Wkunl

Hoe maak je een RCA rcr312w afstandsbediening programmeren

Je hebt een RCA rcr312w afstandsbediening. Je heb de instructies gevolgd en het is nog steeds niet werkt. Tot slot, ga je naar de RCA website en ontdek dat je nodig hebt om op de omgekeerde knop totdat de TV wordt ingeschakeld en druk op stop. De aanwijzingen op diverse locaties gezegd om op de reverse knop, maar heeft niet aangegeven hoeveel keer. Je moet om het te druk om de 2 seconden.

Stappen

Hoe maak je een RCA rcr312w afstandsbediening programmeren. Deze instructies komen van de RCA website.
Hoe maak je een RCA rcr312w afstandsbediening programmeren. Deze instructies komen van de RCA website.
 1. 1
  Deze instructies komen van de RCA website. De cruciale stap is om te blijven drukken op de knop achteruit.
 2. 2
  Schakel de component (de tv, dvd, enz.).
 3. 3
  Druk op de TV (of DVD)-knop en daarna de aan / uit-knop en houd beide tot de aan / uit-knop blijft branden.
 4. 4
  Druk op de PLAY-knop om de vijf seconden totdat de component wordt uitgeschakeld.
  • Elke keer dat de Play-knop wordt ingedrukt, wordt de verlichte ON-OFF-knop knippert tien keer en een blok van 10 codes verzonden naar uw component. Dit proces gaat door totdat alle codes in de Code lijsten zijn doorzocht. Indien de component niet is uitgeschakeld nadat alle codes zijn doorzocht, de verlichte ON-OFF-knop knippert vier keer, gaat uit en de automatische Code Search Entry methode wordt verlaten.
 5. 5
  Na de component wordt uitgeschakeld op de REVERSE-toets om de 2 seconden ingedrukt totdat het apparaat weer op. Ga naar stap 7.
  • Als uw televisie is een ouder model kan willen onmiddellijk op te schakelen voordat u de kans om op achteruit te krijgen. Als dat het geval is en de TV schakelt zichzelf automatisch op en volg dan gewoon de stap en houdt u achteruit totdat de component wordt uitgeschakeld. Ga vervolgens naar stap 7.
 6. 6
  Indien de component niet reageert, blijven aandringen op elke twee seconden de REVERSE-toets tot de component wordt weer in. Dit zal de juiste code in het laatste blok van codes verzonden isoleren. Elke keer dat de REVERSE-toets wordt ingedrukt, wordt de verlichte ON-OFF-knop knippert.
  • Als de REVERSE-toets per ongeluk wordt ingedrukt nadat de component reageert, drukt u kort op de FORWARD-knop. Wacht twee seconden om te zien of de component wordt weer uitgeschakeld.
 7. 7
  Om de nieuwe code op te slaan, drukt u op de STOP-knop.
 8. 8
  De verlichte aan-uit knop gaat uit. U moet op de STOP-knop om de code op te slaan.
 9. 9
  Als component niet reageert of heeft beperkte functionaliteit, kan codes in een ander blok lijst worden geprobeerd totdat u de code die het mogelijk maakt de afstandsbediening om de meerderheid van de functies van het apparaat te bedienen vinden. Om door te gaan langs een blok lijst met codes die minimale of geen controle voorzien, zet component weer in nadat het apparaat is uitgezet uit duwen spelen en ga verder met stap 4.
 10. 10
  Om code in te voeren
 11. 11
  Handmatig inschakelen van de component die u wilt de afstandsbediening te bedienen (tv, videorecorder, dvd, satellietontvanger of kabeldecoder).
 12. 12
  Houd de component-toets (TV, VCR • dvd, zat • CBL) die u wilt programmeren. De verlichte ON • OFF-toets gaat branden en blijft branden. Als u tijdens de Codes rechtstreeks invoeren procedure de component toets loslaat op elk gewenst moment, wordt het verlichte ON • OFF-toets vier keer knippert, en het proces verlaten.
 13. 13
  Terwijl u de component-toets, voert u de viercijferige code
 14. 14
  Terwijl u de nummers, de verlichte aan • uit toets gaat uit.
 15. 15
  Na het vierde nummer is ingevoerd, de verlichte aan • uit toets gaat branden. Op dit moment laat de component toets. Als de verlichte ON • OFF toets uitgaat, hebt u een geldige code ingevoerd en de juiste procedure voor Direct Code Entry hebben gevolgd. Als u een codenummer dat niet in de code lijsten in te voeren of u zich niet aan alle stappen voor Codes rechtstreeks invoeren, de verlichte ON • OFF-toets vier keer knippert wanneer de component toets wordt losgelaten. Dit is een indicatie dat een programmeerfout opgetreden. In dat geval herhaalt u de Direct Code Entry proces vanaf stap 2 en probeer de volgende code vermeld.

Tips

 • Druk op om de 5 seconden op de PLAY-knop ingedrukt totdat het apparaat wordt uitgeschakeld
 • Zet de TV
 • Druk op de STOP-knop om de code vast... de afstandsbediening zou nu moeten werken.
 • Belangrijk om reverse-knop om de 2 seconden, niet alleen maar een keer op.
 • Houden in de TV-knop en de aan / uit-knop totdat het aan / uit-knop brandt
 • Druk op om de 2 seconden de REVERSE-toets totdat het apparaat wordt ingeschakeld