Wkunl

Hoe te huilen op de plek

Sommige momenten in het leven roepen voor huilen, zelfs als je geen zin hebt om te doen. Misschien bent u handelt in een spel op het podium of probeert te zijn op televisie en de noodzaak om de belangrijkste acteren spullen of misschien je BFF heeft je echt geïrriteerd en u wilt breken om hem / haar verweren door te huilen weten. Wat ook de reden is voor het dagvaarden van de scheuren, het schreeuwen op de plek is mogelijk wanneer u deze snelle tips.

Stappen

Hoe te huilen op de plek. Zet jezelf in een meer emotionele gemoedstoestand.
Hoe te huilen op de plek. Zet jezelf in een meer emotionele gemoedstoestand.
 1. 1
  Zet jezelf in een meer emotionele gemoedstoestand. Wat we denken maakt ons is iets wat we vaak verteld, in het geval van het krijgen van emotionele, dit is zeker geldig. Probeer te denken aan iets dat maakt je echt triest. Bijvoorbeeld, denk terug aan het verlies van een geliefd familielid, vriend of een huisdier, breuk met vriendje / vriendinnetje, het bijwonen van een begrafenis, iets wat je gekoesterd of hoe het voelde toen je gemist op iets wat je zou echt hard gewerkt om te verliezen bereiken. Dit zal beginnen om je in de juiste gemoedstoestand voor tranen.
  • Als je niet kunt denken aan iets, denk aan iemand die je zorg over het krijgen van pijn. Kijk nooit terug op een trieste gelegenheid dat gebeurd in je leven. Dit kan je emotioneel breken en je zou een puinhoop geworden. In plaats daarvan, denk aan iets dat zou kunnen gebeuren in de toekomst, of vergeet een droevige scène uit een film.
 2. 2
  Irriteren je ogen. Een veelgebruikte methode voor het starten van tranen is om je ogen ongemak veroorzaken. Natuurlijk, wees voorzichtig over hoe je dat doen, en zich ervan bewust dat een aantal van deze methoden een beetje (die waarschijnlijk echt zal je huilen) kan pijn doen:
  • Houd uw oogleden te openen met je vingers, blijven als dit voor 2 minuten.
  • Probeer uw ogen blootstellen aan de lucht zo veel mogelijk. Houd je ogen open zo lang als je kunt. Ze niet sluiten totdat tranen vormen onder je ogen. Houd je ogen open zullen ze uitdrogen, waardoor ze prikken. Dit is goed. Sluit je ogen niet sluiten als ze beginnen te kwetsen of geen tranen zal vormen.
  • Plaats uw ogen naast een fan - op zoek naar de luchtstroom kan je huilen.
  • Laat je ogen ontspannen. Vervolgens sluit je ogen en wrijf je oogleden gedurende ongeveer 25 seconden. Open ze en staren op iets totdat de tranen beginnen te rollen. Je zou niet de eerste keer krijgen, maar het werkt. Wrijven kan laat uw ogen pijnlijk, maar als voorzichtig gedaan, kan het helpen rood worden van de huid rond je ogen.
  • Lichtvaardig plaats uw puntige vinger omhoog om je een van je leerlingen. Dit zorgt ervoor dat oog geïrriteerd, en het kan leiden tot scheuren. Wees voorzichtig dat u uw ogen uit steken.
  • Wrijf een beetje zout water in je hoeken van je ogen.
  • Voorzichtig maar een klein plekje van Tiger Balm of mentholated vaseline onder je ogen wrijven. Het kan steken, maar het gaat erg realistisch. Niet overdrijven deze!
  • Uw ogen nooit wrijven met iets heet als chili, hete peper poeder, kerriepoeder, etc. of je zal meer doen dan huilen voor echt, dit kan niet alleen intens pijn, maar kan ook schade veroorzaken aan uw ogen.
 3. 3
  Breng andere delen van uw lichaam in actie. Dingen doen met andere delen van je lichaam kan helpen om te brengen op tranen. Enkele voorbeelden zijn:
  • Probeer herhaaldelijk geeuwen. Dit kan helpen om uw ogen water te maken (vooral als je een beetje moe voelt).
