Wkunl

Hoe om muziek te componeren

Wilt u weten hoe om muziek te componeren? Of je nu een totale beginner of een ervaren muzikant, lees dan verder om erachter te komen hoe u uw eigen songs te creëren.

Stappen

Hoe om muziek te componeren. Inschrijven in een klas en neem lessen voor een beginners instrument als je niet al een instrument spelen.
Hoe om muziek te componeren. Inschrijven in een klas en neem lessen voor een beginners instrument als je niet al een instrument spelen.

Het componeren van muziek voor beginners

 1. 1
  Inschrijven in een klas en neem lessen voor een beginners instrument als je niet al een instrument spelen. U moet in staat zijn om iets op zijn minst op een basisniveau te spelen. Neem niet zomaar aan piano is de enige manier om te gaan. Ja het is conventioneel, maar veel componisten hebben hun compositorische carrière begonnen op instrumenten zoals de gitaar, hobo en klarinet.
 2. 2
  Leer om daadwerkelijk aan de muzikale apparaten en hun sound luisteren.
 3. 3
  Leer de toonladders. de meest krachtige schaal instrument muzikanten hebben is de diatonische modes, die net zijn schalen, beginnend op verschillende basisnoten.
 4. 4
  U moet alles weten over muziektheorie. Neem een ​​klas op de middelbare school of hogeschool, of zelfs jezelf te leren via het internet. U zult de kennis, ongeacht hoe leer je het nodig hebt.
 5. 5
  Misschien wilt u eenvoudig en bekende stukken te nemen en proberen om ze te schakelen rond, maak je eigen versie van hen, verandert de sleutel, en wisselen de akkoorden. Wees creatief!
 6. 6
  Luister naar muziek andere componisten 'om technieken te leren door middel van een combinatie of ritmes die het meeste uit elke emotie te krijgen instrument.
 7. 7
  Begrijp dat na het maken van de melodie, kennis van harmonie en begeleiding is essentieel. Enkele nuttige dingen te kijken voor een begeleiding zou zijn akkoordenschema's en schaal kennis. Vergeet niet dat muziektheorie werd gemaakt zodat elke muzikant niet zou hebben om zo veel experimenteren bij het maken van muziek.
 8. 8
  Kennen de geluiden van elk instrument gebruikt in uw compositie. Weten welke instrumenten passen in de categorie van de muziek (bijvoorbeeld String Quartet ~ 2 violen, altviool, cello; Brass Quintet: 2 trompetten, hoorn, trombone, tuba).
 9. 9
  Zitten aan de piano of pick-up een gitaar en plezier hebben. Spelen op het gehoor. Spelen dingen en zien of ze elkaar goed klinken. Als u wilt in staat zijn om hetzelfde weer later te spelen, probeer dan met behulp van een MIDI-keyboard. Het kan worden aangesloten op een computer, en zal uw notities op bladmuziek voor u drukken.
 10. 10
  Als je goede gehoortraining proberen om een melodie te maken in je hoofd, neuriën toen, en doorgeven aan de gitaar of piano. Dit vergt veel oefening en toewijding, maar is een geweldig hulpmiddel componeren.
 11. 11
  Heeft u een notebook met de muzikale staf en potlood handig, als u geen gebruik maken van een MIDI-keyboard. Schrijf de notitie combinaties die goed bij uw oor klinken. Met gitaar, schrijf de akkoorden en gitaar lijnen u speelt. Het zal u helpen vertrouwd met muziek te zijn, zodat u kunt de naam van de akkoorden en weet de noten / schalen die gespeeld moet worden, samen met het akkoord.
 12. 12
  Maak een ruwe schets. Net als een geschreven compositie in het Engels les, muziek vereist meerdere revisies voordat het definitieve stuk is klaar. Bouwen van uw melodie. Het beste ding hier is verbeelding. Vergeet niet over dynamiek, uitdrukkingen of articulatie.
 13. 13
  Benutten tegenbeweging. Tegenbeweging is de techniek van het hebben van een lijn naar beneden, terwijl de anderen omhoog gaan. Dit is een zeer nuttige techniek die snel zal verbeteren het geluid van je stuk.
 14. 14
  Denk goed na over de structuur van het stuk, maar als het heeft secties maken ze duidelijk, en houden de luisteraar geïnteresseerd. Probeer te denken waar de luisteraar zal zich gaan vervelen, en zijn brutaal met je oordelen. Ook te lezen op muzikale vormen.
 15. 15
  Als je een student bent, gaat u naar uw muziek leraar en vraag hem / haar om hulp. Vaak zul je merken dat ze zijn meer bereid dan je aannemen.
 16. 16
  Gebruik contrapunt. Het is een typisch kenmerk van de klassieke-tijdperk muziek, en zal uw stuk klinkt echt geweldig. ( http://simple.wikipedia.org/wiki/Counterpoint )

