Wkunl

Hoe maak je een band op te richten

Muziek is alles over passie. Als je serieus bent over hoe een lid van een band bent moet je motivatie om te zoeken naar mensen en het vertrouwen om mensen te vinden. Je zou de volgende Beatles of de Rolling Stones zijn als u wilt. Het doel is om plezier te hebben en te produceren geest waait muziek, good luck.

Stappen

Hoe maak je een band op te richten. Overweeg het maken van een interband contract of "band overeenkomst".
Hoe maak je een band op te richten. Overweeg het maken van een interband contract of "band overeenkomst".
 1. 1
  Vinden muzikanten. Typisch, voor een rockband, zult u minstens een gitarist, een bassist, een toetsenist / pianist en een drummer nodig, en de zanger kan ofwel een instrument bespelen of niet. Natuurlijk, dit alles hangt af van wat voor soort band je van plan te zijn, en wat voor soort muziek je speelt. Het internet is het begin tot verschillende plaatsen te bieden aan bandmaten zoals band-mix en Whosdoing vinden. Gebruik niet slechts een, gebruiken zoveel als je kunt, zodat je kansen zijn beter. Ook is het beter als je mensen die je kent, net van school of iemand die je kennismaken met kiezen. Heb je een betere kans bij elkaar blijven. Het helpt ook als deze muzikant hebben wat onderwijs. Het helpt veel als ten minste een van de muzikanten heeft enkele jaren van muzikale opvoeding. Het is niet altijd belangrijk om de "beste" spelers kiezen. In veel gevallen, bands van muzikanten die mee te krijgen, zijn makkelijk in de omgang, en bereid om te leren om samen te spelen zal beter zijn dan bands uit zeer goede muzikanten met grote ego's klinken.
 2. 2
  Kies genre (s). Als je niet kan allemaal eens op een genre, speel een beetje van beide of meng samen en maak je eigen genre. Hebben iedereen breng een mix-cd van hun favoriete muziek. Luisteren naar elkaar en u kunt een idee van wat iedereen graag te krijgen. Het belangrijkste is, kies je nummers goed en dat je zanger klinkt goed zingen spelen. Proberen veel verschillende, eenvoudige, liedjes in het begin en zien wat past bij de muzikanten voorkeuren en capaciteiten.
 3. 3
  Overweeg het maken van een interband contract of "band overeenkomst". Het is moeilijk om vier of vijf muzikanten met individuele levens te krijgen zich te verbinden aan elkaar en het muzikale project. Een bandlid die nooit ter beschikking om te repeteren of te doen shows kan een band doden. Dit "contract" zal enige bescherming te bieden voor wat een lid kan doen met de naam, de betaling, eigendom van liedjes, apparatuur, etc als / wanneer hij / zij verlaat de band. Het oplossen van dit bedrijf zal helpen om geschillen in de toekomst te voorkomen. Bedenk echter, het is gebruikelijk dat dit soort problemen wordt uitgeschakeld potentiële bandleden. Dus, zorg ervoor dat ze in overeenstemming en gevestigde voordat dwingen een contract op hen.
 4. 4
  Zoek een praktijkruimte! Zal het in de kelder van iemand? Garage? Zal je al je apparatuur daar te houden? Krijgen toestemming van wie eigenaar is van de woning die u en uw band te kiezen voor uw praktijkruimte.
 5. 5
  Praktijk! Steeds een goede band kost tijd en inspanning. De praktijk zal er ook voor zorgen dat u en uw band-leden een rapport te ontwikkelen. Bovendien, opnametijd is duur. Hoe beter geoefend je bent hoe sneller je kunt in de studio en de deur uit te krijgen. Praktijk is belangrijk.
