Wkunl

Hoe je je eigen dansstijl vinden

Iedereen heeft een dansstijl. Zelfs als je er een hebt, dat maakt je als een kip in een elektrische stoel, dat is nog steeds een stijl. Echter, als je het gevoel alsof je twee linker voeten en zijn moe van zet jezelf voor schut door te dansen als de genoemde kip, volg dan deze stappen om uw persoonlijke stijl te scherpen zonder ooit te hebben om te lopen in een dansstudio.

Stappen

Hoe je je eigen dansstijl vinden. Draag iets comfortabel.
Hoe je je eigen dansstijl vinden. Draag iets comfortabel.
 1. 1
  Denken. Houd in gedachten, voordat u begint, dat dansen (vooral freestyle dansen) neemt een zekere mate van moed en spontaniteit. Je kunt niet bang zijn om gek te gaan, maar je moet ook te richten op je grenzen en wat u kunt doen. Denk er eens over als je deze noodzakelijke dingen naar een dansstijl die je je eigen kunt bellen maken.
 2. 2
  Zorg ervoor dat je bent alleen. Immers, je gaat te hebben om een ​​aantal mooie goofy dingen doen voordat je kunt perfectioneren uw persoonlijke dansstijl en tenzij je wilt worden uitgelachen, eenzaamheid is uw beste optie. Hoewel sommigen de voorkeur geven aan een huisdier (dwz hond, kat, zelfs goudvissen) met hen te hebben / kijken ze voor comfort.
 3. 3
  Draag iets comfortabel. Dit betekent echt comfortabel, zoals die haveloze zweten je het nooit zou dragen in het openbaar, of dat boxershorts / T-shirt combo dat uw echtgenoot houdt dreigen om weg te gooien, maar nooit doet. Of zelfs je pyjama. Iets licht en elastisch en gemakkelijk te verplaatsen inch
 4. 4
  Pak een haarborstel, of iets anders dat u kunt gebruiken als een "microfoon." Dit is optioneel, maar het kan u helpen meer te worden op je gemak als je kunt beginnen in die stem van jou dat je blijft sparen voor de douche. Je hoeft niet te zingen tijdens het dansen, maar het definitieve geeft u meer controle.
 5. 5
  Ga voor een volledige lengte spiegel. Je gaat naar de ster van je eigen persoonlijke show, en je een publiek nodig. Wat is er beter publiek dan een die zullen waarderen je ongeacht wat je doet? Fake applaus is optioneel ook.
 6. 6
  Zet de muziek. Zorg ervoor dat het iets is wat je wilt en het heeft een beat aan.
 7. 7
  Hier krijg je een gevoel voor de muziek. Sluit je ogen en luister naar de muziek. Ontspan je lichaam, voel de muziek in je lichaam en beginnen te zwaaien. Open je ogen en...
 8. 8
  Go for it! Beweeg je voeten en tik op het ritme. Het punt hier is om comfortabel je lichaam bewegen op muziek. Gebruik de haarborstel te zingen als je wilt. Maak je geen zorgen, de enige die je zult schrikken is de kat, en who cares wat het denkt? Go crazy!
 9. 9
  Kijk jezelf in de spiegel. Zijn er bewegingen vinden? Elke je zou willen gooien de deur uit met de krant van gisteren? Maak een mentale notitie van. Als je echt serieus, kunt u om uit te breken van de videocamera.
 10. 10
  Kijk naar de profs! Ga naar een video-website en kijk omhoog dance video en zie een beetje van hoe het hoort te zijn (goede dingen te zoeken zou zijn als Ballroom, Samba, Cha-cha, Bboy, Breakdance, Arm golf, maan lopen, Waltz, etc ) net pas op voor de mensen die alleen maar denken dat ze kunnen dansen.
 11. 11
  Benadruk het positieve. Hou echt van die schouder roll je doen als je hebt je groove ding op? Proberen om het te doen op doel. Proberen om het te doen op verschillende hoeken en snelheden te ontdekken welke men kijkt best. Als je eenmaal hebt gekregen om waar je het leuk vindt, voel je vrij om te buigen voor de "publiek." Ze zullen je dankbaar zijn. Doe dit voor elke beweging die u wilt.
 12. 12
  Elimineer de negatieve. Inmiddels heb je gerealiseerd dat het ding je doet met je hoofd waar het heen en weer beweegt benadrukt alleen maar de geëlektrocuteerd kip blik. Uw "publiek" mag niet klagen, maar je zeker weten, en het is niet het helpen van uw groove ding een beetje. Niet alleen gooi het uit de deur, fix it! Doe hetzelfde wat je deed met de dingen die je hebt leuk vond. Probeer het langzamer en sneller, verander de hoek, rollen in plaats van schokken het heen en weer. Doe dit voor elke beweging die bevestiging nodig heeft totdat u tevreden bent met wat je te zien bent.
 13. 13
  Praktijk combinaties. Vergeet niet: de nadruk leggen op de positieve, elimineren de negatieve en mix je al te groovy moves tot je "publiek" niet kan helpen, maar juichen naar je fantastische zelf.
 14. 14
  Stut uw materiaal in het openbaar. Vergeet niet om de haarborstel thuis te laten en draag iets naast de ultra-comfortabele kleding. Wees niet bang om anderen uw prachtige (of niet zo) danskunsten vertonen.
 15. 15
  Geniet van jezelf! Dansen moet worden over het hebben van plezier! Als je jezelf niet genieten, iedereen anders waarschijnlijk ook niet.

