Wkunl

Hoe maak je een goede acteur of actrice worden

Er is altijd wel iemand die kan stappen op het podium en stelen de hele show. Ze zijn zo'n goede acteurs / actrice dat ze trek je in hun wereld en laat je op het puntje van je stoel. Blijf lezen om erachter te komen hoe je een groot acteur / actrice worden en tonen een sterke emoties die uw publiek zal boeien.

Stappen

Hoe maak je een goede acteur of actrice worden. Het belangrijkste idee in het zijn van een goede acteur of actrice is het uiten van emotie en wat je voelt.
Hoe maak je een goede acteur of actrice worden. Het belangrijkste idee in het zijn van een goede acteur of actrice is het uiten van emotie en wat je voelt.
 1. 1
  Het belangrijkste idee in het zijn van een goede acteur of actrice is het uiten van emotie en wat je voelt. Het publiek moet weten wat er gebeurt en te voelen over bepaalde situaties.
 2. 2
  Hebben een goede houding. Het is belangrijk om te onthouden dat er iets zo klein als een goede houding kan een groot verschil maken. Niet alleen maakt u er meer vertrouwen in, maar het zal ook zorgen dat u meer vertrouwen, want het zal je dwingen om pal te staan ​​maar je rug niet boog naar ver.
 3. 3
  Bewaak uw snelheid en het volume. Bij het reciteren van lijnen, is het verleidelijk om laaien door hen zo snel als je kunt. Wees voorzichtig niet te over overdrijven, hoor. Te veel vertraagt ​​zal je klinkt robot en zal uw publiek vervelen. Denk na over hoe iemand daadwerkelijk deze woorden zou leveren. Ook moet u uw stem genoeg projecteren die je kunt horen in de achterkant van het theater, maar vermijd schreeuwen.
 4. 4
  Speel met nadruk. Denk na over de subtekst van elke lijn, en dienovereenkomstig te benadrukken. Het is misschien niet belangrijk klinken, maar de nadruk kan een grote rol in alles wat je zegt te hebben. Ik hou van je betekent iets heel anders dan ik van je hou. Liefde>
 5. 5
  Zet jezelf in de plaats van je karakter. Je kunt niet adequaat voor een karakter staan, tenzij je kunt krijgen in hun hoofd. Ook al is uw woorden zijn scripted uit, je acties en blokkeren zijn niet altijd in steen geschreven. Daarnaast zal het kennen van je personage goed helpen moet iemand vergeten hun lijnen.
 6. 6
  Niet breken de vierde wand. Tenzij het specifiek vermeld, vermijd erkennen het publiek. Hierdoor zal het voor hen gemakkelijker te onthouden dat je je gedraagt, en zodoende de gehele productie minder geloofwaardig te maken.
 7. 7
  Maak indrukken uit populaire films. Zorg ervoor dat u ze plannen voor de spiegel eerste, zodat je weet dat het er goed uitziet.
 8. 8
  Denk na voordat je zegt, zodat je niet trek de hele "um" ding of stotteren.
 9. 9
  Maak lichaamsbewegingen! Jazz handen, duimen omhoog, een dramatische leunen op je heup, je ogen rollen, steek je tong uit, shuffle je voeten, flip je haar, glimlach, staar, alles werkt, probeer dan gewoon niet te maken lijkt nep!
 10. 10
  Wees je bewust van de dingen die je doet als je nerveus bent. Voorkomen dat het spelen met je haar, het verbergen van uw handen in de mouwen, of schuifelende voeten. In plaats daarvan, gaan met je zenuwen door het nemen van een diep adem en wat water drinken. Verzeker jezelf dat je goed zult zijn.
 11. 11
  Proberen om acties iemand zou echt doen. Bijvoorbeeld, als je verdrietig bent, blijkt het in je ogen, niet alleen je mond en je voice.If je bent boos, gespannen zelf, glans, maken het echt lijken!
 12. 12
  Laat nooit uw understudy iets tegen je te zeggen op de set om je te stoppen!

Tips

 • Kijk veel toneelstukken en films. U kunt indrukken krijgen van daar.
 • Vergeet niet, gebruik je hele lichaam om je feelings.Not tonen alleen uw stem, kan dit een groot verschil maken en maak uw werk weg meer geloofwaardig!
 • Reciteren je lijnen om jezelf in een spiegel. Zie hoe je eruit ziet en je hand gebaren en vervolgens wijzigingen aanbrengen om beter passen bij de scène en het karakter.
 • Wees gepassioneerd over wat je doet. Als je van iets wees niet bang om het te tonen.
 • Het personage dat je speelt is niet u. Je wordt dat karakter.
 • Blijf proberen geef niet op.
 • Laat geen haters u neer, maar neem opbouwende kritiek ook.
 • Pretenderen dat die potentiële investeerders in je er niet. Doe alsof je staat voor je spiegel thuis, niet in een ruimte in de voorkant van een auditie panel.
 • De druk van een mogelijke regisseur is behoorlijk intimiderend. Om te oefenen presteren in het bijzijn van anderen gebruiken familie en vrienden om comfortabel.
 • Wees zelfverzekerd en zijn de echte u.
 • Misschien kunt u deelnemen aan een school-club zoals Club van het drama om jezelf voor te bereiden op toekomstige banen. Het zou ook goed om het te doen met goede vrienden te zijn, zodat je niet zo alleen.
 • Wees niet bang om jezelf te zijn. Vergeet niet dat het dosnt ongeacht wat andere mensen denken. Je bent wie je bent. Probeer maar eens je best en je zal het te maken naar de top.
 • Wees vriendelijk. Het is zo simpel als dat.
 • Assertief te zijn.

Waarschuwingen

 • Mensen kunnen je kritiek en proberen je omlaag te brengen bij het opstarten uit, dus wees niet verbaasd als deze de neiging om nooit happen.But geven, kunnen mensen hard zijn! Aan hen bewijzen dat je bent getalenteerd en zal ver komen met je talent op het podium.