  • Soms kun je huilen door het inademen in de achterkant van je keel in plaats van onderaan uw luchtpijp, dit is hoe gapen kan je ook huilen. Of is het misschien gewoon je gapen...
  • Probeer hard knijpen jezelf in sommige gevoelige delen van uw lichaam, zoals de ruimte tussen je duim en wijsvinger of onder je ogen en tranen zullen automatisch beginnen te stromen naar beneden.
  • Beet de binnenkant van je lip. Denk na over iets dat echt verstoort u, en staren.
  • Knipperen, dan knijp je tempels 10 keer, en raak de binnenkant van je beide ogen ervoor te zorgen dat uw handen schoon zijn voordat je dit doet. Vervolgens, staren in de ruimte voor zo lang mogelijk, voor enkele minuten, en zorg ervoor dat je niet knipperen! Terwijl in het proces, denk aan iets echt triest. Zorg ervoor dat op het einde wanneer het wordt allemaal waterig / tranen, je knippert een keer zo hard als je kunt.
  • Probeer dan houdt je neus erg goed, zodat je niet kunt ademen doorheen. Probeer dan te ademen door je neus. Tranen zou kunnen komen.
 4. 4
  Maak een huilend gezicht. Meestal gaat het sluiten van je ogen en kneden je gezicht een beetje - gewoon stel je door de bewegingen door middel van herinneren wat je gezicht voelt als je het eigenlijk huilen.
  • Draai de hoeken van je lippen een beetje naar beneden.
  • Probeer de binnenste hoeken van je wenkbrauwen omhoog dwingen.
  • Rimpel-up van uw kin zoals mensen doen vlak voordat ze beginnen te huilen. Dit kan nep, dus wees voorzichtig.
 5. 5
  Focus op je ademhaling. De ademhaling is een onderdeel van wat mensen die je boos bent overtuigt. Begin snikken door huilende geluiden en neem diep adem als je dat doet. Adem voortdurend alsof je hyperventileren, je kunt iets hiccuping geluiden te voegen.
  • Als niemand je kan zien, draaien op de plek voor enkele minuten om jezelf te veroorzaken om uit zijn adem. Als u dit kunt doen, zal het helpen om de vlekkerige teint vaak geassocieerd met huilen te maken.
 6. 6
  Gebruik typische bewegingen van het lichaam in verband met huilen. Als je eenmaal hebt de ogen tranen, de huilende gezicht en de hyper ademhaling gaan, voegen in een typisch huilen lichaamshouding. Enkele suggesties zijn:
  • Bedek je gezicht met je handen en laat je hoofd.
  • Kijk weg, probeert te doen alsof je niet huilen - het dubbele bluf!
  • Bijt je lip, alsof je probeert hard om de tranen tegen te houden. Wiebelende je onderlip echt draagt ​​bij aan het effect. Zorg ervoor dat je er niet uit alsof je doet alsof.
  • Rust je hoofd op een tafel of ander item voor je in een gebaar van hopeloosheid of een poging om zichzelf te componeren.
 7. 7
  Overtuigend. Denk heel hard over het feit dat nog steeds verdrietig. Maak borrelende geluiden, en hak op de tak over de zaak, die zogenaamd heeft veroorzaakt dat u zich boos. In het algemeen word emotioneel meeslepen. De truc is om jezelf ervan te overtuigen dat je eigenlijk huilen, evenals ieder ander. Dit is eigenlijk "mind over matter" en hoe meer je het uitbeelden, hoe meer je lichaam zal berusten op het effect dat je na het produceren.
  • Bij het spreken, vernauwen je stembanden. Beogen te stotteren uw woorden en voeg in lange inname van de adem te voegen aan het effect.
 8. 8
  Weet het huilen sessie niet te verlengen. Omdat je dit faken, zal het niet hebben authentieke emoties te houden brandstof uw huilen. Als je uiteindelijk het maken van echte tranen, verwacht niet te blijven maken nog meer tranen omdat uw ogen zullen moe na een tijdje en zal niet in staat om te produceren zo veel tranen, Met name ontbreekt de emotie die kan leiden dat we te huilen voor een lange tijd als er iets echt bedroevend gebeurt. Wind it up snel om uw ogen een pauze.

