Wkunl

Hoe maak je een museum te genieten

Genieten van een museumbezoek betekent uit te zoeken wat werkt voor jou als je gaat. Er zijn zoveel mogelijke manieren om jezelf te vermaken in een grote verscheidenheid van musea, dat er zeker iets waar je zin in en verlevendigt het bezoek voor u zijn. Volg deze stappen, en u zult worden voorbereid.

Merk op dat dit artikel heeft betrekking op zowel de algemeenheden van plan om een ​​onderhoudende bezoek te garanderen, evenals het geven van de specifieke kenmerken van een bezoek aan enkele soorten musea.

Stappen

Hoe maak je een museum te genieten. Being bereid is echt belangrijk voor het waarborgen van uw plezier in een museum.
Hoe maak je een museum te genieten. Being bereid is echt belangrijk voor het waarborgen van uw plezier in een museum.

Voorbereiding

 1. 1
  Being bereid is echt belangrijk voor het waarborgen van uw plezier in een museum. Het doen van een beetje onderzoek en planning vooraf geeft je een heads-up over wat is de moeite waard en het doen en zal u helpen om het meeste uit uw tijd bij het museum te maken. Het zal ook helpen beslissen al of niet het is best te breken het bezoek in een reeks bezoeken, iets dat mogelijk is als het uw plaatselijke museum.
 2. 2
  Bepaal wat museum bezoekt u. Er zijn zo veel verschillende soorten musea in het bestaan, dat je zou moeilijk worden ingedrukt niet naar een die je wil vinden. Er zijn musea voor kunst, informatie, reconstructies, militair en oorlog, transport, wetenschap, open lucht, virtuele en dierentuinen. Kies er een die je nieuwsgierigheid prikkelt en je bent halverwege naar het hebben van een aangenaam bezoek!
 3. 3
  Doe wat onderzoek alvorens een bezoek. De meeste musea hebben nu online portals die u toelaten om het museum virtueel te verkennen. Bij het zoeken van uw gekozen museum, op zoek naar zaken als:
  • De exposities - zien wat er op tentoonstelling in het museum te allen tijde, evenals speciale tentoonstellingen georganiseerd voor een korte tijd.
  • De geschiedenis van het museum - er zal vaak zeer interessante verhalen over de artefacten, weldoeners, enz., die uw bezoek des te interessanter kan maken.
  • Activiteiten - zien of er lezingen, vertoningen, rondleidingen, speciale activiteiten die zullen gebeuren op de dag die u bezoekt. Vele musea houden regelmatig activiteiten dat alle leeftijdsgroep interesses te ontmoeten.
  • Vergoedingen, voedsel en opslag - hoewel alledaagse, is het belangrijk om te weten hoeveel het bezoek gaat kosten, of je er kunt eten, en of er opslag voor jassen, tassen, etc. Je zou ook moeten controleren over kinderwagen en rolstoeltoegankelijk of huren, en te weten komen over uit vervoersbehoefte en een parkeerplaats.
 4. 4
  Wees bereid om ten minste een ding leren op uw bezoek. Het is altijd goed om weg te nemen iets nieuws uit uw bezoek.
 5. 5
  Plan rust en pauzes in uw bezoek. Lange periodes van wandelen rond, staan ​​en interactie met displays kunnen worden vermoeiend na een tijdje, het is belangrijk om pauzes te nemen en om nieuwe energie. Dit zal u voorzien van een goede gelegenheid om de balans op te maken van wat je hebt gezien en wat je nog meer zou willen doen in het museum, die u helpen om geconcentreerd te blijven om doelloos dwalen te voorkomen.
 6. 6
  Neem een vriend of twee. Museumbezoek is altijd een stuk leuker als je met iemand anders om de ervaring te delen met en te praten over wat je ziet. Een vriend brengt ook een ander perspectief als je praat over wat je ziet onder elkaar.
 7. 7
  Denk globaal. Echt een brede kijk op de dingen te zien het grote plaatje en dan de kleine. Probeer uit te vinden wat de artiest, bouwer, schrijver, of wat dan ook, dacht toen ze hun werk. Wat was de maker probeert te vertellen?