Samenstellen van ritmes

 1. 1
  Start vanaf de ritmische fundering (percussie en bas), het akkoordenschema (gitaar en / of sleutels) of de melodie (lead gitaar / toetsen). Nummers hebben een duidelijke structuur aan hen. U wilt aan de stichting zo snel als je kunt, om een ​​sterke basis voor uw stuk te creëren.
 2. 2
  Maak een groovy baslijn die de melodie aanvult, maar niet kopiëren noot voor noot (gebruik contrapunt bijvoorbeeld).
 3. 3
  Maak een drum beat te beginnen met alleen de kick en snare die aanvult en ondersteunt de baslijn. Opmerking: enkel voorzien in een eenvoudige ritme op te treden als een sjabloon. Zodra je naar de andere secties kunt u terugkeren om dingen te veranderen een beetje gebaseerd op de progressieve sound van het nummer. Vaak vind ik ik heb een visie van wat ik probeer te schrijven en het zal veranderen in iets nieuws. Je moet in staat zijn om aanpassingen te maken langs de weg.
 4. 4
  Maak een ritme dat de kern / fundament van het liedje aanvult. Begin met een eenvoudige akkoordenschema en bouwen / veranderen van daar. Bijvoorbeeld een akkoordenschema mag gebruiken I, III, en V (ex C, E, G) en vallen in een: I, III, patroon bijvoorbeeld (waar ik is de grondtoon van het akkoord en III en V zijn de volgende twee hogere noten in het akkoord).
 5. 5
  Spelen individuele noten willekeurig, dan zien welke klinken goed spelen op hetzelfde moment en dat gebruiken om akkoorden op te bouwen vanaf nul.
 6. 6
  Terwijl je de muziek schrijven, schrijven liedtekst bij het ​​liedje. Je mag teksten, dan op maat een lied voor hen passen hebben, of doe de teksten na het ritme. Het ding in gedachten te houden om te zorgen dat u een goed verhaal te vertellen. Wees niet bang om teksten of de muziek naar de beste onderlinge fit bereiken veranderen.
 7. 7
  Zorg ervoor dat je in alle essentiële elementen: Intro, vers, haak, brug (optioneel), en outro / CODA. Laat de teksten helpen je als je teksten.
 8. 8
  Kies een kerngedachte van de song of een pakkende zin en een koele gitaar / keyboard likken om een melodie te creëren. Kies de stemming of stijl van het nummer. Je weet dat je er bent als je niet kunt krijgen de zinsnede / likken uit je hoofd! Vaak een 2-8 woord zin zal het doen ("shoulder lean", "Love Shack, Baby Love Shack", etc).
 9. 9
  Zodra u het hebt om dit punt toe te voegen op een pad, geluidseffecten, lood onderdelen, etc.
 10. 10
  Als je nummer "smaakt naar rechts" dan heb je het goed gedaan
 11. 11
  Opnemen en luister naar je nummer als muziekcriticus (zou je op de radio om deze te luisteren of het station te veranderen?). Laat anderen luisteren en suggesties te doen.
 12. 12
  Ga terug en maak eventuele aanpassingen je nodig hebt om, maar wees gewaarschuwd! te veel aanpassingen zal uw lied geluid / "smaak" terrible maken, niet meer dan correct.

Samenstellen van akkoorden

 1. 1
  Houd er rekening mee dat sommige van deze stappen zijn - Duidelijk - Voor liedjes met gitaren. Je hoeft niet om ze allemaal te volgen precies - in feite, een aantal van hen kan alleen worden weggelaten als je ze niet nodig hebt voor het soort muziek dat je speelt. Het is niet aan te raden dat je doet, maar volg de grote lijnen.
 2. 2
  Kies een schaal / modus voor een noot. Iemand werkt. Als je het schrijven van een progressief nummer, dan heb je de mogelijkheid van het kiezen van meer dan een, maar zorg ervoor dat de twee zijn niet hetzelfde (bekijk de noten in elke schaal en zorg ervoor dat ze zijn significant verschillend). De chromatische toonladder is meestal sonisch verheugend.
 3. 3
  Ontdek het akkoord configuratie voor die schaal / modus (de grote schaal, met ingang van de eerste graad, is als volgt: grote, kleine, kleine, grote, groot, klein, verminderd, zevende, negende). Akkoorden van 03:58 notities toe te voegen aan wat melodie noten om harmonie te produceren.
 4. 4
  Kom met een drum beat. Niet overdrijven en proberen te "geven al je talent," vooral als het tempo van de song niet te bellen voor het. Probeer verschillende beats en snelheden (tempo) van de beats vormen een elektronische drum bron. Begin met een langzaam tempo en steek de melodie in het ritme.
 5. 5
  Schrijf het ritme en leiden gitaarriffs. Als je het schrijven van een upbeat song kunt u gebruik maken van full / barre akkoorden, power chords of beide. Als je het schrijven van een trage, rustig nummer, alleen gebruik maken van full / barre akkoorden, of zal er niets in het lied beluisteren waard zijn. Als je gaat voor de heavy metal song, dan kunt u de hogere noot / basnoot patronen die Aan de poorten populair voor de smaak of groef (hoewel het niet aan te raden dat je een heleboel doen, of anders zult u lijken te gebruiken alsof je hoppen op de mallcore trein), kan power chords bieden het akkoordenschema, en full / barre akkoorden kan iets anders toe te voegen.
 6. 6
  Voeg de andere instrumenten. Bass kan volgen, maar heeft ook de mogelijkheid om te doen wat, zolang het blijft in de sleutel iedereen speelt inch keyboards / piano volgen meestal het akkoordenschema, hoewel sommige bands hebben toetsenisten die de lead gitaarpartij volgen.
 7. 7
  Schrijf de teksten als je ze hebt. Kom met het refrein, brug, hoeft etc. Progressive nummers niet per se de structuur van een nummer.
 8. 8
  Voeg de extra's zoals solo's, enz.