Tips

 • Als je problemen hebt met het krijgen van jezelf te huilen, soms is het beter om niet huilen, maar om te handelen als je vecht tegen de tranen - soms mensen worden meer geraakt door dit, vooral als je meestal een "hardere" ziel.
 • Wees niet te ruw als je je ogen irriteren. Het kan leiden tot pijnlijke ogen voor meer dan 1 uur.
 • Denk aan iets echt triest om de stemming beter instellen. Dit kunnen zaken als scheidingen, overleden familieleden of huisdieren, iets dat u zeer triest!
 • Als je alleen proberen om iemand te overtuigen, net begraven je gezicht in je handen en lachen kan zelfs werken. Het kan soms moeilijk zijn om te vertellen als iemand lacht of huilt als ze goed doen. Terwijl je gezicht is in uw handen, probeer je ogen te maken een beetje rood door wrijven ze hard met je handen in een vuist vorm, anders is het te voor de hand liggend. En doe niet wanneer u uw handen weg te nemen!
 • Maak het niet te dramatisch of voor de hand want wie je probeert te overtuigen verdachte kan maken. Maken het lijkt alsof je niet wilt worden huilen voor hen, lijken een beetje beschaamd. Misschien zelfs excuses voor huilen!
 • Denk aan iets dat al eerder heeft gemaakt je huilen.
 • Sommige mensen huilen als ze erg boos. Als je net als deze, denk aan iets dat je boos maakt.
 • Snijden een ongewassen ui is zeer effectief in het provoceren tranen. Deze methode is waarschijnlijk het beste voor toneelstukken al - het is een beetje moeilijk om te bluffen huilen om iemand die je wilt overtuigen dat je huilen als je een ui en jullie beiden beginnen krijgen alle tranen te produceren!
 • Houd je ogen open voor zo lang als je kunt, totdat ze beginnen te steken. Als je knippert, moet tranen beginnen binnen te komen!
 • Denk aan iets triest dat er met je gebeurd, of iemand.
 • Wanneer zij in drama's probeer jezelf voor te stellen als die persoon of karakter.
 • Probeer huilen mee naar een film waar de acteur huilt, voor de praktijk.
 • Een andere truc is om een ​​hand sanitizer onder je ogen discreet wrijven. Dit zal steken voor slechts een moment, maar zal de nodige tranen te bieden. Plaats nooit handdesinfecterend in je ogen. Dit kan ernstige schade veroorzaken. Probeer niet deze methode als u gevoelige huid onder de ogen hebben
 • houd je ogen open zeer breed en probeer niet te knipperen. Dit zal bijdragen aan het creëren tranen. Echter, wanneer staren om tranen te krijgen, niet staren naar hard of uiteraard als ware het een staren wedstrijd omdat de persoon met wie je praat kan een beetje weirded.
 • Soms kunt u tot scheuren van het lachen, dus misschien probeer te denken aan iets grappig of krijgen een collega grappige acteur om grappen net voorafgaand aan het filmen of handelen die scène kraken om je heen. Zorg ervoor dat je kijkt verdrietig toen de tranen beginnen te stromen, hoor!
 • Probeer knipperen heel snel, soms leidt dit tot tranen.
 • Denk na over je vriendje / vriendinnetje breken met jou.
 • Kauwen een hete peper kan brengen ook tranen in je ogen, maar omdat je waarschijnlijk zult janken over de pijn in de mond ook, het is meestal niet een goede optie.
 • Steek je zelf met een pin en niet te hard.

Waarschuwingen

 • Geen misbruik of misbruik maken van deze techniek rond vrienden. Misbruik kan relaties en beschadigingen vertrouwen ruïneren.
 • Kijk nooit in de zon om te proberen om uw ogen te water - tijdens de meeste uren van de dag de zon uitzendt genoeg straling om uw visie te ruïneren!
 • Als het denken over iemand die gestorven maakt je te verdrietig, doe dit niet gebruiken als een voorbeeld. Denk aan iets anders dat niet zo is schokkend, net als mist op het maken van een sportteam of niet bereiken van een doel je hard geprobeerd voor. Nog steeds bedroevend maar niet zo waarschijnlijk om u te verlaten in een verstoorde gemoedstoestand voor de rest van de dag.
 • Het is misschien een goed idee om te proberen veel van deze tactiek als je dragen contacten niet. Gebruik je gezond verstand.
 • Zorg ervoor dat je niet uitgedroogd. Als u bent, zal het waarschijnlijk moeilijker voor tranen uit te komen.
 • Begrijp de Vick is in uw ogen, het zal steken. Was het uit met water als dit gebeurt.
 • Als je donkere oog make-up op, zal dit zeker bederven en het zal opnieuw uitgevoerd moet worden. Echter, lopende mascara kan zeker toe te voegen aan het effect.
 • Weet je gezicht niet te krijgen in een rare positie die ongemakkelijk voelt, in plaats daarvan, ontspannen de spieren in je gezicht.

Dingen die je nodig hebt

 • Uien (optioneel)
 • Mentholated wrijven (optioneel) (kan ook zorgen dat je te zien stuff)
 • zout water