Wkunl

Hoe maak je een rockstar te worden

U kijkt naar MTV en plotseling zie je een rockster op het scherm voor een paar minuten, voordat pop neemt de zender opnieuw. Je denkt bij jezelf: "Ik wou dat ik een rockster als hen zijn." Deze gids zal u helpen op je reis naar het sterrendom, en hopelijk, zult u bij uw dreams.It kan een goede reis en een heel leuk zijn dus neem de tijd en geniet van de rit!

Stappen

Hoe maak je een rockstar te worden. Leren hoe je een instrument spelen of vocale lessen.
Hoe maak je een rockstar te worden. Leren hoe je een instrument spelen of vocale lessen.
 1. 1
  Leren hoe je een instrument spelen of vocale lessen. Er zijn veel instrumenten om uit te kiezen de meest voorkomende zijn de gitaar en de drums. Leren bass kan vruchtbaar blijken ook. Als u van plan bent om een ​​alternatieve rock band te beginnen kun je zelfs overwegen piano of de draaitafels.
 2. 2
  Zet samen een band. Echt, tenzij je van plan bent om een ​​solo-artiest zijn samen een band. Krijgen mensen die daadwerkelijk kan zingen of een instrument bespelen ook goed, zelfs als je van plan bent ze solo ging je nog iemand nodig om de andere instrumenten te spelen of te zingen back-up.
 3. 3
  Oefenen, oefenen, oefenen! Blijven geloven in jezelf. Als je hoop in je talenten te verliezen, zul je het nooit ergens. Soms denk je dat je je talent kwijt, maar je moet gewoon een rust en kom later terug om again.Dream proberen wat je wilt zijn. Stel je voor het spelen van een van je nummers op Rock am ring in de voorkant van je fans.
 4. 4
  Schrijf je muziek en maken het iets wat je wilt. Schrijven voortdurend is de sleutel. Oefening baart kunst.
 5. 5
  Noteer wat van je muziek, nadat u de lyrics / notities uit het hoofd hebt opgeslagen. Het is een goed idee om een ​​CD te maken met je tracks.
 6. 6
  Laat je beste vrienden te luisteren en overwegen uw muziek
 7. 7
  Laat een groep mensen luisteren naar uw muziek nadat u wijzigingen hebt aangebracht, kijken hun uitingen. Als er veel van bezorgde gezichten en schudden van de hoofden, tweak een beetje meer van uw muziek.
 8. 8
  Spelen bij optredens. Soms zijn ze moeilijk te krijgen, maar je moet voor de live-entertainment ervaring. Dit is het meest cruciale onderdeel. Het idee is om zoveel mogelijk optredens te krijgen als mogelijk. Bezoeken of bellen honderden pubs voor twee weken recht om zo veel optredens verpakt in mogelijk is erg belangrijk. Ook spelen dag na dag in de voorkant van een groot publiek zal hebben uw presterende talenten lucht raket.
 9. 9
  Bespaar je geld verstandig, en doe uw full-time baan niet stoppen of krijgen een part time baan. Nu begint.
 10. 10
  Maak een band / artiest website met foto's, je show agenda, en vorige werkgevers voor andere pubs te zien zal je een been opgeven.
 11. 11
  Hand uit cds van uw muziek naar mensen die je kent / ontmoet, of zelfs aan vreemden, kan dit helpen om meer fans en / of krijgen een platencontract.
 12. 12
  Noteer je band muziek op een video en deze uploaden op youtube. Zorg ervoor dat de video is "cool" en zal een beroep op veel mensen.
 13. 13
  Vertel je vrienden om je muziek te raden om zo veel mogelijk mensen, het effect zal sneeuwbaleffect, en je kan een nog grotere fanbase te hebben.
 14. 14
  Nooit opgeven, zelfs wanneer het lijkt alsof je nergens krijgen, je kunt niet noemen afgesloten. Want dan zou je een slappeling te zijn, en rocksterren zijn niet slappelingen als slappelingen niet rocken.
 15. 15
  Love it: Het is uiteindelijk de sleutel tot liefde wat je doet in het leven, vooral als het je carrière. Niet ooit uit het oog oorspronkelijke reden om een ​​rockster in de eerste plaats te worden verliezen.
 16. 16
  Probeer je eigen soort lied componeren; elk genre heeft verschillende manieren. Rock is 1 genre maar rocksterren neiging om het te strekken een beetje door er hun gevoelens, verschillende noten, verschillende patronen, etc. Het kopiëren van andere rocksterren is niet cool. Niet alleen zullen de mensen niet zoals jij, maar sommigen gaan zelfs stieren *** voor that.Dont zorgen als je muziek klinkt anders dan een normale vorm van song.its beter totaal anders dan om totaal hetzelfde te zijn

