Wkunl

Hoe om te drummen

Percussie kan leuk, koel en zeer indrukwekkend. Het is een van de meest populaire instrumenten in de wereld. Het zal maanden of jaren van oefening en toewijding om meester te nemen. Net als elk ander instrument, de drums zijn moeilijk te leren, want er is meer aan de drums dan alleen maar iets met een stok slaan. Als je teleurgesteld of ontmoedigd omdat je ze niet kunt spelen erg goed, geef niet op! Met de tijd, de praktijk en dit artikel, kunt u leren om de drums als een pro te spelen!

Stappen

Hoe om te drummen. Leer alle verschillende soorten trommels.
Hoe om te drummen. Leer alle verschillende soorten trommels.
 1. 1
  Leer alle verschillende soorten trommels. Uiteraard wordt u kijken naar drums, maar er zijn verschillende soorten trommels die deel uitmaken van een reeks. Houd in gedachten dat er verschillende merken, maten, stokken gebruikt, en verschillende stemmingen onder andere geringer wijzigingen die de algemene klank van elk instrument zal beïnvloeden. Hier is een lijst van drums die je vindt in bijna elke drumstel zie je:
  • Bass Drum - De grote op niet genoemd "bass drum" de ground.It 's voor niets, deze trommel maakt meestal een zeer lage tonen een krachtig geluid bij aanrijding door de hamer (het gewicht aan het uiteinde van de as bevestigd aan een voet- pedaal gecontroleerd door de drummer rechtervoet). Veel drummers deze dagen gebruik van een voetpedaal met twee mallets, speelde met beide voeten, respectievelijk. Dit wordt aangeduid als 'double-bass ". Een groot deel van de tijd het is aangeduid als de kick drum, om verwarring te voorkomen wanneer het geluid te controleren, "Kan ik de bas horen?" De drum en de gitaar? De meeste van de tijd dat de bassdrum heeft een kussen binnen voor demping.
  • Snare drum - Deze bevindt zich meestal aan de linkerkant van de drummer en speelde met niet-dominante hand stok van de drummer (rechterhand moet worden op de hoge hoed als het spelen van een beat met de hoge hoed en linkerhand moet worden op de snare). Typisch het is bekend om zijn scherpe "click" geluid gevolgd door een "resonerende shuffle" geluidseffect wanneer direct sloeg op de huid (de pad die de trommel).
  • Cymbals - Er zijn veel verschillende soorten bekkens, variërend in type, vorm en geluid. Een cimbaal is een ronde, metalen voorwerp dat resoneert bij aanrijding. De vier meest gebruikte types van bekkens zijn de hoge hoed, de rit, de splash en de crash.
   • De hoge hoed is een paar bekkens gemonteerd op een voetpedaal. Het voetpedaal wordt meestal gespeeld door de linker voet en controleert de bekkens, bijeen te brengen wanneer ingedrukt en elkaar bij het loslaten. U kunt de cimbaal toeslaan wanneer het uit elkaar of gesloten, en je kunt de bekkens met je voeten dicht bij verschillende tarieven van de snelheid, elk tot een ander geluid.
   • De rit zorgt voor een subtieler geluid dan de andere bekkens, omdat het wordt gebruikt om zeer herhaaldelijk af te spelen gedurende het grootste muziek. De cimbaal zal meestal resoneren van de ene strike naar de andere.
   • De splash is een bekken dat een metalen "spatten" geluid creëert, vergelijkbaar met het geluid van een water splash maakt-die snel na een piek sterft.
   • De crash is vergelijkbaar met de splash, maar genereert meestal een luid en lang, aangehouden geluid. Luister naar de crash aan het einde van de maatregelen in de popmuziek of vooral in periodes van verhoogde drama in orkestmuziek.
   • Tot slot, de china cimbaal. Het is gebogen aan de randen en klinkt trashy. Dit is een minder voorkomende cimbaal.
  • Tom-Toms - Er zijn vele soorten van tom-toms, maar de meest voorkomende drie zijn de Floor Tom (het diepste van de drie), de Mid-Tom (het medium van de drie), en de High-Tom (de meest high -gooide van de drie).