Tips

 • Veel plezier. Als je dat niet doet, zul je niet los genoeg om gewoon dansen.
 • Schaam u niet. Stop met denken, zet de muziek en start dansen. Stel uw lichaam vrij en na een tijdje zul je bewust worden en voel hoe je lichaam houdt om te bewegen. Houd vast aan dat gevoel en gaan met de muziek. Wanneer je ontdekt een nieuwe beweging die u wilt, ga ervoor.
 • Beperk jezelf niet. Er zijn vele verschillende genres van muziek die er zijn. Als u alleen kiezen voor een, word je saai en saai. Hebben minstens 2 verschillende stijlen van dansen in je repertoire
 • Dit zijn slechts manieren om dans te beginnen, als je wilt echt leren dansen neem een ​​class.If je bent te verlegen om een ​​klasse te nemen, probeer dan een familielid of iemand die je vertrouwt om u te helpen.
 • Zodra u vertrouwd bent met uw muziek zijn, veranderen naar muziek die je zou verwachten te horen waar je gaat dansen. Verschillende genres hebben verschillende beats, en het is belangrijk om te kunnen herkennen. Vergeet niet om muziek af en zo zal je niet vervelen met de nummers veranderen en zien het als een training / routine.
 • Vergeet niet, het doel is hier om geen danswedstrijden te winnen, maar om gewoon te stoppen zet jezelf voor schut in het openbaar, dus maak je geen zorgen over perfectie.
 • Probeer een aantal bewegingen die er zijn en dom, niet beperken. Het wordt alleen maar worden je kijken wanneer je dit doet dus wees niet zelfbewust. Laat los en plezier hebben.
 • Deze techniek kan enkele oefensessies nemen, dus als je een bruiloft te gaan naar volgende week, inschrijven in een dansles. U kunt later zorgen maken over persoonlijke stijl.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je rekken. Je wilt niet een spier te trekken.
 • Wees geduldig als je leert. Het zal tijd kosten om een ​​goede danser te worden. Gewoon genieten van het leren, en hebben plezier dansen. Hoe meer je danst, hoe beter je wordt.
 • Dit is niet de aanbevolen manier om een ​​echte danseres. Het is een goede manier om te beginnen te krijgen en weet jezelf beter.
 • Als je niet je dansen serieus nemen, moet waarom iemand anders je> neem je dansen serieus?

Dingen die je nodig hebt

 • Passpiegel
 • Comfortabele kleding
 • Een bron van de muziek
 • Haarborstel (optioneel)
 • Computer met internet (bij het zoeken naar video's of het luisteren naar internet radio)