Wkunl

Hoe je nep dvds spotten

Met illegale kopieën van en andere media worden verkocht over de hele wereld, kan je je afvragen of dat is een vervalsing. Als je boodschappen uit een straat markt of online verkoper, hier is hoe om te controleren op echtheid.

Stappen

Hoe je nep dvds spotten. Onderzoek van de film die u wilt kopen.
Hoe je nep dvds spotten. Onderzoek van de film die u wilt kopen.
 1. 1
  Onderzoek van de film die u wilt kopen. Zoek uit hoeveel versies officieel zijn vrijgegeven, wordt de bijzondere kenmerken van de film en welke regio's de film gecodeerd. Dit zal u toelaten om eenvoudig een nep plek wanneer u winkelen, en het zal ook geeft u een beter gevoel van die aanbiedingen zijn te mooi om waar te zijn.
  • Bijvoorbeeld, echte DVD's zelden "Gebied 0", "afspeelbaar in alle regio" of "gebied 1 compatible". Als je een Disney DVD reclame een van deze dingen te spotten, zult u weten dat de DVD is misschien nep.
 2. 2
  Kijk goed naar de cover. Het hoesontwerp moet dezelfde zijn als die voor dezelfde film die wordt verkocht via een betrouwbaar stopcontact (zoals een grote winkel) te zijn, maar zorg ervoor om het te vergelijken met een dvd uit dezelfde regio, bijvoorbeeld, een echte geïmporteerde versie van Lion King DVD Disney's zullen waarschijnlijk enkele schijf, maar zal de Amerikaanse of Britse versie waarschijnlijk twee-disc, het single-disc niet automatisch maken van een kopie (op zoek naar een Disney hologram). Variaties in de deksel ontwerp moet je verdacht maken, omdat een andere cover eventueel voor illegale kopieën werd gedrukt. Als u alle woorden verkeerd zien, het is een dode giveaway. Een ander ding om te zoeken is de beeldkwaliteit. Gritty beelden, mat papier en doffe kleuren geven aan dat het deksel waarschijnlijk werd gefotokopieerd. De UPC aan de achterkant van de DVD geval alleen zwart zijn. Als extra inktkleuren zichtbaar overlay over het zwart in de UPC of als de lijnen in de UPC onduidelijk omdat de staaf code van opnieuw worden verwerkt met een raster over, dan is het meest waarschijnlijk dat geval DVD is gekopieerd.
  • Als u denkt over het bestellen van een DVD die niet komt met een deksel (meestal geadverteerd als zijnde een voormalige huur), niet over nadenken.
  • De afwezigheid van beveiliging afdichtingen en plastic folie moet ook rechtvaardigen wantrouwen.
  • De advertentie van DVD-9 wordt vaak gedacht te worden geassocieerd met nep DVD's omdat veel officiële studio releases nooit dit onderscheid te adverteren, het is vals verdelers die het te specificeren in relatie tot de kwaliteit van hun producten te differentiëren van lagere kwaliteit DVD-5 vervalsingen. In het algemeen, elke advertentie van "kwaliteit" is een rode vlag, zoals originele releases zelden vermelden. De uitzondering hier is een echte Thaise dvd's die wel vermelden DVD-9 indien zij ook uitgebracht als DVD-5 (DVD-9 is dual layer en heeft als zodanig vaak meer extra functies).
 3. 3
  Onderzoek de werkelijke DVD als je het al hebt gekocht. De kans is groot dat je het hebt gespeeld en de kwaliteit is twijfelachtig genoeg voor u om te lezen van dit artikel om te controleren. Enkele aanvullende vragen te stellen zijn:
  • Kunt u zien door de DVD? Als je er doorheen kunt kijken heel goed, het is zeer waarschijnlijk niet authentiek, maar dit is niet altijd het geval.
  • Is het kleurrijke (blauw, goud, paars, etc., in plaats van zilver)? Als enige van de bovengenoemde kleuren, is het waarschijnlijk niet massaproduct DVD.
  • Houd de DVD tegen het licht en kantel deze naar een kant. U mag in staat zijn om de naam van een bekende fabrikant, zoals Maxell zien. Als de disk heeft een naam, dan is de dvd was een brandbare schijf, en de inhoud van de schijf zijn nagemaakt.
 4. 4
  Leg de DVD in uw dvd-station. In Windows, klikt u op Deze computer, klik op schijf van uw speler. Het zal u de grootte van de schijf geven. Er moet in de buurt van 5 GB gebruikt op een enkele laag of meer op een dubbele laag (maar dit varieert afhankelijk van looptijd) zijn. Ga dan door en klik met de rechtermuisknop op de diverse bestanden die zijn opgeslagen op de DVD om eigenschappen te controleren. Kijk voor de aanmaakdatum. Als de DVD is uit druk, bijvoorbeeld, en de datum is afgelopen, er iets niet klopt. Echter, dit zal waarschijnlijk niet werken met Disney geïmporteerde DVD's met kopieerbeveiliging en resultaten kunnen misleidend zijn.
 5. 5
  Klagen bij de verkoper. Als het een winkel of een bedrijf, contact met hen opnemen voor een terugbetaling. Als ze weigeren, dienen een verslag met het Better Business Bureau of gelijkwaardig uw land. Als het een straatverkoper, te melden aan de lokale autoriteiten. En als het een online verkoper, zoals op een veiling site, te melden aan de coördinerende partij en laat negatieve feedback. U kunt ook verslag van een verkoper van vervalsingen aan anti-piraterij-afdeling van de studio's.
 6. 6
  Als de ruggengraat van de DVD is erg dun, en de zaak is ondoorzichtig, het is waarschijnlijk nep.
 7. 7
  Als willekeurige berichten verschijnen over hoe bootlegs illegaal zijn, of de kleuren zijn vervormd, dit zijn berichten die de gemiddelde camera kan halen. '

Tips

 • De meeste vervalsingen neiging om te komen uit Azië. Als u overweegt de aankoop van een veiling en het wordt verzonden vanuit Azië, op zijn hoede. Kijk om te zien wat ze verkopen en oog de beschrijvingen zeer zorgvuldig. Opgemerkt wordt echter dat veel leveranciers uit Azië doen verkopen echte dvd's en het oneerlijk zou zijn (en mogelijk ook illegale) tot het discrimineren van verkopers op basis van geografische locatie alleen.
 • Dodgy producten en dodgy mensen samen gaan, is het onwaarschijnlijk dat een leverancier op een straathoek zal de verkoop van een nieuwe originele DVD voor de helft van de prijs te gaan, een zeer goede indicator van een website verkoop van namaak is dat de site zal zijn gemaakt in een haast en zal gemist hebben dingen zoals een goede algemene voorwaarden pagina, en zullen bijna altijd veel spelfouten (of context fouten als een spellingscontrole kunnen zijn gebruikt).
 • Als je dat doet koopt een nagemaakte dvd van een grote online veiling, kunt u dit melden bij de FBI als je woont in de Europa: het is een federale zaak, geen lokaal een.

Waarschuwingen

 • Straatverkopers mag niet te blij zijn, of kan er niet eens de volgende keer, als je probeert om een ​​terugbetaling te krijgen.
 • Er gaat altijd het risico om opgelicht bij het omgaan met unreputable verkopers zijn, zorgvuldig te kopen.