Wkunl

Hoe maak je een komiek te zijn

Bent u geïnteresseerd om een ​​goede komiek? Vergeet niet dat een goede grap bestaat uit drie dingen - publiek, timing, en de komiek. Hier zijn een aantal eenvoudige ideeën om ze te laten rollen in de gangpaden.

Stappen

Hoe maak je een komiek te zijn. Time je grappen erg goed!
Hoe maak je een komiek te zijn. Time je grappen erg goed!
 1. 1
  Time je grappen erg goed! Er zijn momenten waarop je wel en niet moet vertellen, net als het al bekend is. Of wanneer ze niet het gevoel dat moppen.
 2. 2
  Verkleed als een grappige komiek. Je outfit weerspiegelt uw persoonlijkheid aan het publiek, probeer altijd te dragen grappige tagged T-shirts. U kunt ze vanaf elke plaats, zoals Bershka, of andere plaatsen, maar probeer uiterst stijlvol plaatsen als Massimo Dutti en Zara voorkomen. Als je niet kan veroorloven een Bershka outfit, probeer je kleren te krijgen van ergens waar je grappige overhemden, broeken kan kopen....
 3. 3
  Vertel een grap die mensen kunnen betrekking hebben op. Maar je moet humor toe te voegen en te streven terwijl doen, moet je altijd je grappen zeggen op een passende toon.
 4. 4
  Niet blijven herhalen hetzelfde onderwerp, na een tijdje, zult u uw rand te verliezen en mensen kunnen worden verstoord door een ander ding, dus altijd proberen om uw onderwerpen veranderen, en houden de aandacht van mensen.
 5. 5
  Als je een mop te vertellen, doe het op een grappige manier als een een van een soort toon van de stem.
 6. 6
  Als mensen niet leuk wat je doet, maak een grapje van te maken. Niet alleen zal het verhogen uw geesten, maar het maakt een komedie goudmijn.
 7. 7
  Zijn als die ene man. Als je een muzikant, spelen een mobiele telefoon beltoon op uw piano, en ze zullen barsten zoals eieren hit op een teller.
 8. 8
  Als u wilt zijn hilarisch, probeer dan om te beginnen met het vertellen van een grap over jezelf, het maken van plezier van jezelf of iets wat je onlangs hebt gedaan zullen mensen van je denken als een groot komiek, en geeft je de kans om ze te laten lachen vertrekken.

Tips

 • Oefen het vertellen van de moppen aan anderen en merken dat hun reactie. Neem een ​​mentale poll op hoe effectief je grappen waren.
 • Probeer niet te veel lachen om je eigen grappen. Grijnst en grinnikt zijn prima, hoor.
 • Overweeg kijken of luisteren naar stand up comedy acts uit andere komieken. Dit kan u inzicht geven over technieken, gezichtsuitdrukkingen, en de timing die andere meer ervaren comedians gebruiken.
 • Kies wat voor soort grappen dat u wilt. Kijk up comedians die gespecialiseerd zijn in dat type. Bijvoorbeeld Lewis Black doet politieke grappen. (Let op dat je in het genre van de grappen die u selecteert te houden.)
 • Hebben betrekking op de gemiddelde persoon.
 • Weet het publiek de kolf van je grappen niet maken. Vertel een beschamende verhaal over jezelf. Maar als iemand in het publiek verlaat voor iets proberen om de microfoon te nemen.
 • Vergeet niet naar het podium lopen. Je wilt niet zien je zenuwachtig door op te staan ​​op een plek bent. Deze krijgt ook de rest van het publiek ongeïnteresseerd met u, omdat ze het gevoel dat je niet met ze te praten.
 • Lichaamstaal en timing.
 • Bekijk enkele strips om te zien wat voor soort komedie die je graag doet etc.
 • Raciale humor kan passend met mate, en aandacht voor het publiek. Terwijl humor ten koste van minderheden wordt beschouwd als taboe, humor ten koste van de blanken is helaas universeel geaccepteerd. Wees je bewust van deze dubbele standaard, en wees voorzichtig!
 • Up studie op comedians die je niet zou kunnen zien op tv zo veel. Carlos Mencia, Larry the Cable Guy, etc, zijn allemaal in een menigte die de status heeft bereikt door eenvoudige humor dat intelligentie ontbreekt. Volg niet deze rommel, hebben een blik op Ben Bailey, Hannibal Burress, Demitri Martin en Lewis Black. Er zijn komieken die er die niet hun toevlucht moeten nemen tot het gebruik van stereotypen, scheten, en vulgariteit om grappig te zijn. De sleutel is intelligentie.
 • Kijk omhoog naar klassieke comedians zoals Bernie Mac (RIP) Eddie Murphy, Richard Pryor, DL Hughley, en een aantal goede hedendaagse komieken als Robin Williams en Jim Carrey.
 • Een opmerking over het aantal boven komieken, DL Hughley in het bijzonder. Ga op een een aspect van komedie, zoals ras of cultuur niet vertrouwen, want dit maakt uw comedy bekrompen, en soms geeft het zelfs een 'raciaal exclusieve "indruk. DL Hughley is een goed voorbeeld, veel mensen vinden zijn daad om meer toegankelijk voor iedereen dan wat zwarte komieken zijn. De echte comic kan iedereen lachen, zwart, wit, enz. te maken, zonder gebruik van een komische kruk als raciale humor.
 • Als je plankenkoorts, probeer dan het afbeelden van het publiek in hun ondergoed of iets dergelijks om zich te ontdoen van het.

Waarschuwingen

 • Herinneren wat Moliere zei: ". Het doel is om mensen aan het lachen te maken, als ik niet, dan heb ik niet geef mijn publiek een boodschap"
 • Probeer altijd te voorkomen dat het maken van plezier van bepaalde mensen op een manier die hen zou kunnen kwetsen.
 • Vermijd grappen die een lange tijd om uit te leggen of grappen die feiten die niemand weet te betrekken nemen.
 • Probeer niet om grapjes andere komieken hebben before.try gezegd te staren op de BBC nieuws en maak iets grappigs van te kopiëren!
 • Vermijd vertellen overdreven-offensief grapjes als racistisch degenen. Een beetje lichtvoetig controverse is prima, maar weten waar de lijn is, en niet oversteken. Soms kunt u, maar alleen als u dat religie of ras, dus het is niet zo bedoelt, maar je moet om anderen te laten weten alvorens te zeggen wat ooit grap je wilde. Vergeet niet als je zegt het over jou zelf mensen zullen Neem het niet zo moeilijk, zeker wanneer het duidelijk is.
 • Nooit proberen om lach te krijgen door het maken van plezier van iemand. Dat is niet zijnde een komiek.