Wkunl

Hoe te elfenvleugels maken

Maken elfenvleugels is een geweldige manier om geld te besparen op een Halloween kostuum of maak een geweldig cadeau voor een kind. Om fee vleugels te maken, volgt u deze instructies.

Stappen

Hoe te elfenvleugels maken. Verkrijgen 07:56 draad kleerhangers.
Hoe te elfenvleugels maken. Verkrijgen 07:56 draad kleerhangers.
 1. 1
  Verkrijgen 07:56 draad kleerhangers. U kunt ze gratis ophalen bij uw plaatselijke stomerij, omdat ze vaak recyclen de hangers of zelfs proberen om ze weg te gooien. Kabelhangers met een heldere, flexibele coating zijn makkelijker op de vingers als je ze buigen.
  • Vier afzonderlijke vleugels maken, zal u minimaal vier afzonderlijke draadhangers nodig. Echter, als u van plan om zeer afgerond, hoepel-als vleugels te maken, kan het nodig zijn om te verdubbelen op de draad om uw vormen stevig te houden, je zal later worden plaatsen kousen over de draad structuren, die hen kunnen knijpen in een meer afgeplatte vormen dan je zou willen.
  • Als alternatief kunt u ook kopen dikke draad. 16-gauge draad is de hoogste die je moet gaan 12-gauge of lager zal je een sterkere vorm om mee te werken.
 2. 2
  Strek de draad hangers. Strek de haken, uitpakken van de gedraaide spiraal tops, strekken de draden in rechte stukken, en afvlakken knikken met een tang.
 3. 3
  Vorm de eerste bovenste vleugel. Gebruik een draad voor een langwerpige of twee voor een afgerond. Buig de draad in de gewenste vorm en draai de uiteinden samen als je klaar bent, waardoor sommige overtollige steken, zodat u deze later kunt hechten aan de andere vleugels. Voor inspiratie, kijk naar foto's of illustraties van vlindervleugels. U kunt ook libelvleugels door gewoon te modelleren tot lange ovalen.
 4. 4
  Vorm de tweede bovenste vleugel. Gewoon buig de draad in vorm met behulp van de eerste vleugel als een gids. Als je klaar bent, draai de uiteinden als voorheen samen.
  • Als u alleen wilt een stuk draad te gebruiken voor elke vleugel, kunt u beide vleugels maken tegelijk, als met behulp van twee voor elke vleugel, echter, doet ze afzonderlijk, zoals buigen vier draden in een keer zal niet makkelijk zijn.
 5. 5
  Herhaal stap 3 en 4 met de onderste vleugels. De onderste vleugels moet kleiner zijn dan de bovenste vleugels, hetgeen kan betekenen dat je nodig hebt om deze draden te korten.
 6. 6
  Sluit de vier vleugels in het midden. Plaats eerst de draden die uitsteken aan het einde van elke vleugel, zodat ze elkaar overlappen de draden van de omringende vleugels, je kan nodig zijn om te doen wat extra buiging om dit werk te maken. Vervolgens zet de verschillende draden samen, hetzij door de verpakking en binden ze zeer stevig met touw of met duct-tape hen.
  • Niet te veel zorgen over hoe je centrale draad hub eindigt kijken, want je zal het later te dekken.
 7. 7
  Rekken en bind de poot van een kous over elke vleugel. De kousen stof zal de vleugel materiaal te vormen, dus kies een kleur / patroon dat de look die u voor (al kun je ook de stof later sieren indien gewenst) behaalt. Gewoon voeden van een vleugel in de kous, rek het naar het midden, snijd het aan de nodige lengte, grijp het open uiteinde aan beide zijden, en bind het over het midden van de draad. Herhaal dit met de andere drie vleugels.
  • Merk op dat het oprekken van een kous over de vleugel vorm kan de vorm uitzetten, gewoon trek de draad terug in de oorspronkelijke vorm nadat u de kous hebt afgebonden. (Hoe strakker je de kous te trekken, zal het meer de draad vleugelvorm plat.)
 8. 8
  Snij twee lange stukken van een breed lint. Aangezien deze zal worden gebruikt om de vleugels binden op, zorg ervoor dat ze niet alleen overeen met de kousen, maar zijn ook lang genoeg te binden rond de romp (dwz ongeveer elke schouder, in een X op de borst, etc. afhankelijk van de gewenste look ).
 9. 9
  Bind elk lint rond het midden van de vleugels. Zorg ervoor te oriënteren de knopen naar binnen (dwz de richting van de wervelkolom), zodat de vleugels gemakkelijk zal binden op.
 10. 10
  Versier indien gewenst de vleugels. Bijvoorbeeld, kunt u spuiten de randen, verf ontwerpen op de centra, verf de voor-en achterkant verschillend, anders verf de boven-en onderkant vleugels, of een combinatie daarvan. U kunt ook de lijm aan te brengen met een penseel en strooi glitter over de verf voor een glanzende look.
  • Als u liever engel vleugels, veren voegen. Dit kan gedaan worden door het aanbrengen van de winkel koopt veren aan de vleugels met een sterke lijm, plaats dan gewoon een schar van lijm waar u wilt een veer, dan stok de punt van de veer door de lijm en in de kous voor een strakke greep. Start van de bodem, zodat de volgende rij van veren zal betrekking hebben op de stekels van de rij eronder. Plaats meer veren op de onderste en kortere veren op de top van de meest realistische effect. Merk op dat beide zijden van elke vleugel moet veren om ze volledig zijn.
 11. 11
  Afgewerkt.

Tips

 • Om tijd te besparen, verft je nylons en maak verschillende effecten op hen voordat ze zich uitstrekt over de hangers.
 • Om de vleugels te houden van haken en actief is gemakkelijk, kunt u secondelijm of glitter lijm langs de randen van de vleugels waar de draad raakt de panty draaien. U kunt ze ook spuiten met een spray zetmeel of met een helder acryl kit.
 • Een tang helpt u houd de draden en buig ze nauwkeurig.
 • Bedraden elke fijner dan 16 gauge zal niet op te houden onder het samenpersen kracht van nylons, ongeacht hoe veel mooier en gemakkelijker om te werken met u dat het zal zijn.

Waarschuwingen

 • Draag een masker of gasmasker wanneer u gebruik maakt van verf.

Dingen die je nodig hebt

 • 4-8 draad kleerhangers (of een dikke draad)
 • Tang
 • String (of tape)
 • 4 panty benen
 • Linten
 • Verf, glitter, lijm, enz. (als alternatief, ambachtelijke veren)