Wkunl

Hoe goed benadrukken je stembanden met schreeuwende

Dit artikel is een mengelmoes van advies van verschillende mensen die zichzelf schreeuwers overwegen. Velen van hen waarschijnlijk gebruik maken van verschillende technieken. Het doel van dit artikel is om je te leren hoe om te "schreeuwen" (zoals veel zangers doen deze dagen) zonder jezelf pijn te doen. als je goed in innerlijke zang probeer het doen van de uiterlijke geschreeuw ook omdat het laat zien dat je veel verschillende soorten metal, death metal en grind-core vaardigheden. Ook met enige vorm van zingen je in gedachten houden dat je steeds beter elke keer dat je de praktijk.

Schreeuwen voor muzikale prestaties niet over schreeuwen je longen eruit! Hoewel het klinkt misschien als een aantal zangers schreeuwen zo hard en luid als ze kan, de meeste zijn dat niet. Musical gillen is over het leren om uw valse stembanden gebruiken om schreeuwende geluiden te produceren, ook al bent u niet luid of krachtig schreeuwen. Als je dit doet, kun je leren om zo veel schreeuwen als je wilt en je nooit zorgen te maken over het verliezen of beschadigen van je stem omdat je schreeuwen in een band.

Stappen

Hoe goed benadrukken je stembanden met schreeuwende. Je moet weten wat uw stem bereik is (bariton, tenor, alt, mezzo sopraan, etc).
Hoe goed benadrukken je stembanden met schreeuwende. Je moet weten wat uw stem bereik is (bariton, tenor, alt, mezzo sopraan, etc).
 1. 1
  Je moet weten wat uw stem bereik is (bariton, tenor, alt, mezzo sopraan, etc). Als je niet al weet, dan zoeken naar informatie over de verschillende voice bereiken. Vind een instrument kun je mee naar, zoals een gitaar of piano, vind middelste C (256 Hz), en erachter te komen wat bereik je passen in.
 2. 2
  Opwarmen. Elke goede metal screamer doet een warming-up op een bepaald moment van de dag voor een optreden. Dit is niet een schreeuwende warm-up, het is een zingende warming-up. Mensen zoals Randy Blythe van Lamb of God, Byron Davis van God Forbid, en Phil Labonte van All That Remains, alle praktijk conventionele zingende warming-up oefeningen voor een optreden, dezelfde fundamentele oefeningen die je zou doen voor koor praktijk. Dit is erg belangrijk voor je stem dus wees niet lui en overslaan. Zoek een zingende warming-up routine, zoals het zingen van de klinkers - Eh, Ee, Ah, Oh, Oo - over een 5-toonladder.
 3. 3
  Wanneer u voor het eerst beginnen met het leren, je gaat te maken van een veel dodgy geluiden. Als kleine kat gromt en proberen als Marge Simpson te spreken. Het is belangrijk dat u uw krassend geluid te creëren uit de nasale regio in de rug, boven je keel, niet laag in je keel. Als u het geluid van laag in je keel, wordt u het onderwijs zelf te doen het verkeerd en het leren van een methode die u zal kwetsen. Proberen om het verschil tussen de Marge stem en de lage-in-de-keel, gorgelen-achtige ruis voelen. Je moet in staat zijn om de Marge stem maken zonder jezelf pijn te doen. Gebruik deze twee referentiepunten als je het leren. Vergeet niet om uw krassende geluiden uit hoger (de nasale regio), zodat je niet je stem beschadigen. Als je doet het verkeerd, het zal pijn doen als de hel. Oefenen intelligent. U zult waarschijnlijk verkeerd worden schreeuwen in het begin, dus sla je stem totdat je erachter te komen hoe het goed te doen.
 4. 4
  Gebruik je middenrif correct! Hoeft de lucht niet in je borst! Je moet adem in en vul je buik, niet je borst.
 5. 5
  Wanneer u voor het eerst leren om te schreeuwen en weet niet hoe je middenrif te gebruiken, flex je buikspieren, net zoiets als je op het punt om een stoot te nemen. Nadat je dat doet, een beetje praten, als je een raspend geluid uit, bent u correct praten.
 6. 6
  Het enige wat je hoeft te doen vanaf daar, herhaaldelijk is (in de loop van vele weken), te verhogen en lagere toonhoogte. Ook na een lange tijd van de praktijk met betrekking tot waar je verschillende plaatsen kunt krijgen, probeer duwen meer lucht.
 7. 7
  Hoe meer lucht je duwen, hoe hoger in toonhoogte uw geschreeuw zal zijn. Bij het uitvoeren van hoge uitademen schreeuwt, open je mond zo breed mogelijk en schreeuwen terwijl buigen het middenrif.
 8. 8
  Het is zeer waarschijnlijk dat het zal pijn doen in het begin, maar na een tijdje zul je leren hoe dit correct te doen. Indien echter het blijft pijn doen en / of bloedingen, doe je het verkeerd.
 9. 9
  Te bereiken een andere toonhoogte gebruik je middenrif, tong positie en de vorm van je mond... dieptepunten voor bv - lager uw tong de mond ver open. Voor highs, hef je tong hoog en laat de schreeuw naar de top van je keel te raken.
 10. 10
  Voor toekomstige referentie, in de meeste van de muziek die je zou kunnen proberen te imiteren, gebruiken ze distortion effecten in de studio of auto tune voor een dieper en voller veld.

