Wkunl

Hoe om films en tv online kijken gratis

Met een breedbandverbinding en een beetje van het werk, kunt u veel films kijken en tv online gratis laat zien. Er zijn veel sites die gratis toegang tot visuele media te bieden, het is gewoon een kwestie van het vinden van hen. Lees deze stappen om te leren hoe je films en tv online kijken gratis.

Stappen

Hoe om films en tv online kijken gratis. Controleer uw playback mogelijkheid.
Hoe om films en tv online kijken gratis. Controleer uw playback mogelijkheid.

De computer voorbereiden

 1. 1
  Controleer uw playback mogelijkheid. Bijna alle video-media kunt u kijken online is "gestreamd", wat betekent dat in plaats van het verzenden van uw computer alle gegevens in een keer, de site met de video stuurt alleen de komende paar stukken van de video op een moment, zodat u om het te bekijken continu als het laadt, zonder te hoeven wachten tot het hele bestand afwerking krijgen verzonden naar uw computer eerst. Streaming neemt aanzienlijk ontlast van uw internetverbinding, maar goed vloeiende streaming afspelen van een bepaald niveau van paraatheid vereist nog steeds.
  • Voer een YouTube-test. Bezoek de Youtube website en kies een video, die is op zijn minst een paar minuten lang, zoals een videoclip. Doet de video lading snel en speel BCK soepel? Als dat zo is, uw verbinding is waarschijnlijk sterk genoeg voor de meeste streaming videodiensten, zo niet, kijken naar het krijgen van een nieuwere computer of een snellere internetverbinding.
   • Snelheid van uw verbinding te controleren, bezoek de website op en klik op de groene knop die zegt BEGIN TEST. Iets langzamer dan ongeveer 256Kbps te langzaam zou kunnen zijn voor een adequate videostreaming.
    • Mbps een hoger aantal dan Kbps. Als uw nummer heeft Mbps nadat deze, heb je waarschijnlijk een adequate verbinding snelheid.
    • Wees voorzichtig niet te klikken op de knop aan de bovenkant van de pagina die zegt START NOW. Je moet nooit iets laten op het internet "scan" van uw computer.
   • Bijna elke nieuwe computer zal meer dan voldoende voor streaming video zijn. Als uw computer is het probleem, voel je vrij om iets heel goedkoop kopen, zolang het is nieuw.
 2. 2
  Download alle benodigde software. Helaas, niet elke video bedrijf het eens over het beste formaat voor online video. Aan de positieve kant, de software en plug-ins (kleine stukjes software) nodig om de meeste soorten video's zijn gratis en op grote schaal beschikbaar te spelen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende, samen met een veilige download links:
  • Adobe Flash Player kan worden verworven.
  • DivX kan worden verworven.
  • QuickTime kan worden verworven.
  • Microsoft Silverlight kan worden verworven.
  • VLC Media Player kan worden verworven.

Streaming video

 1. 1
  Begin met youtube. YouTube is de grootste en meest populaire video-streaming-site veruit. Het is een goede plek om te luisteren naar populaire muziek, waaronder de huidige klappen.
  • YouTube is ook schering en inslag met zelfgemaakte shows en series van alle soorten. Deze hebben meestal een lage productiewaarde, maar kan heel onderhoudend en informatief.
  • Soms kan films en reguliere tv-programma's zijn te vinden op YouTube, maar meer populaire en bekende eigenschappen krijgen meestal genomen buiten de site om auteursrechtelijke redenen.
 2. 2
  Check out. Hulu is een mainstream video website zoals YouTube, dat de kloof tussen gratis content en professionele content overbrugt. Het beschikt over een roterende menu van films en tv-programma's gratis, plus een meer expansief maandloon service.
  • Hulu heeft de neiging om veel gratis tv-programma's hebben, maar heel weinig A-list shows. Er is meestal een mix van oudere en nieuwere shows beschikbaar.
  • Hulu's gratis film selectie is vrij klein, maar het is gemakkelijk om te zoeken. Nogmaals, verwacht een mix van oude en nieuwe titels.
 3. 3
  Breng wat tijd in. Deze site is een directe concurrent van YouTube. Net als bij YouTube, alle van de inhoud Vimeo is gratis, maar gebruikers kunnen een vergoeding betalen om te upgraden naar een hogere kwaliteit streaming en meer ruimte om hun eigen video's te uploaden.
  • Vimeo is voorzien van onafhankelijke, professionele kwaliteit van het werk, zoals de artistieke korte films, als een punt van trots. Het beschikt ook over tal van gewone gebruikers gecreëerde inhoud.
  • TV shows en breed-release films zijn zeldzaam op Vimeo, maar obscure en kleine-budget projecten in overvloed.
 4. 4
  Graven rond voor andere sites. Er zijn tal van andere, kleinere concurrent sites die video's streamen voor uw plezier. Bijna alle van hen zijn gratis. Een Google search moet snel weer een paar op.
  • Veel van de kleinere video streaming sites zijn gewijd aan een soort van video, zoals de Japanse animatie. Probeer te zoeken naar een bepaald onderwerp of stijl als je kijkt naar andere streaming sites.
  • Soms, op zoek naar een specifiek programma of film kan goede resultaten opleveren. Bijvoorbeeld, het typen "Kijk Breinslakken van Pluto" in Google zou een schone, werkende videostream voor die film opleveren.
   • Anderzijds is deze benadering waarschijnlijk veel valse positieven geven, ook, vooral voor A-lijst voorstellingen en nieuwe films. Klik zorgvuldig en niet akkoord gaat met iets te downloaden.
 5. 5
  Overweeg buitenlandse sites. Er zijn veel buitenlandse streaming video sites die bestaan ​​in een juridisch grijs gebied dankzij de lakse of out-of-date wetten auteursrechtelijke bescherming in landen als China en Rusland. Hoewel een dubieuze keuze op zijn best, deze sites soms voorzien van streaming media (met name grote films) die niet kan worden gevonden voor gratis ergens anders.
  • Wees voorzichtig bij het omgaan met buitenlandse sites. Malware en spyware zijn gemeenschappelijk. Download nooit iets van deze sites, en er zeker van zijn dat uw antivirusprogramma up to date is.
  • Verwacht uiterst trage laadtijden. In tegenstelling tot YouTube en andere populaire Westerse sites, de meeste van deze sites gebruik maken van verouderde hardware dat ervoor zorgt dat hun video's om langzaam te laden, zelfs op snelle computers.

