Wkunl

Hoe maak je een hulk hogan kostuum maken

Wat ga je doen, broeder?! Verkleed als belangrijkste man van de WWE, Hulk Hogan en worden opgemerkt.

Stappen

Hoe maak je een hulk hogan kostuum maken. Addertje onder het gras een shirt.
Hoe maak je een hulk hogan kostuum maken. Addertje onder het gras een shirt.
 1. 1
  Verkrijg de snor.
  • Als je oud genoeg (en van het juiste geslacht) bent, kunt u proberen groeit uit je eigen snor. Verven het blonde eventueel (tijdelijk, tenzij je echt hardcore) en daar ga je.
  • Voor degenen die niet willen of kunnen een snor groeien zelf, kunt u proberen nep snorren (gemakkelijk verkrijgbaar op elk kostuum winkel), geverfd katoen ballen gehouden met de geest gom, of gewoon wat gele eyeliner, afhankelijk van uw budget en hoe authentieke je wilt kijken.
 2. 2
  Draag een bandana. Afhankelijk van welke Hogan tijdperk je gaat voor, zult u een andere kleur bandana nodig. "Classic" Hulk Hogan (de ene uit de jaren '80 dat Andre bodyslammed de Reus) meestal droeg een gele bandana. "Modern" Hulk neigt meer naar rode bandana's, en 'Hollywood' Hogan uit het midden van de jaren '90 had een zwarte. Als u op zoek bent naar een Hollywood Hogan kostuum te maken, kijk elders, broer.
  • In beide gevallen moet je om iets te schrijven over de bandana. Keuzes omvatten "Hulk Rules", "Hulk STILL Rules", "Hulkster," en "Hulkamania." Als voor het krijgen van het op de bandana, kunt u ofwel met de hand schilderen het op met textielverf (zal opleveren goede resultaten, maar is tijdrovend,) Magic Marker het op (sneller, maar minder "professioneel" op zoek) of gewoon te kopen een authentiek Hulk Hogan bandana uit de WWE winkel en draag die (best uitziende, maar duur.) De kleur van de letters moet tegenovergestelde van die van de bandana (IE geel op rood of vice versa) zijn.
 3. 3
  Addertje onder het gras een shirt. Overhemd Hulk's moeten mouwloos zijn, maar niet per se een vrouw-beater. Nogmaals, uw keuze van rood of geel, maar zorg ervoor dat de kleur is afhankelijk van wat men de bandana is niet.
  • Het shirt moet ook een slogan geschilderd op, maar zorg ervoor dat het een slogan heb je niet op de bandana. Keuzes voor het shirt zijn "Hulk Rules", "Whatcha gonna do, broeder? ',' Hulk STILL Rules", "Europese Made," "Hulkamania," "Runnin 'Wild!", Of gewoon "Hulkster."
 4. 4
  Laat 'er scheuren. Wat goed is een Hulk Hogan kostuum als je niet kan drastisch open te scheuren je shirt? Merk op dat dit gedeelte is alleen voor mannelijke Hulksters. De eenvoudigste manier om een ​​rippable shirt te maken is om een ​​kleine neerwaartse spleet gesneden aan de hals van het shirt, de naden aan de onderkant van het shirt afgesneden geheel, en gewoon rip waar nodig (en waar). Dit, terwijl de best uitziende en dramatisch, heeft twee nadelen: een, je gewoon scheurde een prima shirt. Twee: Nu heb je geen shirt. Om dit te omzeilen, koop een goedkoop overhemd u bereid bent om deel met, pre-snijden in het midden, en het toepassen van klittenband aan weerszijden bent. klittenband de twee helften up, rip wanneer gewenst, dan gewoon klittenband het terug omhoog, dat het zou kunnen worden later opnieuw gescheurd. Herhaal indien nodig, broeder.
 5. 5
