Wkunl

Hoe maak je een juggalo

Een Juggalo is onderdeel van de fans van de Detroit rapgroep Insane Clown Posse (ICP), en verwante artiesten bij psychopathische Records. Wil je een Juggalo te zijn? Lees verder.

Stappen

Hoe maak je een juggalo. Luister naar de muziek.
Hoe maak je een juggalo. Luister naar de muziek.

De muziek

 1. 1
  Luister naar de muziek. Juggalos niet gewoon luisteren naar Insane Clown Posse, maar ook om een ​​verscheidenheid van groepen luisteren uit de Pyschopathic Records rooster, zoals Twiztid, Boondox, Blaze Ya Dead Homie, Iedereen Killa, psychopathische Rydas en Vanilla Ice. Luisteren naar deze groepen zal u helpen beslissen of de Juggalo levensstijl is voor u.

De levensstijl

 1. 1
  Woon een bijeenkomst van de juggalos (GOTJ). Dit jaarlijkse festival (die in 2000 debuteerde) is een geweldige manier om Juggalos en hun families te ontmoeten. Het bijwonen van een GOTJ is geen vereiste, maar het is sterk niettemin aanbevolen.
 2. 2
  Negeer kritiek. Maak je geen zorgen over de haters. Ben trots om een ​​Juggalo te zijn.
 3. 3
  Geniet van het leven. Waardeer iedereen om wie ze zijn. Dat is wat de familie Juggalo is over.
 4. 4
  Wees niet bang om te zeggen "ja, ik ben een juggalo," of "nee, ik ben geen juggalo." Hoe dan ook, blijf trouw aan jezelf.
 5. 5
  Drinken faygo soda. Insane Clown Posse zijn grote fans van Faygo dranken en hebben hebben het merk in talrijke liederen.

De make-up

 1. 1
  Verf je gezicht als insane clown posse leden, gewelddadige J en Shaggy 2 dope. Maar ze niet exact te kopiëren. Het is belangrijker om te komen met iets persoonlijk en volledig origineel.
  • Niet alle Juggalos verven hun gezichten. Maar het is een geweldige manier om jezelf te uiten en ontwikkelen van de solidariteit binnen de gemeenschap.

Tips

 • Er zijn geen officiële eisen voor een Juggalo te zijn. In een gesprek van 2005, Joseph Utsler (Shaggy 2 Dope) zei: "Je kunt een Juggalo zijn en zelfs niet luisteren naar Insane Clown Posse. Ik was een Juggalo voordat we begonnen met ICP."
 • Je hoeft niet te rollen met een bemanning te zijn een Juggalo, Juggalos altijd je rug.
 • Hangen waar andere Juggalos rondhangen. U kunt een heleboel Juggalos ontmoeten bij Hot Topic, bijvoorbeeld. Als je er een ziet, gewoon knikken en zeggen: "hey." Als ze naar beneden, zullen ze hetzelfde doen voor jou.

Waarschuwingen

 • Juggalos hebben altijd een zeer slechte reputatie, dus bereid zijn om je overtuigingen te verdedigen.
 • Begrijp dat Juggalos worden vaak geassocieerd met bendes / geweld op straat door de politie en andere overheidsfunctionarissen. Er zijn vele incidenten van fans plegen van geweld, waaronder moord, en gevallen waarin de jongere Juggalos is verboden voor het dragen van ICP koopwaar op school geweest. Juggalos zijn zelfs officieel geclassificeerd als een bende door de FBI.

Dingen die je nodig hebt

 • Muziek.
 • Gezicht verf. (Optioneel)
 • Faygo merk frisdrank (optioneel).
 • Zeggen als in Whoop Whoop, MMFWCL
 • Spit als een 6
 • Koopwaar