 2. 2
  Achterhalen wat de beste manier om je stokken vast te houden. Er zijn twee belangrijke manieren:
  • Matched Grip - Hou ze tussen duim en wijsvinger een paar centimeter van de onderkant van je stokken en wikkel je resterende vingers rond de stokken. Deze methode is de meest populaire.
  • Traditionele Grip - In je linkerhand, rusten de stok in de wieg tussen duim en wijsvinger en op de top van je ringvinger. Wikkel je duim, wijs-en middelvinger om de stok. Jazz drummers spelen vaak met traditionele grip om een ​​ander gevoel te creëren bij het slaan van de trommels.
 3. 3
  Trommel met handen als je geen drums hebben. Tel achtste noten als "1-en-2-en-3-en-4-en..." en probeer je best om het gestaag zeggen. Drum deze achtste noten met uw eerste hand.
 4. 4
  Ga verder met je eerste hand, maar nu, wanneer je zegt "twee" en "vier", tikt u op de tafel met je andere hand.
 5. 5
  Nu voor je rechtervoet.
 6. 6
  Blijven tikken met beide handen, maar nu wanneer je zegt "een" of "drie", tik je rechts (of links) voet.
 7. 7
  Neem een les met een lokale docent en kijk of je het leuk vindt.
 8. 8
  Ga naar de lokale drum winkels en bang op spullen.
 9. 9
  Doe je onderzoek voor een drumstel als je geïnteresseerd bent in drummen voordat u het geld uitgeven aan een set.
 10. 10
  Praat met de mensen in de winkels en ze moeten je sturen in de goede richting.
 11. 11
  Begin met een goedkope, nieuwe set of een gebruikte set totdat je uiteindelijk beslissen of je gaat aan de stok met het. Een drie-delige set is voldoende om mee te beginnen. (Hoge hoed, snare en kick drum)
 12. 12
  Heb je drum leraar of de mensen in de winkel geven u enkele tips over hoe je de stokken te houden, hoe de trommel goed geraakt, hoe de drums aanpassen aan uw statuur, en hoe u uw kit thuis past. U kunt ook een heleboel van deze informatie gratis op het internet te vinden.
 13. 13
  Probeer een variatie van de drumsticks. Er zijn een heleboel die er zijn, maar er is geen goed of fout stok. 5A is een goede stok gewicht voor beginners.
 14. 14
  Koop een metronoom. Als je niet kan veroorloven een metronoom, kunt u een click track ergens vinden dat een opgenomen metronoom die je kunt spelen in uw stereo-installatie, op uw Walkman, of op uw computer terwijl u de praktijk.
 15. 15
  Pick-up een video of boek, en zorg ervoor dat u de naam van het item typen in een zoekopdracht op het internet om een aantal reviews op het materiaal te lezen voordat u uw geld te besteden. Niet alle van de video's en boeken helpen iemand die nieuw is voor het spel, zelfs als ze kunnen zeggen dat het is gemaakt voor beginners.
 16. 16
  Houd in gedachten dat de meeste muziek bestaat uit het spelen van een beat en vervolgens met behulp vult wanneer ze zinvol muzikaal. Spelen voor het lied, niet voor jezelf.
 17. 17
  Praktijk spelen beats eerste, zullen de meeste boeken en video's richten zich op de meest elementaire beats.
 18. 18
  Leren om goed te oefenen.
  • Zet de metronoom aan bij een lage snelheid.
  • Spelen, terwijl ontspannen, als je enige spanning merkt, vertragen de metronoom totdat u zich ontspannen.
  • Gebruik je handen om de eenvoudige ritme hierboven vermeld te spelen, wat je hier doet speelt 8ste noten met uw rechterhand en het houden van de tijd op de hoge hoed.
  • Zorg ervoor dat je telt hardop wanneer je speelt. Uiteindelijk zal je niet moet, maar doen terwijl je aan het leren en als je het oefenen.
  • Nu, in plaats van het raken van de trommel op de "Two" en op de "Four" met de linkerhand, sloeg overal anders.
  • Heb een goede tijd en leren spelen met je handen en luister naar het geluid dat je maakt.
  • Alleen met behulp van je handen, het tellen hardop, en spelen met de metronoom of click track krijgt u begonnen te krijgen in de groef en in staat zijn om freestyle.
