Wkunl

Hoe maak je een danser te zijn

Dansen is zoveel meer dan alleen een sport. Het duurt meer dan een mooi gezicht, het kost veel oefening en hard werken. Maar als je de juiste hoeveelheid talent, zelfvertrouwen, en geduld, kan je alles bereiken. Het maakt niet uit wie je bent, en wat voor achtergrond je hebt. Indien het vraagt ​​om u, antwoord terug. Je mag niet perfect zijn op het, maar je moet ervan houden. Als je dat doet, zul je goed zijn bij het, in je hart.

Stappen

Hoe maak je een danser te zijn. Zorg ervoor dat dit is wat je echt wilt doen.
Hoe maak je een danser te zijn. Zorg ervoor dat dit is wat je echt wilt doen.
 1. 1
  Zorg ervoor dat dit is wat je echt wilt doen. Het kost veel passie voor dans, of je danst net als een hobby, of als je wilt een dag een professional. Als u wilt een professional te worden, kan je moet uitknippen andere sport-en naschoolse activiteiten om in de nodige uren van de praktijk. Vergeet niet dat dans op zich is een sport en het kost veel van het uithoudingsvermogen om elke dag te dansen.
 2. 2
  Beslissen wat voor soort dansen zou je graag doet. Of het ballet, disco, kraan, jazz, swing, hiphop, break-dance, pointe, modern, of buikdansen. Alles wat je wilt! Enkel ben zeker om een ​​die bij uw stijl past.
 3. 3
  Vraag advies. Kijken muziekvideo's en kijk de mensen beweegt, kopen danslessen op een video, lezen dansen instructies in boeken en op het internet, het vinden van een tutor, krijg tips van vrienden / professionals, etc. Dansen is moeilijk, maar met harde, toegewijde werk, je zal uitblinken op vele manieren.
 4. 4
  Experiment. Ga voor een full-length spiegel, zet de muziek, en beweeg je lichaam! Praktijk verschillende moves op verschillende delen van het lichaam. Zorg ervoor dat elke beweging overgangen mooi in de volgende.
 5. 5
  Zoek een dansschool. Dansscholen kan variëren van een lokaal jeugdcentrum om een ​​meer intense onafhankelijke school. Als u van plan bent op dansen de hele middelbare school en universiteit in professionele dans wil je een meer intense scholen halen. Praat met andere dansers in uw regio, alsmede de leerkrachten van elke school om de beste te kiezen voor je.
 6. 6
  Meld je voor zoveel danslessen mogelijk. Vergeet niet dat het belangrijk is om een ​​basis in ballet hebben alsook immers andere klassen. Je hoeft niet elke klasse aangeboden te nemen, en u kunt altijd aanmelden voor meer klassen. Praat met uw dansleraar en vraag haar om lessen te bevelen en om uw niveau te evalueren. Hoe meer je oefent, hoe beter je zult krijgen. Als je niet kan veroorloven om zich aanmelden voor lessen, dan kunt u altijd een paar leuke dvd's bij Target of andere winkels die zal je leren een goede danstechniek. Echter, als u van plan om een ​​professionele danser te worden, is het noodzakelijk om lessen te nemen van een gerenommeerde school.
 7. 7
  Strekken. Het is zeer belangrijk in de wereld van de dans, hoe meer je stretch, hoe meer je je flexibiliteit te verbeteren. Je zal elke dag in de klas te rekken, maar wilt u misschien rekken als je wakker wordt of voordat je gaat slapen om de flexibiliteit te verbeteren toe te voegen, maar zorg ervoor dat je warm genoeg bent, zodat je jezelf geen pijn. Als je de ruimte hebt, kunt u een barre ergens in je huis, bij voorkeur in een ruimte met houten vloeren. Zelfs als u niet beschikt over houten vloeren, zult u in staat zijn om meer te rekken als je een barre.
 8. 8
  Praktijk. Nu dat u uw dansstijl, lessen, en de bewegingen die het beste kijken op je lichaam hebt gekozen, moet je die kennis in actie! De beste manier om dit te doen is freestyle dansen in de privacy in uw slaapkamer, en dan wanneer je op een gemiddeld niveau dansen, naar school danst om te genieten!
 9. 9
  Gezond zijn zowel mentaal als fysiek. Dans is een zeer veeleisende sport. Het is essentieel om te eten van een gezonde, evenwichtige voeding en houden gehydrateerd. Als je voelt dat je te overdrijven, overleg dan met uw dansleraar en vragen of het mogelijk is om een ​​klasse te laten vallen.
 10. 10
  Aanmelden voor een danswedstrijd. Nu dat je hebt geleerd en zet je nieuwe vaardigheden in de voorkant van uw collega's, is het tijd om het intensiveren van een inkeping! Of je nu wint of verliest, je altijd een winnaar voor de invoering van de tijd en moeite om je dromen te verwezenlijken!
 11. 11
  Balanceren uw schema. U kunt dansen tot vier uur per dag, maar vergeet niet om je tijd te plannen. Zorg ervoor dat je in staat bent om je huiswerk te doen elke avond. Plannen in vriend tijd voor je vrienden die danslessen niet meenemen. Dans kan nemen over je leven, maar vergeet niet dat je nodig hebt om een ​​afgeronde persoon te zijn. Als u niet van plan bent om een ​​professionele, en gewoon dansen voor de lol geworden, is het niet nodig om te zetten zo veel tijd in de dans.
 12. 12
  Speak up! Als je niet begrijpt een dans, om hulp vragen, je bent niet van plan om het te leren door op te staan ​​in de hoek kijken! Altijd met uw dansdocenten als je met een probleem.
 13. 13
  Weet dat het gaat om hard te zijn. Leren om onderscheid te maken tussen "goede" en "slechte" pijn. Dansen is niet een eenvoudig ding om te doen, maar het hoeft niet pijnlijk te zijn de hele tijd. Het moet leuk zijn! Als het wordt tot het punt waar je geen plezier helemaal, te stoppen. Het is niet de moeite waard als je niet tevreden bent.
 14. 14
  Nooit alleen dansen de stappen. Krijgen in het lied, en zet het gevoel erin. Als het een vrolijke, gelukkige dans glimlach, maken grote, scherpe bewegingen, en glimlach! Als het een verdrietig of emotionele dans, gebruik je gezichtsuitdrukking om je dansen te begeleiden. Dat maakt elke dans een stuk beter.
 15. 15
  Houd uw vertrouwen. Weet dat je het zeker kan doen!

