Wkunl

Hoe kom je op een reality tv-show

Wil je de volgende reality tv-ster te zijn? Is uw leven, familie, of beroep overtuigend genoeg om een ​​show te worden? Heb je echte talent? Ben je gedreven en onbekommerd door de schittering van het publieke oog? Reality TV Producenten zijn altijd op zoek naar unieke mensen en bedrijven te baseren shows op, en altijd nieuwe deelnemers voor elk seizoen vernieuwd van andere geformatteerde shows nodig, waardoor u een kans om te beslissen of u wilt het gaan geven. Dit artikel helpt u om te beslissen of u wilt een reality tv-ster te worden, en biedt een aantal stappen over hoe u uw kans om een ​​deelnemer in een reality tv-show te verbeteren.

Stappen

Hoe kom je op een reality tv-show. Denk goed na voordat je sprong!
Hoe kom je op een reality tv-show. Denk goed na voordat je sprong!
 1. 1
  Denk goed na voordat je sprong! Omdat op een reality tv-show is over wordt blootgesteld. En dat blootstelling is voor iedereen, met inbegrip van uw familie, vrienden, buren, voormalige leraren, de baas, de priester, en je oude vlam. Is dit iets wat je aankan? Vind je het erg als mensen die worden gebruikt om u te weten over je praten? (Zij zullen, en het zal niet altijd vleiend.) Als u niet bezorgd over de werkelijke kans dat uw wasgoed wordt uitgezonden, je ergste momenten weergegeven in gedetailleerde focus, en uw onvermogen om iets een aap doen doen kon gemaakt in hoogtepunt van de week, dan bent u klaar! Aan de andere kant, als u uw privacy en waarderen reputatie intens, reality tv-sterrendom is misschien niet voor u, geef het op voordat het moeilijk wordt, indien dat het geval is!
 2. 2
  Denk na over de werkelijkheid. Het is niet de realiteit voor starters - het is een huis, een eiland, een directiekamer, een adder-aangetaste put, enz., dat speciaal is opgezet voor het filmen van 24/7. Op de top van dat, veel van het scripted zal zijn, zodat de "echte u" misschien niet helemaal zo "echt". Op de meeste reality tv-programma, zult u worden verwacht om te leven in deze fishbowls met zeer weinig prive-momenten, zonder onderbreking van die je de ruimte delen met, en met de relatie uitdagingen gegooid uw weg dagelijks, meedogenloos. En dan zijn er nog de werkelijke uitdagingen je verwacht uit te voeren voor de show. Denk na over de volgende vragen zeer zorgvuldig:
  • Als je probeert om een ​​reality tv-show die vereist dat u 'live it rough', is dat iets wat je gemanicuurde nagels en regelmatig gelled hair-do kon verwerken? Is alles goed wonen zonder matras, of het voedsel op rantsoen?
  • Als je op een show die vereist dat u durft te nemen of om lokale gerechten te eten, bent u in staat om bugs, ongewone voedsel, niet identificeerbare nog wat, eten of doe je veganist of pietluttige eten manieren beletsel u uit te delen in wat misschien wel de enige zijn eiwitten beschikbaar die dag, of dat zou kunnen winnen u de uitdaging aan?!
  • Kun je verdragen te hebben om je verstand meten met die van Harvard afgestudeerde elke vijf minuten?
  • Zal het je lastig van een gezellig onderonsje te worden buitengesloten omdat je beschouwd als een te zijn op een bepaald moment als de game plan in de show ontvouwt?
  • Kunt u zich uw hand niet in die bee-geteisterde doos? (Of ben je zo allergisch voor insecten die gaan op een gedurfde uitdaging show is gewoon uit den boze?)
  • Bent u bereid te doen van uw dagelijkse werk of neem verlengd onbetaald verlof als uw werkgever is niet in overeenstemming met u over het hebben van de tijd uit het werk te "spelen tv-spelletjes"?
 3. 3
  Leer alles wat je kunt over de show voor het aanbrengen. Voor een merk nieuwe show, lezen wat reeds is verkrijgbaar in de media over de shows beoogde thema's, inhoud, tijd-slot, en het publiek. Voor een bestaande show, het is zeer verstandig om up-to-date over de hele show van zijn eerdere seizoenen zijn. Dit is waarschijnlijk gemakkelijker als je het hebt gekeken zonder mankeren sinds het begon. Zelfs met ventilator kennis echter, moet u een kijkje nemen op een bestaande show met nieuwe ogen en zie dingen die je zal gevolgen hebben als je krijgt een rol in de show. Kijk voor zulke dingen, zoals:
  • Hoe worden deelnemers beoordeeld? Wie zijn de waarschijnlijke rechters? Zou je in staat zijn om hen of gewoon ongemakkelijk voelen voor hen?
  • Leer van het verleden en mislukkingen op de betrokken tonen. Denk je dat je dezelfde,, durf, of wat er nodig is om de valkuilen te vermijden en bereiken succes?
  • Wordt verwacht in elke fase?
  • Heeft u om dingen die gewoon verschrikkelijk en dat je zou nooit denken van het eten in een miljoen jaar eten?
  • Wordt u gedwongen worden om rond mensen die je kent vindt om mee te gaan met?
  • Moet u uw fysieke mogelijkheden strekken tot het uiterste, en bent u in goed genoeg staat? Uw geestelijke gezondheid is zo belangrijk als uw lichamelijke gezondheid ook, dus nadenken over je gezondheid als geheel en het soort dingen dat het zou kunnen uitdagen op de show.