 19. 19
  Probeer een groove te ontwikkelen en gebruikt om te spelen gelijkmatig, terwijl het tellen hardop en tijdens het spelen met de klik.
 20. 20
  Leer hoe je de hoge hoed te sluiten met de linkervoet als je met de handen te spelen, het maakt een andere, kortere klank. Dit is de positie waar de meeste drummers gebruiken de hoge hoed vaakst.
 21. 21
  Verder alleen spelen met de handen, ga terug naar het oorspronkelijke ritme.
 22. 22
  Speel gewone achtste noten met de rechterhand.
 23. 23
  Gebruik de linker hand en sloeg de snare op "twee" en "vier".
 24. 24
  Til uw voet van de hoge hoed hier en daar om te wennen aan de geluiden die je maakt. U kunt het helemaal te openen, opent u het een beetje en raakte de hoge hoed op verschillende plaatsen, zoals de buitenste rand, of de bel bij de top om verschillende geluiden te krijgen.
 25. 25
  Wennen aan de geluiden van de hoge hoed maakt en wennen aan de hoge hoed openen terwijl u een constante beat te houden en tel hardop.
 26. 26
  Keer terug naar de reguliere ritme weer en voeg in de rechter voet op de "een" en "drie".
 27. 27
  Wennen aan het spelen, en dan freestyle.
 28. 28
  Ontwikkelen van de rechter voet door het spelen van het op hetzelfde moment dat u de hoge hoed te helpen de spieren te ontwikkelen geraakt.
 29. 29
  Proberen te spelen met de rechter hand en voet tegelijk, linkerhand gratis styling, of met alle ledematen tegelijk om echt je spieren gebruikt om te bewegen.
 30. 30
  Wennen aan het harde deel met drums: het krijgen van je ledematen om verschillende dingen te doen als je ze wilt en nog steeds in staat om de tijd zelfs te houden en hebben de drums maken de geluiden die u wilt. In eerste instantie zal het makkelijk omdat je gaat verhuizen de ledematen op hetzelfde moment, maar uiteindelijk zul je moeten wennen aan het verplaatsen ene ledemaat omhoog terwijl de andere naar beneden beweegt.
 31. 31
  Speel het zelfde ding boven alleen met de handen maar in plaats van het raken van de snare op de "twee" en "vier" raakte de hoge hoed en als je het optillen van uw rechterhand uit de hoge hoed beweeg je linkerhand naar de snare te raken. bent u in principe speelt de snare drum tussen elke klap van de hoge hoed. Terwijl je dit doet telling hardop "Een e en een Twee e en een drie e en een Four e en een" voortzetting van de hoge hoed te raken met de rechterhand op de "One en Two en Three en Four en" maar raken de strik op de 'e's en a's "(de a wordt uitgesproken als" ah "of wat dan ook).
 32. 32
  Zorg ervoor dat u nog steeds met behulp van de metronoom te zorgen dat de beats zijn ook, en zorg ervoor dat u blijven rekenen hardop.
 33. 33
  Leer deze moeilijke vaardigheid wanneer je speelt de drums, maar in plaats van alleen de handen moet je beide voeten en in plaats van het maken van een beweging omhoog te nemen, terwijl een beweging naar beneden je kan hebben om dubbele of driedubbele of zelfs verviervoudigen een beweging met een ledemaat, terwijl de andere ledematen iets anders doen in een andere richting. Een goed voorbeeld hiervan is het verschil tussen een "single" slag en een "dubbel" beroerte. Als je de trommel slaan met een beat van elke afwisselende kant heb je een enkele slag patroon. Echter, als je de trommel slaan met een neerwaartse beweging van elkaar afwisselend de hand en laat de stick stuiteren op elk afwisselend een beroerte tot twee treffers per slag te krijgen, heb je een dubbelslag patroon. Dit is wat maakt een drummer om zeer snel rollen en patronen uitvoeren. Door het bestuderen en beoefenen van de 26 Europese drum rudiments, zult u goed op uw weg naar het beheersen van een-, twee-, drie-en vierpersoonskamers beroerte patronen. Begin gewoon op een snare drum. Zodra u vertrouwd bent met de beroerte patronen zijn, zorg ervoor dat je ze oefenen op meerdere trommels binnen elk patroon. Dit levert een aantal zeer geweldige geluiden die laat je publiek versteld.
