Wkunl

Hoe maak je een actrice te zijn

Droom je van het zijn een actrice? Acteren is een van de meest hoogst gewaardeerde beroepen, maar het is ook een van de moeilijkste om na te streven. Succesvolle actrices bezitten veel meer dan natuurlijk talent: ze zijn, onverstoorbare zelfverzekerd gedreven en zeer zelfstandig. Als dit klinkt alsof je, lees dan verder voor tips over hoe je carrière te lanceren op het podium of zilveren scherm.

Stappen

Hoe maak je een actrice te zijn. Inschrijven in acteerlessen.
Hoe maak je een actrice te zijn. Inschrijven in acteerlessen.

Ontwikkel je talent

 1. 1
  Inschrijven in acteerlessen. Acteerlessen zal u helpen ontdekken uw sterke punten als actrice. Sommige actrices blinken uit in drama, terwijl anderen zijn natuurlijk comedians. Je zou kunnen ontdekken dat presterende Shakespeare is uw roeping, of dat muziektheater is voor u. In ieder geval, acteerlessen leren je te ontwikkelen en te bewonen je karakter, samen met andere actoren en richting.
  • Improvisatie lessen zijn een goede plek om te beginnen. Veel mensen denken meteen aan comedy bij het horen van het woord 'improv, "maar improvisatie lessen daadwerkelijk leren essentiële vaardigheden voor het dramatisch acteren, ook. Improviserend acteren leidt je op om aandacht te besteden aan signalen en snel reageren. Je leert op een natuurlijke manier te reageren op anderen 'prompts en stilte je innerlijke criticus.
  • Handelend workshops zal u helpen het ambacht van het handelen vanuit een andere hoek, door middel van begrijpen "scene studies." Meestal zult u worden toegewezen aan een paar onderdelen in van een paar scènes, die je over een heel semester zult oefenen. Je zult deelnemen aan discussies in de klas over de betekenis van de scène en de intenties van de scenarist of toneelschrijver. Tot slot zult u worden onderworpen aan kritiek, en je zult in staat zijn om de vaardigheden die je leert in de praktijk meteen gezet.
  • Wanneer u vooraf verleden elementaire acteerlessen, heb je de mogelijkheid om gespecialiseerde klassen voor film of toneel acteren, waarin verschillende vaardigheden vereisen nemen. Experimenteer met beide te achterhalen welke u het beste uitkomt.
  • U kunt zich inschrijven voor een acteer opleiding aan een universiteit en streven naar een graad in acteren, maar als je nog niet klaar om committeren aan een intensief programma, probeer dan het nemen van een paar klassen bij uw lokale gemeenschap college of theater kunst school.
 2. 2
  Verkennen acteren technieken. Er zijn tal van benaderingen van acteren, die elk bieden inzicht en training in de toegang tot en het uitbeelden van emoties.
  • De Stanislavski methode is een stap voor stap methode opbouwen karakter en omvat scriptanalyse. Stanslavski opgeleide actrices onder andere Stella Adler en Marilyn Monroe.
  • De Meisner Techniek richt zich op actie gebaseerde karakterontwikkeling en acteur respons. Meisner actrices onder meer Tina Fey, Jessica Walter en Naomi Watts.
  • Method Acting gaat de aanneming van het gedrag en de mentaliteit van je karakter, en onder te dompelen in je karakter voor de duur van de productie. Methode actrices zijn Kate Winslet, Natalie Portman en Tippi Hedron.
 3. 3
  Studeren vrouwelijke rollen. Zodra u uw sterke punten hebt geïdentificeerd als actrice en het type van de carrière die u wilt nastreven, bestuderen de groten der aarde. Als u wilt werken in de filmindustrie, kijken films met sterren als Meryl Streep, Anne Hathaway en Judy Dench. Als sketch comedy is je doel, inhalen op shows als Saturday Night Live. En als je wilt om een ​​actrice te zijn, een bezoek aan uw plaatselijke theater en op te nemen in toneelstukken regelmatig.
 4. 4
  Mensen kijken. Uw dagelijkse interacties bieden geweldige training. Studeren emotionele reacties op verschillende situaties helpt je je emotionele bereik te ontwikkelen, terwijl het bestuderen van gezichtsuitdrukkingen, spraak patronen en lichaamstaal geeft je ideeën en tools voor het creëren van karakter en voor de prestaties.
 5. 5
  Ontwikkel je unieke vaardigheden en talenten. Je weet nooit wanneer er gaat een casting oproep voor een actrice die Frans spreekt zijn, speelt de piano, jongleert of doet back-flips. Het is goed om een ​​arsenaal aan unieke talenten waarmee u zich kunt onderscheiden hebben. Op dezelfde manier, zou u merken dat u ze kunt gebruiken om een ​​karakter diepte en dimensie te geven.
 6. 6
  Lees over acteren. Er zijn vele fantastische boeken die waardevolle adviezen voor aspirant en werken acteurs bieden. Deze boeken zijn:
  • De Intent to Live, door Larry Moss
  • Auditie, door Michael Shurtleff
  • Een acteur Bereidt, door Constanin Stanislavski

