Wkunl

Hoe maak je de muur monteren van een plasma


De meeste mensen gewoon hun plasma-tv op een stand op een tafel of ander meubilair. Maar wat leuk is dat? Een van de leuke dingen over het hebben van een tv dat is slechts 4 centimeter diep is de mogelijkheid om het te monteren direct aan de muur!

Stappen

Hoe maak je de muur monteren van een plasma. Koop dan een muurbevestiging van een gerenommeerde plasma-tv dealer, en ervoor zorgen dat het past bij uw TV.
Hoe maak je de muur monteren van een plasma. Koop dan een muurbevestiging van een gerenommeerde plasma-tv dealer, en ervoor zorgen dat het past bij uw TV.
 1. 1
  Koop dan een muurbevestiging van een gerenommeerde plasma-tv dealer, en ervoor zorgen dat het past bij uw TV. Zorg ervoor dat u koopt de juiste muurbeugel voor uw TV en voor het type muur wordt u montage van uw TV aan.
 2. 2
  Bedenk wat je gaat doen met uw kabels. Als u de montage van uw tv op een stud wand is het mogelijk om uw kabel daarbij beneden de ruimte achter de wandplaat. Het uitvoeren van de kabels op deze manier ziet er geweldig uit, maar gaat veel inspanning. Een alternatief zou zijn om een ​​surface mount leiding gebruiken. Er zijn een aantal eenvoudig te leidingen beschikbaar op de markt die kan produceren enkele uitstekende resultaten passen.
 3. 3
  Voor de montage van uw TV op een stud wand volg de volgende stappen. Andere muur soort vereisen dat u de mount produceert richtlijnen.
  1. Zoek de muur studs in de muur die u wilt de TV hangen. Het is cruciaal dat de schroeven van de TV aan de muur worden geschroefd in het massief hout van een stoeterij, niet alleen in de wandplaat. De beste manier om een ​​stud vinden is met een stud finder, die verkrijgbaar bij elke bouwmarkt voor minder dan 15€ is. Zorg ervoor dat het midden van de tap voor de beste resultaten.
  2. Wanneer je merkt dat het centrum van een stoeterij, markeer deze met potlood op de muur. Meet de verticale afstand tussen de schroefgaten op de berg. Na de beslissing hoe hoog op de tv, merk monteren met potlood waar u elke schroef zal plaatsen.
  3. Dubbel te controleren dat de mount zal worden niveau met behulp van een level. Het is cruciaal dat je mounten niveau. Het zal moeilijk zijn om vast te stellen na het feit als je het slecht doet, dus twee keer alsjeblieft maatregel.
  4. Gebruik grote schroeven. Probeer # 14 x 1,5 inch schroeven. Voor # 14 schroeven, boor een gaatje voor 13/64 "in diameter eerst.
 4. 4
  Bevestig de houder met de schroeven. Dubbel te controleren om ervoor te zorgen dat het niveau.
 5. 5
  Als u uw kabels lopen door de muur, nu zou een goed moment om een gat te boren in de muur om je kabels te kunnen uitvoeren.
 6. 6
  Hang de TV op de berg. Meestal gaat het bevestigen van rubber / plastic mounts aan de achterkant van de TV, het plaatsen van hen door gaten in de berg, en ze te laten vestigen in plaats.
 7. 7
  Dubbel te controleren van de stabiliteit van de tv, en zorg ervoor dat het stevig op zijn plaats.
 8. 8
  Sluit uw bedrading en geniet van uw TV.