 34. 34
  Zo telt het zelfde ritme dat we tot nu toe gebruik van, achtste noten, en op elke beat sluit de hoge hoed met je linkervoet en open deze op de Offbeats, of "ands". Raakte de snare drum op de tweeën en fours om een ​​basis rockbeat maken. Met je rechterhand houden 8ste noot tijd (een en twee en drie en vier en) op de rand van de snare of op een ride-cimbaal als je er een hebt.
 35. 35
  Probeer de kick drum spelen met de rechter voet. Experimenteren met verschillende beats met de rechter voet terwijl de rest van de benen opgesloten in het hoofdpatroon. Dit is waar het begint te lastig krijgen. Maar geen paniek, het wordt makkelijker hoe meer je speelt. Je moet naar je ledematen gebruikt voor het maken van bewegingen die onafhankelijk van elkaar zijn. Er is geen snelle manier om dit te doen. Neem de tijd en denk na over wat je doet. Als je het af te breken in een beat op een moment het maakt dingen een stuk makkelijker.
 36. 36
  Leren drum notatie en over maatsoorten.
 37. 37
  Leer er zijn slechts een paar manieren waarop elke beat kan worden uitgesplitst naar. We zullen praten over een standaard 4/4 maat.
  • Zet uw metronoom op bij ongeveer 60 BPMS, zal elk van deze klikken een kwart noot puls die u zullen helpen uw begrip van ritme zijn. Ik zal haakjes gezet rond elk van de beats, zodat je weet wat er moet worden gezegd hardop om de metronoom. U kunt deze vinden op het eerste en dan spelen ze met je handen totdat je erachter de ritmes. U kunt naar de Vic Firth onderstaande website en anderen opgesomd om te horen wat elk van deze sound willen. Vergeet niet dat elke klik van de metronoom is een beat, elk van deze onderverdelingen nemen een beat zodat je weer tikken uw hand of sneller en sneller spreken de woorden als je verder gaat.
  • Leer over kwartnoten, meestal de belangrijkste beats, en er zijn 4 van deze aan elke bar. ze zijn geteld "[1] [2] [3] [4]" tellen om de metronoom elk nummer zal direct vallen op de klik
  • Je hebt kwart triolen die niet zo veel worden gebruikt in rock beats, maar je vindt ze in drum fills en gebruikt in percussie lijnen gevonden op school bands. In principe is een triplet is waar je speelt 3 noten in de tijd speel je gewoonlijk 2. je kunt hebben kwartnoot triolen, 8 triolen, 16de triolen, 32 triolen.
 38. 38
  Deze zijn moeilijk te begrijpen, maar om kwart triolen moet je het tegenovergestelde van verdelen doen en denken in termen van halve noten. Tel 1-la-le gelijkmatig in de ruimte van de halve noot. Voor achtste noot triolen is het hetzelfde, maar dan met drie noten verdeeld in de ruimte van een kwart noot.
  • We hebben onze vriend de 8e noot waarvan er 8 van deze aan elke bar. geteld "[1 +] [2 +] [3 +] [4 +]" (de "+" teken = het woord "en") vergeet niet om luid uit te tellen en gebruik een metronoom om ervoor te zorgen dat u zelfs.
  • Wij hebben een koele klinkende beat met 8 triolen. Ze zijn geteld "[One-Trip-Laten] [Two-Trip-Laten] [Drie-Trip-Laten] [Four-Trip-Laten]" of elke drie lettergrepen woord. Speel dit samen met de metronoom elke klik op de metronoom is een beat en elke tel wordt onderverdeeld.
  • We hebben 16 noot beats die u eerder hebt gespeeld toen je leren om je handen te bewegen in tegengestelde richtingen. Geteld "[1 e + a] [2 e + a] [3 e + a] [4 e + a]"
  • We hebben 16 triolen die ik tellen als [1 trip laat en trip let] [2 trip laat en trip let] [3 trip laten en reis laat] [4 trip laten en reis laat]
  • We hebben 32 aantekeningen die ik als "[1 e + a + e + a] [2 e + a + e + a] [3 e + a + e + a] [4 e + a + e + a}
  • Vergeet niet dat elk van de onderverdelingen moeten passen in de tijd met de metronoom. elke klik zal kwartaal beat en gemakkelijk om tijd te houden tegen de tijd dat je bij de hogere onderverdelingen wordt u tellen sneller of spelen sneller, maar de nummers die je zegt altijd landen op het klikken van de metronoom te zijn.