 6. 6
  Begin het schrijven van liedjes na veel oefenen. Schrijf zoveel als je kunt, maar je wilt een repertoire van ongeveer 11 of 12 aan de kop bij een show te hebben. Een opening band kan zo weinig als 4-5 nummers hebben, dus probeer je best 5 nummers samen te komen en te openen voor meer bekende bands op het eerste. U kunt ook het auteursrecht hen. U kunt auteursrecht ze op. Het is een vrij eenvoudig proces. Je moet het invullen van een PA (performing schrijft) vormen geen RA (geluidsopname) vorm. Een RA formulier zal later komen wanneer je een platencontract ondertekenen.
 7. 7
  Het opnemen van een demo of opnemen. Dit zal uw beste stuk van promotiemateriaal zijn. Het kan worden verkocht op shows, gebruikt voor het opnemen deals, agenten, managers, enz.. Krijgen, en worden gebruikt om te promoveren naar fans online. Momenteel de beste online promotie tool voor fans is Myspace, en de beste promotie instrument voor het bevorderen van de professionele industrie is bandFIND.com
 8. 8
  Verzin een naam. U kunt kiezen iets zinvols of gewoon een die klinkt cool. Typisch de band zal beslissen over de naam. De beste namen zijn meestal kort en makkelijk te horen, lezen en spellen. Op die manier is het makkelijk te onthouden. Het heet branding! Op een andere nota, NIET een naam die al handelsmerk, tenzij je van plan zijn een tribute band gebruiken. Als je echt vast komt te zitten op een naam, moet iedereen komen met 5 bijvoeglijke en zelfstandige naamwoorden 5. Probeer een bandnaam met een van elk te vinden.
 9. 9
  Op zoek gaan naar optredens. Misschien wilt u een persmap te bouwen. Dit is de muziek Industries standaard voor een CV. Locaties zullen kijken naar uw EPK (Electronic Press Kit) alvorens te beslissen om je boeken of niet. De huidige industrie standaard Sonic biedingen levende spelen zal je wat geld en belichting.
 10. 10
  Verspreid het woord. Maak flyers en breng ze naar je werk of school en plak ze op plaatsen waar je mag. Kijk of je kunt krijgen vrienden om u te helpen met dit, zodat het werk sneller gaat.
 11. 11
  Start een mailinglijst om andere mensen te bereiken. Na een lange, terwijl u goed op uw manier zou moeten zijn met een gewone gig. Bevorderen altijd online en in persoon uw band. Een Facebook-account en een MySpace-account voor je band zou maken het gemakkelijk voor mensen om monsters van uw muziek te horen en te leren wie je bent. Er zijn andere sites die er ook, SoundCloud is populair. U kunt ook overwegen deelname aan een van de nieuwere muziek gemeenschappen, zoals Artistir.com, omdat het kan nooit kwaad om in een goede locatie voor een heleboel andere muzikanten treden.
 12. 12
  Zet een video van je band op youtube te zien wat mensen denken, voeden kijk voor accountants, managers, en andere dingen voor je band, als de muziek business is gewoon dat, een bedrijf.
 13. 13
  Weet je niet je hoop te hoog, maar nooit stoppen met proberen. Het is een lange weg naar de top als je wilt 'n' roll rocken. Ook moet u uw bandleden beoordelen op wie ze zijn, niet hoe ze eruit zien!
 14. 14
  Zorg ervoor dat je hart is in de muziek. Als je niet het gevoel de muziek, zul je nooit succesvol zijn.

