Wkunl

Hoe te krijgen ondertekend door een platenlabel

Het vergt talent, verhandelbaarheid, en een goede beetje hard werken te krijgen ondertekend. Zelfs dan bent u niet verzekerd roem en succes. Hier zijn een paar tips om het verkrijgen van je band opgemerkt, en het krijgen ondertekend, door een platenlabel.

Stappen

Hoe te krijgen ondertekend door een platenlabel. Ga naar de sportschool en word fit.
Hoe te krijgen ondertekend door een platenlabel. Ga naar de sportschool en word fit.

Ontwikkel uw afbeelding

 1. 1
  Ga naar de sportschool en word fit. Oefenen, gewicht te verliezen en spieren op te bouwen. In de muziek industrie, uiterlijk vaak goed voor een groot deel van uw succes.
 2. 2
  Vermijd drugs. Woord reizen en kunstenaars met drugsproblemen kost meestal meer geld dan kunstenaars zonder problemen. Labels wilt een goed rendement op hun investering deze dagen, niet hoofdpijn.
 3. 3
  Coördineren van de stijl van iedereen in de groep. Schik een kast voor shows die uw groep eruit ziet als een verhandelbaar groep te maken. Als je een solo-artiest, jezelf te kijken als trendy en modieus mogelijk. Bepalen welke kleding of mode stijl beste bij u past en gaan met dat.
 4. 4
  Krijgen professionele foto's en video gemaakt. U wilt goed headshots (of band shots) die worden gedaan door een gerenommeerde fotograaf hebben. Je moet ook een video, die is ideaal van uw beste liveoptreden.
 5. 5
  Maak een persmap. Dit bestaat uit een foto, je demo (gedrukte) en een biografie van de groep (of jezelf, als een solo-artiest). Het pakket moet ook interessante informatie over de leden, persknipsels (indien van toepassing) en de foto's van de live shows.

Ontwikkel uw muziek

 1. 1
  Oefenen regelmatig. Je moet goed gerepeteerd en klaar om te spelen bij de daling van een hoed. Tijd vrij voor de dagelijkse repetities of om zich te concentreren op het schrijven van nieuw materiaal.
 2. 2
  Schrijf geweldige nummers, poets je live show en spelen voor entertainment executives die u kunt nemen naar het volgende niveau. Deze tijd "The Next Level" is voor iedereen verschillend. We tekenen een aantal kunstenaars aan Major labels want dat is waar ze thuishoren, en een label is waar ze het grootste deel van hun carrière zullen maken. Anderen kunnen we melden om een ​​investeringsgroep die gewoon op zoek is naar een af ​​te schrijven. Verder helpen we kijken naar het beheer, boeken, distributie, radio promoties, etc. Het is niet altijd de spreekwoordelijke "label" dat u kan helpen. Het heeft meer te maken met welk bedrijf u de beste belichting kan geven. We zijn op een constante zoektocht naar grote zangers, songwriters en bands. Hier zijn een aantal goede tips die je voor te bereiden in uw zoektocht naar het juiste bedrijf om te werken met...
 3. 3
  Maken goede muziek. Afbeelding is niets zonder nummers die zijn goed geschreven en die kan worden gebracht. Schrijf zoveel nummers als je kan en dan Whittle het neer aan de beste 10-12 liedjes voor live performance.
 4. 4
  Beoordelen van de huidige muziekscene. Als dance pop acts zijn allemaal het bereik, je metal band is waarschijnlijk niet worden hof door grote platenmaatschappijen. Terwijl u een stijl van muziek niet moeten aannemen alleen om het te stoppen al slanke kansen, moet je proberen om de huidige geluiden op te nemen in uw prestaties en demo's.
 5. 5
  Ontwikkel je liedjes op het podium. Gebruik het publiek te peilen wat werkt en wat niet. Het zal een goede representatie van hoe anderen je geluid. Je favoriete liedje kan flop met de menigte, en vice-versa.
 6. 6
  Noteer een geweldig klinkende demo. Je moet je demo op te nemen met een grote lokale producent en betalen aan een professionele label gemaakt met uw contactgegevens hebben. Stuur niet onze demo's van covers. Dit moet je best klinkende originele muziek. Print meerdere kopieën en zet een aantal gereserveerd voor verkoop op shows.
  • Bespaar je geld. Er zijn harde kosten in verband met het maken van demo's en het krijgen van gemerkt.
  • Als je moet lid zijn voet tijd vervangt doe het voordat je de demo te snijden. Het zal u later bespaart juridische rompslomp en voorkomen dat u potentieel hebben om opnieuw op te nemen een demo je geïnvesteerd zoveel tijd en geld in..

