Wkunl

Hoe je beller nummer 10 zijn om een radiostation

De hele tijd, radio's zijn als "beller nummer 10 (of 100 of wat dan ook het nummer van uw radiostation gebruikt) wint tickets voor het concert!" of iets dergelijks... en je lijkt te nooit. Hoewel het vrijwel allemaal een kwestie van geluk, zijn er enkele dingen die je kunt letten.

Stappen

Hoe je beller nummer 10 zijn om een radiostation. Leer de "vertraging" van uw telefoon.
Hoe je beller nummer 10 zijn om een radiostation. Leer de "vertraging" van uw telefoon.
 1. 1
  Probeer te laat of te vroeg om niet te bellen omdat het radiostation begint meestal accepteren oproepen na de wedstrijd werd gevraagd en het nieuwe nummer of commercials zijn begonnen. Dus wachten tot ze zeggen dat ze gaan om de muziek of nieuws te spelen, zodat je een kans om je telefoon te rinkelen hebben.
 2. 2
  Leer de "vertraging" van uw telefoon. Als u een mobiele telefoon te gebruiken, duurt het meestal ongeveer 5 seconden of zo voor het gesprek te beginnen, dus vooraf bellen.
 3. 3
  Voer het telefoonnummer van de radiozender in uw speed dial, zodat je kunt duwen een knop om het nummer te initiëren. Dit zal voorkomen dat u van het maken van fouten in het nummer.
 4. 4
  Vergeet niet dat de telefoons in de studio's niet klinken luid en ze gewoon een beetje knipperend licht. Geef niet op als er niemand antwoorden in 20 ringen. Hangen daar. Ze kunnen krijgen aan u.
 5. 5
  Als je beller nummer 4, 7, 9 in de giveaway moet je niet opgeven. Zelfs als je beller 9 en ze zoekt de 10e beller. DJ's krijgen vaak afgeleid en niet de telefoonlijnen in de volgorde waarin ze beginnen te bellen, zo snel als ze moeten of soms de andere bellers ophangen, gewoon blijven proberen totdat de winnaar wordt bekend gemaakt of ze antwoorden en zeggen: ze hebben een niet te beantwoorden winnaar.
 6. 6
  Radiozenders meestal doen hun giveaways tegelijkertijd elk uur. Zij kunnen het niet doen 24 uur per dag, maar als je het rond 02:30 kansen hoort zijn de onderkant van het uur is prijzengeld tijd. (Ochtend en speciale shows kunnen hun eigen tijd in te stellen.)
 7. 7
  Meer radiozenders doen het ook web-based giveaways van dezelfde dingen weggegeven op lucht. Kijk op de website stations en registreren om een ​​VIP, geregistreerde gebruiker te zijn, enz. Vergeet niet te kiezen inch U bent niet beperkt tot het winnen van de lucht. Soms zullen ze zelfs plagen de gebruikers van de website met het exacte tijdstip van bepaalde wedstrijd of geven u de kans om online te winnen.
 8. 8
  Worden boeiende! De meeste DJ's hebben Myspace pagina's, Facebook-pagina's of pagina's en e-mails te bereiken vanaf de website van het station.
  • Stuur een beleefde e-mail of bericht hen te vertellen hoeveel u van het station, dat ze uw favoriete DJ. Bijna alle DJ's hebben ego's zo spelen tot het.
  • Zorg ervoor dat je speelt tot aan de lokale DJ's en niet degenen vooraf opnemen haar show uit een andere staat. Als de DJ niet rechtstreeks uitgezonden in uw stad ze zijn waarschijnlijk lokaal. Als je ze hoort, maar nooit zien ze eruit, doe geen moeite.
  • Je mag niet verhogen van uw kansen om te winnen maar het doet zeker geen kwaad.
 9. 9
  Niet gewoon bellen elke keer dat je een wedstrijd hoort. De meeste stations hebben grenzen aan hoeveel keer je kunt winnen in een periode van 30 dagen. Niet bellen om de worst sampler winnen als je weet dat AC / DC kaarten gaan binnenkort te koop!
 10. 10
  Bel het radiostation en chat de DJ. Vragen wanneer ze zullen worden weggeven de prijs je wilt winnen. Sommige DJ's kunnen niet erg het delen van de informatie. Gewoon leuk.