Kunstmusea

 1. 1
  Kunstmusea kan een groot deel van de lol die je met een open geest en niet verwachten dat de massa geproduceerde marketing beeldspraak zie je in de rest van je dagelijks leven. Het houden van een open geest over kunst kunnen leiden u om te ontdekken hoe eeuwenlang mensen hebben gedacht, geleefd, en speelde voor ons. En op een dag, het zal onze levensstijl op die doeken, installaties en displays die mensen zal staan ​​staren ook - heel aarding realisatie! Als je het nemen van kinderen naar een kunstmuseum, is het een goed idee om ze te introduceren aan online activiteiten, maar ook, om hen te helpen meer informatie over kunst, zowel voor als na het bezoek.
 2. 2
  Neem het langzaam. Leren om kunst houden is een proces, niet noodzakelijkerwijs een onmiddellijke reactie. Wees bereid om de tijd te nemen om rond te kijken, en op je eigen manier te reageren. Als iemand goed geïnformeerd over de techniek helpt je, dat kan groot zijn, maar het kan ook je het gevoel dat je niets weet - als dat gebeurt, laat ze weten dat je nodig hebt om de kunst te ontdekken op uw eigen manier voordat te veel details aan u gegeven.
 3. 3
  Probeer uit te vinden wat de kunstenaar heeft willen zeggen in zijn of haar foto's. In plaats van alleen maar staren naar de Mona Lisa in het lege ontzag, bepalen wat Leonardo da Vinci's bedoeling was. Dit zal je bezig houden voor een tijdje. Het kan nog leuker om dit te doen met een vriend, met jullie beiden gissen samen, of geven elkaar concurrerende gezichtspunten zijn.
 4. 4
  Zoek een schilderij dat echt aanspreekt. Probeer om alle details van het schilderij opmerken, en bepalen wat ze zouden kunnen betekenen. Bijvoorbeeld, als een schilderij is een familieportret, en slechts een persoon is het dragen van zwarte, zou dit betekenen dat deze bepaalde persoon dood op het moment van het schilderij was. Vraag "wat als..." breidt je aannames.
 5. 5
  Zoek een standbeeld. Als er een grote menigte, iemand vinden die lijkt op het standbeeld. Als je met een vriend, kunt u proberen zich voordeed als het standbeeld.
 6. 6
  Kijken naar een landschap schilderen. Probeer naar een bekende in de scene voorstellen, en stel ze verschillende dingen te doen. U kunt andere mensen toe te voegen, en zie wat je kunt verzinnen. Voor wat meer plezier, kan je beginnen met het zetten van uw beste vriend in, en voeg vervolgens beroemde mensen zoals Albert Einstein, Carrie Underwood, enz.
 7. 7
  Kijk naar installatiekunst. Dit kan verbijsterend zijn en geestverruimend allemaal tegelijk. Denk na over wat de kunstenaar probeert te brengen - wat eventueel zou kunnen gaan door het hoofd van de kunstenaar? Denk na over hoe de installatie beïnvloedt u, en of u het eens met het feit dat het zogenaamde kunst of niet.
 8. 8
  Niet aanraken. Zoveel mensen gaan door musea die ontroerende niet is toegestaan ​​om de items voor toekomstige bezoekers te behouden. Stel je voor hoe snel alles zou worden vernietigd als ontroerende voorwerpen mochten!

