Wkunl

Hoe maak je een band aan te sluiten

"Krijg een tweedehands gitaar en de kans is groot dat je ver gaan als je in de juiste stelletje kerels." - Bachman-Turner Overdrive. Deze gids geeft een aantal suggesties over hoe te vinden en lid worden van een band. Lid worden van een band is leuk en kan je leiden tot vele spannende ervaringen in het leven.

Stappen

Hoe maak je een band aan te sluiten. Worden geoefend en voorbereid.
Hoe maak je een band aan te sluiten. Worden geoefend en voorbereid.
 1. 1
  Worden geoefend en voorbereid. De eerste en belangrijkste wat je kunt doen is klaar. Of u nu een gitarist, drummer, zanger, bassist of wat je ook doet... je moet voorbereid worden, zodat wanneer het tijd is om een ​​band aan te sluiten kunt u de plek te krijgen. Train je talent.
 2. 2
  Wonen geen "open jam" of "open mic night" je kunt vinden. Voor de eerste keer daar, laat de spullen thuis en reikwijdte het uit. Zoek uit hoeveel fase tijd elke muzikant krijgt en of je met andere muzikanten of de huisband kunt zitten. Uitgegroeid tot een vaste, en naar de andere stamgasten kennen. Als je je talent getraind alsof je moest, zullen de mensen je opmerken en andere kunstenaars zal je vinden.
 3. 3
  Zet je eigen jamsessies. Het fungeert als een grote ijsbreker en kan veel deuren voor je openen.
 4. 4
  Plaats flyers in de lokale gitaar en drum winkels, platenzaken, en (als ze toelaten) bars of clubs die live entertainment hebben, aangeeft dat u op zoek bent naar een band. Gewoon "Guitar Player zoekt Band" met uw telefoonnummer kan werken, maar met inbegrip van uw favoriete stijl van muziek is nog beter: "Drummer Looking for Metal Band." U kunt ook een advertentie in de plaatselijke krant en internet advertenties (; zie externe links de laatste was meestal gratis) plaatsen.
 5. 5
  Gebruik het internet om uw voordeel. Er zijn veel nieuwe online diensten die u kunnen helpen een band te vinden. Een van de beste manieren om een ​​band online te vinden is om een ​​advertentie te plaatsen op alle van de advertentie systemen je kunt. Beperk jezelf niet tot slechts een.
 6. 6
  Nodig lokale muzikanten om je band aan te sluiten. Er zijn niet veel online communities alleen voor muzikanten, dus ten volle te profiteren van de degenen die er zijn.
 7. 7
  Vraag eens rond van tijd tot tijd op de open jam om te zien of er iemand is op zoek naar bandleden. Door nu ze hebben gehoord dat je speelt en kennen uw stijl, en ze hebben gekregen u leren kennen als een persoon. Je hebt het ijs gebroken zonder auditie. Uiteindelijk zal een nieuwe band op te richten, of iemand zal een bestaande band te verlaten, en je krijgt een telefoontje krijgen. Het is goed om een ​​publieke kunstenaar profiel klaar hebben als ze doen om uw muziek te demonstreren. De beste manier om dat te doen is om gewoon een myspacemuziek profiel.

Tips

 • Na de toetreding van een nieuwe band, kan het geen kwaad om reserve snaren, batterijen, drumsticks en plectrums houden in je gig bag, zelfs als je niet de gitarist. De eerste keer dat je gitarist vergeet een van deze items, of de drummer breekt een stok (en zal het vaak gebeuren), zult u een held te zijn.
 • Als je speelt, lachen en bewegen een beetje. Je zult meer worden opgemerkt door enigszins geanimeerd dan wanneer je stijf als een plank bent.
 • Leren nieuwe liedjes voortdurend. Hoe meer nummers je weet, hoe minder je zult moeten leren bij de toetreding van een nieuwe band. (In het ideale geval zult u slechts de band originele muziek te leren.)
 • Oefenen, oefenen, oefenen! Je hebt het gehoord sinds je eerste muziekles, maar het draagt ​​herhalen want bands willen goede muzikanten, en een goede muzikant neemt het werk. Zorg ervoor dat u meer oefenen dan alleen uw favoriete riffs of solo's ook - je zou je neefje imponeren met de eerste maten van "Smoke on the Water" of "Stairway to Heaven", maar je band zal verwachten veel meer van je.
 • Eigenaar van uw instrument en eventuele andere apparatuur die u nodig hebt bij het uitvoeren of opnemen, zoals een versterker, effectpedalen, etc. Als je een lead vocalist, moet u overwegen het kopen van ten minste een vier-kanaals PA-systeem.
 • Leren altijd twee nieuwe nummers per week! Dat zal u een grote hit met elke band!

Waarschuwingen

 • Als u bent uitgenodigd om te zitten in of jam met een band, niet te laat, en niet blazen het af! Dit kan je grote kans zijn.
 • Luister naar wat mensen te zeggen hebben en niet boos als je het niet eens.
 • Heb een opschepper niet. Niet veel mensen zullen schelen als je je gitaar kunt spelen met je tanden. Het was geweldig toen Jimi deed het bijna veertig jaar geleden, maar deze dagen, het is gewoon smakeloos.
 • Wees niet onbeleefd om andere muzikanten, maakt niet uit hoe goed je denkt dat je bent. Een band zou liever een goede muzikant ze kunnen opschieten met, dan een groot muzikant die ze niet kunnen.