Tips

 • Knip een stuk karton om de afmetingen van uw nieuwe televisie en gebruik het op de muur om een ​​idee van een goede positie te krijgen.
 • Bespaart tijd en geld door gebruik te maken van een surface mount leiding aan de kabels tussen de AV-apparatuur en de tv verbergen of te camoufleren. Dit betekent dat u niet hoeft te veel tijd en geld vissen kabels of re-bepleistering doorbrengen op een latere datum wanneer u het nodig om nieuwe kabels toe te voegen.
 • Als je montage op een oneffen ondergrond (zoals baksteen of natuursteen), snijd een stuk van MDF of multiplex een beetje groter dan de montagebeugel. Veilig en correct eerste monteer het aan de oppervlakte, dan monteer de beugel aan dat.
 • Koop een laser-niveau (15€ -25€) om te bepalen waar uw muur schroeven moeten gaan. Heb je minder kans om een ​​fout dan met behulp van een waterpas en potlood
 • Niet mounten te hoog. Het is verleidelijk om het te monteren op foto hoogte, maar de meeste mensen vinden het ontspannend om naar te kijken als het centrum van de tv is ongeveer 40-45 centimeter van de vloer (ongeveer ooghoogte zittend). Echter, sommige mensen vinden dat het hebben van de tv iets hoger kan resulteren in een meer authentieke bioscoopervaring en kan de console gameplay meer meeslepende maken.
 • 'Future Proof' uw installatie door het opnemen van een DVI / HDMI-kabel (of op zijn minst component kabels) door de muur, zelfs als u ze niet gebruikt vandaag. Als je gewoon S-Video-of Composite kabels lopen, is er een goede kans dat je later wilt upgraden. Voor de kosten van een extra 15€ kabel, zet ze gewoon in de muur, terwijl je het opent.
 • Overweeg dat u kabels door de muur voor al uw tv-ingangen. Het kan dus meer kosten, maar je weet nooit wanneer je zult kopen dat nieuwe Hi-Def Blu-Ray-speler of spelconsole.
 • Als u wilt dat al uw audio-video-apparatuur te verbergen uit het zicht of in een andere kamer, kunt u een infrarood-ontvanger installeren om relay uw afstandsbedieningen 'signalen naar je uit het zicht apparatuur.
 • Nieuwe stopcontacten en / of datakabel verkooppunten zijn het best gepositioneerd boven of onder de TV beugel (maar nog steeds achter de TV). Stopcontact dozen moet een gesloten rug; laagspanning video / data-kabels kunt gebruiken outlet boxes dat een open rug (dit maakt lopen extra video / data kabels makkelijker na de eerste installatie) hebben.
 • Vaak worden stopcontacten naast geplaatst om een ​​stud, dus kijk voor een stud daar.
 • Gebruik een kleerhanger of draad te vissen de kabels door de muur te helpen.
 • In nieuwe huizen, zijn studs in het algemeen geplaatst 16 centimeter uit elkaar. Dus als je er een te vinden, kunt u zoeken naar een die ver weg. Echter, niet alleen vertrouwen op die meting. Controleer voor de stud met een stud finder.
 • Als u gebruik maakt van kabels in de muur, kopen kwaliteit kabels om storingen te voorkomen dat de macht draden en andere bedrading in de muren. Zodra je deze gemonteerd, hoeft u niet wilt weten dat je een probleem hebt.

Waarschuwingen

 • Elke data kabels los van de muur moet zijn om speciale code om eventuele toekomstige controle op uw huis (zoals de verkoop van het huis), etc. passeren, voor brandgevaar Wanneer u winkelen voor kabels zorgen ervoor dat u vragen bij de winkel. U zult meer te betalen, maar zal het risico van het hebben om ze te trekken uit na inspectie niet uitgevoerd.
 • Voordat u een wandsteun kopen, controleren en meten van uw muur. Bijv. meet de afstand tussen de noppen. De meeste draaibare mounts zal niet monteren op studs geplaatste 24 "uit elkaar. Meeste hechten aan 16" spaced studs, maar sommige alleen monteren op noppen elkaar geplaatste 14 "of minder uit elkaar. Dit zal u helpen een mount dat u in staat om te hechten aan de te selecteren waarin wand zonder dure aanpassingen aan uw muur.
 • Zorg ervoor dat de mount kunt kopen kan meer dan de TV gewicht te behandelen. Als uw tv weegt 50 pond. op zoek naar een berg die is staat de behandeling van 4x de tv-gewicht of 200 pond. Het klinkt misschien als overkill, totdat een kind trekt op de televisie en het valt op hen of iemand trips in de buurt van de tv en pakt het op hun weg naar beneden. Pas op voor de goedkope "knock off" mounts.
 • Na de mount opknoping (voordat u de TV op het), een manier vinden om wat gewicht toevoegen aan de mount om zeker te zijn is absoluut stevig op zijn plaats. De meeste flatscreens gewicht rond 50-150 pond.
 • De grootste zorg wandmontage is bedrading in de wand. Het is moeilijk om zeker te zijn, maar wees niet te boren of schroeven in een bedrading. Bepaalde modellen van stud vinders ook een functie die live-AC bedrading zal detecteren.
 • Je moet een goede stopcontact voor uw stroombron draad. Andere bedrading methoden, zoals het runnen van een verlengsnoer door de muur niet voldoen aan de bouwvoorschriften in de meeste gebieden, en ook een brand gevaar opleveren.
 • Als u de montage boven een open haard, zorg ervoor dat het voldoende geventileerd en niet trapping warmte of de meerderheid van de warmte wordt niet rechtstreeks stroomt naar de tv.