Wkunl

Hoe je gitaar als eddie van halen spelen

Als je een beginnende gitarist, heb je waarschijnlijk gezien Eddie Van Halen, Steve Vai en andere bekende spelers doen een handige truc waar ze lijken te spelen met beide handen op de toets. Het heet "tikken", en je kunt het doen, ook!

Stappen

Hoe je gitaar als eddie van halen spelen. Plaats uw linkerhand op de gitaarhals, alsof je zou gaan om normaal te spelen.
Hoe je gitaar als eddie van halen spelen. Plaats uw linkerhand op de gitaarhals, alsof je zou gaan om normaal te spelen.
 1. 1
  Plaats uw linkerhand op de gitaarhals, alsof je zou gaan om normaal te spelen. Fret een briefje op de toets met de wijsvinger en de pink boven de snaar een paar frets omhoog, klaar om een ​​notitie fret.
 2. 2
  Met de wijsvinger of middelvinger van je rechterhand of de zijkant van je plukken, tikt de string naar beneden op een hogere fret, spelen van een noot.
 3. 3
  "Flick", of een af te trekken met het tikken vinger van de snaar met een lichte neerwaartse beweging, klinken andere noot.
 4. 4
  Fret een briefje met de ringvinger. U kunt ook schuiven uw wijsvinger naar de volgende fret.
 5. 5
  "Flick", of doe een 'pull-off' met, de ringvinger af van de string met een lichte neerwaartse beweging, klinken andere noot.
 6. 6
  Herhaal de stappen 1-5, oefenen totdat de noten worden zeer snel gespeeld.
 7. 7
  Tip: Kijk Eddie's 'Eruption' video op Youtube, bij voorkeur de live ene. Indien nodig, stopt het elke keer in een tijdje en probeer om te oefenen wat je zag. Of u kunt bedriegen en pak het tabblad Guitar Pro.

Tips

 • Als je gitaar is goedkoper, muddier pickups, niet beginnen door te gaan snel - u wilt in staat zijn om elke noot te horen. Start erg traag en in een gestaag ritme met een tempo. Geleidelijk opbouwen van de snelheid. Kijk naar de oefeningen op rechts als je nog steeds problemen ondervindt. Als je goede pickups echter, voel je vrij om weg te tikken op welk toerental.
 • Je moet noten die in belangrijke tikt, of beter nog, tikt het akkoord dat wordt afgespeeld (als je aan het spelen bent op een drager akkoordenschema). Bijvoorbeeld, als het ritme speelt een C majeur akkoord, tik op de 13e fret van de B snaar (a C noot), trek naar de 8e fret (een G noot) en trek naar de 5e fret (een E noot). Als je dit kan doen over de akkoordenschema's, het klinkt geweldig, maar vergt oefening, als je moet leren wat noten zijn in elk akkoord.
 • Technisch gezien is deze techniek genaamd "snaps en hamers" of "twee handen tikken".
 • Probeer het volume dat u wilt spelen meestal op en maak uw tikken hetzelfde volume als je normale spel te gebruiken.
 • Een paar goede posities te tappen zouden zijn: (Het eerste nummer is waar de vinger blijft stationair, het volgende nummer is de vinger die wordt verplaatst in en uit de fret met de linkerhand, en het derde getal is de fret die zullen worden aangeboord met het plukken van de hand.)
 • 2-5-10
 • Als dat tikken volgorde wordt gespeeld in orde is, zal het spelen van een klein gedeelte van het aanboren deel van Eddie Van Halen's "Eruption".
 • 4-7-11

 • 4-7-12
 • 2-5-9

Waarschuwingen

 • Als u wilt uw behouden "mystiek", niet je vrienden laten zien wat je doet om zo'n gekke aantal noten spelen. Ze zullen teleurgesteld zijn door hoe gemakkelijk het is, en ze kunnen je zelfs te beschuldigen van "vals spelen!"

Dingen die je nodig hebt

 • Een snaarinstrument, zoals een viool of gitaar