Downloaden

 1. 1
  Begrijp de risico's. Het downloaden van TV-en filmbestanden rechtstreeks op uw computer wordt afgeraden vanwege de juridische risico's verbonden. Het downloaden toont op deze manier is mediapiraterij. Als je gepakt wordt, zou je te maken met zeer hoge boetes en / of gevangenisstraf. Dat gezegd hebbende, veel mensen gaan in het, dus als je nieuwsgierig bent, lees dan verder om erachter te komen hoe het goed te doen.
  • Deze gids geeft geen specifieke websites of software aanbevelingen voor het downloaden van bestanden.
 2. 2
  Torrent uw shows. Een torrent is een type bestand dat uw computer instrueert om stukjes en beetjes van een doel-bestand (bijvoorbeeld een foto of een aflevering van de tv) te downloaden vanaf de computers van andere mensen die de hele zaak al hebben. Door het verspreiden van de werklast rond, de torrent is in staat om zeer snel alle gegevens voor een volledige kopie te verzamelen, mits genoeg andere mensen zijn het delen van bestanden.
  • Torrenting vereist speciale software en toegang tot speciale torrent websites die verzamelen en weergeven beschikbare torrent. Beide zijn te vinden voor gratis.
  • Torrent sites zijn vaak doelwit van anti-piraterij inspanningen, maar de kans op een bepaalde gebruiker te zijn geslagen met een lading zijn zeer laag. Rechtshandhaving oudsher liever gaan na de gemeenschappen en de sites zelf.
  • Met behulp van torrents, kan bijna elk tv-programma of film die je ooit hebt gehoord van snel worden gedownload naar uw computer.
   • Zodra u een kopie van je show, hoef je niet te houden te delen. Het nemen van het uit de torrenting netwerk maakt de dingen een beetje veiliger voor u, maar wordt algemeen beschouwd als slechte etiquette onder torrenters. U zult hebben om de beslissing te nemen voor jezelf.
 3. 3
  Download bestanden rechtstreeks. Veel sites op het Internet dienen als file repositories voor individuele gebruikers. Zij bieden een veilige manier om een ​​back-up van bestanden in het geval de originelen zijn verloren of vernietigd. Toch kunnen deze security-zware sites ook dienen als banken van downloadbare films en tv-afleveringen.
  • Zoals met torrenting, direct downloaden van auteursrechtelijk beschermde bestanden die niet van jou is illegaal. In tegenstelling tot torrenting, bent u niet verwacht dat uw exemplaar te delen zodra je het hebt.
  • Mensen die auteursrechtelijk beschermde bestanden plaatsen aan directe download sites en vervolgens reclame voor hun locaties zijn veel meer kans om in de juridische problemen dan de mensen die kopieën downloaden, maar nooit je neemt zijn volledig veilig.
  • De content die via directe downloads is afhankelijk van de grillen van de gebruikers die die inhoud te plaatsen. Zij moeten actief voor kiezen om het te delen voordat anderen het kunnen vinden, in de meeste gevallen.
   • Er zijn een paar plaatsen die lijsten van die gedeelde bestanden zijn te vinden op het internet, maar de meeste zijn slecht onderhouden. Het is beter om een ​​gemeenschap van liefhebbers vinden en vragen over de film of show die u wilt zien.

Tips

 • Tot voor kort, YouTube had een ongeveer 10 minuten durende video lengte limiet op de hele site. Dit betekent dat soms, films zijn te vinden op YouTube onderverdeeld in verschillende 10-minuten segmenten. Als je bereid bent om te gaan met elk een lading afzonderlijk bent, ze werken meestal prima.

Waarschuwingen

 • Downloaden van films en tv-shows zonder te betalen voor hen is piraterij, vergis je niet. Neem alleen dit risico als je een goede reden hebt. Vergeet niet, systemen openbare bibliotheek en videotheek diensten zijn goedkoop of gratis, en volkomen legaal.

Dingen die je nodig hebt

 • Een computer, bij voorkeur een vrij nieuw
 • Een breedband-internetaansluiting
 • De juiste software