 4. 4
  Kijk voor casting oproepen en audities. Er zijn verschillende manieren om dit te doen:
  • Kijk op je favoriete reality tv-shows eigen website. Meestal als ze bellen voor nieuwe deelnemers / deelnemers, zal de oproep op de website geplaatst worden met verdere informatie ruim van tevoren van een aanstaande seizoen. Houd een horloge op het desbetreffende terrein.
  • Roep het TV-station en vraag om advies. Kunnen zij in staat om neer te halen uw gegevens en waarschuwen u voor aanstaande kansen.
  • Kijk eens op een site die reality tv-show castingoproepen en audities verzamelt. Enkele voorbeelden van locaties in te checken in de VS staan ​​onder "Bronnen en Citaten" hieronder.
 5. 5
  Toepassing met zorg. De gegevens materie en als je niet aan de regels in het aanvraagformulier, het kan goed worden verwijderd zonder een tweede blik geworpen, gezien het feit dat er zoveel hoopvolle zullen proberen hun geluk. Als het formulier vraagt ​​om een ​​foto, bieden een, als het vraagt ​​om een ​​foto op een bepaalde manier, voldoen aan die vraag. Als je moet een zijn, een, een, enz., zoals gevraagd, want dit zal al het verhogen van uw prospects om naar de volgende fase. Als het voelt onbetaalbaar of een verspilling van tijd, dan ben je al je tellen, dus ga dan niet verder.
 6. 6
  Presenteer jezelf op een interessante manier. Of u nu auditie, of het verstrekken van een worp met uw aanvraag, voor het oog van die casting te vangen, moet je iets dat de reality tv-show wil hebben. Het kan goed zijn dat je dit niet kunt onderscheiden, omdat je niet weet wat dynamiek ze willen script in de show (hoewel kijken verleden shows moet je een idee te geven), dan wel of iemand vergelijkbaar met die je al aan hun is gekomen opmerken en ze niet een andere persoon zo op elkaar nodig. Er zijn dingen die je kunt doen om uw kansen te verbeteren, echter, zoals:
  • Waaruit uw eigen "wow-factor" (uitstraling, een talent, een, enz.), of het naderen van de auditie of pitch met een unieke invalshoek. Denken over het maken gebruik van dergelijke hulpmiddelen zoals Youtube (start een campagne!), een portfolio van je talenten buiten de gebruikelijke saaie werk routine, of maffe foto van jezelf. Denk buiten het plein, relateren aan de tv-show in kwestie, en geef het je al, als je naar beneden het pad van het proberen om die keuze van de cast op een unieke manier te imponeren.
  • Pas op toevlucht te nemen hoewel, als deze je zelden gunst met die oordelen uw prestaties. Vind de fijne balans tussen interessant en gewoon proberen-te-hard, of bizar. Realiseer je dat alles wat afleidt van je precies dat doen en moet van uw toepassing of uitvoering routine worden weggelaten; minder is vaak meer.
  • Onthoud ook dat ze gewoon op zoek zijn naar de normale, gebruikelijke u met al uw zwakheden, talenten, en "oninteressant" stukjes ineen omdat ze iets in jou dat hun gehoopte scenario wedstrijden kunt zien en om eerlijk te zijn, het is de zwakheden in de persoonlijkheid die het bekijken trekken. De demografische zaken ook aanzienlijk, evenals de volledige cast keuze moet worden aantrekkelijk voor een groot aantal kijkers.
 7. 7
  Praktisch zijn. Bij zelf-beoordeling van uw geschiktheid om verder te gaan, sommige van de dingen die je in gedachten moet houden onder andere een goede dosis realisme. Er is geen punt auditie voor een show die het tegenovergestelde van je wil - ze zijn gewoon niet van plan om te worden verkocht dan aan uw manier van kijken naar dingen. Als zodanig, andere dingen in gedachten te houden zijn:
  • Bent u de juiste,, grootte, enz., om wat voor de show richt zich op? Het heeft weinig zin om toepassing te zijn in een gewichtsverlies show als je al op een ideaal gewicht, of om te proberen wanneer je lengte is niet wat ze zoekt. Het is zinloos offer aan ruwe slapen voor een maand als je doodsbang van wordt gezien naakt door collega-deelnemers of het delen van uw slaapvertrekken met.
  • Kun je eigenlijk, dans, handeling, etc., zoals vereist?
  • Heeft u de kwalificaties of smarts nodig? Als je solliciteert naar een show willen mensen met een zakelijke achtergrond of een hbo-opleiding en je hoeft niet opnieuw te hebben een,, kan het niet de moeite waard.
 8. 8
  Weten waarom je dit wilt doen. Het klinkt misschien afgezaagd, vooral na het doornemen van alle bovenstaande stappen, maar de shows producenten zal een sterke, goed onderbouwde reactie wilt en niet slechts een basis van alleen maar op uw wens om nooit meer te werken in een cocktailbar. Formuleer een antwoord dat aantoont je, je interessante punten, en een verlangen om een. Hen te vertellen "Ik wil beroemd worden 'zelden onderscheidt u van elke andere persoon die hetzelfde. Heb vertrouwen in wat je denkt dat je een bijdrage kan leveren aan de show, evenals focussen op je verhoopte resultaat.

