Wkunl

Hoe je cosplay

Cosplaying is moeilijk, maar zeker de moeite waard bij het opknoping in uw geweldige outfit op de straat of op een conventie. De meeste mensen denken dat cosplaying is alleen voor Act Like een Anime of Manga Karakter anime conventies, maar de waarheid is, kunt u het perfecte Anime Cosplay Pick

Stappen

Hoe je cosplay. Eerst beslissen wie je wilt cosplay.
Hoe je cosplay. Eerst beslissen wie je wilt cosplay.
 1. 1
  Eerst beslissen wie je wilt cosplay. Wil je gewoon een kostuum te dragen in de stad, voor de lol, of wil je om het te dragen aan een Anime Conventie of een ander groot evenement? Als het je eerste keer cosplaying wilt u misschien een teken te kiezen met een eenvoudiger outfit, maar als je het niet erg vreemd staart en / of mogelijke intimidatie, dan voel je vrij om alle uit te gaan. Voor deze laatste, zal een kostuum werken, hoewel unieke kostuums hebben meer kans om op te vallen.
 2. 2
  Bepaal hoe u wilt gaan over het krijgen van je kostuum. Denk aan uw budget en tijd toelage. Als je weinig tijd, het maken van uw kostuum vanaf nul kan het beste idee. Houd in gedachten dat make-up en het krijgen van de perfecte kapsel (ongeacht of het is je eigen haar of een pruik) kost ook tijd.
 3. 3
  Als je een personage / persoon hebben besloten om cosplay en kiezen om het kostuum zelf te maken, het is een goed begin om een lijst van wat je hebt te maken te maken, hoe je het zal maken en wat je nodig hebt om te kopen om het te maken. Bijvoorbeeld, als je karakter is het dragen van een jas en broek; welke kleur zijn ze? Welke soort stof moet je gebruiken? Zijn de kleren baggy of strak?
 4. 4
  Maakt niet uit of u het kostuum koopt, hebt u waarschijnlijk haar, make-up en misschien zelfs lenzen te kopen en op te lossen. Bestudeer je personages haar, kleur ogen, en vorm van het gezicht. Zal u een pruik of niet gebruiken? Hoe moet je je haar stijl? Wat voor soort make-up zou passend zijn en maak je gezicht kijken meer als het personage? Heeft u behoefte aan gekleurde lenzen? Het zou een goed idee om een ​​beetje te lezen over hoe je de vorm van je gezicht veranderen met make-up te zijn. Vergeet niet rekwisieten.
 5. 5
  Het helpt om schetsen van je personage vanuit verschillende invalshoeken. Het geeft je een goed zicht op hoe het personage echt ziet. Schrijf je metingen op de schets en probeer te achterhalen wat de kostuums metingen moeten zijn. Als het teken heeft geen rekwisieten, een wapen of gewoon een tas bijvoorbeeld, schetsen ze ook.
 6. 6
  Beslissen hoeveel tijd (en geld) je moet besteden aan het maken van het kostuum. Hoe moeilijker en gedetailleerde het kostuum is, hoe meer tijd je nodig hebt om het te maken. Geef jezelf meer tijd dan je denkt dat je nodig hebt en echt realistisch. Ook, geef jezelf een beetje extra tijd om eventuele fouten te herstellen. Het is beter om het te hebben vroeg dan gedaan om een ​​onvoltooide kostuum hebben. Beslissen in welke volgorde je moet alles wat je nodig hebt te maken.
 7. 7
  Oefenen op de make-up, waardoor in-en uitnemen van de lenzen en de vaststelling van je haar (of de pruik). Het zal tijd kosten om deze te vergoeden, dus wees geduldig en probeer verschillende methoden en producten.
 8. 8
  Als alles klaar is, zet alles op en kijk in de spiegel. Kijk je net als het personage / persoon? Zo nee, probeer te achterhalen waarom en overwegen om een ​​aantal veranderingen. Het is een goed idee om een ​​vriend of iemand anders die je vertrouwt als je ziet eruit als het personage en wat je zou kunnen veranderen vragen. Vertel hen om eerlijk te zijn, dat is waarom je vraagt.
 9. 9
  Wees zelfverzekerd cosplaying. Als je wilt, kan je de praktijk vormt het karakter doet veel. Je kan ook de studie van de manier waarop het personage wandeling en / of verplaatsen, en probeer te imiteren. Het is volledig optioneel.
 10. 10
  Maak je grote debuut! Of je loopt door de stad, op een feestje, of een verdrag, zorg ervoor dat je plezier ermee!
 11. 11
  Veel plezier ermee! Als je niet plezier te hebben, je bent niet cosplaying de juiste manier!

