Wkunl

Hoe maak je een plasma-tv kopen

Voor het grootste deel, bij het kopen van een plasma-tv is er geen "beste" merk, alleen degene (n) die u het beste bevalt. Je kunt niet verkeerd gaan met een van de grote merken, zoals Pioneer, Panasonic, Sony, Samsung, enz. Ze zijn allemaal van goede kwaliteit; elk heeft zijn voor-en nadelen.

Stappen

Hoe maak je een plasma-tv kopen. Wees ervan bewust dat het plasma is waarschijnlijk ideaal voor u als uw tv-kamer is een donkere.
Hoe maak je een plasma-tv kopen. Wees ervan bewust dat het plasma is waarschijnlijk ideaal voor u als uw tv-kamer is een donkere.
 1. 1
  Wees ervan bewust dat het plasma is waarschijnlijk ideaal voor u als uw tv-kamer is een donkere. Plasma-tv's hebben een zeer glanzende scherm en reflecteren licht creëren van een schittering die is verwant aan het proberen om een ​​glossy tijdschrift te lezen met een glanzend licht. Als je een buis televisie en je hebt verblinding nu, ben je er aan gewend.
 2. 2
  Beslissen of u 720 of 1080 verticale lijnen van de resolutie. 720 units hebben minder pixels op dezelfde schermgrootte en zijn meestal alleen verkrijgbaar in 50 "of kleinere schermen. Hoewel 1080 is de huidige uitzending HD en" Blu-ray "standaard, veel mensen vinden het moeilijk om het verschil tussen de goedkopere 720 vertellen plasma's en de hogere resolutie 1080 displays. Als je zit 8 meter vanaf de TV of verder, zul je waarschijnlijk niet in staat zijn om het verschil tussen 720 en 1080 op een 46 "set of kleiner te vertellen. De beste manier voor u om te beslissen is te gaan kijken naar hetzelfde programma op de twee televisies naast elkaar op een lokale winkelier.
 3. 3
  Kijk naar de contrastverhouding specificatie. Hoe hoger de ratio hoe meer "echte" het beeld verschijnt. 800:1 is het laagst. Nieuwe modellen bieden 30000:1 ratio (of beter). Hoger contrast ratio's over het algemeen betekent een betere "echte zwarten" in de afbeelding. Zwarten die te grijs verminderen of uitwassen subtiele donkere details en warboel schaduwen en andere "grijze" kleurinformatie.
 4. 4
  Check in sommige winkels zelf vaststellen of u een verschil met de afstand waarop u zullen kijken kan zien. Als je kunt, beslissen hoeveel u bereid bent te betalen voor die verschillen zijn.
 5. 5
  Plasma-tv's zijn sneller dan LCD's en zijn het beste voor een home theater ervaring. Lcd-televisie wordt beoordeeld op 60Hz of 120Hz (240Hz binnenkort), alle plasma-tv's zijn 480HZ. Dit verwijst naar de tarieven die onscherpte te minimaliseren bij het bekijken van scènes met rollende mist, golven van de zee of rook vernieuwen.
 6. 6
  Beslissen of u een consument of een commerciële set wilt.
 7. 7
  Bepalen welke functies je nodig hebt, die zijn "nice, maar niet kritisch," en die u waarschijnlijk niet te gebruiken zijn. Consument sets hebben meer mogelijkheden, flitsender styling, en (soms) betere garanties, evenals het hebben enigszins strengere overheid normen voldoen. Commerciële sets bieden grote waarde. Ze bieden een zeer goede beeldkwaliteit voor het geld, maar de neiging om minimalistische styling en functies, en dingen als tafel staat, HDMI / DVI-ingangen, tuners en luidsprekers zijn extra kosten opties die de kosten kunnen opdrijven dan de consumentenversie als u voeg ze toe.
 8. 8
  Overweeg of u wilt kopen op het internet of vanaf een lokale winkelier. De eerste is meestal goedkoper, maar als er iets misgaat, de terugkeer van de grote, dure machine kan een gedoe zijn. Ook rekening houden dat je kunt voorkomen dat het betalen van omzetbelasting bij de aankoop van een groot aantal online retailers, waar u kunt besparen honderden op een dure tv. Commerciële sets zijn schaars in de plaatselijke winkels terwijl vele internet-leveranciers niet de versies consument aanbieden.
 9. 9
  Focus op een beheersbaar aantal apparaten die door het wieden van degenen die niet voldoen aan uw criteria.
 10. 10
  Check out "expert" reviews, zoals CNET en rapporten van de consument. Lees commentaar van gebruikers op diverse locaties over het hele net. Recensies zijn van onschatbare waarde, omdat het kiezen van een TV-toestel op een verkoop vloer niet altijd onthullen feiten over de betrouwbaarheid van een bepaalde tv's in de tijd.
 11. 11
  Kijk naar de sets die u overweegt in meer dan een winkel. Te veel is afhankelijk van de beeldinstellingen, sfeerverlichting, en zelfs de kwaliteit van de video-feeds.
 12. 12
  Heb verlamming niet krijgen van de analyse. Er is altijd wel iets nieuws binnenkort aankomen. De prijzen zullen altijd vallen in de tijd. Het feit is, de meeste huidige plasma's zijn erg goed en de prijzen zijn redelijk voor het plezier dat ze bieden.
 13. 13
  Gebruik vergelijking shopping sites zoals dealmine. Com of Yahoo Shopping om te ontdekken hoe de prijzen variëren bij verschillende winkels.

Tips

 • Dell plasma-tv's maakt gebruik van Koreaanse glas en Europese circuits. Te koop, bieden ze een geweldige waarde, maar controversiële kwaliteitscontrole.
 • Philips heeft de neiging om het hoofd worden gezien, hoewel hun commercials over Ambilight doen veel in de richting van het publiek bewuster maken van platte beeldschermen.
 • Bij het vergelijken van verschillende sets in een winkel, de werknemers hebben de neiging om zeer nuttig zijn omdat het zo'n grote ticket item en laat je veel dingen die je niet in staat zou zijn om te doen als het kopen van iets als een CD doen. Veel winkels zal toestaan ​​om instellingen op het display modellen te veranderen en zelfs te brengen in je eigen 'Blu-ray', DVD of video game systeem aan het testen van de foto's.
 • Het is over het algemeen het beste voordat u besluit om online te kopen om een ​​snelle reis te nemen en praat met de verkoper bij uw elektronicawinkel. Zij kunnen u inzicht geven in meerdere functies te overwegen terwijl het vergelijken van topmerken. Een enorme tip die ik pakte was dat op een bepaalde kijkafstand dpi wordt niet langer een factor, wetende dit bespaart u een hoop geld op uw volgende aankoop. Ook altijd onthouden om grondig te controleren het terugkeerbeleid, kan dit bespaart u veel geld moet de TV niet werkt als je thuis komt en het op te zetten.
 • Hoewel er vele goede redenen om een ​​Plasma televisie te kopen, kan een LCD of LED-televisie beter voor uw kijkgedrag. Zorg ervoor dat u dit alvorens te kopen beschouwd.

Waarschuwingen

 • Fujitsu plasma-tv's hebben een fervent volgende, maar veel goed geïnformeerde experts geloven dat ze zijn te duur.