Wkunl

Hoe maak je een home studio voor computer based music opname bouwen

Het maken en opnemen van muziek is een leuke en lonende ervaring. De enige voorwaarden om deze tutorial hebben een computer en en de bereidheid om te leren. Je hoeft niet eens te weten hoe je een instrument te lezen of af te spelen, de meeste getroffen producenten en film componisten niet eens weten muziektheorie.

Stappen

Hoe maak je een home studio voor computer based music opname bouwen. Schrijf een plan van wat je wilt doen.
Hoe maak je een home studio voor computer based music opname bouwen. Schrijf een plan van wat je wilt doen.
 1. 1
  Schrijf een plan van wat je wilt doen. Wilt u een opname studio te bouwen? Is het een zingende stand? Is het een engineering kraam? Is het voor computer based muziekproductie? Weten wat je wilt voordat je begint kan u helpen beslissen welke apparatuur je nodig hebt.
 2. 2
  Het verwerven van de juiste apparatuur, zoals versterkers, microfoons, mixers, elektrische instrumenten, kabels voor het aansluiten van alle bij elkaar. Een moderne computer gebouwd of gekocht in de afgelopen 3 jaar voldoende moeten zijn. Indien mogelijk, het verwerven van een werkende hoogwaardige geluidskaart, zoals een M-Audio Fast Track Pro of DigiDesign Mbox 2 Mini. Creative Labs heeft een Pro Music lijn genaamd EMU. Ik zou een 1212M PCI systeem aanraden als je zou gaan om die route te gaan. Monitor speakers zijn handig als u op zoek bent aan de stok met deze voor meer dan een hobby. Ik adviseer de M-Audio Studiophile BX8a's, KRK RP-8 Rokit, en als je hebt geld te verbranden, de Mackie HR824 Studio Monitors. Als je van hiphop, techno of dance muziek, zal een set draaitafels nodig om uw sets of krassen op te nemen op de vlieg. Een midi keyboard zal nuttig zijn als u wilt midi software (die u kunt gebruiken om baslijnen, piano onderdelen en drumbeats schrijven) Niets bijzonders nodig, maar elke persoon zullen hun eigen voorkeur hebben.
 3. 3
  Kopen of downloaden van muziek-editing software voor uw pc. De volgende zijn aanbevolen Reason, Cakewalk Sonar, Pro Tools (wordt geleverd met Mbox 2 Mini), Cubase, FL Studio, Adobe Audition, LMMS of Audacity. Als u een vrij nieuwe Mac, het zal al GarageBand geïnstalleerd. Dit zal goed werken, maar als u wilt worden professioneler kunt u ook Logic kopen. Spelen, leren de sneltoetsen.
 4. 4
  Sluit alles op. Dit is waar de meeste van de genie (en zweet!) Komt binnen in het algemeen, houd het zo simpel mogelijk. Voor de beste afspeelkwaliteit lopen vanaf de geluidskaart in een mixer of versterker en vervolgens naar uw monitor speakers. Voor de beste opnamekwaliteit, run instrumenten / microfoons in een mixer (zorg ervoor dat u krijgt een schone, heldere, onvervormde signaal) loopt van de mixer in de geluidskaart vervolgens.
 5. 5
  Leer hoe je een geluid opnemen van een ingang lijn en hoe je vooraf opgenomen geluiden te regelen. Ook leren hoe je een regeling om te zetten in een. Wav of. Mp3-bestand. (Immers, uiteindelijk willen we een cd maken met al deze geweldige muziek!)
 6. 6
  Selecteer een kamer in uw huis. Geluiddempend het indien mogelijk. Zo niet, probeer speciale tapijt of isolatie kan op zijn minst te verminderen externe ruis te gebruiken.
 7. 7
  Begin het schrijven van eenvoudige tracks. Begin met een drumbeat. Voeg een bassline of piano of vocale spoor. Start mengen. Verkennen! Het draait allemaal om experimenteren. Aan het begin, hoeft u niet om een ​​meesterwerk te schrijven - alleen focussen op het hebben van plezier!
 8. 8
  Als je problemen hebt met een van de bovenstaande, pick-up een vermenging / studio boek. Het zal u helpen begrijpen van de onderliggende concepten die nodig zijn ga je voor een leven te houden.
 9. 9
  Zodra je de basis hebt geleerd, beginnen af te breken. Lag een stelletje tracks samen. Experimenteer met verwerkte effecten. Experimenteer met plugins, loops, nieuwe hardware en wat u kunt uw handen op.