Tips

 • Tijdig worden. Als je niet naar een auditie op tijd, de algemene werkelijkheid is dit: Vergeet het maar! De regel over het feit dat op tijd is een manier van het ruimen van de nummers, dus niet verknoeien. Plan voor een verblijf dicht bij de locatie van de avond voor als je je zorgen maakt over vervoer, parkeren, etc.
 • Geef niet op. Als je niet de eerste keer lukt, probeer het opnieuw als de regels het toelaten. Als je denkt dat je gemist omdat je te jong, te moe, te vergeten, enz., bij een gelegenheid bent, het is gewoon kan je geluksdag zijn volgende keer.
 • Sparren-up van uw absolute minimum kookkunsten als je gaat om het doen van een gestrande eiland reality tv-show - te leren hoe u het meeste te maken van zeer weinig. En weten elementaire survival vaardigheden zinvol ook - als je geaccepteerd bent, lees survival handboeken en artikelen vooraf.
 • Janet Straat-Porter heeft dit advies voor iedereen gedwongen om te gaan zonder fatsoenlijk wassen op een survival zien - ze zegt dat er geen noodzaak om je haar te wassen, gewoon splash met koud water om het vocht neer: "Haar reinigt zichzelf - en na een slap paar dagen het probleem wordt verholpen en eigenlijk voelt dikker en heeft meer body. "Misschien zou het ideaal om dit te proberen voordat u vertrekt voor het filmen!

Waarschuwingen

 • Als je het uitgegroeid tot een high profile celebrity wegens deelname aan een reality tv-show, worden voorbereid voor mensen die je dacht waren vrienden te komen van het houtwerk en verhalen over je verleden te verkopen. Wees nooit bang voor wat je hebt gedaan in het verleden, want je kunt nooit meer terug. U kunt alleen uw toekomst te creëren.
 • Wees niet verbaasd als u niet gekozen voor een auditie - er scouts in de menigte op zoek naar degenen die hebben bepaalde kwaliteiten (uiterlijk, charisma, interessante persoonlijkheid, enz.), en het kan zo simpel zijn als je het niet opgevallen. Dit heeft de neiging om te suggereren dat je beter af door het weergeven van uw beste en meest interessante gedrag zal zijn, zonder dat een flirt, een pronken, of overlast.
 • Veel Amerikaanse reality tv-programma's moet u minstens 21 of ouder zijn om toe te passen en een Amerikaanse burger te zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Interessant profiel
 • Internet voor het vinden castingoproepen
 • TV en DVD speler voor onderzoek