Wkunl

Hoe de Amazon Kindle te bedienen

De exploitatie van een Amazon Kindle-lezer is eenvoudig, maar de volgende eenvoudige tips zal maken gebruik van het apparaat nog makkelijker. De Kindle kan ook worden gebruikt voor basis-surfen op het web en het luisteren naar muziek. De volgende tips alleen bezighouden met het downloaden en lezen van artikelen of boeken.

Stappen

Hoe de Amazon Kindle te bedienen. Schakel de Amazon Kindle door de schakelaar, gelegen aan de achterkant van de lezer, omhoog.
Hoe de Amazon Kindle te bedienen. Schakel de Amazon Kindle door de schakelaar, gelegen aan de achterkant van de lezer, omhoog.
 1. 1
  Schakel de Amazon Kindle door de schakelaar, gelegen aan de achterkant van de lezer, omhoog. U ziet het aan-en uitzetten Aan> knoppen.
  • Om de Kindle uit te zetten schuift u de schakelaar in de stand Uit.
  • Om een ​​opgeslagen Kindle selectie lezen, selecteert u de knop Menu.
  • Van Menu omhoog schuift u de knop naar Home. Druk het de witte knop. Een selectie van de opgeslagen boeken en aanverwante lectuur zal worden getoond.
 2. 2
  Verplaats de witte selectie knop om wat je wilt lezen.
  • Zodra de keuze is gemaakt, drukt u de witte roller knop. Uw gekozen selectie wordt geopend op de eerste pagina van het boek of artikel, of naar de laatste pagina te lezen. Andere opties binnen het boek of artikel omvatten Ga naar dekking die u naar de cover van het boek; Ga naar begin die u naar het begin van het boek; Ga naar locatie die zal u naar een pagina te lezen te selecteren; Bladwijzer toevoegen die zal u toelaten om een ​​locatie op te slaan.
  • Als u de lettergrootte voor een boek of artikel te wijzigen selecteert u de knop Tekst op het toetsenbord. De tekst knop heeft zowel een kleinere en grote "A" Tekst> op het toetsenbord te drukken.
  • Een drijvende-menu verschijnt op het scherm. Selecteer de tekstgrootte door het bewegen van de witte roller-knop onder de selecties. Druk op de knop zodra u het juiste lettertype hebt geselecteerd. De Kindle zal dan terugkeren naar de oorspronkelijke pagina die u aan het lezen was na de selectie wordt gemaakt.
 3. 3
  Draai de Whispernet knop op. De knop bevindt zich aan de achterkant naast de knop Aan.
  • Om documenten te schaffen nogmaals terug naar het menu. Druk de witte roller knop wanneer u Shop in de Kindle Store te selecteren.
 4. 4
  Selecteer het artikel of boek van uw keuze met de witte roller knop.
 5. 5
  Aankoop van het item.
  • Uw aankoop wordt gedownload met Whispernet.
 6. 6
  Gebruik de roller-knop te controleren op nieuwe items te selecteren.
 7. 7
  Open uw nieuwe selectie en begin te lezen met behulp van de tips gegeven.

Tips

 • Schakel de Whispernet uit om de batterij te verlengen.
 • Kindle-gebruikers kunnen ook bestanden met behulp van een 2.0 USB-verbinding te downloaden. Voor verdere informatie lees de Kindle handleiding bijgevoegd bij elke Kindle verkocht.
 • Whispernet mogelijk niet beschikbaar in alle gebieden. Controleer Amazon.com voor dekkingsgebied.