Tips

 • Win advies in bij uw plaatselijke muziekwinkel specialist. Sam Ash en Guitar Center hebben meestal studio professionals die weten wat ze doen voor het grootste deel. Zo niet, contact opnemen met een lokale opnamestudio en vragen wat ze hebben en dan proberen te verminderen beneden de kosten voor wat je nodig hebt.
 • Wees niet bang om YouTube te gebruiken voor video tutorials! De meeste mensen zijn altijd bang voor het opzoeken van video tutorials omdat sommige denken dat wat ze willen leren niet zal worden besproken.
 • Krijgen een extra harde schijf, zowel intern als extern, en gebruik het niet voor alles behalve geluidsopnamen. Kwaliteit, niet-gecomprimeerde digitale geluidsbestanden nemen veel ruimte in beslag.
 • Als je niet het geld te gooien op dit alles meteen hebben, beginnen met de basis. Op die manier zult u volledig vertrouwd en comfortabel met de setup van de tijd heb je alle apparatuur die u nodig hebt.
 • Vergeet niet, je systeem is slechts zo sterk als de zwakste schakel. Wanneer we kijken om apparatuur te verbeteren, werken wat het belangrijkste stuk van de uitrusting is voor uw systeem. Is het de geluidskaart, de microfoon, de software of de computer zelf?
 • Het is ook handig om te hebben. Wav editing programma's. De besten, zoals Sound Forge, Adobe Audition, Pro gereedschappen, Cubase, Nuendo, Acid zijn duur, maar Audacity heeft de meeste van de functies die je zou kunnen kijken naar en het is gratis. Deze programma's zijn ook zeer geschikt voor het maken van de definitieve 2 track mixen van je creatie die normaal wordt teruggestuurd naar mp3 voor internet delen van bestanden en wav voor muziek projecten zoals:. Albums, filmmuziek, jingles etc.
 • De eerste paar opnames klinkt niet erg professioneel. Ongeacht wat opname-software u ook kiest, zul je moeten spelen met de kwaliteit van instellingen, alsmede leren om je muziek te mixen om het gewenste geluid te bereiken. De beste manier om te doen is zou zijn om goede studio speakers kopen (die monitoren zijn genoemd). Je moet muziek, films en andere media op basis van dingen af ​​te spelen via hen, zodat je leert de monitoren en krijg gebruik aan hoe de dingen klinken komen door hen.
 • Goede kwaliteit apparatuur, terwijl duur, helpt de algehele kwaliteit van het geluid. Doe je huiswerk, en koop de beste kwaliteit die je kunt veroorloven.
 • Als u gebruik maakt van instrumenten als elektrische gitaar met een DI-Box of stekker recht in de geluidskaart, maar wil echt het geluid van je versterker, kijk of je je handen kunt krijgen op een microfoon. Zet de microfoon voor de versterker en sluit de microfoon in de computer plaats. Als een probleem is lawaai, zullen de meeste versterkers laat je ook een directe lijn van de versterker in de computer draaien, ook.
 • Gebruik DI-boxen waar van toepassing om te bezuinigen op ruis en interferentie.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u de fantoomvoeding uitschakelt voordat u microfoons loskoppelen. U kunt de microfoon en de voorversterker verpesten.
 • Zoals bij alle elektrische apparatuur Wees echter voorzichtig met live kabels, draden en speakers. Ontladen van statische elektriciteit wanneer dat nodig is.
 • Zorg ervoor hoofdlijn van de mixer is niet te heet! Je schiet je trommelvliezen freaking out als je niet oppast.
 • Zorg ervoor dat u de monitor luidsprekers nadat u op al het andere te schakelen. Dit is om de plotseling optreden van voorbijgaande geluid veroorzaakt door aanzienlijke verschillen in de signaalweg (zoals het aanzetten van de menger) voorkomen. Dergelijke ruis is potentieel schadelijk voor uw luidsprekers en uw oren.

Dingen die je nodig hebt

 • Geld
 • Computer
 • Geluidskaart of audio-interface (USB / Firewire)
 • Condensator microfoon. Goedkope directe plugin microfoons geeft je geen goede resultaten
 • Luidsprekers (Studio monitors)
 • Software
 • Studio Headphones (kijk voor platte reacties)