Inhaleer schreeuwen

 1. 1
  Het is net zo slecht voor je als uitademen schreeuwen (als het onjuist gedaan). Als je meester beide, kunnen afwisselend verschillende stembanden een kans geven om te rusten.

Tips

 • Schreeuwen alleen voor een tijdje, kan het gênant te schreeuwen rond anderen die al weten hoe te schreeuwen. Zodra u klaar bent laten ze je schreeuwen en laat ze eerlijk kritiek is.
 • Warm-up van uw stem voor en na schreeuwen. Dit voorkomt vocale schade.
 • Wees geduldig. Leren om veilig te schreeuwen kan ongeveer een jaar duren, en voor het eerst vele maanden, vaak tijden, het klinkt gewoon slecht. Geef niet op, zal het beter krijgen.
 • Probeer met een schreeuw voor zo lang mogelijk zonder het wankelen. De intro geschreeuw in sommige Atreyu nummers zouden goede praktijken zijn, maar wees gewaarschuwd, de schreeuwende stijl die in Atreyu is erg hard en neemt veel van de praktijk. Probeer ook schreeuwen zo hoog als je kunt zonder pijn uw stem. Het nummer "Spirit Crusher" door dood is een goed nummer voor.
 • Dit is het allerbelangrijkste voor het verkrijgen van de schreeuw geluid eerder dan een schreeuw geluid, je moet veel water te drinken voor, tijdens, en na het schreeuwen om ervoor te zorgen dat uw stembanden goed gehydrateerd te allen tijde voor het geluid dat u wilt en tot geen schade toebrengen. Drink altijd op kamertemperatuur of warm water. Het toevoegen van een beetje citroen kan slijm stoppen van de vorming. Kamertemperatuur water vermengd met honing hoorbaar effectief bij het oefenen door het feit dat het bedekt de keel en houdt je gehydrateerd.
 • Heeft elke schreeuw niet schreeuwen met al uw lucht. Gematigdheid is de sleutel, als je alles wat je moet gebruiken, zal het zeer zwaar gewond en niet goed klinkt helemaal.
 • Niet te veel schreeuwen. Dit kan je stembanden beschadigen. Als je dat doet, rust je stem achter!
 • Voordat schreeuwen, brom, dan duw, zodat je schreeuwen terwijl neuriën dan je mond open. Dit zal helpen als u problemen schreeuwen.
 • Als u pijn uw stem, hetzij van schreeuwen, of gewoon schreeuwen teveel op een feestje is er altijd de mogelijkheid om vocale rust. Niet schreeuwen voor een tijdje, niet zingen. Zelfs niet praten of neuriën, en vooral niet fluisteren. Wanneer uw stem wordt gekwetst elke vorm van vocalisatie kan het genezingsproces vertragen. Fluisteren is het ergste, want het sluit je stembanden elkaar, waardoor een vergelijkbaar effect te schreeuwen met onjuiste techniek. Als je moet spreken, gebruik je volledige spreekstem. Het is nog steeds niet geweldig, maar het is de minst schadelijke optie. De meeste tijden, uw stem moet, en zal, kom terug na de implementatie van vocale rust voor een dag.
 • Screaming is 30% vaardigheid en 70% vertrouwen. Je hebt om te denken: "Ik ben de beste screamer in de wereld!" allen tijde. Nervositeit shows. Dus gewoon ontspannen.
 • De beste manier om te oefenen is het plukken van uw favoriete nummers schreeuwen van de baan. Je hoeft niet te klinken, net als uw rolmodellen, zodat de ontwikkeling van je eigen geluid! Uniciteit en creativiteit in je patronen zal zeker verhogen uw vocale reputatie.
 • Cupping de microfoon is niet een goede manier om je geluid te verbeteren. Uiteindelijk wordt het een gewoonte en zal niet goed in de opname klinkt. Het vervormt het geluid en veel mensen beschouwen deze CHEATING. Als je respect wilt, geen beker de microfoon. Maak notities van de meesters als Kyle Monroe en Phil Bozeman.
 • Het hebben van een goed begrip van wat het hoofd resonantie is en hoe het te gebruiken is heel handig wanneer je aan het leren te schreeuwen. De eenvoudigste manier om dit te leren is methode Melissa Cross's: zet een potlood in je mond en de praktijk zingen erover en eronder. Denk ook aan het zingen over de potlood en het projecteren van uw stem in de richting van een muur in de verte. Dit moet je leren wat het hoofd resonantie is. (Melissa Cross heeft ook instructie DVD's die die kunnen worden gekocht die alles over "harde" vocals uitleggen)
 • Als u wilt een hogere gil te bereiken, kan een ervaren zangeres 'mix' een beetje in falsetto binnen de schreeuw. Dit maakt het niet alleen hogere toon, maar het zeker voelt comfortabeler.
 • Als je problemen hebt met ademen door je middenrif, je hand onder je navel en duwen terwijl schreeuwen, zou dit een beetje te helpen.
