Wkunl

Hoe om te stoppen bang na het bekijken van enge films


Stappen

Hoe om te stoppen bang na het bekijken van enge films. Vergeet niet dat het niet echt is.
Hoe om te stoppen bang na het bekijken van enge films. Vergeet niet dat het niet echt is.
 1. 1
  Vergeet niet dat het niet echt is. Het wordt verondersteld om je bang te maken, en vergeet niet dat het is gewoon een truc, het is niet echt! Je bent niet minder veilig dan je voorheen was.
 2. 2
  Kijk naar iets rustig, grappig, leuk of daarna. Zoals 50 First Dates, of The Wedding Planner, of een chique-flick!
 3. 3
  Vergeet niet, de film-industrie investeerde veel energie gestoken in het maken van hun films geloofwaardig. Gewoon blijven herinneren dat zijn acteurs en actrices, en niets afschuwelijk kan of heb echt gebeurt, probeer voor te stellen de directeur plotseling schreeuwen snijden! Dan vervolgens acteur / actrice opstijgen hun masker en zeggen "Wat de heck. Wat nu?" Het helpt je om te beseffen dat het allemaal verzonnen.
 4. 4
  Na de film denk aan alle nep en niet-enge dingen van de film.
 5. 5
  Denk aan iets positiefs of iets wat je aan het doen zijn de volgende dag.
 6. 6
  Doe een activiteit om je gedachten af van het. Hangen met een vriend, of rond familie.
 7. 7
  Praten over de film, zoals het werkelijk helpt. Proberen om erop te wijzen hoe het is onmogelijk, en als de enge dingen zou bestaan, waarom zou ze gericht u in het bijzonder?
 8. 8
  Stel je de enge scène over en in je geest. Elke keer, maakt de scène minder eng. Bijvoorbeeld, misschien de moordenaar net sprong uit niet waar en iemand vermoord. Denken als de moordenaar gestoken de persoon. Volgende keer, ze worden porren hen met een stok, de volgende keer kunnen ze katten vechten enz. zijn Elke keer maken het alleen grappiger. Al snel zal het zijn hilarisch! U zult niet bang zijn op alle. Doe dit met elke enge scène die heeft verlaten je bang. Volgende keer dat u de film te bekijken, kan je lachen je hoofd af, terwijl iedereen is schudden in angst!
 9. 9
  Als de film op dvd, probeer dan het kijken naar de achter-de-schermen speciale functies. U zult merken dat het zien hoe de film werd gemaakt zal veel weg te nemen van haar scariness.
 10. 10
  Ook wanneer het lijkt griezelig maken plezier van de film met een vriend. "Oh ja praten met de willekeurige griezelige vreemdeling in een trenchcoat draagt ​​een zwarte hoed-Hij zal zijn zoooo leuk!"
 11. 11
  Als ze zeggen dat enge films zijn gebaseerd op een echt verhaal het is niet waar, ze gewoon zeggen dat je nog meer schrikken.
 12. 12
  Denk aan de psychologische redenen waarom die bepaalde film bang u. Het zal u eraan herinneren dat het allemaal in je hoofd.
 13. 13
  Vergeet niet dat niets van wat er gebeurd met de personages is overkomen vóór. Waarom zou dat nu gebeuren? Waarom zou zombies plotseling bestaan ​​net nadat je zag een zombie films en niet eerder? En waarom zou de zombies of monster gewoon zo toevallig in uw stad?

Tips

 • Vergeet niet het is allemaal over het verstand, als je denkt bij jezelf: "Ik ben echt bang!" dan 'toevallig' dingen beginnen gebeuren, als schaduwen verschijnen, allemaal omdat je denken dat, en je geest is parten speelt.
 • Soms is het best om een ​​enge film te kijken tijdens een mooie dag. Dit zal helpen voorkomen dat u zo bang als je normaal zou zijn 's nachts of tijdens een onweer.
 • Vergeet niet het is niet echt. Houd gericht op het feit dat het een script geschreven door iemand anders, met behulp van hun verbeelding. De acteurs en actrices hoofdrol in de film zijn gewoon handelen uit delen van een fictief verhaal.
 • Weet dit: wanneer een acteurs of actrices zijn in een enge film, ze geniet ervan! Ze denken aan het als ze eindelijk naar zijn extreem. Rennen en schreeuwen de hele tijd als het spelen tag als kid (kids schreeuwen tegenwoordig veel op zijn minst), en het verbergen van de bad guy is net als het spelen van "verstoppertje" als een kind. Ze denken dat het gewoon voor de lol. Dat is waarom je zou moeten, ook!
 • Doe een zoekopdracht op internet de belangrijkste actoren in de film. Weten over toen en erkennen dat ze nooit mijn zombies werden gegeten helpt te herinneren dat ze zijn gewoon mensen.
 • Denk aan vrolijke, leuke dingen te doen met familie of vrienden komen in je leven om naar uit te kijken.
 • Vergeet niet dat deze dingen gebeuren niet in het echte leven, bijvoorbeeld: ". Iemand haalde mijn arm om me te slaan met deze 'Wanneer heb je iemand horen zeggen: Het waarschijnlijk nooit gebeurd.
 • Als je bang bent tijdens de film, zingen een heel stom lied echt rustig aan jezelf terwijl iets freaky aan de hand is, zoals het zingen van de eenhoorn lied als de klimplant iemand doodt. Je kunt niet anders dan lachen.
 • Proberen om dat iemand je kijkt naar, of iemand die echt sterk is daar en beeld te slaan ze de monster voorstellen. Het werkt eigenlijk.
 • Een andere manier is om te denken dat het komt uit ergens, sta op, loop naar het, kijken wezenloos (of boos op het voor u lastig) vertellen dat het om weg te gaan en stoppen wordt een plaag, of stel je doden. net als met het bovenstaande, het enige minpunt is dat je kan afhankelijk worden.
 • Daarna zoeken op YouTube voor het maken van!
 • Let op de spoofs van hen op Youtube. Net als de Scary Movie serie. Of The Annoying Orange op Saw.
 • Let op die laat zien waar ze laten zien hoe ze maken enge kostuums en dergelijke in films, het zal u helpen te begrijpen alles beter.
 • Luister naar rustgevende muziek tijdens een enge scène komt op.
 • Zoek Grappige scènes en bekijk het. je zult ervan genieten in plaats van bang

Waarschuwingen

 • Vergeet niet: je hoeft niet om hem te bekijken. Bekijk het alleen als je wilt.