Wkunl

Hoe kan ik nieuwe banden vergelijkbaar met degene die je wilt vinden

Veel mensen graag luisteren naar een specifieke artiest of genre. Soms wil je je horizon te verbreden en te luisteren naar nieuwe bands of genres die relatief hetzelfde geluid hebben. Dit kan moeilijk zijn, vooral als je wilt luisteren naar obscure muziek, maar dankzij internet publiceren is het nu mogelijk voor u om meer muziek gemakkelijk vinden. Dit artikel zal u vertellen hoe om soortgelijke muziek te vinden aan de nummers, artiesten en genres je nu wilt. Lees verder om meer te leren.

Stappen

Hoe kan ik nieuwe banden vergelijkbaar met degene die je wilt vinden. Maak een lijst van de bands die je genieten van de meest of sommige genres heb je interesse in.
Hoe kan ik nieuwe banden vergelijkbaar met degene die je wilt vinden. Maak een lijst van de bands die je genieten van de meest of sommige genres heb je interesse in.
 1. 1
  Maak een lijst van de bands die je genieten van de meest of sommige genres heb je interesse in. U kunt deze lijst gebruiken als referentie voor de meeste van de andere stappen zullen zijn.
 2. 2
  Ontdek waarom je dit soort muziek. Hou je van de lyrische betekenis,,, de populariteit?
 3. 3
  Bezoek muziek websites zoals pandora. com en Last.fm en zoek naar uw favoriete artiesten.
 4. 4
  Luister naar de radio vaak. Vaak zal adult-alternatief stations u kennismaken met lokale bands te koelen, dus luister naar de kleinere stations ook.
 5. 5
  Blader muziek magazines of websites. Als je niet weet waar te beginnen, zoeken naar tijdschriften of websites te vinden.
 6. 6
  Kijk op de pagina's van de bands die je graag op, Napster etc. En uitchecken soortgelijke artiesten.
 7. 7
  Blader door de wikipedia pagina's voor de bands die je wilt en klik op de banden onder 'aanverwante wetten "en alle andere bands die in het artikel worden weergegeven. Kijk ook eens op de pagina voor het genre u op Wikipedia. U vindt een lijst van bands die dat genre gedefinieerd.
 8. 8
  Plaats uw lijst uit stap 1 wat muziek op forums of zelfs Yahoo! Answers en vraag andere gebruikers zien welke muziek je moet uitchecken.
 1. 1
  Ontdek enkele van de bands die de bands die je luistert beïnvloed. Of - wat bands komen die bands als, tour met, etc.?

Tips

 • Veel keer de platenmaatschappij van de band is op zal voldoen aan gelijkaardige klinkende bands. Dit geldt vooral bij kleinere labels, dus check de website van het platenlabel.
 • Praat met je vrienden en controleren wat bands ze te luisteren. Misschien vindt u het dezelfde smaak in muziek.
 • Wees geduldig. Dit kan enige tijd duren, vooral posten op de forums.
 • Als je naar concerten, kunt u horen over nieuwe bands (openers, medewerkers, etc.). Dit is nuttig.

Dingen die je nodig hebt

 • Een radio / CD speler / iPod
 • Toegang tot het internet
 • Vrienden te vragen om aanbevelingen