Wkunl

Hoe je aanwezigheid te hebben

In acteren en modellering, aanwezigheid (ook vaak aangeduid als 'het') is een belangrijk onderdeel van het krijgen van mensen die geïnteresseerd zijn in jou. In sommige spirituele kringen, aanwezigheid en geest zijn een en hetzelfde zijn. Meditatie, contemplatie, dans, zang, allemaal proberen te verbinden met iets dieper. Aanwezigheid is het gevolg van het krijgen in contact met je diepere zelf.

Stappen

Hoe je aanwezigheid te hebben. Je mag op je rug liggen op de grond of op andere wijze plaats jezelf in een comfortabele positie.
Hoe je aanwezigheid te hebben. Je mag op je rug liggen op de grond of op andere wijze plaats jezelf in een comfortabele positie.
 1. 1
  Je mag op je rug liggen op de grond of op andere wijze plaats jezelf in een comfortabele positie. Zorg ervoor dat niets je zal afleiden (stekker uit de telefoon, sluit uw deur, vraag mensen niet te storen, etc.)
 2. 2
  Sluit je ogen en let op je ademhaling. Laat je adem in en uit te vallen van je, onbelemmerd. Let op elke plaats waar je adem begint te vangen. Laat je adem naar die plaats aan voordat deze wordt geopend en ontspant.
 3. 3
  Zorg ervoor dat u uw opmerkingen niet beoordelen. Sta jezelf te zijn in de staat waarin u zich bevindt weet ook dat uw staat is flexibel en kunnen veranderen.
 4. 4
  Verplaats je aandacht naar je gezichtsspieren. Start vanaf de bovenkant van je hoofd en beweeg je weg naar beneden. Bent u het optillen van uw voorhoofd? Houdt u uw ogen dicht te strak? Bent u affakkelen je neusgaten? Bent u curling je lippen in? Ben je je mond trekt in een frons? Ben je je mond trekt in een glimlach? Wordt je kaak ontspannen? Is uw nek ontspannen?
 5. 5
  Concentreer je op enige spanning in je gezicht en adem diep in. Stel je voor dat je het leveren van al het zuurstof uit je adem rechtstreeks naar het punt op je gezicht dat is gespannen.
 6. 6
  Ga door tot je hele gezicht en nek zijn ontspannen. U moet het gevoel je sinussen open en je bloedsomloop worden beter (je kan meer warmte of tintelingen in je huid te voelen). Uw expressie kan heel anders voelen. Veroordeel jezelf niet, alleen merken wat je opvalt.
 7. 7
  Neem de tijd om dit te doen door je hele lichaam. Laat elk punt van spanning te worden gevuld met je adem. Laat deze plaatsen te openen en te ontspannen. Aandacht te schenken aan de staat van uw lichaam als deze vertelt je veel over hoe u door de wereld.
 8. 8
  Nadat je klaar bent, ga dan naar een spiegel en kijk naar jezelf. U kunt geschokt omdat je er een beetje anders. Doe niets, alleen maar zien hoe je veranderd bent.
 9. 9
  Indien op enig moment dat je studeert je nieuwe lichaam, je voelt spanningen kruipend terug, neem eens diep adem en laat deze spanning.
 10. 10
  Na de spiegel, proberen te praten met iemand die je kent. Zij opmerkingen kunnen dat je er een beetje anders. Uw stem kan anders klinken ook. U mag lijken meer zelfvertrouwen, meer rust. Laat dit niet storen. Als je voelt dat de spanning kruipend terug, neem een ​​diepe, stille adem en weer loslaten van de spanning.
 11. 11
  Terwijl je praat met je vriend of familielid, gun jezelf te zijn expressief met je gezicht als je lichaam, maar niet vast komen te zitten in een expressie. Proberen altijd terugkeren naar een natuurlijke, ontspannen houding.
 12. 12
  Nadat u beheerst praten met mensen die dicht bij je, het onderhoud van uw aanwezigheid bij het ​​lopen rond school, werk, of buiten. Mensen kunnen opmerken dat je er een beetje anders. Laat je niet ontmoedigen.
 13. 13
  Het is waarschijnlijk dat de spanningen zullen terugkeren. Enkel ben zeker om jezelf niet te oordelen. Dit is een proces en is verschillend voor elke persoon. Let op de spanning en laat u deze los.
 14. 14
  Wanneer je loopt in de straat, probeer oogcontact te maken met vreemden. Forceer jezelf niet op een bepaalde manier te reageren, maar laat een uitdrukking om door je lichaam. Checken daarna, deed je glimlach stok? Heeft de spanning terug te keren naar uw gezicht of lichaam? Oefen dit totdat je ontspannen blijft wanneer u vreemden begroeten.
 15. 15
  In alle situaties is het belangrijk om uw aanwezigheid te behouden. Als je angst of vrees, erken het en sta jezelf toe om doorheen bewegen. Draai je focus op je ademhaling en adem uit enige spanning.

