Wkunl

Hoe maak je een Comcast kabelbox activeren

De Comcast telecommunicatie bedrijf is eigenaar van al haar apparatuur en verhuurt hun kabel ontvangers aan hun abonnees. Voor nieuwe abonnees, een veld technicus activeert de kabelbox bij de installatie. Echter, als een huidige abonnee bestelt een nieuwe kabel doos, kan hij installeren en activeren het aan zijn bestaande dienst, zonder dat een service call.

Stappen

Hoe maak je een Comcast kabelbox activeren. Koppel de oude Comcast kabel doos en sluit de nieuwe doos om uw televisie en kabel-service met behulp van de bestaande bekabeling.
Hoe maak je een Comcast kabelbox activeren. Koppel de oude Comcast kabel doos en sluit de nieuwe doos om uw televisie en kabel-service met behulp van de bestaande bekabeling.
 1. 1
  Koppel de oude Comcast kabel doos en sluit de nieuwe doos om uw televisie en kabel-service met behulp van de bestaande bekabeling.
  • Als u een upgrade naar een HD box, en je hebt een HD-televisie, sluit u de doos met een HDMI-kabel.
 2. 2
  Zorgen ervoor dat u een actieve Comcast kabel aansluiting als u de installatie van een extra, geen vervanging, doos.
  • De Comcast klantenondersteuning vertegenwoordiger dient te bevestigen dat u een actieve aansluiting voor het bestellen van de nieuwe doos. Als dit niet is gebeurd, zal een technicus nodig hebben om uit te komen en installeren van een krik. Bellen Comcast een service call plannen.
  • Als u een actieve aansluiting sluit het vak aan op de kabel jack met een coaxkabel de ronde kabel met de tonvormige connector.
  • Sluit de doos aan op de televisie met een coaxiale kabel of, als het een HD box, gebruikt u een HDMI-kabel.
 3. 3
  Meld u aan op uw computer, start uw webbrowser en navigeer naar https:/ / digitalnow.comcast.com / om uw apparatuur te activeren.
 4. 4
  Vul uw Comcast rekeningnummer en volg de aanwijzingen op het scherm om uw kabel-box te activeren.
  • Als u geen toegang tot het web, of als de activering niet lukt, bel Comcast klantenservice voor meer informatie over hoe je een Comcast kabelbox activeren..

Waarschuwingen

 • Probeer niet om een ​​gebruikte doos gekocht van een eerdere Comcast abonnee, zoals een doos verkocht op eBay of Craigslist activeren. Elke kabel doos heeft een sleutelkaart dat de doos identificeert op het Comcast-netwerk.
 • Gebruikte kaarten mogelijk niet op het Comcast-netwerk om verschillende redenen, zoals de vorige abonnee had een uitstekende balans, de kaart werd verloren eported of gestolen, of de kaart is beschadigd. Gebruikte ontvangers kan ook worden achterhaald en niet langer verenigbaar is met de Comcast-netwerk.
 • Contact Comcast Customer Service voordat u een gebruikte kabel doos kopen om ervoor te zorgen dat u in staat om het op uw Comcast account activeren zal zijn. In sommige gebieden, zal Comcast niet een gebruikte ontvanger activeert bij allen.

Dingen die je nodig hebt

 • Coaxkabel
 • HDMI-kabel