Wkunl

Hoe om acteur te worden

Hou je van acteren? Denk je dat je het neemt om het groot te maken? Volg de aanwijzingen in deze handleiding om uw droom om acteur te realiseren. Iemand gaat naar de volgende grote ster te worden - waarom zou die persoon zijn u?

Stappen

Hoe om acteur te worden. Studeren acteren aan een universiteit.
Hoe om acteur te worden. Studeren acteren aan een universiteit.

Leer de kunst van het acteren

 1. 1
  Studeren acteren aan een universiteit. U doet producties en shows in de voorkant van een flinke menigte, wat geweldig is voor honen uw vaartuig, het bouwen van je cv, krijgen de belichting en het opbouwen van een netwerk is. Ook zal uw handelen leraren moedigen u aan om jezelf te duwen om te ontwikkelen als acteur door te wijzen op uw sterke punten en kansen voor verbeteringen.
 2. 2
  Deelnemen aan een zomerkamp of handelen workshop. Sommige van deze kunnen worden intensief genoeg dat je maanden leert ter waarde van materiaal in een periode van 2 tot 3 weken.
 3. 3
  Huur een waarnemend coach te strijken knikken in je techniek. Uw coach kan u de persoonlijke aandacht die u nodig hebt om uw zwakke plekken aan te pakken evenals polijsten wat je goed doen. Kijk voor een coach met veel ervaring en connecties industrie.
 4. 4
  Auditie voor community theater. Dit proces kan een stap boven college theater als het theater is in een stad die bekend staat om zijn acteren gemeenschap. Het winnen van een rol in een theater productie zal u in contact brengen met anderen die polijsten hun ambacht, net als jij. Je krijgt ook een beter idee van waar u in verband met de concurrentie staan.
 5. 5
  Identificeer je sterke punten. Veel "acteren hervat" zal vereisen dat u om te weten welke vaardigheden je hebt, zoals accenten, speciale vaardigheden of imitaties. Vouw deze talenten zo veel als je kunt, zodat u beroep doen op een brede waaier van casting calls. Bijvoorbeeld, kan de mogelijkheid om te zingen, dansen en doe een Brits accent de deuren open voor een Broadway-toneelstuk "set" in Londen.

Maak je klaar voor de audities

 1. 1
  Leer een array van monologen en praktijk lezen met nadruk. Deze korte segmenten worden vaak gebruikt om u gegoten in toneelstukken, films en shows. Zij laten u om uw talenten te laten zien in een korte periode van tijd.
 2. 2
  Monteer je cv. Voeg alle producties die je hebt gedaan in kampen, workshops, universiteiten en community theater.
  • Een lijst van alle speciale vaardigheden die je (dans, zang, etc.) en schrijf ze op je cv.
  • Bepaal uw type. Doe je best doen in hoofdrollen of in karakterrollen? Bent u de volgende leading lady of de perfecte griezelige schurk? Gespecialiseerd in het begin zal u helpen om de doelstelling van de beste audities voor uw vaardigheden.
 3. 3
  Krijg een fantastische headshot. Het eerste wat een regisseur of producent zullen zien over jou is de headshot dat je CV begeleidt. Investeren de tijd en het geld om het er uitstekend.
 4. 4
  Beoordelen of je een agent en / of een manager nodig. Deze mensen kunnen u voorzien van waardevolle verbindingen naar beschikbare werk. Ze krijgen ook een verlaging van de vergoeding voor elk werk dat ze je vinden, dus dienovereenkomstig te bereiden.
 5. 5
  Opdagen voorbereid. Je kunt niet controleren wat de regisseur wie het gieten van het project zal aan je denken, maar je kunt bepalen hoe goed je jezelf presenteert. Verschijnen op tijd, weet je auditie materiaal, breng alle materialen die je nodig hebt (zoals een pen of potlood) en kijk je best.
 6. 6
  Auditie vaak. Nemen van audities is een goede manier om te zien over de stad. Zodra mensen beginnen om u te herkennen, zullen ze meer kans om u te overwegen voor rollen.

Bouw je personal brand

 1. 1
  Denk aan jezelf als ondernemer. Je bent een kunstenaar, maar je bent ook in het bedrijfsleven voor jezelf. Je marketing je gezicht, je stem, je lichaam en je acteertalent. Wees ervan bewust dat de mensen die je auditie voor je ziet als een product, en ze zullen kijken naar u als een manier om geld te verdienen. Laat dit niet druk je, laat het machtigen. Afwijzing is niet over jou persoonlijk. Het gaat over jou niet overeenkomt met hun idee van het product dat ze willen.
 2. 2
  Word lid van een vakbond. Ontdek hoe u in aanmerking komen voor het lidmaatschap van de Screen Actors Guild of Actors 'Equity. Deelnemen kan een geweldige manier om te netwerken met andere mensen in het bedrijfsleven zijn.
 3. 3
  Krijg web blootstelling. Zet uw headshot zowel online als uw CV. Zet video's van uw prestaties op YouTube. Het opzetten van een Facebook-pagina en een Twitter-account. Het is een gok, maar je weet nooit wie kan willekeurig struikelen op uw info en beslist om u te huren. Bovendien kunt u een trouwe schare fans op te bouwen door middel van social media.
 4. 4
  Netwerk uitgebreid. Aanspreekbaar en je reputatie op te bouwen als een professional met wie anderen willen werken. De mensen in je netwerk kunt u verbinding maken met beschikbare banen en kunnen u voorzien van waardevolle inzichten over je werk en over het bedrijf.
 5. 5
  Houd bij de industrie. Check out industrie kranten en websites als Variety.com, Backstage.com, Showbusinessweekly.com en Hollywoodreporter.com om erachter te komen wat zijn de huidige trends in het bedrijfsleven. Investeren in een aantal boeken geschreven door casting directors, die zal u vertellen wat ze zoekt in de auditie kamer, zoals Hoe kan ik boeken Acting Jobs in televisie en film.

Tips

 • Veel mensen zeggen dat ze willen om acteur te worden, maar ze echt niet beseffen wat het acteren levensstijl is echt leuk. Praat met andere actoren en ontdek wat ze doen in een typische dag. Ook weten wat ze doen wanneer ze niet betrokken zijn bij een reguliere acteren baan.
 • Oefen het nemen van foto's en leren hoe ze meer fotogeniek worden voordat u uw headshot gedaan. Gebruik een professionele fotograaf voor uw headshot.

Waarschuwingen

 • Acteren is een buitengewoon competitief veld, en je mag nooit zo beroemd als je wilt zijn. Wees realistisch, maar, tegelijkertijd, aarzel dan niet om ambitieus te zijn - je weet maar nooit.