Wkunl

Hoe maak je een harry potter acceptatie brief schrijven

Toen hem werd gevraagd, hebben veel mensen gezegd dat ze willen worden geaccepteerd in Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Als je vriend is een van die mensen, dan het maken van een Harry Potter acceptatie brief te geven aan hen zullen hun dag te maken! En voor degenen die belast zijn met jongeren, dit kan vooral heerlijk wanneer gegeven aan een kind voor hun elfde verjaardag.

Stappen

Hoe maak je een harry potter acceptatie brief schrijven. Verzamel de benodigde materialen.
Hoe maak je een harry potter acceptatie brief schrijven. Verzamel de benodigde materialen.
 1. 1
  Verzamel de benodigde materialen. Deze worden hieronder vermeld onder "Wat je nodig hebt".
 2. 2
  Kies een geschikt lettertype. Het lettertype moet realistisch zijn, een die lijkt te komen van Zweinstein. U kunt dergelijke fonts online te downloaden - gewoon een snelle zoekopdracht voor "Harry Potter lettertype" en zien wat werkt voor uw besturingssysteem.
  • Alsook, op zoek naar een geschikte afbeelding van de Zweinstein kuif. Dit kan ook worden gevonden met behulp van een internet zoeken, dan is het opslaan van de afbeelding op uw computer.
 3. 3
  Beginnen met het schrijven van de brief. Als je niet weet wat te schrijven, vinden een kopie van het eerste boek en kopieer de brief of op zoek naar een kopie van de tekst online. Gebruik smaragd groene inkt. De brief die aan Harry kwam werd in smaragdgroen inkt geschreven op perkament papier.
  • Vervang adres van Harry's met je vriend, en in plaats van "de kast onder de trap" zet een beschrijving van hun kamer, zoals "rommelige, slordige ruimte" of "hoek zonder ramen".
  • Vervang ook de "plaatsvervangend Schoolhoofd" onder de naam van Anderling's met 'Directrice', want ze is nu directrice, aangezien Perkamentus werd gedood en Sneep werd geplunderd en vermoord.
 4. 4
  Print de brief. U kunt ook de envelop te bewerken, is het aanbevolen dat u de top afdrukken op de envelop in de linker bovenhoek (of print de kuif en lijm deze op zijn plaats). Schrijf vervolgens het adres van uw vriend op de envelop. Zorg ervoor dat het uw beste handschrift, of iemand met een goed handschrift te schrijven. Als je kalligrafie weet, nu is het tijd om het te gebruiken. Voeg ook Zweinstein retouradres onder de top (of op de achterkant van de envelop, dat is meer gemeengoed in Groot-Brittannië).
 5. 5
  Lever de brief. Denk aan creatieve manieren om de brief te leveren. U kon het glijden in een bundel van verjaardagskaarten, slip in locker van een vriend of laten bungelen de lucht in een ruimte.
  • Een creatieve manier is om een ​​origami uil te maken. (U kunt een slim ontwerp door te zoeken op "origamiuil bookmark" en klikken op het resultaat door Activity TV.) Zet ​​de letter in van de uil "snavel", waar u normaal gesproken zet de pagina. Dan kunt u de uil zetten in de heks / tovenaar 's bureau of rugzak, etc.
  • Een andere manier is om, als je naar het huis van je vriend, aan te bieden aan de e-mail te grijpen en het geheim van de brief in de stapel te zetten. Als je een goede acteur, dan veinzen schok als je de letter zien, of doe een vergeetachtig "Wat is dit voor?" en geef je vriend de brief.
  • Of enkel post het aan hen met behulp van de postdienst. Het is minder magisch, maar mensen houden van het ophalen van mail.
 6. 6
  Afgewerkt.

Tips

 • Het beste is om iemand anders schrijf het adres op de envelop, tenzij u uw handschrift kunt vermommen redelijk goed.
 • Als alternatief voor het afdichten van de brief door het likken / peeling uit een kleverige terug, probeer dan het maken van een werkelijke zegel. Gewoon vinden een metalen ring en een metalen knop / pers met en "H" of andere gerelateerde symbool erop. Zorg ervoor dat de knop comfortabel te passen in de ring. Steek een rode kaars en laat de was te smelten (5-10 minuten), en giet de wax in de metalen ring. Wachten tot het begint te stellen, en druk dan op de knop in om de was streepje. Het is nuttig om een ​​stuk papier slager aan de achterzijde van het papier dat u afdichten (lekken te voorkomen) hebben. Zorg ervoor dat u laat het was en knop koel gedurende ten minste twee minuten voordat u op de knop en de ring (ZACHT). Heb een brief verzegeld met wax via de post te sturen.
 • Op de brief, proberen een lettertype dat eruit ziet alsof hij met de hand geschreven door iemand met een goed handschrift zou kunnen gebruiken.
 • Probeer niet om de brief te leveren door echte uil. Ze kunnen krabben, bijten, en zijn over het algemeen niet willen meewerken.
 • Als je voelt bijzonder soort, voorzien van een klein cadeautje Zweinstein, zoals een Harry Potter stropdas, pen, gouden informant, Tijdverdrijver, enz.

Dingen die je nodig hebt

 • Een Harry Potter lettertype of soortgelijke (Search engine: "Harry Potter font") (optioneel, maar zeer behulpzaam en gratis)
 • Een tekstverwerker
 • Een beeld van de Zweinstein crest (search engine: "Hogwarts crest")
 • Een printer
 • Twee tot drie vellen printerpapier
 • Professor Anderling's handtekening (search engine: "Minerva Anderling Signature")