Tips

 • De meeste stations vereisen dat u te halen uw prijs binnen 10 werkdagen of het zal worden "re-begaafd". Als je tickets te winnen moet je het oppakt enkele werkdagen vóór het evenement en niet wachten tot de laatste minuut. Het radiostation sluit op bepaalde dagen en op bepaalde tijden, ongeacht wie er speelt in concert.
 • Zorg ervoor dat u weet het station kantooruren. Het is meestal maandag-vrijdag 9-5, maar kunnen per markt, vakantie, de locatie en het weer. Hoewel de zender is 24 uur kunt u alleen afhalen winnen tijdens de normale kantooruren van de receptioniste aan de voorkant. Dat betekent dat als je laten zien op een zaterdag te halen uw prijs zult u kijken naar een leeg gebouw.
 • Radiostations krijgen niet altijd de beste tickets voor giveaways. U kunt waarschijnlijk beter zetels door het kopen van uw eigen tickets. Tenzij ze zeggen dat het voorste rij je de kans op het krijgen bloedneus zetels draaien. Controleer uw kaarten als je ze krijgt. U kunt de tijd hebben om een ​​betere stoelen te kopen.

Waarschuwingen

 • U bent verplicht om ID te tonen bij het ophalen van je prijs. Ze zullen ook willen uw sofi-nummer. Als je wint boven een bepaald bedrag in een jaar is het belastbaar dus zijn ze verplicht om bij te houden van de winnaars en de prijzen te houden.
 • Amerikaanse zenders hebben strikte regels en zijn nodig om gelijke tred te houden met elke prijs en moet in staat zijn om na te gaan werd het gebruikt in een geschikte giveaway. Denk niet voor een moment dat je kunt krijgen van een onder de tafel prijs.
 • Stations zullen geen prijzen toekennen aan leden van het huishouden of de directe familieleden van de medewerkers. Ze zullen ook niet toekennen van een prijs aan een direct familielid van iemand die werkt voor een concurrerende zender.
 • Omdat het nummer van de beller X is altijd geluk, maar weten hoe het werkt geeft je een betere voordeel.
 • Stations niet krijgen stapels kaartjes. Als ze kaartjes te krijgen is het maar een paar paar (meestal 5-10) en ze zijn nodig om weg te geven aan de lucht, als onderdeel van een wedstrijd.
 • Soms kan het nodig zijn om iets voor een prijs doen. Zeggen als je hebt om te zingen voor je tickets, wees dan bereid om te zingen, als je moet doen in de studio om een ​​stunt (zoals een hotdog-eten concurrentie) uit te voeren, zijn bereid om dat te doen als u wordt opgehaald. Als je alles wat je voor de kaartjes kan doen kan noemen, doe iets geks, walgelijk, gedurfd..., maar iets wat binnen je grenzen en binnen de FCC-voorschriften. Zeggen als je gaat om 2 rondjes zwemmen in een ijskoud zwembad voor een reis naar een warme spa, zorg ervoor dat je eigenlijk kan doen.
 • Weet het station met een zielig verhaal niet bellen en verwachten een prijs te winnen. Ze echt niet over extra's liggen te wachten op iemand met een zielig verhaal op te roepen. Mensen proberen met elk station met bijna elke wedstrijd. Ze hebben het allemaal al eerder gehoord.
 • De meeste stations vereist dat je 16 jaar of ouder zijn om te winnen.

Dingen die je nodig hebt

 • telefoon
 • radio
 • internet en computer
 • vervoer naar prijs te krijgen
 • geluk
 • Een ID dat u zegt dat je op zijn minst 16.
 • Een geldig paspoort en visum. U kunt dit doen alleen voor een gelijkspel voor een ticket om te zien "..." wonen in een ander land.