Help het vormen van een band


Tips

 • Wanneer je begint, spelen dekt dus je leert van de groten der aarde en dan zul je goed genoeg om je eigen liedjes te schrijven.
 • Neem uw praktijken met behulp van een recorder of de computer de hele praktijk. Als je een grote 'jamsessie' vergeet, en je wilt om te zetten in een lied, maar vergat wat je deed, kunt u verwijzen naar de opgenomen praktijk. Dit helpt ook je copyright je muziek.
 • No 1 band regel: HAVE FUN. Wees spontaan en plezier met uw muziek, en gewoon een geweldige tijd doen, zelfs als je niet te ver gaan.
 • Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen! je hoeft niet naar de route van andere bands en artiesten te volgen! Wees jezelf! Wees creatief!
 • Wees voorzichtig met wie je kiest als bandleden. Om de voortgang band in zo veel mogelijk tijd te helpen, je gaat te willen een snelle leerling, iemand die niet zal sleep je naar beneden, iemand die hun zaakjes, iemand die niet altijd oneens met je kiest, iemand die heel creatief (maar niet TE creatief) en iemand die graag dingen die je vraagt ​​van hen zal doen.
 • Liefde wat je doet!
 • Wees altijd bereid om compromissen te sluiten. Meerdere leden betekenen meerdere invalshoeken en verlangens. Werken samen als een team, en niet vechten om de kleine dingen.
 • Veel oefenen (oefening baart kunst weet je!)
 • Zorg ervoor dat de mensen die je kiest als bandleden als dezelfde of zeer vergelijkbare soorten muziek. Je wilt niet dat een drummer die wil heavy metal en een zanger die wil pop doen, je zal alleen worden gevraagd voor onrust binnen de band.
 • The Beatles begon als een paar tieners uit Liverpool, en kijk wie ze bleek te zijn! Geef nooit op, want als je dragen op, kan je net zo beroemd worden als ze waren en zijn in 10 jaar tijd.
 • Als je geen muzikant vrienden hebt, zet een advertentie in de krant of bij uw plaatselijke muziekwinkel. Probeer ook gebruik van Craigslist, Whosdoing en BandFind.
 • Spring op elke kans op het krijgen van bekend.
 • Geef nooit een lid muziek die ver onder of boven hun niveau. Ze zullen vervelen.
 • Maak een website voor je band, evenals een MySpace, PureVolume, ReverbNation, of Shockhound pagina en doe er wat van je muziek op daar. Het is een goede manier voor mensen om uit te vinden wie je bent, en wat je klinken. Het is geweldig voor het bereiken van fans en het maken van nieuwe.
 • Als je een betalende gig niet kunt vinden op het eerste, naar het park of zoek een lokale winkelcentrum om te spelen op. Elk optreden is nodig om je naam er even uit.
 • Bij het zoeken naar mensen om je band te komen, krijgen niet wanhopig en kies gewoon vrienden, vind iemand met een passie voor muziek, dat is vergelijkbaar met de jouwe.
 • Zoek een echte repetitie plek. Niet alle echte bands spelen in kelders, ondanks wat je ziet op tv. Je ziet niet altijd in staat zijn om een ​​plek die goed is als je net begint uit te vinden.
 • Oefenen met een metronoom (vooral als je alleen bent) en doe ritmische oefeningen, op die manier de band zal spelen gesynchroniseerd in plaats van iedereen te spelen in de tijd die ze willen. Als je dat niet doet, wat je speelt zou een complete ramp zijn.
 • Zoek bands om optredens te delen met. Dit zal u helpen om meer fans te bereiken en meer optredens. bandFIND.com heeft een functie genaamd "bandFIND | uitnodigt" die u toelaat om te sturen Gig Delen nodigt uit tot andere lokale bands. Het is een geweldige manier om het ijs te breken.
 • Vergeet niet uit te checken lokale optredens / concerten en bands vooral grote steden en op naar de metro, dat is waar nieuwkomers en ongetekende bands zijn en de meeste van de tijd dat de banden gaan er op zoek naar een nieuw lid en houd tryouts.
 • Maak een stem voor allen om te beslissen wie wat zal doen.

Waarschuwingen

 • Auteursrechten uw werk en laat het nooit aan een agent of een etiket regisseur voordat je dat doet! Je zult alleen krijg je muziek gestolen door iemand anders.
 • Laat je niet iemand in je band alleen maar omdat ze je vriendin of vriend. Als je het uitmaakt, zal een grote puinhoop achter gelaten worden.
 • Stelen van andermans muziek of naam is illegaal. Dus doe je eigen ding.
 • Zorg ervoor dat iedereen in de band is cool met de zanger / frontman. Maakt niet uit hoeveel je kunt iedereen in de band benadrukken creëert een geluid of iedereen heeft gelijke delen, 9 van de 10 keer de lead zanger zal het gezicht van de band geworden, en de ene iedereen zal onthouden. Als niemand houdt van de zanger als een persoon kan dit een probleem zijn.
 • Laat je niet veranderen je persoonlijkheid. "Wees wie je bent en zeggen wat je voelt. Degenen die het achterhoofd, er niet toe doen. Degenen die kwestie, vind het niet erg." ~ Dr Seuss
 • Niet de naam van de band na een lid - zelfs de aardigste mensen kunnen grote ego's en het resultaat van wordt 'John en de _________ s' meestal alleen maakt iedereen haat John als niemand weet wie de rest van hen zijn genoemd te krijgen.
 • Laat je niet een ander bandlid hebben controle over de band op een punt dat alle beslissingen en etc zijn gemaakt door hem / haar.
 • Blijf uit de buurt van drugs en drank zo veel mogelijk.

Dingen die je nodig hebt

 • Een plek om te repeteren
 • Apparatuur (Gitaren, drums, bas, keyboard, versterkers, microfoons, kabels, etc.)
 • Goede bandleden.
 • Enkele opname-apparatuur.
 • Een goede genre van muziek dat in onderling overleg is geliefd
 • Een sound editing programma op een goed uitgeruste Windows, Linux of Mac-computer met kabels om het instrument te sluiten op de computer
 • (Optioneel) misschien een band adviseur of een band manager.