Informatie musea

 1. 1
  In de meeste grote culturele centra, musea gegevens zijn niet langer de saaie, levenloze plaatsen van weleer. Musea overal zijn nu actief probeert te zijn interactief plaatsen van leren, waarbij de bezoeker aan te raken, te spelen met, en ervaar veel van de displays. Kijk voor de meest interactieve informatie musea wanneer u uw beslissing om een ​​museum te bezoeken, want dit zal de kans dat je gaat om een ​​absoluut fantastische tijd een bezoek aan het museum te verhogen maken - van natuurlijke historie van de luchtvaart musea, zijn er vele mogelijkheden voor u open.
 2. 2
  Zoek iets wat je wilt bij aankomst. Wanneer je voor het eerst aankomt, vragen voor de kaart. Zoek de plaatsen op de kaart van belang voor u - meestal zal er in ieder geval een ding dat je opvalt zijn. Bijvoorbeeld, als je van dinosaurussen, gaat u naar het fossiele gedeelte, of een gebied dat speciaal is gereserveerd voor dinosaurus displays. Als je meerdere dingen van belang te vinden, het plannen van uw tijd en bewegingen dus om ervoor te zorgen dat u niet missen het zien van alle attracties.
 3. 3
  Get interactief. Zoek de interactieve functies voor elke tentoonstelling en interactie; speel de games, bekijk de verhalen, beweeg dingen rond, test je kennis, en over het algemeen krijgen betrokken. Je zult merken dat je veel meer leren door dit te doen dan alleen het lezen van de informatie plaques.
 4. 4
  Maak foto's. Controleer dat je mag om dat eerst te doen, zoals de regels verschillen van museum naar museum. Laat een vriend een foto van u met de Tyrannosaurus Rex. Met een beetje kennis van hoeken, kunt u laten lijken alsof je aaien hoofd van de dinosaurus, of door hem opgegeten!
 5. 5
  Bezoek specifieke gebieden van het museum en het zoeken naar bepaalde items. Maken van het bezoek een beetje in een zoek-en-vind jacht kan echt veranderen in een spannende gelegenheid. Hier zijn een aantal mogelijke ideeën:
  • Bezoek het. Vind uw favoriete kleur steen. Vind je geboorte steen. U kunt zelfs lezen over waar de rotsen werden gevonden en leren over hoe geologen vertellen de leeftijden van gesteenten uit hun functies.
  • Bezoek de sectie dier. Kijk voor de grootste en kleinste knuffeldier. Kijk voor de oudste zoogdier en de kleinste zoogdier. Kijk voor de vogel met de meest kleurrijke veren en de vogel met de vreemdste gewoontes (zoals het verzamelen van alle dingen blauw).
  • Bezoek de sectie astronomie. Vind de grootste ster. Vind de jongste sterrenstelsel. Leer alles wat je kunt over zwarte gaten. Meer informatie over sterrenhopen in sterrenbeelden.
  • Bezoek de sectie waarin rampen in uw land of regio. Vind de grootste of ergste ramp. Was het natuurlijke of kunstmatige? Was het vermijdbare of geheel onverwacht? Is het waarschijnlijk weer en zo ja gebeuren, wat kan je doen om jezelf te beschermen?
 6. 6
  Luister naar de beschrijvingen. De meeste musea hebben hoofdtelefoon die je kunt huren, en steek ze in het kleine gaatje naast een tentoonstelling. Dit zal helpen een hoop als je niet genieten van het lezen van beschrijvingen.
 7. 7
  Sommige musea, zoals het Metropolitan Museum of Art in New York hebben hele vleugels gewijd aan verschillende beschavingen van het verleden (oude Griekenland en Rome, Egypte, de europes en Aziatische beschavingen.) De Egyptische vleugel heeft zelfs gedeelten van oude tempels te lopen door. Het kan leuk zijn, onderhoudend, en zeer interessant om doorheen te lopen en proberen te bedenken vanuit het oogpunt van de mensen die ze gebouwd of woonde daar. Probeer vervolgens het lopen weer door, en stel je het uit het oogpunt van de ontdekkingsreizigers en archeologen die hen ontdekt. U kunt dat doen met de kleinere exposities (die sieraden weer te geven, elke dag objecten van de tijd, enz.)

Living musea

 1. 1
  Levende musea zijn musea waar een bepaalde tijd of gelegenheid wordt nagespeeld, tot aan het personeel het dragen van kostuums van de periode. Het is erg moeilijk om jezelf niet te genieten op een van deze, dus streven naar een bezoek aan een levend museum waar je wel de kans.
 2. 2
  Check out wat het aanbod door middel van live-displays. Er kan een breed scala van dingen die gebeuren, van zijn zwaard te spelen om het maken van touw op de ouderwetse manier. Opschrijven van de verschillende displays die u interesseren en er zeker van te krijgen om een ​​ieder op tijd. Het is moeilijk om niet te genieten van het kijken naar dingen gebeuren recht voor u en het is een les die niet vereist lezen.
 3. 3
  Probeer de lokale of era-specifieke voedingsmiddelen. Sommige levende musea bieden voedsel gemaakt van de periode en vaak kun je kijken wordt gekookt of gebakken, en dan proeven van het. Dit kan een geweldige manier om wat voor soort dingen die mensen gebruikt om te eten te ervaren.
 4. 4
  Verkleed als je kunt. Als het levende museum biedt verkleden kostuums voor je het probeert, krijgt recht in de actie. Heb een vriend foto's nemen en tijd doorbrengen rond het complex lopen in je kostuum, doen alsof ze opgaan in het tijdperk en de omgeving voor een korte tijd.
 5. 5
  Voorstellen hoe het moet zijn geweest als tijdens de tijden afgebeeld door het levende museum te hebben geleefd. Zou je blij zijn geweest? Zou u in staat om warm genoeg te houden zijn geweest? Zou het eten zijn geweest naar wens? Zou je hebt genoten van naar school of aan het werk in die tijd? Vergelijken hoe rijke en arme mensen leefden in die tijd; hun levensstijl te vergelijken met de manier waarop we vandaag de dag leven.