Tips

 • Onthoud dit zal niet gebeuren 's nachts, je moet veel oefenen en krijg je exposure uit de hitlijsten.
 • Als je dit allemaal doet, je droom is kan mogelijk zijn, maar vergeet niet je kan net zo goed als sommige beroemde muzikant, maar krijgen nergens. Het gaat allemaal over het ontmoeten van de juiste mensen op het juiste moment.
 • nooit opgeven omdat mensen niet graag uw music.Instead brengen iets dat een beroep op hetzelfde moment het overbrengen van de boodschap die u wilt geven.
 • Neem niet nee als antwoord. De enige keer dat je stoppen met het doorlezen van een locatie is als ze je vertellen te stoppen met ze te benaderen. Als ze niet hebben gezegd dat, zijn ze gewoon zeggen dat je nog niet overtuigde hen, en ze geven je nog een kans. Zij zullen een tas vol uitvluchten. Elimineren die excuses, door hen alle reden waarom je moet daar te spelen.
 • Wees geduldig! Deze dingen kosten tijd.
 • Vertrouwd te raken met de pubs en bars rond uw gebied en daarbuiten en als je jezelf kunt zien daar spelen. Als u wenst te spelen op een plaats, maken het een doel. Niet dat je hoopt dat ze je boeken, maar je zal worden speelt daar omdat je een professionele muzikant.
 • Elke rockster heeft vele, vele malen gefaald. Het enige verschil is dat ze niet opgeven.
 • Omdat het een rockster is niet alleen het hebben van lederen jeans en uit te gaan 's avonds laat. Het is over het maken van muziek voor wat je gelooft inch
 • Het zal heel moeilijk, pijnlijk en ontmoedigend voordat het begint af te werpen. Zorg ervoor dat je van de muziek, het creatieve proces en de richting die je gaat, en uiteindelijk zal uw materiaal start uw passie om te reflecteren en u zult serieus worden genomen door een breder publiek.
 • jezelf niet te jong of te oud voor music.it overwegen heeft geen leeftijdsgrenzen
 • Het is belangrijk om onderhoudend en spannend. En het idee is om hebben de zaal eigenaar hebben van meer geld in de kassa's aan het einde van de avond omdat je daar wezen. Uiten deze ideeën als je probeert te boeken shows.
 • Maak een eenvoudige website voor je band en het adverteren op daar. Voeg wat video's van je band.
 • Een goede manier om optredens te krijgen is om bands te ontmoeten en steun uw lokale scene. Een beetje behulpzaamheid kan een lange weg te gaan. Of als u mochten optreden in het einde van het jaar concerten op die manier mensen zullen zich meer bewust zijn van jou en je band.
 • Zorg ervoor dat u genieten van het werk vroeg op. Het kost veel werk om het te groot te maken, maar zodra je een rockster bent al uw problemen zullen groter worden, en je zal tien keer werken zo hard. Dit zal geen probleem zijn als je van wat je doet en je gelooft in jezelf.
 • Het grootste deel van uw praktijk tijd songwriting als een goede songwriter zal je verder dan een goede speler te krijgen.
 • Gigs spelen nooit gratis. Als u wilt worden erkend als professioneel en maken een leven, is het cruciaal je zeggen dat. De industrie standaard is anders helemaal over, maar in het algemeen, zou een stroman te maken van 115€ voor een vier uur durende set wegrijden op elk pub. Elke en elke extra bandlid moet worden ontvangen 75€ bovenop dat. Als het te veel, bespreken een prijs die de zaal zou comfortabel met zijn, maar niet wiebelen te veel, want dat is hoe laag je ooit moet gaan. Heb een korstje niet. Zelfs niet de kunstenaar op Woodstock speelden gratis ooit.
 • Het is veel moeilijker om het groot in een band dan het is om te proberen en word een one-man show te maken, je wilt zelf voldoende als een stroman te zijn zonder een band.

Waarschuwingen

 • Omdat het een Rockster is NIET over het doen van drugs. Waar, sommige van de groten van Rock hebben talloze keren gedaan drugs. Maar alleen omdat ze deden niet betekent 1. Dat je moet, of 2. Dat is omdat je een hoge middel krijg je geweldige muziek.
 • Niet alleen stoppen met het afspelen van muziek als de rockster poging niet lukt. Muziek kan vullen je vrije tijd, en hoe dan ook, als je blijft proberen, krijg je vroeg of laat opgemerkt.
 • Niet beginnen met het spelen alleen maar om een ​​'Rock star' geworden. Als je niet de liefde en de passie voor muziek te spelen voor niets ergens gewoon weten dat u zich verspreiden een aantal goede nummers hebben, dan gewoon terug en zijn een roadie ofzo.
 • Ken uw grenzen: Neem een ​​goede verzorging van jezelf, werken niet 24/7, krijgen goede slaap en neem een ​​time-out en niet teveel inspannen jezelf.

Dingen die je nodig hebt

 • Een publiek. Zelfs een beetje menigte kan maken uw dromen waar. Indien niet veel mensen opdagen, maak je geen zorgen. Piekeren kan stress veroorzaken en kan je rotzooi, wat kan leiden tot schaamte spelen. Vergeet niet, of het is gewoon een of twee personen of een full house, speel je best en veel plezier.