Wkunl

Hoe te moonwalk


Wijlen Michael jackson debuteerde zijn beroemde 'moonwalk' in 1983, maar al zette hij zijn eigen draai aan te geven, was hij niet de eerste persoon om deze beweging uit te voeren. Iedereen kan het af te trekken, dus wat houdt je uit te proberen?

Stappen

Hoe te moonwalk. Verplaatsen naar de l-positie.
Hoe te moonwalk. Verplaatsen naar de l-positie.
 1. 1
  U kunt maan wandelen in alles, zelfs wandelschoenen, maar als beginner je wilt zo weinig tractie mogelijk. U kunt zelfs willen beginnen met alleen je op, zodat u kunt glijden over de vloer.
 2. 2
  Krijgen op de maan. Nogmaals, gladheid is de sleutel, en terwijl u het overal kunt proberen, het helpt om op een gladde, vlakke, anti-aanbaklaag. De meeste dansvloeren zal werken, uiteraard, maar zo zal het meest. Blijf weg van ruwe of oneffen oppervlakken.
 3. 3
  Verplaatsen naar de l-positie. Til je rechterbeen en plaats de tenen van je rechtervoet naar de vloer, ongeveer een voet achter je linkerbeen.
 4. 4
  Zoek je balans door het verhogen van de breedte tussen je benen en voeten tot je stabiel voelt. Een goede vuistregel is om ze te hebben over 3-6 duim (de breedte van een van je voeten) uit elkaar.
 5. 5
  Schuif uw linker hiel terug en "in" de vloer (als u mager terug op je rechterbeen), zodat uw linkervoet eindigt achter het rechterbeen. Tijdens deze, moet de hiel van je rechtervoet nog in de lucht blijven, met de tenen naar beneden gericht op de grond.
 6. 6
  Snap de hiel van je linkervoet van de vloer als u tegelijkertijd snap de hiel van je rechtervoet naar beneden. Nu bent u in de L-positie opnieuw, maar dit keer met de voeten ingeschakeld.
 7. 7
  Herhaal de vorige twee stappen, schakelen de rollen van je linker-en rechtervoet.
 8. 8
  Voeg een beweging van het hoofd om te helpen creëren van de "moonwalking." Als je schuift je been terug, beweeg je hoofd naar voren alsof het wordt achtergelaten in de beweging. Trek het dan terug naar het lichaam als je overschakelen naar de andere voet.

Tips

 • Zwaai je armen alsof je normaal loopt. Als je linkerbeen glijdt terug, moet je rechterarm naar voren zwaaien, en vice versa. Een andere variatie is om de moonwalk te doen met je handen in je zakken.
 • Zodra je denkt dat je het naar beneden, heb een vriend kijken u en geven u zijn of haar voordat je probeert het uit bij de club.
 • De toppen van je voeten mag nooit komen van de vloer.
 • Het zal waarschijnlijk helpen om een ​​paar (een voor u en een aan de zijkant) om te kijken hoe je het bekijkt hebt.
 • Begin met het langzaam, methodisch beoefenen van de individuele bewegingen. Geleidelijk opbouwen van uw snelheid als u de bewegingen te perfectioneren. Zorg er altijd voor je maakt het fris.
 • Zodra je de klassieke achterwaartse beweging naar beneden, kun je doorstromen naar moonwalking op zijn plaats, en vervolgens naar moonwalking voren. De truc om het maken van deze look recht is om de dia-en-snap deel overdrijven, en, natuurlijk, om de rest van je lichaam te synchroniseren zodat het lijkt alsof je loopt / naar achteren te schuiven alsof je daadwerkelijk naar voren bewegen.
 • Een historisch feitje: De oorspronkelijke naam voor dit was niet de moonwalk, maar de "back dia". Tijdens het Michael Jackson tijdperk, de media ten onrechte meldde de naam van deze beweging als de Moonwalk en het zit vast.
 • Kijk mensen moonwalk. Het is een stuk makkelijker om moonwalk zodra je ziet dat iemand anders het doen. Als iemand die je kent kan moonwalk, kijken ze en vraag om pointers. Als geen van je vrienden weten hoe je moonwalk, hoewel, geweldig - je zal de eerste zijn. Bekijk hier een aantal video's van Michael Jackson of anderen moonwalking.
 • Deze techniek is eigenlijk een combinatie van twee verschillende "walking in de plaats" technieken - ". Druk wandeling" ook wel de "pull lopen" en de Beheersen van deze technieken afzonderlijk kunnen toevoegen aan het gemak en de efficiëntie van uw moonwalk.
 • Het kan nuttig om te beginnen vast te houden aan een stabiel object te zijn, en uiteindelijk doe het handen vrij.
 • Als je een beginner bent, start op een zachte ondergrond en draag sokken.

Waarschuwingen

 • Mensen onvermijdelijk associëren moonwalking met Michael Jackson, en soms reageren met verbazingwekkende reacties wanneer ze het zien. Vergeet niet, geef niet op, blijf proberen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een glad oppervlak
 • Een paar zachte dansschoenen (of gewoon een paar oude sokken om mee te beginnen)