Tips

 • Stanilslavski (een Russische waarnemend leerkracht) vergeleek ontspanning met een controller toe te voegen aan uw hersenen - een kleine man die zoekt uit spanning en gaat naar de bron om het te verlichten. Het kan zijn dat dit bewust te doen op het eerste, maar na een tijdje zal je controller te leren om te werken aan zijn eigen.
 • Aanwezigheid wordt vaak beschouwd als een zeldzame kwaliteit, maar iedereen het en heeft het potentieel om te cultiveren. Aanwezigheid kan mensen met een andere wijze vlakte of "onaantrekkelijk" features kijken intrigerend en mooi. Zodra u aanwezig te zijn, zullen de mensen je opmerken meer. Wees niet bang, zijn ze gewoon bewonderen je.
 • Het is heel belangrijk om te onthouden niet vol van jezelf te worden als je eenmaal zijn begonnen om succes te behalen. Dit is eenvoudigste manier om smet uw aanwezigheid. Het beoordelen van anderen is net zo oneerlijk als wordt beoordeeld en het is alleen wanneer u in staat bent om los te laten van beslissingen die je echt vrij van hen zal zijn.
 • Uw uitingen moet bestaan ​​uit continue bewegingen. Uw ontspannen toestand mag geen sprake "bedrijf" geen een spier op zijn plaats. Je bent voortdurend in beweging in zeer kleine manieren. Acteurs verwijzen vaak naar het concept van de "stilte in beweging." Je kunt dit in je nek heel gemakkelijk ervaren door het volgende te doen:
  • Draai je je hoofd over je nek in een richting.
  • Ooit zo subtiel maken de cirkels kleiner en kleiner.
  • Houd het maken van je kringen kleiner tot ze verdwijnen. Als je voelt dat je hoofd vast komen te zitten, beginnen om zeer kleine cirkels opnieuw te maken tot je voelt de stilte in beweging.
 • Het niet accepteren wat er gebeurt in de wereld is een grote bron van spanning in het lichaam. Acceptatie van wat er in de wereld ons toelaten om effectief te werken binnen onze omgeving.
 • Het doel is om te ontspannen. Als je kunt jezelf toestaat om te zijn wie en wat je bent, kunnen anderen uw aanwezigheid te observeren. Spanning is een mechanisme dat mensen in staat stelt om een ​​vorm in hun lichaam te behouden en dus ontsnappen aan de controle van anderen. Vergeet niet dat je mooi bent, maakt niet uit hoe je eruit ziet, schoonheid komt van acceptatie.
 • Vaak voelen we de druk van de buitenwereld om te voldoen aan een onbekende toestand. Dit is normaal en iedereen behandelt dit op hun eigen manier. Als je iemand observeren je merkt, proberen te accepteren wat je waarneemt. Je hebt geen behoefte om je waarneming te blokkeren als niemand de macht heeft om te veranderen hoe je je voelt over jezelf, tenzij je laat ze.
 • Als je begint te aanwezigheid cultiveren, kunnen mensen jaloers en zeggen kwetsende dingen. Mensen die niet hebben een manier gevonden om een ​​ontspannen toestand te bereiken kan ontwikkelen vaak wrok voor degenen die hebben. Houd in gedachten dat aanwezigheid is veel krachtiger dan fysieke schoonheid.
 • Presence is een ongrijpbare kwaliteit en is voor iedereen anders. Probeer te onderzoeken wat de aanwezigheid betekent voor u.
 • Probeer het maken van een lijst met woorden die uw aanwezigheid te beschrijven, anderen vragen welke woorden ze zouden gebruiken (alleen toevoegen deze als u akkoord gaat).
 • Een andere goede oefening is om te kijken naar jezelf in de spiegel en glimlach over een periode van een volle minuut. Je gezicht moet in beweging voor het hele minuut. Dit vergt veel van de praktijk.
 • Na het proberen van deze oefening voor de eerste keer, kan je niet kijken je absoluut de beste. Dit komt omdat de spieren die u gebruikt om gespannen waarschijnlijk veroorzaakt andere nuttige gezichtsspieren verzwakken. Pas na weken of maanden van de praktijk, zullen ongebruikte spieren weer te versterken, waardoor u het een onweerstaanbare "het" factor.