 • Hoe meer je oefent, hoe makkelijker het wordt en hoe langer je zult in staat te schreeuwen zonder grijpen voor water. Je zult in staat zijn om normaal rechts praten na schreeuwen over de tijd ook.
 • Praktijk met verschillende mond vormen. Als uw mond is losser en opknoping open als een vis mond, zal een diepere toon naar buiten komen.
 • Als u liever iets meer smaak, probeer een aantal zwakke (zwaar verdund) squash / sap concentraat. Hoewel het niet helemaal slecht voor je schreeuwen, het water is een betere aanbeveling. Honing is ook erg goed voor je stem vóór het zingen en schreeuwen en voor vocale genezing als je je stem beschadigen.
 • Als u geïnteresseerd bent in meer tips, koopt The Zen of Screaming. Het is een DVD van Melissa Cross over hoe om te schreeuwen.
 • Om wat meer schade aan de stembanden te voorkomen, schreeuwen nasaal. Stel je voor dat het geluid gaat omhoog en uit je neus. Dit helpt met zowel de gezondheid en geluid.
 • Vaardigheid in het death metal zang kan een grote sprong start voor het leren te schreeuwen, vooral voor metal schreeuwen zijn.
 • Om wat schade aan de stembanden te voorkomen, voeg een lichte "yeh 'klank voor elke gevaarlijke innerlijke-woord klinker. Dus, zou 'aanval' klinkt als 'attyack,' enz.
 • Luister naar bepaalde kreten in verschillende soorten metaal. Willen luisteren naar het geschreeuw in Deathstars, dan luisteren naar het geschreeuw van Lamb Of God. Zien welke stijl je kunnen werken met de beste zou zijn.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw stem niet al te slecht gewond nadat je schreeuwen. Dit betekent dat u de nadruk van uw stembanden te veel. Los te komen en laat het uit. Wanneer u voor het eerst beginnen te leren hoe te gillen en grommen, zal je keel lichtjes "pijn": dit is oke, en het is natuurlijk. Na een tijdje, als je voorzichtig zijn geweest langs de weg, kun je gaan voor uren zonder pijn je keel staat.
 • Duwen van een schreeuw te hard mag een kortstondige hoofdpijn (niet meer dan 10 seconden) veroorzaken. Hoewel onschuldig het is slopend genoeg om u uw volgende frase missen. Voortzetting te schreeuwen door de hoofdpijn periode verlengt het alleen.
 • U kunt sommige jaw-krampen hebben als je geen ervaring hebt met schreeuwende / grommen. Heb een schreeuw niet verder als je een kramp! U zult niet in staat te schreeuwen / / grom wekenlang afterwords.
 • Als je niet water drinken je keel kan voelen erg droog en schade aan uw stem. Maar ook niet vergeten om alleen warm of op kamertemperatuur water te drinken voor het bevochtigen van je keel. De reden hiervoor is dat wanneer je drinkt kou of in de buurt van het bevriezen van water, u, op een manier, 'opstijven' je stembanden, en terwijl schreeuwen of grommen, kunnen schade of pijn, of beide veroorzaken.
 • Schreeuwen kan overweldigend zijn in tijden, dus zorg ervoor om goed te ademen en niet schreeuwen op de top van je longen. Flauwvallen op het podium klinkt niet als een goed idee, dus vergeet niet dat het gebruik van zoveel mogelijk lucht is schadelijk voor de stembanden en kan leiden tot hyperventilatie, duizeligheid, en overbelasting.
 • Zorg ervoor dat je constant ademen, zoals schreeuwen kan veel adem te halen. Na verloop van tijd zul je sterker en krachtiger longen te ontwikkelen, het is gewoon een gunstig neveneffect van deze geweldige kunst (schreeuwen en grommen).
 • Wanneer schreeuwen, zorg ervoor dat je goed middenrif ondersteuning gebruiken. Adem uit met je middenrif en gespannen je buikspieren. Als Melissa Cross legt, moet u de luchtdruk u met het werk gebruik je valse akkoorden doen, zodat je niet te veel spanning op de akkoorden evenwicht. Zoals eerder vermeld en in verscheidene andere schreeuwen artikelen, doe niet slouch of laat je lichaam hangen slap, zelfs als ze niet optreden of repeteren. Een voorbeeld van hoe je jezelf kunt houden zou zijn die inspirerende band groepsfoto's, degenen die de hele metal band staan ​​(meestal) naast elkaar te tonen. De meeste van deze foto's verbeelden de bandleden met bad ass of dreigende fronsen, en dit is slechts een klein aspect van het metaal, maar als je goed kijkt naar hun houding, zie je ze staan ​​recht en lang. Dit is hoe je zou moeten zijn als je kunt helpen.