Wkunl

Hoe te burleske dans

Burlesque is aan populariteit wint niet alleen omdat het leuk is, maar omdat de mode van de burleske tijdperk zijn weer in de gratie.

Burlesque niet gelijk strippen - een zeer goede burleske danseres mag niet meer dan een handschoen of een kous te verwijderen. Natuurlijk, we zijn niet allemaal Gypsy Rose Lee.

Stappen

Hoe te burleske dans. Ten eerste is het belangrijk te onthouden dat je twee soorten burleske routines kunnen doen.
Hoe te burleske dans. Ten eerste is het belangrijk te onthouden dat je twee soorten burleske routines kunnen doen.
 1. 1
  Ten eerste is het belangrijk te onthouden dat je twee soorten burleske routines kunnen doen. De eerste is de traditionele solo-strip waar je je kleren zo veel als je wilt zal opstijgen. De tweede is een koor dans, waar je misschien af ​​kunt nemen uw top en dans de rust in lingerie of een froufrou beetje petticoat en corselette. Het is jouw keuze hoe ver je gaat!
 2. 2
  Zoek een aantal passende muziek - Niet te snel, maar niet te langzaam. Traditionele Burlesque ziet er goed uit in combinatie met big band, of 1940 de show muziek, maar het kan echt worden gedanst op alles wat je wilt mits u de stemming! Als je gaat up tempo, zorg ervoor dat je daadwerkelijk kunt houden!
 3. 3
  Draag hoge hakken - Dit zal automatisch helpen uw houding en geven je die sexy look. Maar zorg ervoor dat je daadwerkelijk kunt dansen in hen! Probeer twirling rond in hen, en als je struikelt ze te hoog! 3 "hakhoogte is het beste voor beginners.
 4. 4
  Koop uw accessoires en kostuum. Zorg ervoor dat het verwijderbaar in de ruimte en tijd die u hebt toegewezen, en zorg ervoor dat het niet faffy of onhandig te verwijderen. Ritsen zijn geweldig. Je moet alleen dragen strakke-vetersluiting korsetten en dergelijke als je een doorgewinterde drager. Basis kostuum bestaat uit: een ingerichte bustier, een mooie beha en bijpassende slipjes, een gordel of brede jarretelgordel / kousenbanden en kousen, en opera-of elleboog lengte handschoenen. U kunt accessoires met een veren boa van een fancy dress winkel als je werkt op de goedkope, of je kunt gaan meer glamoureuze met uw rekwisieten.
 5. 5
  Choreograferen. Burlesque is ongeveer brutale verleiding, dus wees niet bang om te lachen, flirten, knipoog, en snik! Probeer eerst een paar van de volgende bewegingen te leren alvorens in een routine:
  • Om een ​​handschoen peeling doen zet beide handschoenen aan. Nu met uw rechterhand te verwijderen een vinger tegelijk formulier uw linkerhand, wanneer alle vijf zijn losgedraaid te trekken van de handschoen uit en loom gooi het opzij. Doe nu hetzelfde met de andere hand.
  • Gebruik je handen en vingers en maak elke beweging overdreven. Vergeet niet om je rug te buigen, houd je benen recht en steek je achter uit.
  • Om een ​​succesvolle en verleidelijke schuifel, trillen de boezem uitvoeren door afwisselend bewegen van je schouders heen en weer. Doe dit met gestrekte armen voor een glam look, of zet je handen in je schoot of achter je rug voor een simpele en zoete uitstraling. U kunt dit combineren met een cross-stap waar te lopen verdween toen geconfronteerd met je publiek, je je linkerbeen steek over je rechterbeen en trek dan je rechterbeen uit een normale houding weer. Probeer twee stappen in elke richting, terwijl shimmying-best gedaan met wapens uit de hand of op de heupen.
  • Een goede 'booty schudden' kan gemakkelijk worden gedaan zodra je uit je hielen. Ga op de bal van je voeten, en vervolgens afwisselend buigen elke knie. Voeg dan wat hip beweging in de vergelijking en je bent al gaan!
  • Om dus een verleidelijke stap achteruit om af te stappen van je publiek, zet een voet achter de andere, en zwaai je heup naar de achterkant cirkelen om dezelfde kant je terug stapten met. Het klinkt niet als veel, maar geplaatst recht, het is verleidelijk!
 6. 6
  Ook het leren hoe om te strippen is een goede zaak om te weten voordat je choreograferen. Zorg ervoor dat je kunt het elegant te doen, dat wil zeggen zonder kraken omhoog en bukken! Als je moet buigen of reiken om iets te schillen, gebruik dan een stoel om op te zitten of balanceren op / tegen. Proberen te zijn verleidelijk en sexy, zonder haasten of rommelen.
 7. 7
  Perfect het formaat. Je moet absoluut een stut voor de strip, jezelf presenteren aan uw publiek! De eerste indruk telt. Probeer het vinden van een pose, en dan een kleine wandeling rond-een cirkel zal mooi doen. In je routine, is het belangrijk om de ruimte uit te dansen en strippen even, als het inderdaad je strippen. De meer los komt zal het meer dans in tussen wenselijk lijkt. Een klassieke bump en grind kan op zoveel manier worden veranderd door het buigen naar voren, stoten aan de zijkant, het veranderen van het ritme... Experimenteer ermee. Een eenvoudige veer naar voren van de heupen is een bult, en een omcirkelen van de heupen van voor naar achter is een sleur. Voel je vrij om de hele tijd te malen en slinger je heupen tijdens uw routine wel.

Tips

 • Bij de keuze van muziek, maken het subtiele en provocerend.
 • Het draait allemaal om sexy en verleidelijk met klasse en elegantie dus alleen te zien zijn als veel huid als je vertrouwd mee bent.
 • Gebruik alle voor u beschikbaar ruimte. Niet alleen staan ​​op een plek, bewegen en maak ogen volgen je.
 • Kies hakken die je kunt lopen inch Als u van plan op het nemen van ze af, blijf weg van gespen en veel veters!
 • Voor de choreografie, vergeet je handen en armen! Ze kunnen vaak heen en weer slingeren of kijk slap, altijd te bewust zijn van je vingers. Ik geef de voorkeur aan richtlijnen ballet-stijl te gebruiken als het gaat om handen en armen. De armen moeten sierlijk! Denk aan de vorm van je benen en waar je voeten gaan. Probeer voeten naast elkaar klaar te houden, en nooit wijzen een voet naar binnen. Bij elkaar houden je benen is klassiek burlesque! Vergeet ook niet om je houding te houden. Slechte houding maakt een danser kijken onhandig.
 • Een goede strip is niet over strippen. Zoek een prop, een handtekening als je wilt, dat je dans onvergetelijk zal maken! (Dwz Dita's Martiniglas, fans Sally Rand's Feather...)
 • Kijk naar ballet en jazz en stijldansen voor inspiratie. U kunt elementen van klassieke dans zoals jazz, ballet, de elegantie van ballroom, buikdansen, en zelfs het kan kan nemen! Noten gaan met experimenteren en ervoor zorgen dat u comfortabel kunt doen in je kostuum en schoenen!

Dingen die je nodig hebt

 • Handschoenen
 • Kousen
 • Boa
 • Muziek