Tips

 • Wees zelfverzekerd. Het kan een tijdje duren om een ​​stap te leren. Gewoon niet opgeven.
 • Wees niet bang om groot te zijn als de muziek daarom vraagt. Als je op het podium je zult veel beter uitzien als je overdrijft je bewegingen dan wanneer je nauwelijks bewegen.
 • Drink veel water en stretch voor en tijdens de les het zal helpen.
 • Wees geduldig. Je zal niet 's nachts worden ontdekt. Het zal een lange, vervelend proces zijn. Dus, hou je vastberadenheid en blijf gemotiveerd.
 • Goede dansen duurt een tijdje om te ontwikkelen, probeer dan niet voor slechts een paar maanden en opgeven.
 • Wordt niet geïntimideerd door oudere, hoger niveau dansers. Het zal je afleiden van het bereiken van je doel als je zo bezorgd over wat ze van je denken!
 • Bij het beoefenen van het gebied uit, zodat u geen reis of stap op iets.
 • Besteed aandacht aan je eigen lichaam, dans is ongelofelijk uitdagend, maar het moet je niet verwonden.
 • Voer competities zodat mensen kunnen zien wat je kan doen is zal zijn! Oefenen, oefenen oefenen!
 • Maak kennis met de mensen in de klassen weten dat je neemt, het maakt dansen en partnering minder raar, en als je op wedstrijden en recitals zijn een stuk leuker als je vrienden hebt er om u te ondersteunen en hangen met tussen dansen.
 • Dans is concurrerend. Waarderen de geweldige danser je bent en jezelf niet te vergelijken met anderen.
 • Handhaven van een evenwichtige en gezonde voeding.
 • Kijk clips op dansen of hoe te dansen. Kopiëren wat de mensen proberen te laten zien en dan wanneer je goed in dansen op je eigen proberen zonder enige tutorials zijn.
 • Waardeer altijd gedachten instructeur op je dansen. Alles wat ze zeggen alleen maakt je beter.
 • De dansles is niet verplicht. U kunt een geweldige danser te worden zonder enige professionele lessen!
 • Als je niet comfortabel voelt in de outfit die je krijgt, vraagt ​​de regisseur als je een nieuwe kan krijgen. Als het kostuum ongepast is, is er geen noodzaak voor u om het te dragen, maar als het is gewoon niet jouw stijl, of lelijk is, moet je gewoon stick it out.
 • Als u nog steeds op school, moet je een dans afdeling-of dance hebben kunnen gaan in drama, probeer dan om advies te vragen en doe je scholen dansclub eerste omdat het waarschijnlijk zal zijn gratis. Maar als je eenmaal hebt afgerekend in te sluiten andere clubs en scholen.
 • Als uw klastitularis ziet een toekomst voor u in het dansen, zullen zij in staat om je in wedstrijden of optredens. Dat zal zeker om u opgevallen door bestuurders, etc.
 • Zoek een goede leraar, zou dit het verschil tussen plezier en letsel.

Waarschuwingen

 • Als je een strak schema, kan je achter krijgt in andere dingen zoals school of andere dagbesteding. Houd dat in gedachten voordat u zich aanmeldt voor de klassen.
 • Omdat het een danser, en de druk van alles kan meestal problemen op korte en lange termijn veroorzaken. Enkele voorbeelden zijn blaren, pijnlijke voeten, gebroken / verstuikte beenderen, eetstoornissen enz. Never give up!
 • Niet te veel werk, die een negatief effect op je gezondheid zou kunnen vertrekken. Het is beter om de tijd om te oefenen verbeteren, langzaam en geleidelijk.

Dingen die je nodig hebt

 • Muziek
 • Een dans klasse
 • Dans kleding
 • Dansschoenen
 • Grote Ondersteuning
 • lichaam fit