Ontwikkel uw volgende

 1. 1
  Start reservering shows lokaal. U wilt 1-2 toont een maand spelen in het begin totdat je een stabiele, lokale volgende hebt opgebouwd. Zodra u dit doet, kunt u lokaal verhogen van uw shows tot misschien wel wekelijks en vertakken in meer regionale shows dan.
 2. 2
  De markt van uw shows met behulp van social media. Gebruiken, Facebook, Artistir, Reverbnation, MajorContacts.com, Songkick, of Myspace naar shows, vrijlating fragmenten van uw demo aan te kondigen en in contact blijven met nieuwe fans.
 3. 3
  Presteren bij lokale muziekwinkels. Als mensen niet kunnen komen om u specifiek te zien, breng je muziek naar een ruimte waar het niet kan worden genegeerd als een lokale muziekwinkel. Spelen met andere bands en hebben iedereen brengen al hun vrienden. Dit is vaak de meest effectieve manier om een ​​volgende developpons.
 4. 4
  Ga op zoek naar een ervaren manager. Een ervaren manager zal waarschijnlijk niet je beste vriend, adviseur en muzikale coach, maar iemand die de ins en outs van de industrie begrijpt. Deze persoon kan ook in staat zijn om u te boeken optredens te helpen en beveiligen een entertainment advocaat wanneer de tijd komt.
 5. 5
  Reik uit naar platenmaatschappijen. Vind het adres van een platenlabel je muziek zou thuis zijn met en stuur ze een persmap. Zorg ervoor dat ze accepteren ongevraagde demo's.

Tips

 • Spelen shows is geen garantie te krijgen ondertekend, maar de blootstelling is nooit een slechte zaak. Je kan eventueel worden ondertekend zonder ooit spelen een show, maar de kans is klein. Daarnaast hebben sommige populariteit zullen helpen een betere deal met een label als u bent aangemeld onderhandelen.
 • Aanmelden voor websites die u toegang tot zowel de fans en talent scouts zal geven.
 • Houd altijd uw hoop omhoog. Laat niemand zet je neer. als je hoort een negatieve reactie, zou het aanmoedigen om beter te doen en blijven gaan. Als je weet dat je het talent hebt, dan is het te laten gebeuren.
 • Hoeft niet teleurgesteld zijn als de eerste keer niet goed gaat. Veel sterren vandaag niet zo goed doen hun eerste keer, maar kijk waar ze zijn! Je moet gewoon blijven proberen.
 • Wees voorbereid op moeilijke tijden, maar blijven concentreren op je carrière en wat heb je daar!

Tips

 • Verhandelbaar. Breng tijd door te denken en te werken met uw imago en uw geluid.
 • Het hebben van een band is veel alsof je een eigenaar van een bedrijf. Je moet soms om dode gewicht te snijden om in iemand te helpen vooruit te komen.
 • Bel lokale festivals en ontdek wie je zou kunnen openen voor.
 • Meld je aan voor band contest gesponsord door lokale radiostations of concertzalen
 • Laat iemand video uw shows en vragen over het hebben ze gespeeld op het publiek via tv-shows.
 • Teken nooit weg uw rechten op de master-opnames!
 • Sommige mensen zijn gewoon niet fotogeniek of niet goed op video kijken. Accepteren als je een van deze mensen. Experimenteer met je look, en ontdek wat je moet doen om beter te kunnen kijken op film.
 • Laat uw eigen look & origineel zijn.
 • Probeer niet te kijken als je net liep de menigte en klom op het podium. Besteed tijd en geld aan je look. Het is niet uitverkocht, het is te investeren.
 • Wees slim met je setlist. Speel je beste nummer laatst. Eindigen op een knal! Doe dit bij elke show. Laat uw beste nummer uit omdat je ziek van zijn.
 • Wees altijd echte (zelf). Platenmaatschappijen zijn in staat om te vertellen als je een fake.
 • Als uw genre van muziek is anders dan de meeste, kijk eerst naar Indie labels te ondertekenen. Als je succesvol bent dan kun je kijken in de richting van grote labels.

Waarschuwingen

 • Als je niet wordt ondertekend, wees niet te ontmoedigen. Opnemen van een demo cd en stuur het rond, of doe het zelfstandig voor een tijdje. Als uw fanbase groot genoeg is, zullen de mensen moeten luisteren.
 • Heeft contracten niet tekenen zonder een zorgvuldige afweging en juridisch advies.

Dingen die je nodig hebt

 • Manager
 • Boekingsagent
 • Fotograaf
 • Original Music
 • De toegang tot een opnamestudio
 • Geld aan de slag
 • De toegang tot de lokale en regionale locaties
 • Goede persoonlijkheid
 • Toegang tot internet
 • Demo CD
 • Advocaat te controleren dan contracten