Wkunl

Hoe te sluipen in een R rated film

Er is een nieuwe hit film in de stad, en je echt wilt om het te zien. Helaas, het is Rated R, en je minderjarig bent. Je hebt geen volwassene tot je neemt, maar je het wilt zien. Trent Miller is niet een goede naam te presenteren als gevangen. Er is maar een optie over en dat is te sluipen inch En ja, het kan echt eng.

Stappen

Hoe te sluipen in een R rated film. Oefenen en bereid je.
Hoe te sluipen in een R rated film. Oefenen en bereid je.
 1. 1
  Het deel kijken. Kleden zoals je zou doen als je de juiste leeftijd om de film te zien. (Meisjes, overdrijf het niet.) Draag geen middelbare school logo's op kleding (hogeschool en universiteit logo's zijn geweldig, maar - als je ziet eruit als een student, mensen automatisch aannemen dat je minstens 18). Jongens - als je een beetje gezichtshaar kan groeien, niet scheren 2 dagen voordat de film, zodat je er ouder uitzien. Ook kunt u proberen om uw stem te verlagen tot een oudere klinkende toon.
 2. 2
  Oefenen en bereid je. Uitzoeken wat je van tevoren aan het doen bent. Oefen je lijnen thuis, zodat u zich comfortabel te zeggen hebt. Bijvoorbeeld, als je kijkt over 17, kies een nep verjaardag van tevoren. De makkelijkste manier om te vangen iemand liegen over hun leeftijd is door hen te vragen over hun verjaardag. Als je stottert probeert te denken van een geldige verjaardag, zullen ze je niet laten inch Als je kijkt alsof je 18 bent, zeg je verjaardag was vandaag en je hebt je ID thuis.
 3. 3
  Gaan met anderen. Als je kunt, ga met vrienden die ouder zijn dan 17. Het maakt het minder vanzelfsprekend dat je jonger bent dan 17. Gaan met een vriend zou kunnen maken het een beetje minder zenuwslopend als het je eerste keer sluipen in, en als je gepakt wordt ben je niet alleen.
 4. 4
  Erachter te komen uw ontsnappingsplan. Als je gepakt sluipen in, geen paniek! Maak een excuus als: "Oh, mijn ouders zijn daar, ik moest gewoon naar het toilet". Klinken realistisch als je dat doet. Als je gepakt wordt doet de film switching methode, een goed excuus is "Oh, sorry, ik denk dat ik de verkeerde ingang". Je zou willen om rond te kijken terwijl zeggen het om het realistischer te maken. Nooit weg als je gepakt wordt. Dat zal niet alleen de woede wie het ook is dat je jaagt naar beneden, maar trekt ook nog meer aandacht... eventueel een ongemanierde manager.

Movie switch methode

 1. 1
  Ga naar het ticket staan ​​en koop een kaartje voor ag, PG of pg-13 film. Betalen en bedanken.
 2. 2
  Geef het ticket naar het ticket taker zoals u zou doen als u het zien van de film die u het ticket kocht voor.
 3. 3
  Vervolgens komt het moeilijkste deel, gaande in. Loop door de ticket taker en opgaan in / volgen een menigte van mensen, om niet opgemerkt te worden. Echter, in plaats van naar de film die je een kaartje gekocht voor, gaan in het theater, dat is het spelen van de R-rated film.

Volwassen overnamemethode

 1. 1
  Zoek een goede volwassene. Kijk rond het theater en vind een volwassene in de lijn of een die lijkt niet te zijn iets te veel doen.
 2. 2
  Vraag hen of ze uw ticket konden kopen voor je. Als ze nee zeggen op het eerste, bereid zijn om te betalen wat geld, een goede hoeveelheid is ongeveer 5€ plus de kosten van het ticket.
 3. 3
  Als ze nog steeds weigeren, zoek een andere volwassene en probeer het opnieuw.

Niet betalen methode

 1. 1
  Krijg een oudere broer, zus of vriend om een ticket te kopen en gaan binnen het theater.
 2. 2
  Er is meestal een uitgang in de buurt van de bioscoop (niet in het theater) dat niet een handvat aan de buitenkant heeft, maar wordt gebruikt om af te sluiten in plaats van te gaan door de lobby. Hebben uw persoon de deur te openen van binnenuit en laat je binnen

Automatische kassa methode

 1. 1
  Indien u niet over een credit card kun je meestal krijgen een prepaid men bij winkels zoals Walgreens, k-mart, enz.
 2. 2
  Als uw bioscoop heeft een automatische kassa, GEBRUIK HET! Lopen op en betalen voor de R-rated film met behulp van uw prepaid kaart. Dit bespaart u het faken in de voorkant van een echte persoon bij de aankoop van uw ticket. Houd in gedachten alle kaartautomaten afdrukken op speciaal papier en dit zou meer aandacht te vestigen op jezelf.