  • We hebben ook 32 triolen die veel onderverdeling te tellen nodig en zijn vrij veel te snel om te zeggen hardop, maar als je wilt wat 32's en 32 drielingen niet horen, luister dan naar het nummer "Hey Joe" van Jimi Hendrix. Deze notities zijn moeilijk te kunnen spelen want je moet in staat zijn om ze gelijkmatig te spelen, waardoor het hetzelfde geluid op de drums met elke hand en in staat zijn om te bewegen het drumstel spelen van deze noten in de tijd met de rest van het nummer.
 39. 39
  Rust worden gebruikt in de song waar geen geluid wordt gemaakt tijdens de notitie. luisteren naar een aantal van uw favoriete nummers en gebruik een kleine onderverdeling zoals de 8e of 16e tellen mee en je zult zien dat tijdens een groot deel van de vult u hoort ruimten waar sprake is van stilte als je tellen. Welkom bij de rust.
 40. 40
  Leren met betrekking tot de indeling van de beats en rust door te oefenen met alleen de snare drum. Controleer de sectie tips voor een lijst van de snare drum rudiment boeken die je kunt vinden voor vrij goedkoop is en dat je begrip van de beat onderverdelingen en sloeg onderverdelingen zal ontwikkelen bij het gebruik van rust evenals het opbouwen van je vaardigheden met beide handen. Je doel is om te kunnen zelfs geluiden te maken met beide handen. Wanneer u een geaccentueerde noot te spelen met de rechterhand het hetzelfde moet klinken wanneer u met de linker te spelen en als je een normale slag te maken met de juiste het hetzelfde als de linker en omgekeerd etc. zal klinken. Een geaccentueerde slag is wanneer je de trommel slaat harder dan de andere slagen (meestal aan de rand van de trommel, ook wel bekend als een rimshot). Accenten geven een zeer dynamisch effect aan de muziek. In muzieknotatie, worden accenten getoond door de wiskundige "groter dan" teken (>).
 41. 41
  Leren om te doen trommel vult.
  • Tel hardop en spelen met een metronoom voor drum vult.
  • Beginnen met de basis ritme als voorheen "1 + 2 + 3 + 4 +" en spelen als je eerder deed met de rechterhand op de hoge hoed en links op de snare. Gebruik de rechter voet op de trap. Herhalen als je opwarmen. Ga nu verder tellen hardop en speel gewoon "1 + 2 +" en dan stoppen met spelen met je ledematen en gewoon af te tellen hardop "3 + 4 +" repeat. het moet klinken als "Boom tic tic Pap" nu op de "3 + 4 +" iets anders te doen bijvoorbeeld start met bewegende elke ledemaat tegelijkertijd op de "3 + 4 +" kunt u de crash raken (als u een) aan de ene op de volgende balk en u zult uw eerste vulling hebben getrokken.
  • Wees creatief en doe elke combinatie die je kunt bedenken, terwijl het tellen van de "3 + 4 +" sommigen zullen goed klinken om u wat u niet (vergeet niet om de hoge hoed te openen) een aantal basismaatregelen kunt alle snare afwisselende handen zijn. Twee kick en vervolgens twee strikken. Twee strikken en twee schoppen. Je krijgt het punt, zolang je de tijd maakt het niet uit wat je zo lang als de tijd blijft zelfs pick houden.
  • Nu gaan we terug naar de onderverdelingen van de beats zoals ik hierboven schreef. Blijven spelen de "1 + 2 +", zoals je hierboven deed. Kies nu een paar onderdelen van de beat zoals uitgeschreven tussen de haakjes hierboven voor de "3" beat en de "4" verslaan ", zoals" [3 trip laat] [4 e + a} te spelen noot terwijl het tellen hardop en gebruik alle ledematen tegelijkertijd zoals je hierboven deed. Herhalen. Congrats, nu heb je een meer complexe fill gespeeld. Nu nog steeds dezelfde onderverdeling je pakte gebruiken, maar doe verschillende dingen met elke hand. je zal binnenkort spelen vult u alleen van gedroomd.