  Kies je broek. Klassieke Hogan droeg geel worstelen boomstammen, die zijn gemakkelijk genoeg te krijgen, en zo niet, een gele speedo is vrijwel niet te onderscheiden. Voor degenen die niet willen om rond te lopen de hele nacht in wat neerkomt op tighty whities, Modern Hogan draagt ​​spandex broek aan de ring. Tye-dye is hier je vriend. Krijgen sommige witte spandex broek en tye-dye ze rood en geel. Gedaan. Een minder geavanceerde oplossing is simpelweg het dragen van stevige rode of stevige gele spandex broek. De spandex aspect is belangrijk, hoewel, mensen zullen u bellen op het als je probeert om weg te komen met de reguliere broek.
 6. 6
  Draag je haar op de juiste manier. Hogan's haar is ongeveer halverwege aan schouder lengte, en is bleekmiddelblonde. Daarnaast kunt u dragen van een kale muts voor extra authenticiteit, maar als je niet van plan op het verwijderen van de bandana, dan is het niet de moeite.
 7. 7
  Draag rode kniebeschermers. Makkelijk genoeg te krijgen. Als al het andere faalt, nog wat witte enen en verf ze rood.
 8. 8
  Kopen wat laarzen. De ietwat hardcore zal krijgen zich een paar feitelijke gele worstelen laarzen. De echt hardcore zal dan verf rode vlammen en het gezicht van de Hulkster op de laarzen, maar alleen voor de moderne Hulk. Classic Hulk draagt ​​effen laarzen. Alle anderen zullen gewoon raakte het leger overschot winkel, krijg een paar goedkope legerkistjes, en spuit verf ze geel. Vergeet niet de zolen. In ieder geval, Classic Hulk heeft witte veters, terwijl Modern Hulk heeft rode veters, dus dienovereenkomstig te verkrijgen.
 9. 9
  Kies uw wristwear. Classic Hulk droegen witte tape op zijn polsen. Moderne Hulk draagt ​​gele polsbandjes.
 10. 10
  Overweeg accessoires. Geel-omrande zonnebril en zowel rode en gele boa's zijn optioneel, maar alleen voor Moderne Hulk. Classic Hulk nodig niet zulke dingen. Ook Modern Hulk, aangezien hij duwt 60, draagt ​​een rode gewichtheffer's riem met "HOLLYWOOD" op geschilderd in geel, maar alleen de echte hardcore worstelen fans zullen "krijgen" die op de nacht van Halloween. Een voorgesteld alternatief is om "Hulkster" verf op het, gewoon voor extra herkenbaarheid.
 11. 11
  Als u de wens om kampioen te worden (en na dit alles, wie niet?) De WWE verkoopt schuim-en-plastic riemen kampioenschap. Ze zijn gemakkelijk genoeg te vinden in speelgoedwinkels, en ze lopen ongeveer 15€, dus het is niet al te groot budgettair stam. Er is geen goede manier om nep een kampioenschap riem. Elke zelfgemaakte riem gaat het er, dit is het enige gebied kun je niet beknibbelen op.
 12. 12
  Je bent klaar! Schittert jouw creatie op de nacht van Halloween, voor te bereiden om te stoppen voor foto's vaak, en vergeet niet om te verblijven in karakter. Gebruik zinnen als "Nou je weet iets, broer..." "Whatcha gonna do..." en roepen mensen "Hulkamaniacs." Adviseren mensen om te trainen, zeggen hun gebeden, en nemen hun vitamines. Beweren dat een echte Europese, en dat je vecht voor de rechten van ieder mens. Staking handtekening van de Hulkster's poses, en hebben over het algemeen een geweldige tijd.

Tips

 • De lichaamsbouw van de Hulkster is niet echt nodig, maar het helpt.

Waarschuwingen

 • Heb een opschepper niet.

Dingen die je nodig hebt

 • Een overhemd dat u bereid bent om deel met je
 • Bandana
 • Snor van een soort
 • Broek of trunks
 • Laarzen
 • Gordel (s)
 • Kniebeschermers
 • Rode en gele verf
 • Meer rode en gele verf
 • Geel-omrande zonnebrillen
 • Rode en gele boa's