zijn exclusief een zaak. Indien u liever uw werk beschermd door een zaak of doos van een soort, een pick-up gerangschikt om op het moment van aankoop kit. Kleine plastic en metalen gevallen zijn verkrijgbaar bij Radio Shack en andere elektronica winkels.

Waarschuwingen

 • Gebruik nooit zure kern solderen of loodgieter soldeer voor elektrische en elektronica soldeerwerk. Acid kern soldeer zal uiteindelijk eten door de dunne printplaat sporen.
 • In de VS, het leveren van een hogere spanning of het gebruik van een langere antenne dan aangegeven om het bereik van de zender te verhogen, is een overtreding van de FCC-regels. Indien gepakt, kan leiden tot boetes of gevangenisstraf of beide.