Wkunl

Hoe je dirty dance

Dirty dancing is sensueel, suggestief dansen met een partner. Om vuile dans is om te dansen met overgave, met je lichaam losser en je hele in het ritme worden gegooid. U kunt emuleren de dansstijl die op Dirty Dancing of je kunt komen met uw eigen gladde moves. Hier is hoe te beginnen.

Stappen

Hoe je dirty dance. Krijgen wat inspiratie.
Hoe je dirty dance. Krijgen wat inspiratie.

Aan de slag

 1. 1
  Get comfortabel. Zelfs voordat je begint te dansen, vertrouwen over je lichaam. Het is prachtig, zelfs als je niet het gevoel op die manier, en dansen is een manier om de geweldige mogelijkheden van je lichaam uit te drukken. Als onderdeel van het houden van uw lichaam, maak je geen zorgen over hoe je eruit ziet en je geen zorgen over verschijnen dom. Dirty dancing is over het feit dat sensuele, zelf-vertrouwen en volledig erkennen van hoe je lichaam reageert op de muziek. Opzij zetten die zorgen over hoe je op zoek bent, en maak je klaar om de dans te genieten.
 2. 2
  Krijgen wat inspiratie. Kijk Dirty Dancing en andere films met sexy dans sequenties. Ze hoeven niet te worden moderne - sommige dans scènes uit de jaren 1930 en 1940 kan echt sexy, ook. Kijk ook dansshows op tv te zien welke bewegingen zijn de meest sexy en proberen deze op te nemen in uw routine. Bootsen de beste bewegingen en vind de degenen die het beste voor je voel.
 3. 3
  Praktijk. Kies muziek dat maakt je sexy voelen en oefen je moves. Dirty dancing wordt het beste bereikt door het gebruik van de muziek die je brengt tot leven en helpt u om de sexiness van de gelegenheid waarderen. Als de muziek brengt je in de stemming, zal de rest een stuk makkelijker. Ga door je muziekverzameling en kies de meest sexy muziek die je hebt. Ik ben Sexy And I Know It is waarschijnlijk een goede start

Beginnen te dansen

 1. 1
  Draag kleding die u toelaat om te bewegen. Kies een outfit dat is de juiste maat. Te baggy, en het zal in de weg van je dansen, te klein, en loopt u het risico barst een naad tijdens een duik. Proberen te joggen in de plaats voor een paar seconden nadat je je aankleden. Als je het kunt doen zonder het gevoel overdreven bezwaard, dan is je outfit is perfect.
 2. 2
  Los te komen. Dirty dancing is niet voor de gespannen. Het is voor de persoon die ontspannen, zelfverzekerd en verliefd op het leven voelt. Lenig omhoog met sommige stukken en doe wat eenvoudige stappen om te helpen je spieren spannen. Lachen en denken goede gedachten. Denk na over hoe aantrekkelijk je bent en hoe goed je je voelt.
 3. 3
  Een partner vinden. Het is veel gemakkelijker om te dansen met iemand die zet je verlangen in brand, maar niet de hele dag te besteden aan deze stap - je kunt voorstellen dat iemand zo sexy als je echt wilt. Tenminste kiest iemand die goed is in dansen - als de persoon is een goede danser, zal het gemakkelijker zijn als ze kunnen helpen om sommige van uw bewegingen te begeleiden en zal meer kans om in de geest van de dirty dancing.
 4. 4
  Krijgen in de juiste positie. De basis hold voor dirty dancing heeft de man die de vrouw zodanig dat zijn rechter heup raakt haar rechterheup, en elke partner rechterbeen is tussen het been van de andere partner. De vrouw vlecht meestal haar armen om de nek of de schouders van haar partner, terwijl de man zet zijn handen rond haar heupen en achterzijde. Terugkeren naar deze positie de meer gecompliceerde bewegingen in de volgende paragraaf.
 5. 5
  Begin met het langzaam. Slow dansen is altijd sexy.
 6. 6
  Focus je beweging op je heupen. Roterende je heupen op het ritme van de muziek, of malen, is de belichaming van de "vuile" of "sexy" deel van dirty dancing. Houd uw bewegingen vloeiend en sensueel.
 7. 7
  Stap side-to-side. Zodra je in positie en comfortabel gevoel, probeer het nemen van een kleine, scheve stap naar rechts in de tijd met je partner. Sleep je linkervoet naar rechts, dan weer weg. Doe dit rechts-links zwaaien in de tijd met de muziek, en probeer je bewegingen gemakkelijk en los te houden.

Proberen verschillende moves

 1. 1
  Vloeibaar blijven en open staan ​​voor nieuwe dingen proberen. Niet te rigide in je houding of houding te krijgen als je danst. Het zijn losse zal helpen uw partner initiëren nieuwe en verschillende bewegingen.
 2. 2
  Probeer een duik met je partner. Het is een sexy deel van dirty dancing en het verhoogt de variatie van het dansen. De man steunt rug van de vrouw en grijpt haar vrije been als ze naar achteren kromt, terwijl de vrouw buigt haar ondersteunende been en heft haar andere been zo hoog als ze kunnen als ze druppels haar hoofd terug.
  • Als je romantisch bent gehecht, nu is een goed moment voor een kus - probeer de nek, handen, schouders en bovenlichaam.
 3. 3
  Spin je partner. Spins in dirty dancing niet betrokken zijn bij het houden van handen boven het hoofd van de vrouw, als ze zouden in andere dansen. In plaats daarvan, de man draait de vrouw door cupping haar heup en haar draaien naar hem. Twee, drie of zelfs vier spins zijn typisch.
 4. 4
  In dezelfde richting. Uw partner zou jou omdraaien zodat je worden geconfronteerd met dezelfde richting, en houd je heupen. Voor de vrouw, plaats de handen aan de zijkant of wikkel je handen terug rond de man hals als je flexibel bent in de armen. Voor de man, plaats je handen op de voorkant van de dijen en heupen van de vrouw.
 5. 5
  Laat vallen. "Laten vallen" verwijst naar een beweging die wordt gedaan wanneer beide partners worden geconfronteerd met dezelfde richting. Typisch, de vrouw abrupt buigt zich over aan de heupen, waardoor haar benen recht en haar achterkant naar voren richting haar partner. Ze stijgt dan terug naar staande positie langzaam terwijl nog beweegt haar heupen in de tijd naar de muziek. De man zal meestal bewegen zijn handen op de heupen van de vrouw als ze danst.

Tips

 • Als je lang haar hebt, laat het naar beneden en draai het rond, schudden en uitvoeren van uw vingers doorheen. Golvend, losse haren kan u helpen zoeken meer sensueel.
 • Vergeet niet, het doel van dirty dancing is goed gevoel over jezelf en voel erotisch.
 • Sexy dansende vereist genade en het "sexy eye" look. Praktijk in de spiegel.
 • Voel de beat en de geest van de muziek, dan laat je lichaam volgen.
 • Wees niet. Mensen waarschijnlijk bent u niet te kijken zoveel als je denkt dat ze zijn. Als iemand kritiek op je dansen, blazen het af. Verblijf comfortabel en houden plezier.
 • Plezier hebben en ontspannen en laat je lichaam het werk doen.
 • Probeer het nemen van een buikdansen klasse of een exotische dansen klasse.

Waarschuwingen

 • Niet erotisch dansen in het bijzijn van anderen dat je je ongemakkelijk - dit is waarschijnlijk iets wat je niet moet doen voor je ouders, leraren of iemand anders die is overdreven puriteins.
 • Dansen niet in het gezelschap van seksueel agressief of intimiderend mensen.