  • Kies nu andere onderverdelingen voor de "3" en 4 "sla je kunt gaan" [3 +] [4] "of" [3 +] [4 trip laat] "of" [3 e + a] [4 +] " of wat dan ook. Is het begint te makkelijker nog te krijgen? Zolang de noten gelijkmatig worden gespeeld en binnen de tijd die je hebt heel veel mogelijke combinaties voor de vullingen.
  • Nu is een ding om te onthouden is dat je niet hoeft om gewoon te spelen op de [3] beat en [4] sloeg zo vult. U kunt de hele bar spelen als een vulling plukken een van de onderverdelingen voor elke beat en het combineren van hen, zoals "[1 e + a] [2 trip let] [3 +] [4 trip laat]", of wat je geplukt. zeggen de onderverdelingen hardop dan spelen met alle ledematen en dan spelen rond met behulp van verschillende klanken en klankcombinaties voor de onderverdelingen. Vergeet niet uw kick drums bij het doen van de vult ze dat extra "oomph" aan te geven.
  • Een ander ding om te onthouden is dat je niet hoeft te een vulling beginnen bij het begin van een beat zoals: count "One en Two" en speel het zoals je eerder deed met de rechterhand op de hoge hoed en de linker op de snare, maar als je naar de "en drie en vier en" speel de vulling begint op dat en in plaats van te wachten op de "drie" verslaan. dus als je een basis 8e noot vul het zou zijn [1 +} [2 fill] [fill fill] [vul vullen] of speel "One en" en vervolgens een vulling tijdens "twee en drie en vier en" sorry het is moeilijk uit te schrijven, maar lees het over en terwijl je speelt en je komt er wel achter. in principe de vullingen moeten passen binnen de wiskundige onderverdeling van de bar.
  • Een ding ook om te onthouden bij het spelen vult is om te proberen en blijven de snare hit op de "twee" en "vier", terwijl je doen wat je wilt gekte op de rest van de noten zo te blijven om de tijd om de luisteraar te houden.
  • Nu voor de curve bal, gooien in rust naar de onderverdelingen en dat is het.
 42. 42
  Veel plezier met het oefenen en onthouden oefenen is het werk en de show waar je om te pronken met een beetje is de payoff. Ook, geef niet op deze vervelende taak van het perfectioneren van de drums. Instrumenten zijn moeilijk om te spelen dat is waarom er musici krijgen de aandacht die ze doen.

Tips

 • Zoals altijd bij het spelen van drums, bescherming tegen slijtage zoals oordopjes. Strikken in het bijzonder werden ontworpen om zeer luid (te voeren over het hele slagvelden), maar zijn erg gespeeld dichtbij je hoofd en oren. U wilt nog steeds in staat zijn om muziek en gesprekken horen wanneer u bent 80! Veel drummers begint te merken gehoorverlies in hun jaren '50 en laat beginnen met het dragen van bescherming dan. Laat dit niet aan u gebeuren! Oordopjes kan worden gevonden op de meeste muziekwinkels.
 • Oefen elke dag, zelfs als het niet in de voorkant van een drumstel of het is gewoon voor 15-20 minuten. Oefenen elke dag gedurende 5 minuten is beter dan het beoefenen van een keer per week voor 35.
 • Leer hoe je drumnotatie lezen.
 • Bij het luisteren naar muziek te spelen de drums in de lucht of tik uw hoge hoed mond tot tijd bij te houden tijdens het luisteren, zal dit in een aantal noodzakelijke praktijk krijgt als je kan kijken naar een film of opknoping uit bij iemand thuis of in de auto zitten.
 • Gebruik cans of emmers als je een drumstel niet kan veroorloven of u kunt een drumpad voor rudimentaire praktijk te schaffen.
 • Niet bash je pads of drums anders je kan eindigen met gebroken stokken en drumvellen, gebarsten cimbalen, en harde bot effecten die u kunt voorkomen dat het spelen op alle. Tenzij je toevallig John Bonham of Keith Moon, take it easy. Drummer handschoenen kan ook helpen dit te voorkomen.
