Wkunl

Hoe maak je een DJ naam die niet wordt genomen vinden

Elke DJ heeft een goede naam, maar ze zijn niet altijd makkelijk te vinden. Om een ​​DJ naam die niet wordt genomen vinden, probeer een aantal van de volgende tips en technieken.

Stappen

Hoe maak je een DJ naam die niet wordt genomen vinden. Richten op het creëren van een naam die is catchy en makkelijk te onthouden.
Hoe maak je een DJ naam die niet wordt genomen vinden. Richten op het creëren van een naam die is catchy en makkelijk te onthouden.
 1. 1
  Richten op het creëren van een naam die is catchy en makkelijk te onthouden. De lettergrepen moeten elkaar aanvullen en produceren een bepaald effect als je ze hardop. Bijvoorbeeld, woorden met g's, k's, z, t's en harde c's hebben de neiging om hard en gespannen zijn en worden cacophonous, of fonetisch onaangenaam beschouwd. In tegenstelling, woorden met veel l's, w's, lange o's, y's, s's, en zachte c's hebben de neiging om zacht en vloeiend klinken en zijn welluidende, of fonetisch mooi beschouwd. Natuurlijk zou een DJ een zachte, mooie naam niet wilt, zodat dienovereenkomstig kiezen uw geluiden om de naam passend gruizige voor uw persona te maken.
  • Als je wilt "DJ" om een ​​deel van uw naam zijn, zorg ervoor dat het stroomt met de rest van de naam.
  • Kort de lange bijnaam, zodat het makkelijker is om te onthouden en minder omvangrijk te zeggen. Als u ervoor kiest de naam DJ Vierhoek, bijvoorbeeld, kunt u om vooral te gaan door DJ Quad.
 2. 2
  Kijk voor interessante namen om je heen. Besteed aandacht aan straatnamen zoals u rond te rijden. Lenen de naam van een buitenlandse monument of een verre planeet. Bekijk het filmpje kredieten tot het einde om interessante namen uit verschillende etnische achtergronden vinden. Je zou zelfs kunnen bladeren door het telefoonboek, een baby-naam boek, of een mythologie boek uit de bibliotheek. (Naast het hebben coole namen, mythologische figuren, astrologische tekens, goden uit pantheïstische culturen en historische figuren hebben interessante back verhalen die symbolisch belangrijk om uw kunst kan zijn.)
 3. 3
  Bouw een naam uit pictogrammen die u identificeren. Als je van honden, zou je een naam als Pitbull of Canine overwegen. Als je echt in de vroege geschiedenis van Europa, probeer iets als "revolutie." Als alternatief zou je zelfs denken over iets dat een gebeurtenis of verlies in uw familie herdenkt.
  • Denk aan nummers die zijn betekenis voor u en spelen met hun opname in je DJ-naam. Als 7 is jouw geluksgetal, dan toevoegend dat aan je DJ-naam het uniek kunnen maken. Of als u in 1995 geboren was, kon je een naam als proberen "DJ 95."
  • Gebruik Google vertalen naar relevante woorden vertalen (bijv. "muziek", "lied," "ruis") naar andere talen en te zien als u een interessante treffers.
 4. 4
  Wijzig de bestaande namen. Je zou veel voorkomende namen in elkaar overlopen (bijv. als je kinderen zijn vernoemd Gabriel en Orin, kunt u ervoor kiezen de naam Oriel of Garin), gebruik een spelling variatie (ex. Mykael plaats van Michael), of klauteren uw eigen naam (bijv. Leaha steen kon Sheala Tone geworden). U zou zelfs geheel of gedeeltelijk de naam vertalen in.
 5. 5
  Verzin een naam willekeurig. Spelen met brief magneten, knippen afzonderlijke letters uit een tijdschrift en gooi ze in de lucht, of gebruik een willekeurig woord generator zoals wordconstructor.com of fakenamegenerator.com. Uw naam muzikaal-geïnspireerde maken, schrijf een paar songteksten van je favoriete nummer zonder spaties en zien of het maakt een interessante lettercombinaties. Vb:
 6. 6
  Zorg ervoor dat mensen zoals uw naam. Vraag je vrienden, familie, buren, etc. om te zien of je keuze is een goede keuze. In feite, kunnen ze komen met een grote variatie of alternatief dat je niet had gedacht - en wat meer geschikt dan een DJ naam die werd gekozen door je eigen crew kunnen zijn?
 7. 7
  Zorg ervoor dat de naam wordt niet genomen. Zoek je naam op Google zowel met aanhalingstekens (bijv. "DJ Myhan") op te trekken exacte overeenkomsten en zonder op te trekken van vergelijkbare resultaten. Kijk rond grote DJ gemeenschappen om te zien of het niet is genomen door iemand die niet op het web.
  • Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met uw gekozen alias op sites als YouTube en Facebook, zodat u kunt beginnen met je naam te verspreiden.

Tips

 • Gebruik alliteratie en andere technieken voor het schrijven om uw naam interessanter te maken.
 • Houd het bouwen van een lijst met ideeën. Het kan weken, maanden of zelfs jaren duren om te komen met een naam die u wilt, en nog belangrijker, die anderen willen.

Waarschuwingen

 • Kom niet te gek met de namen. Als je iets als kiest "DJ Commander Dwars Pyjama Anthro-Hippopotamus," mensen zullen niet in staat zijn om het te onthouden of neem het serieus.