Wkunl

Hoe om te kijken en handelen zoals kattenvalentijnskaart uit zegevierende

Cat Valentine is het schattig, bruisend en preppy rood hoofd op de Nickelodeon tonen Victorious. Als u wilt worden zo cool als ze is, zal dit artikel je leren hoe krijg haar kijken en handelen net als haar!

Stappen

Hoe om te kijken en handelen zoals kattenvalentijnskaart uit zegevierende. Bruine contactlenzen.
Hoe om te kijken en handelen zoals kattenvalentijnskaart uit zegevierende. Bruine contactlenzen.

Hoe ze haar blik te krijgen

 1. 1
  Algemene zin mode. Kat draagt ​​items zoals donkere skinny jeans, donkerblauwe korte broek, spaghettibandjes, bloemen tank tops, hoog getailleerde rokken, en rompertjes. Ook dragen korte mouw blouses met ruches. Kat draagt ​​ook hoge hakken en flats. Ze draagt ​​ook vele korte, bloemen, kleurrijk bedrukte jurken.
  • Als het te koud is waar je woont voor korte broek, draag dan skinny jeans, een tank top eronder, en een leuke neon trui.
 2. 2
  Haarkleur. Probeer een rood fluwelen cupcake haarkleur aan het perfect zijn "Cat." Wees ervan bewust dat dit een extreme haarkleur dat niet goed uitzien op iedereen! Als je dat doet verft je haar rood (met een semi-permanente kleuren), zich ervan bewust dat als je oorspronkelijke kleur was blond, kan je haar verdwijnen in een gingery kleur. Ook hebben de meeste 'tijdelijke' kleurstoffen niet verdwijnen uit je haar tot ongeveer 1 jaar is verstreken.
 3. 3
  Bruine contactlenzen. Kat heeft zeer brede bruine ogen. Als u niet beschikt bruine ogen hebben, zou bruine contactlenzen een optie zijn. U kunt contact lenzen die zonder recept ook.
 4. 4
  U kunt steiltang je haar of laat het golvend of enigszins krullend. Later in de show haar haar is krullend of golvend op de bodem.
 5. 5
  Dragen bloemrijke prints. Ze draagt ​​ze meestal op rokken met leuke topjes
 6. 6
  Hielen. Want ze is 5'3 1/2, draagt ​​ze vaak hakken. Ariana Grande draagt ​​ze vaak als Cat. Als je lang bent, kiezen voor ballerina's.
 7. 7
  Make-up: Kat draagt ​​bijna altijd make-up. Het maakt niet trashy uitzien, maar niet erg natuurlijk niet! Denk natuurlijke-glam.
  • Breng een glanzende oogschaduw op je oogleden en vervolgens met eyeliner. Follow-up met twee lagen mascara of zelfs valse wimpers. Contour je jukbeenderen heel subtiel met slechts een klein beetje bronzer, gebruik een klein beetje blush, en dan af met een natuurlijk ogende lip color.If je doet je nagels, Kat doet meestal felle kleuren, zoals roze, blauw, groen of geel.
 8. 8
  Dragen kostuums. U kunt ook dragen kostuums die je zelf hebt ontworpen! Kat is gekleed in verschillende episodes als Little Bo Peep, een superheld, haar leraar en een spion.