Concessie stormloop methode

 1. 1
  Koop uw ticket.
 2. 2
  Ga naar de concessie staan ​​en koop je popcorn, drankjes, etc.
 3. 3
  Toen stiekem in het theater met wat je kreeg bij de concessie staan, probeer dan haasten in dus het zal lijken alsof je al kijken en willen terug naar de rest van de film te zien.

Badkamer schakelwerkwijze

 1. 1
  Koop een kaartje voor een pg, pg-13 film.
 2. 2
  Ga in dat theater voor een paar minuten, net alsof je daadwerkelijk gaat die film te zien.
 3. 3
  Ga naar de badkamer, en stiekem in de r-rated movie theatre "op de weg terug". U zult waarschijnlijk beter doen als de medewerkers zijn knippen van kaartjes / praten met iemand anders en zijn niet op zoek.

Ouder-methode

 1. 1
  Als je ouders het niet erg ga je een r-rated film, maar gewoon niet de film wilt zien, vraag hen om u daar.
 2. 2
  Hebben je ouders een kaartje kopen voor je.
 3. 3
  Neem het kaartje van je ouders en geniet van uw film. Sommige Bioscopen laat je een R rated film ticket kopen als je ouders is er, zelfs als je ouders niet kopen, maar houd in gedachten dat sommige theaters verplichten de moeder om hem te bekijken met je mee.

Tips

 • Houd in gedachten dat als je een beetje lang voor je leeftijd en zijn binnen ongeveer twee jaar van zijn 17 (ex. 15 of 16), zal het ticket mensen waarschijnlijk denken dat je bent 17, en zullen niet worden verdacht.
 • In alle eerlijkheid, sommige bioscoop medewerkers, die maken meestal minimumloon, niet schelen als je oud genoeg bent of niet.
 • Uw beste inzet is de film switching methode.
 • Er is (momenteel) geen wet die bioscopen om de ratings systeem in de Europa af te dwingen, maar om voor bioscopen om de films die ze hebben juridische overeenkomsten met de film bedrijven om de Rated R Beleid afdwingen ondertekend te tonen.
 • Doen alles om een rode vlag te hijsen niet doen. Dit kan onder meer worden gevraagd om een ID en niet presenteren van een, komt met grote groepen jongeren, of het kopen van kaartjes voor een jonge kinderen film. Zodra een personeelslid verdachte krijgt kunnen ze meestal waarschuwen de andere medewerkers snel.
 • Hoeft allemaal nep niet wanneer je loopt in en proberen een oudere persoon voor te doen, probeer je best maar ga niet over de top.
 • Vergeet niet om natuurlijke en kalm handelen wanneer sluipen inch Als je gespannen en nerveus zijn, kan het ticket-checker achterdochtig en waarschijnlijk zal controleren uw ticket.
 • Wees hoffelijk. Blijf rustig tijdens de show. Vergeet niet dat andere mensen hebben betaald om deze film te zien en willen niet een groep kinderen verpest het hoort. In het algemeen, de enige keer dat de kinderen zijn getrapt van een r-rated film is als ze praten / schreeuwen / zijn-irritant tijdens de vertoning.
 • Sommige bioscopen vereisen een ticket te controleren buiten het theater, dat het moeilijker zal zijn te krijgen inch
 • Het ergste dat kan gebeuren is getting opgestart voor de nacht. Kans is groot, je zult niet gepakt.
 • Breng een lichte jas of hoed op te zetten als iemand lijkt te zijn op zoek naar jou.
 • Als je dit artikel niet kan volgen, kan je gewoon wachten tot de film uit te komen op dvd of films kijken online.

Waarschuwingen

 • Als je met vrienden gaan ervoor zorgen dat je vrienden dat niet zullen proberen om u geschopt (dat wil zeggen, laat de onaangename, luide vrienden thuis) te brengen.
 • De "Non Paying Method" is eigenlijk illegaal, omdat je nooit betaald voor je ticket en kreeg in de film gratis.
 • Houd in gedachten dat veel mensen zich bewust zijn dat tieners hebben de neiging om regels te breken en kunnen de gaten te houden op tieners als ze verdacht.
 • Het is een mogelijkheid word je verbannen van de bioscoop.
 • Als je betrapt probeert te sluipen in je krijgt waarschijnlijk in de problemen en je ouders kunnen worden genoemd.
 • Doe dit op eigen risico.
 • Sommige theaters (meestal de mooiere, nieuwere) zijn veel strenger dan andere theaters (die misschien niet zo nieuw en mooi). Sommige theaters controleren ticket stubs en ID's ook. Als ze vragen naar een ID, zal u waarschijnlijk niet over een weg omheen (zelfs als je al iemand meer dan 17 om je ticket te kopen kreeg).
 • Zorg ervoor dat je echt wilt om dit te doen. Je wilt niet iets dat je geweten zal storen doen, en het kan worden beschouwd als diefstal van diensten, zelfs als je een kaartje kopen voor een andere film.