Vervoer musea

 1. 1
  Vervoer musea kunnen betrekking hebben op alle soorten vervoer, waaronder de luchtvaart, scheepvaart, trams, bussen en auto's. Liefhebbers van een type voertuig zal altijd wel iets om hen te vermaken op zo'n museum te vinden, maar als je merkt dat je niet zo enthousiast, hier zijn enkele leuke dingen om zo goed doen.
 2. 2
  Kom aan boord! Als het display kunt u klauteren aan boord van een schip, een bus, een vliegtuig, van de gelegenheid. Dit kan echt leuk als je verkennen van de dekken, de cockpit, de stuurinrichting, de slaapvertrekken, enz., van elk soort vervoer.
 3. 3
  Maak een reis. Sommige vervoer musea hebben lopen, werkende versies van oude vervoer voor u om te proberen. Dit is een geweldige manier om het gewicht te nemen van je benen en gewoon gaan zitten en genieten van de rit! Treinen, boten en modeltreinen worden vaak gebruikt voor dit doel.
 4. 4
  Denk na over de mensen die vroeger om te vliegen, rijden, sturen, navigeren, of werken met het transport items die u bekijkt. Transport is een geweldige manier om te leren over de geschiedenis van je stad of regio, want het treft mensen op zoveel manieren - werken voor transportbedrijven, het krijgen om te werken, reizen op vakantie, zijn gered, enz. Het kan een zeer visuele manier worden het bouwen van een beeld in je eigen gedachten over het verleden van je woonplaats of land.

 • Geen bezoek aan tentoonstellingen die je niet zou kunnen verwerken. Als je doodsbang van dinosaurussen, misschien moet je niet de sectie dinosaurus bezoeken. Dit geldt ook als je preuts bent. Sommige museum secties hebben zeer grafische displays, zoals de Body Worlds tentoonstelling. Voor sommige mensen, het is cultureel respectloos naar gemummificeerd, enz. lichamen van de doden te bekijken. Als u huiverig voor een bezoek aan een tentoonstelling die te veel grafische inhoud zou kunnen hebben of wel verontrustend zijn, vraag dan een museum werknemer voor een korte beschrijving van het gebied. Als u een ouder bent, zorg ervoor dat alle exposities zijn geschikt voor uw kinderen voordat ze te bezoeken.
 • Controleer altijd openingsdagen en-tijden. Sommige musea zijn gesloten op de traditionele dagen, zoals maandag, afhankelijk van waar je bent in de wereld. Een ander voordeel van het controleren van de openingstijden is om te weten wanneer musea bieden gratis of gereduceerde prijs entree, of speciale gebeurtenis dagen of nachten.
 • Internationaal museum dag is 18 mei 2010, en wordt meestal gevierd op of rond deze datum elk jaar. Het is een goed excuus om eruit te komen en te genieten van uw plaatselijke museum cultuur.
 • Kleden comfortabel. Schoenen die je genieten van wandelen in zijn een must, net als zijn warm of koel genoeg.
 • Neem snacks als je niet kan veroorloven de prijzen in het cafe, of als u niet wilt wachten in de rij te lang. Zorg ervoor dat ze alleen eten waar toegestaan ​​hoewel - kruimels op de displays zouden niet op prijs gesteld.

Waarschuwingen

 • Klim niet op de displays. Een alarm zal waarschijnlijk afgaan, en je zult uiteindelijk worden gewaarschuwd door de beveiliging.
 • Heb je kinderen niet mee om iets te eng. Ze zullen waarschijnlijk niet genieten van kijken naar het schema van een guillotine, en het bekijken van een video over hoe het werkt. Pas ook op voor interactieve rides - deze kunnen echt schrikken sommige kinderen - vooraf vragen als u een terugbetaling te krijgen voor een kind dat de balken aan het verblijf op de rit.