Bereid om auditie

 1. 1
  Memoriseren verschillende monologen. Moeten altijd 2-5 monologen klaar om te presteren. Je weet nooit wanneer een gesprek gaat komen, en het is best worden voorbereid in plaats van proppen op het laatste moment.
  • Zorg ervoor dat de monologen zijn te onderscheiden. Als men is dramatisch, de andere zou moeten zijn komische. Ook is het goed om een ​​moderne werk-en een klassieke of Shakespeare monoloog hebben.
  • Je zult meer opvallen als je kiest unieke monologen. Kijk door boeken en films voor monologen die u zal toestaan ​​om uw speciale talent laten zien, zijn de kansen, zullen ze niet dezelfde als de casting director heeft scène honderd keer eerder.
 2. 2
  Get headshots. Je moet ze naar een agent te krijgen, alsmede om auditie te doen op open casting calls.
  • Werken met een professionele fotograaf die gespecialiseerd is in acteren en prestaties headshots, en zorg ervoor dat hij of zij zal zorgen voor make-up en haarstyling.
  • Ken uw type. Rollen zijn geschreven voor bepaalde looks en typen, en je moet foto's die aan deze casting criteria hebben. Als je look en waarnemend-leeftijd is "high school cheerleader," bevatten die blik in je foto-pakket. Evenzo, als je een grote vampier, suburbane moeder of mob-vrouw, zou te maken hebben foto's gemaakt die vastleggen dat aspect van uw look en waarnemend-leeftijd.
  • Krijg elektronische kopieën van uw headshots. Sommige instanties kunnen u vragen om uw cv en headshots e-mail.
  • Zorg ervoor dat uw gedrukte headshots zijn van hetzelfde formaat als uw CV. Als u van plan bent over het afdrukken van je CV op standaard 8 1/2 "x 11" papier, moet uw headshot van dezelfde grootte zijn. Het lijkt meer professioneel op deze manier.
 3. 3
  Hier krijg je een demo reel. Een demo reel is beeldmateriaal dat uw handelen werk vitrines. Zorg ervoor dat uw toneelstukken worden gefilmd, en de toren regelen met regisseurs aan het werk in uw haspel gebruiken. De site heeft goede tips over hoe u uw demo reel tegemoet te komen aan elke casting director.
 4. 4
  Vind een talent-agent. Het is belangrijk om een ​​franchise, licentie tot krijgen. Veel mensen die zijn geen agenten zullen beweren te zijn. Echte agenten zijn erkend door de staat, en in het algemeen ontvangt 10% van uw inkomsten.
  • Een geweldige manier om een ​​agent te ontmoeten is een casting workshop bij te wonen. Een casting workshop is een kans voor acteurs om auditie te doen voor een aantal agenten en casting directors. U hoeft niet te betalen om deel te nemen, maar het is een fantastische manier om je naam en gezicht die er zijn. Doe een online zoeken voor het gieten workshops in uw regio.
  • De Call Sheet, die kan worden geraadpleegd op www.backstage.com, heeft een lijst van gerenommeerde talent agenten. De SAG-AFTRA (Screen Actors Guild en de European Federation of Television and Radio Artists) website, www.sagaftra.org, heeft ook lijsten van agenten.
 5. 5
  Krijg je sag-AFTRA-kaart, of uw acteurs equity-kaart.
  • SAG-AFTRA is het scherm acteurs vakbond. SAG-AFTRA kan je hogere betalen (en hoger profiel optredens), biedt de ziektekostenverzekering en zorgt ervoor dat uw werk niet wordt misbruikt. Het opent ook de deur naar meer auditie mogelijkheden, zoals agenten hebben toegang tot de vakbond bellen.
  • Actors 'Equity is de toneelspelers' union. Nogmaals, het biedt de ziektekostenverzekering, en zorgt voor eerlijke lonen en fatsoenlijke arbeidsomstandigheden voor toneelspelers. Equity acteurs krijgt ook deelnemen aan workshops en seminars, en opnieuw toegang tot een groter aantal audities hebben.

