Wkunl

Hoe je metaal

Omdat het metaal wordt het delen van de filosofie van een metalhead, liefdevolle de heavy metal muziek, laten je leven beïnvloeden, en groeit je haar uit. In de heavy metal cultuur, de occulte thema's en donkere kleding zijn optioneel, maar zijn een grote plus. Metaal komt in vele vormen, en dus zijn de fans.

Stappen

Hoe je metaal. Je hoeft niet naar middelmatige muziek (en je zal zeer snel ontwikkelen een oor voor goede metal) te accepteren, maar blijf op het juiste spoor en luister naar metal exclusief.
Hoe je metaal. Je hoeft niet naar middelmatige muziek (en je zal zeer snel ontwikkelen een oor voor goede metal) te accepteren, maar blijf op het juiste spoor en luister naar metal exclusief.
 1. 1
  Een goede reden. Om het in de eenvoudigste termen mogelijk, metalen beroep op mensen vanwege zijn gevoel van macht en groter dan het leven onderwerp met soms zeer bekwame zang en complexe gitaarlijnen, metal op zijn kern is een zeer blauwe kraag muziek meestal gemaakt door blauwe kraag muzikanten. Al deze kwaliteiten alleen zijn in meer fans bracht dan enig ander aspect.
 2. 2
  Je hoeft niet naar middelmatige muziek (en je zal zeer snel ontwikkelen een oor voor goede metal) te accepteren, maar blijf op het juiste spoor en luister naar metal exclusief. Metal is over het omarmen van iedereen in de metalen gemeenschap als broeders en zusters (tenzij ze douche-bags).
  • Je hebt om je status te verdienen om een goede heavy metal muziek waarderen. Je moet de metal attitude en de looks.
 3. 3
  Metal is alles over integriteit, als je het leuk wees niet bang om ernaar te luisteren. Als je er naar luistert niet verbergen. Als je het te verbergen, stoppen met luisteren naar het.
 4. 4
  Vogels van een zoekt soort. Het is goed om andere fans te praten. Je zal zeer snel te ontwikkelen 'poser sonar' om niet-metalen vormen vermomd als Hessians detecteren.
 5. 5
  Sommige metalband een instrument bespelen. Het spelen van de gitaar zal u brengen naar nauwere samenwerking met de muziek, hoewel het nastreven drums u meer waardevol voor bands zal maken of het zou kunnen zijn zang of bas.
 6. 6
  Jam uit bij concerten, in uw auto / vrachtwagen, headbang en luister naar metal zoveel als je kunt. Wanneer je vermoedt dat iemand heeft metalen trekken, proberen de introductie ervan in metaal. Bij metal concerten, moet u doen de moloch (\ m /) is een extra bonus als je Calum Hand, als je dan kunt doen de "Too metaal voor een hand"-teken (\ / mm) en zijn dus metaal het zou een ernstig risico te lopen langs een 'magneet shop' te zijn.
 7. 7
  Bestudeer de heavy metal muziek geschiedenis. Verzamel cd's en zich te onthouden van het stelen van muziek. Leren en bestuderen van de wortels van elk genre te herkennen uit non-metal genres verkleed-up als "metal"

Tips

 • Niet naar beneden door wat mensen zeggen over je muziek worden gebracht. Dat is een grote factor in het vertegenwoordigen van uw genre.
 • Luister naar metal omdat je wilt. Je moet nooit in iets gedwongen worden.
 • Mensen (in het echte leven en op het internet) zijn uw beste bron bij het zoeken naar bands.
 • Praat met mensen. Je zou versteld staan ​​hoeveel mensen naar metal luisteren. Niet alle metal fans hebben om een ​​bepaalde kant op te kijken, en kan precies het tegenovergestelde van wat je zou verwachten uitzien. Het is misschien niet wat je wilt, maar je waarschijnlijk een aantal band die je kunt praten over, en misschien hij of zij kan u interesseren in iets dat je wilt. En als deze persoon in een band, ga ze zien.
 • Begin met metal band je hebt gehoord van en als je het dan luisteren naar andere metal bands die je misschien niet van gehoord.
 • De enige echte criteria voor een metalhead bent dat u luisteren naar metal, net als wat je hoort, groeit je haar, en delen van de heavy metal muziek filosofie.
 • Een belangrijk element is het niet te worden verstrooid (zoals mensen noemen het "open-minded"). Heavy Metal is niet over te springen van het ene onderwerp naar het andere (proberen hetzelfde "onbevangenheid" of verstrooidheid te vermijden). Blijven en zich richten op het genre om het grondig te bestuderen en te zijn volgeling ("a metalhead"). Anders, je bent gewoon een luisteraar.
 • Maak een gat in het kruis van je broek en zet een pleister op. Dit is het universele symbool van een metalen kop.
 • Leren gitaar spelen. Alleen oefenen versnipperen gitaarsolo's.

Waarschuwingen

 • Wees niet agressief als je met anderen die niet luisteren naar metal, althans niet als eerste. Houd dat soort gedrag terug tot ze beginnen te duwen je grenzen. Als ze over de lijn in het zand, hun gekneusd ego (of vlakken) zijn hun eigen schuld.
 • Niet zelfverzekerd te zijn op een agressieve manier als u aan oudere metalheads. Vereren hen en je kan veel van hen leren. De kans is groot dat ze waarschijnlijk zagen Iron Maiden, Metallica, Karkas, of Slayer toen je nog in bed plast.
 • De leeftijd van het worden een metalhead kan variëren. Misschien vindt u het moeilijk in de zalen te krijgen op een jongere leeftijd, maar er zijn nog al-leeftijd shows, en in deze tijd van wereldwijde communicatie kunt u vrijwel al het onderzoek moet je doen via het internet (U kunt Myspace gebruiken, maar een betere bron in het algemeen is Encylopaedia Metallum, waar vindt u miljoenen metal bands en reviews van hen). Maar de site heeft een aantal non-metal bands maar ook (er zijn bepaalde regels toestaan ​​dat, zoals een "side-project" regel waar een heavy metal muzikant een pop eenmans zijproject kunnen hebben, en het zal krijgen op "Metal archieven ").