 • Als u niet wilt een drumstel toch gewoon kopen, maar hebben de RockBand drums, kunt u deze aansluiten op uw computer en gebruik ze met het programma Drum Machine als een elektronisch drumstel. U kunt veranderen wat geluid elke pad zal maken voor het geval, het nadeel is dat de drums traag reageren en gooi je off beat zou kunnen zijn.
 • Laat de drumsticks doen het werk voor u door stuiteren, ze niet omhoog te trekken of je wil snel moe.
 • Als u wilt uitoefenen drummen, te beginnen met een goedkope of een student drumstel die vaak kan worden gekocht voor minder dan een paar honderd dollar. Deze komen meestal met een hoge hoed, crash-ride-cimbaal, kick drum, snare drum, een of twee rack tom-toms gemonteerd op de kick drum, en een vloer tom-tom. U kunt altijd upgraden of voeg meer stukken om uw set later.
 • Luister naar muziek en te tellen met behulp van de kleinste onderverdeling zoals "1 e + 2 e + a 3 e + a 4 e + a 'soms vult zal 32ste noten of 16 of 8 triolen nemen in het vult, maar je zult in staat zijn om het verschil te vertellen als je ze hoort na een tijdje.
 • Niet te vroeg ontmoedigd. Terwijl je geest is het leren beats, worden je armen en benen leren waar te bewegen. Je zult je arm vinden en beenbewegingen zal verbeteren door zichzelf.
 • Leer je eerste beginselen, maar leren van iemand die kan je leren hoe de eerste beginselen muzikaal worden gespeeld. Niet alleen de praktijk spelen de eerste beginselen zo snel als je kunt zonder te weten hoe ze passen in een muzikale vergelijking. Pick-up "Stick controle voor de snare drummer" door George Lawrence Stone denk ik, en 'Savage Rudimental Workshop "door Matt Savage. Kijk ook voor een boek met de titel "Een funky primer voor de rots drummer" van Charles omlaag, maar dat is meer voor het spelen van het drumstel dan rudimenten. Rudimenten worden gebruikt tijdens het spelen van de drums dus tenzij je wilt een van die mensen die zegt dat ze kunnen spelen, maar kan niet, de praktijk van uw eerste beginselen zijn.
 • Als je linkshandig bent, moet je de hele kit rond ex schakelen: strik op de rechter
 • Gebruik een metronoom te helpen houden tijd met zelfs klikken. U kunt de aankoop een van de music store, of download een metronoom programma om te gebruiken op uw computer.
 • Wanneer beginnen, richten zich niet op snelheid, maar op gladde timing en zelfs beroertes zodat elk effect is hetzelfde.
 • Wees een muzikant eerste, en een drummer tweede. De beste drummers ter wereld spelen hun trommels in een zeer muzikale manier, het lied altijd eerste plaats te zetten in plaats van hun flashy karbonades. Er is een tijd en plaats voor alles
 • Als je nog op school proberen en neem een ​​band klasse, "cool" is een samengesteld ding dat niet bestaat als je de school verlaten. Tenzij je een rockster.
 • Houd rekening met uw familie en buren door te oefenen in een afgelegen locatie, met behulp van drum dempers, en het verkrijgen van toestemming.

Waarschuwingen

 • Bescherm altijd je oren!
 • Trommel vult zo lang als je wilt dat ze zijn kunnen zijn. Vergeet niet het is uw drumpartij. Wees creatief.
 • Spelen comfortabel. Als je gespannen bent, vertragen, of anders zal je geen resultaten zien.
 • Zorg ervoor dat uw drum kit bevat geen losse onderdelen hebben.
 • Vergeet niet om uw drummen op een geluidsniveau dat iedereen dat is rond past. Heb je drum spelen niet echt luid als u weet dat uw buren zullen klagen.

Dingen die je nodig hebt

 • Geduld
 • Oortelefoons
 • Oordoppen
 • Drumsticks
 • Practice pad
 • Metronoom
 • Basic Drum Set
 • Drum stemsleutel
 • Mat of tapijt te trommels zetten
 • Ritme
 • Drum dempt zijn een misschien, afhankelijk van waar je de praktijk.