Tips

 • Wanneer cosplaying een personage met een ongewone kapsel, zorg ervoor dat de pruik is beveiligd, zodat het niet uit elkaar in het midden van een conventie komt.
 • Je moet je geen zorgen als je wilt cosplay een teken dat je niet precies zo uitzien als, hoeft cosplay niet perfect te zijn.
 • Als een personage draagt ​​gemeenschappelijke kleding, zoals een pak met een ongebonden rode stropdas, probeer niet om een ​​pak en stropdas maken (tenzij je wilt), ga dan naar Marshall's en krijgen een pak en stropdas voor 25€ en het duurt geen tijd bij allen. Hoe minder je moet maken. hoe beter.
 • Als je de stof niet kunt vinden, gebruik dan een vervanger! Veel plezier ermee. Vergeet niet, als het kostuum is gemaakt van een katoen-type materiaal, kies dan niet vervangen met satijn of zijde. Dit maakt het kostuum blik lastig op zijn zachtst gezegd.
 • Kies een karakter / persoon die je eigenlijk wilt. Je echt niet wilt spijt van uw keuze in het midden van het kostuum maken.
 • Heb zo hard proberen niet te kijken als die bepaalde character.If je kostuum is niet zo goed en de mensen aan het lachen, maak je geen zorgen, omdat je weet dat je besteed veel tijd, moeite en geld op dat kostuum, en je moet trots op!
 • Houd in gedachten dat props meestal uit te voeren rond een lange tijd, dus zelfs de lichtste van rekwisieten kan een grote last gedurende de dag.
 • Geen mensen die worden gehaat door u kiest
 • Een commissie is wanneer je iemand betalen om iets op maat te maken voor u. Bijvoorbeeld, als u betaalt Mary x hoeveelheid dollars voor een cosplay kostuum, dat is een commissie. Verschillende commissarissen hebben verschillende manieren van het hebben van je bestelling van hen. Sommige commissarissen zal een kostuum doen, zolang je een referentie foto ('s) te voorzien en geef ze uw metingen. Andere commissarissen kan alleen bepaalde kostuums. Er kunnen zelfs enkele die alleen kan doen een kostuum, of slechts een type (schooluniform, kimono's, enz.)

Waarschuwingen

 • Mensen zullen willen hebben hun foto's genomen met je, vooral kleine kinderen als je een 'leuke' of dierlijke-achtige cosplay. Dit kan heel verrassend zijn voor verlegen mensen, als uw kostuum heeft een masker of behandelt het gezicht dit kan helpen de verlegen cosplayer. Wees klaar voor de aandacht, vergeet niet uw favoriete deel van het kostuum te wijzen, en altijd onthouden hebt u het recht om nee te zeggen als iemand vraagt ​​om een ​​foto als je ongemakkelijk voelt.
 • Als u wilt cosplay, beseffen hoeveel tijd en geld gaat in het maken van een kostuum trots op te zijn. Veel fans zullen gaan uit van een slordige kostuum is een aanval op het karakter, dus doe je huiswerk voor de nauwkeurigheid en de praktijk van uw naai-vaardigheden.
 • Heb een cosplay niet op het laatste moment of je krijgt er spijt van. Conventies zijn al genoeg vermoeiend, het laatste wat je wilt doen is laat opblijven de ochtend van de conventie afwerking een kostuum.
 • Ken uw informatie! Het laatste wat je wilt is iemand komen om u te praten over je personage alleen te vinden dat je er niets van weten.
 • Als je het maken of kopen van een prop voor cosplay op een conventie, Zorg ervoor dat u zorgvuldig alle veiligheids-en beveiligingscodes van de conventie je plan bij te wonen en zeker om hen te volgen. Bijvoorbeeld, de meeste verbod props met "live-staal", IE scherp voorwerp dat kon prik of gesneden of iemand prop geweren met bewegende delen. Bij twijfel foto van het object in kwestie en stuur het naar de con voor goedkeuring en hebben altijd dingen vredes-gebonden door de beveiliging wanneer je aankomt op de con.