Het land van de rollen

 1. 1
  Vinden audities. Als je een agent, zal hij of zij audities voor u te vinden. Als je dat niet doet, kijk naar www.backstage.com en websites van andere partijen voor audities in uw omgeving.
  • Streven ernaar om zo vaak als je kunt beluisteren. Zelfs als je niet de rol krijgen, het is geweldig praktijk.
 2. 2
  Kiezen wat te lezen. Bereid om een ​​monoloog die lijkt in sync met de rol die je auditie voor te lezen. Vergeet niet dat je moet hebben verschillende monologen voorbereid voor het geval u wordt gevraagd om meer dan een te lezen.
  • Gepaste kleding voor de rol. Als je leest het deel van een zakenvrouw, draag een pak en jurk schoenen.
 3. 3
  Bereid je voor op een koude lezen. U kan worden gegeven materiaal dat je gevraagd wordt om te lezen zonder eerst te oefenen. U kunt voorbereiden op deze vooraf door het lezen van een aantal scenario's en monologen. Oefen met een vriend te simuleren de ervaring van het lezen in de voorkant van een publiek.
 4. 4
  Ontwikkel een taaie huid. Auditie is over wordt geoordeeld, en, heel vaak, afgewezen. Soms zul je een groot werk te doen, maar je was niet wat ze zochten. Andere tijden, je zou flub je lijnen. Leren om het afschudden en blijven gaan. En vergeet niet, zelfs als ze je niet huren, casting directors zijn sympathie voor hoe moeilijk het is om auditie te doen.
 5. 5
  Blijf proberen. Auditie zal een deel van uw acteercarrière zijn van begin tot eind. Behandel het als onderdeel van uw werk. Als je begint te rollen nemen, gebruik wat je de volgende keer dat je auditie geleerd. Het kan nog jaren duren voordat je in staat om een ​​leven als actrice bent, maar wel hardnekkig. Als je poets je vaardigheden en leer meer over uw vaartuig, zal meer mogelijkheden zijn voor u open.

Tips

 • Gebruik je eigenaardigheden in uw voordeel. Gewoon omdat je niet drop-dead gorgeous betekent niet dat je niet het perfecte gezicht voor allerlei rollen en personages.
 • Contact maken met collega-actrices. Ja, ze zijn concurrentie, maar ze kunnen ook een helpende hand te zijn. Uw collega's zullen grote audities coaches, en vaak zijn meer dan gelukkig om iemand wiens werk ze respect bevelen.
 • Omdat acteerwerk kan inconsistent zijn, het is goed om een ​​'baan' die je terug kunt vallen op hebben. Zorg ervoor dat je baan is flexibel zodat u kunt tegemoet audities, die meestal in het midden van de week. Goede banen voor actrice omvatten wachten tafels en het werken in de detailhandel. Voor een regelmatiger maar toch flexibele carrière, kunt u trainen om een ​​haar-stylist, secretaresse of personal trainer.

Waarschuwingen

 • Een acteercarrière garandeert geen roem, dus als je het plegen van jezelf te handelen, moet het voor de liefde van het vaartuig.
 • Veel mensen, waaronder fotografen en agenten, hebben geen probleem exploiteren uw hoop en dromen voor hun eigen gewin. Zorg ervoor dat iemand u werkt met legitiem is en heeft referenties. Betaal nooit contant geld up front, en niet akkoord gaat met naakt foto's te nemen.

Dingen die je nodig hebt

 • Hoofd schoten
 • Een CV inclusief uw ervaring, vaardigheden en lengte-gewicht statistieken.
 • Een demo reel