Hoe te handelen als haar

 1. 1
  Werk aan je zingen! Kat is een geweldige zangeres dus praktijk nummers als: Give It Up of haar lied uit haar auditie van Helen Back Again genaamd Cat's Broadway Song.
 2. 2
  Giechelen elke kans die je krijgt! Kat is meestal vrolijk en een gelukkig mens.
 3. 3
  Pronken met je talenten. Sommige van hobby's en talenten Cat's zijn kostuum ontwerpen en zingen.
 4. 4
  Kom met uw eigen slogan. Kat laat de lijn "Wat heeft dat te betekenen?" wanneer beledigd.
 5. 5
  Nieuwsgierig zijn. Op willekeurige tijden, vragen opmerkingen als ze doet zoals "Als het gesneeuwd en toen was het zonnig, zou het niet een snow-boog? '.
 6. 6
  Wees een sociale vlinder. Kat houdt van iedereen, ongeacht wat! Ze maakt makkelijk vrienden.
 7. 7
  Flirt. Kat is een enorme flirt. In "Stuck in een camper" (Victorious aflevering), ze dapper stak een gesprek met een paar 'hot' jongens op het strand en dan uitgehangen met hen. Lijken schattig en vol vertrouwen. Maar ook erg blij.
  • Bij het flirten, porren jongens in de buik en beginnen giechelen en lachen.
 8. 8
  Eet haar favoriete voedsel. Sommige van Cat's favoriete voedsel zijn cupcakes, snoepjes, noedels, bibble (veelkleurige karamelgraan) en potatoes.Don 't vergeten rode fluwelen cupcakes / taart!
 9. 9
  Druk jezelf. Cat is open te zijn over haar emoties. Als mensen zijn blij u te zien of verdringen rond je voor iets goeds dat je deed, zeg iets als "Ik voel me zo lief!"
 10. 10
  Kat staat bekend als een "lieve kluns". Proberen te zijn schattig en lief!
 11. 11
  Alter uw stem. Laat je stem iets hoger wanneer je gelukkig.
 12. 12
  Maak willekeurige commentaren over uzelf, vrienden en familie. Kat doet dit de hele tijd. Voorbeelden hiervan zijn "Mijn broer werd gestoken in Japan" en "Éen keer dat ik at een hamburger, dan een uur later begon ik niezen, maar ik denk niet dat het iets te maken met de hamburger gehad."

Andere manieren om te zijn als kat

 1. 1
  Maken goede vrienden. Bevriend mensen die zal alles voor je doen! In principe is een echte beste vriend. Ook Cat heeft zowel jongen en meisje vrienden.
 2. 2
  Alter uw slaapkamer stijl. Versier het roze met zachte kussens, vlinders, bloemen en schattige knuffels. Check out haar slaapkamer op de klap!
 3. 3
  Opgezette dieren. Neem knuffels met u waar u ook gaat. Kus ze op de top van het hoofd of hun schattige neuzen
 4. 4
  Volledig onverwacht en spontaan. Breng cupcakes naar school zonder reden (of zelfs alleen maar omdat het 'iemand jarig, ergens "!), Komen met na school plannen als de bel gaat, en vergeet niet om vrij te zijn om te zeggen wat je denkt, verschillen met ideeën van anderen'" normaal ".
 5. 5
  Probeer te vertrouwen en uitgaande, maar blijf rustig op tijden en in paniek raken wanneer dat nodig is.

Tips

 • Vervloekt niet. Kat nooit vloeken.
 • Zorg ervoor dat wanneer je giechelen je je hand zachtjes over je mond en je stem te laten gaan hoog en luchtig.
 • Probeer ook niet te gedragen als een heel ander persoon proberen te doen elke stap per dag of iets dergelijks gewoon zodat je gewoon zien als je probeert hard.
 • Vergeet niet om nieuwsgierig te zijn als je iets wilt weten.
 • Weet je hele persoonlijkheid niet veranderen! Je moet niet proberen te zijn precies zoals zij. Vergeet niet om soms gewoon jezelf!
 • Bij het doen van uw haar, altijd los, lang en gevederde haren. Als je op een paardenstaart, niet te strak. Laat een paar onderdelen van haar uit als het samen in een haast werd gezet.
 • Wees bubbels en tapdans.
 • Praten veel.

Waarschuwingen

 • En ook, vergeet niet als je plukken uit kleding, vraag jezelf, zou Cat draag dit?
 • Mensen kunnen je een poser bellen als u een "copy cat" (pun intended), dus laat het niet al te duidelijk dat je probeert om haar blik te krijgen!
 • Handelen als anderen is altijd leuk, maar vergeet niet om jezelf te zijn! Meng in een aantal van je eigen kleding en kapsels. Niet dingen die je niet wilt dragen.