Tips

 • Voor veel gemakkelijker samenstellen, moet het muziekinstrument nauwkeurig worden afgestemd op de chromatische muzikale plaatsen. Het is makkelijker om melodieën op keyboards als een orgel dat in harmonie blijft componeren, op voorwaarde dat het werd nauwkeurig afgesteld in de fabriek. Gebruik een elektronische drum of ritme bron te helpen componeren of om te oefenen componeren met ritme.
 • Heeft u een cassetterecorder of elektronisch geluid recorder klaar voor het geval u een deuntje in je hoofd te krijgen. Je zou de korte tune 's nachts vergeten.
 • Een koken analogie kan je helpen herinneren aan een aantal dingen toe te voegen aan uw lied beter te maken. Begin met kokend water en enkele stevige voorraad te nagel naar beneden de belangrijkste smaak en voeg uw vlees (drums en bas). Voeg vervolgens in alle verschillende hoofdingrediënten (ritme). Tot slot, voeg de kruiden en aroma's, net genoeg om het te schoppen tot een inkeping, maar niet genoeg om te overstemmen de belangrijkste smaak (leads, pads, effecten).
 • Het is een goed idee om te leren om meer dan twee muziekinstrumenten, zoals piano, gitaar en drums spelen - evenals voice - te helpen componeren. Dit zal helpen bij het schrijven treble, bas en percussie noten op muziek blad papier.
 • Probeer met behulp van wat muziek notatie programma's: Finale, LilyPond, Sibelius, Magic Score, Rosegarden en GuitarPro zijn allemaal goede programma's. Hiermee kunt u professioneel ogende kopieën van uw muziek te creëren. Sommige zijn zelfs gratis.
 • Nadat je leert om echt te 'horen' van de muziek in je hoofd, kun je ook spelen op een tafel als u niet in de buurt van een piano. Veel zeer bekende componisten hebben hele liedjes geschreven op een servet met een etentje uit, alleen door het horen van de muziek in hun hoofd. Zodra u dit vermogen te ontwikkelen, kunt u verbaas je minder muzikaal-geneigd zijn vrienden!
 • Als u gebruik maakt van een gitaar te componeren, te leren tabblad akkoorden functioneren in majeur en mineur toonsoorten. Je kunt je kennis toe te passen op een stuk muziek.
 • Als u geïnteresseerd bent in het investeren in het bent, kunt u software die luistert via een microfoon en notities detecteert, dan verandert het in bladmuziek, waar je een goede rust en andere muzikale notaties kunt toevoegen kopen.
 • Een geheim van het componeren van popmuziek is de harmonie tussen de nota's van de muziekinstrumenten en ritme. Een melodie gezongen acapella (zonder muziekinstrumenten) klinkt niet als veel, maar als je het combineert met tonen van muziekinstrumenten en percussie (ritme), dan is een hit (populaire song) kunnen worden gemaakt. Een set van basnoten kunnen anders klinken zonder een set van akkoorden voor begeleiding op een orgaan, zodat de harmonie en percussie ritme speelt een grote rol in het produceren van aangename muziek.
 • Een lied heeft in het algemeen ten minste drie muziekinstrumenten en stem, zoals gitaar percussie, bas en ritme. Vijf of meer instrumenten beter is.
 • Lees Aaron Copland's "wat te luisteren naar In Music." Het zal sterk van invloed op uw methoden, vooral als je net een beginner.

Waarschuwingen

 • Niet je liedje ingewikkelder dan het moet zijn te maken! De grootste fout die componisten kan maken is om te pronken met hun theorie kennis en het creëren van een stuk dat is bijna onmogelijk om te spelen, en ziet er ingewikkeld wanneer uitgeschreven.
 • Als je muziek komt niet uit de weg kunt u het wilt, geef niet op! Vergeet niet, het is uw stuk en je kunt doen wat je wilt met het!

Dingen die je nodig hebt

 • Instrumenten
 • Muziek schrijven van software